Lehekülgi: 1 2 |
SanderP.
huviline
Registreerunud 15.04.13
Kasutaja on eemal
Auto: BMW E30 / E36
|
postitati 30.07.14 17:57
|
|
|
Vahepeal miskit autoga ka toimunud?
Audi Coupe B4 } Audi A4 B5 1.8TQ } BMW 530d } Audi A4 B6 } Audi 90 B3 } Audi Coupe B4 } BMW 730d } BMW 318i
|
|
|
|
keedikast
huviline
Registreerunud 01.11.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe ; Audi a4 b5
|
postitati 10.08.14 18:07
|
|
|
Tervist
Kahjuks pole eriti jõudnud autoga midagi teha .Nii palju on asi liikunud et sai muretsetud uus aku, juhipoolne elektriakna süsteem ja elektriakende
relee .
Siinkohal tänusõnad Kikule kellelt elektriakna ja relee sain .
Akuks siis firmalt VARTA 70ah ja 640a . see nii kauaks piisab kuni pole veel helisüsteem valmis , siis vahetan selle veidike parema aku vastu välja
.
Hetkel jah pole pilte postita sest pole midagi sellist teinud mis pildistamist vääriks . Ja pole lihtsalt muude tegemiste kõrvalt aega ega raha et
hetkel audiga tegeleda .
Loodedavasti leian varsti aega ja raha et edasi nokitseda .
Päikest .
|
|
|
keedikast
huviline
Registreerunud 01.11.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.04.15 18:26
|
|
|
Tervist .
Üle pikka aja värskendaks teemat . Vahepeal olen natuke ikka jõudnud nokitseda .
Tehnilise poole pealt vahetatud juppid: lambda andur, tühikäigumootor , sarniirid , õõtsa puksid , stabika kondid, õli+filter, pooltelje tomukad jne
. Autol ajutiselt külje liitud carbonkilega üle kiletatud , kuni leian parema lahenduse sest vana värv koorus juba väga jubedalt .Veljed värvitud ja
peal ostetud korralikud rehvid.
Helitehnika poole peal on muretsetud palju uut tehnikat , tehtud uus supaka kast , veetud veel kaableid , paigaldatud digitaalne voltmeeter+
võimendite jaoks lülitid ja veel palju muud.
Uus tehnika siis :
uued elemendid 2tk : http://www.noortehnik.ee/alpine-swr-12d4-bassikolar/
võimendi : http://www.noortehnik.ee/gas-competition-3500-1d-autovoimendi/
makk : http://www.noortehnik.ee/alpine-cde-182r-autoraadio/
lisaaku pagassi : fiamm 12flb400 34 Kg 100Ah/3260A .
Uus supaka kast 21mm vineerist L-pordiga .
Pilte:
Hetkel kõik .
|
|
|
keedikast
huviline
Registreerunud 01.11.13
Kasutaja on eemal
|
|
EnricoN
huviline
Registreerunud 19.02.14
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe Quattro 2.2T | MB 190e
|
postitati 22.04.15 22:44
|
|
|
Ei julgeks küll niiviisi neid võime seal hoida..
Tehnika on vägev!
|
|
|
rookierice
huviline
Registreerunud 25.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: hetkel auditu
|
postitati 28.04.15 10:36
|
|
|
Miks subbakad valepidi panid?
kogun huvitavaid juppe garaazi põrandale
|
|
|
|
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.
|
postitati 28.04.15 15:39
|
|
|
Oh boze moi, nagu mul isa ütleb, milleks sellist asja vaja. See raha pigem investeeri auto korrasolekusse ja asi veel maasikam. Igatahes edu ja
järjepidavat paksu rahakotti.
|
|
|
treilop
huviline
Registreerunud 05.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 TQ Sport/ Audi 100 2,5 TDI Sport Avant
|
postitati 28.04.15 18:11
|
|
|
Mis autol viga siis?
|
|
|
keedikast
huviline
Registreerunud 01.11.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.04.15 19:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rookierice
Miks subbakad valepidi panid? |
mis mõttes valepidi ?
Tsitaat: | Algselt postitas: Lauri_O
Oh boze moi, nagu mul isa ütleb, milleks sellist asja vaja. See raha pigem investeeri auto korrasolekusse ja asi veel maasikam. Igatahes edu ja
järjepidavat paksu rahakotti. |
Eks inimesi ole erinevad mõni paneb rohkem rõhku oma auto välimusele või siis helitehnikale aga samas mõni paneb rohkem rõhku mootorile jne .
Muidugi on ka selliseid inimesi kes ei tee oma auto kallal midagi ja see on lihtsalt asi millega liikuda punktist a punkti b sellistel inimestel
võib tõesti tekkida küsimus et milleks sellist asja üldse vaja on .
Igatahes edu ja paksu rahakotti läheb alati vaja .
|
|
|
keedikast
huviline
Registreerunud 01.11.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.04.15 19:47
|
|
|
Vahepeal siis muretsetud uus korralik sportrool .Veel sai uksekõlarikastid koos midbassidega paika ja sai uksepostrid korrastatud .
Tagatuledelt sai lakk eemaldatud hetkel lähiajal plaanis üle kiletada.Veel sai lastud ühel asjatundjal võimud ja makk ära seadistada korralikult ja
teeb päris head häält kogu kompott .Piltidel uksepolstrid veel puhastamata .
pilte :
Hetkel kõik .
|
|
|
AK47
huviline
Registreerunud 22.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.05.15 00:37
|
|
|
Tervist herr keedikast!
Väga kena masin ja tore kohe vaadata, et auto kallal nähakse vaeva.
Ise just soetasin kuuke tagasi '93 Coupe ja nüüdseks olen jõudnud veermiku ära remontida endal. Samuti minu masinal oli ka vee probleeme ja tänu
sellele oli terve põhja helisummutus matt lahti löönud. Vahetasin terve põhja helisummutuse ära.
Endal ma viskasin selle põhja vildi välja, peab selle ka uuega asendama.
Kahjuks oleks pidanud rohkem enne lugema ja uurima asja. Sinu teemas keegi kirjutas, et originaalis need põhja vee äravoolud olevat kinni pandud -
sama värk siin. Mul oli ka kõik kinni ja ise ei taibanud, et võiks need siiski lahti koorida. Ma küll helisummutus matil lõikasin vastavad kohad
välja, kuid lolli peaga tõmbasin mastiksit sinna peale. Nüüd siis tean, et kui peale kaitseväe õppust "Siil", garaa˛i tagasi pääsen, koorin need vee
äravoolud puhtaks
Kuna ma pole veel jõudnud asja täitsa kokku lapata ja vilt on puudu siis õnneks saan vast veel õigel ajal jaole, kuid kahjuks mastiks on selleks ajaks
kindlasti juba kuivanud. Saab lõbus olema..
Aga sain sinu teemast päris mitu näpunäidet ja mõtet, et mida enda masinal teha ja kuidas teha. Eks loen muidugi teisi teemasid ka veel ja uurin asju
täpsemalt.
Muidugi mingi hetk tekitan ka enda masina teema siia ja kindlasti küsin foorumlaste käest nõu ja abi. Hetkel pole veel jaksu ja aega olnud, et teema
tekitada.
Kuidas muidu masin edeneb?
Ehk on sul mingeid näpunäiteid anda, millele võiks tähelepanu pöörata? Sest sa oled kaugemale jõudnud enda masinaga, kui mina
Igaljuhul jõudu ja jaksu!
|
|
|
keedikast
huviline
Registreerunud 01.11.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.05.15 15:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AK47
|
Tänud heade sõnade eest . Hetkel pole auto kallal midagi rohkem teinud kui kallanud ja tallanud .2 kuu pärast ajateenistusse minek seega praegu enam
midagi suurt autoga käsile ei võta .
Nippe väga ise ei oska anda sest kõik nipid ja asjad olen ise ka siit foorumist teiste teemasi lugedes õppinud.
Kui plaanis ka helitehnikaga tegeleda siis selle kohapealt leiab palju infot streetrace.org foorumist ja youtubest .
Selle vee äravoolu teemast veel rääkides , siis minu kupeel oli ka tagavararatta koopas asuv äravoolu punn kinni ja sinna tekkis ka korralik lomp
.Veel on siin teemas mainitud et vee kohapealt on uksed väga nõrk koht sealt tuleb väga palju vett sisse .
Üldiselt jah kõik vajaliku nipid ja asjad leiad siit foorumist ja kui ei leia kuskilt sellist teemat kus juttu oleks sulle vajalikest asjadest siis
tee aga julgelt uus teema , siin foorumis on palju abivalmis ja audide kohapealt tarkasi inimesi nii et siit peaks igale probleemile lahenduse leidma
.
Jään ootama ehk kunagi tekkib sinu kupeest ka teema siia siis viskaks heameelega pilgu peale .
Soovin jõudu ja paksu rahakotti .
|
|
|
keedikast
huviline
Registreerunud 01.11.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.06.15 08:41
|
|
|
Nonii vahepeal siis veidike on ikka juhtunud.Üks alpine type-r sai vastu taevast lastud sai veidike võimsusega ülepingutatud
. Pikka pausi ei olnud 3-4 päeva jooksul sai uus element ostetud ja hakkatud sissemängima.
Veel sai vahepeal ostetud ja paigaldatud midbassidele kõlarikatted .Autoga sai vahepeal käidud raplas ja tallinnas ja auto pidas ilusti vastu .
Kuna homme hakkab mul ajateenistus siis sai helitehnika autost välja tõstetud ja hetke seisuga jääb kupee selleks ajaks seisma .
pilte:
Hetkel siis kõik kui midagi huvitavat toimub siis uuendan jälle teemat .
Päikest !
|
|
|
keedikast
huviline
Registreerunud 01.11.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.12.16 19:24
|
|
|
Tervist .
Pole päris pikkalt kirjutanud midagi.Vahepeal ajateenistus läbi saanud , ja sai terve suve kallatud ja tallatud .
Ülevaatuse läbis auto peale pikka seismist ilma probleemideta. Kuna olude sunnil pole kohta kus hoida masinat talvel sai siis endale lubatud et enne
2016 aasta lõppu saan garaazi ehitusega nii kaugele et saab masina sooja ja kuiva ruumi ajada. Tänase seisuga siis sai masin garaazi ajatud ja läheb
suuremaks tööks masina kallal. Kevadeks arvatavasti masin teedele veel ei jõua .
pilte:
Päikest .
|
|
|
keedikast
huviline
Registreerunud 01.11.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.06.18 19:28
|
|
|
Tervist
Pole päris pikkalt teemat uuendanud . Vahepeal siis niipalju juhtunud et auto saanud korraliku nahksisu ja uued basskõlarid.
pilte :
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |