Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: A8 vanem mudel (Vastuseid: 41 | Vaatamisi: 6581)
niffu
huviline

Registreerunud 04.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: C6, A6 & A6 Allroad ;Coupe Quattro Typ85 x 2

postitati 20.02.05 14:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pealik
õigus see on. meh-i pakutud 10000 kroonine esisilla remont ei ole a8 pidamisel just märkimisväärne kulu. küll aga neile, kel rohkem kui 15a vana auto ja puksid paarsada krooni tükk.

niffu, kui teed puhast linnasõitu, siis kui palju kütusekulu on? ma mõtlen nii, et nullid kompuutri ära ja siis vähemalt päeva-paar või nädala sõidad linnas, koos külmade käivituste ja mootori kohapeal soojendamisega.

mina olen oma 4,2-st aru saanud seda, et just külma mootoriga sõidud viivad keskmise 3-4 liitrit ülespoole.

ei oska veel sellele küsimusele vastata...sest auto soetasin alles reedel endale....aga sai nii ca päev linnas sõidetud kiirendatud ja sujuvalt.......ühesõnaga erinevaid sõidustiile proovitud ja kompu näitas ca 15 l sõitu...rahuliku sõiduga võib see veel natsa vähem olla....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
niffu
huviline

Registreerunud 04.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 20.02.05 14:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raivo
Tundub tubli auto olevat :)

Aga öeldakse, et "normaalse" mootoriga auto võtabki linnas ~2x rohkem kui maanteel :cool:

Analoogse suurusega (4.0) propellermudel võtab samuti maanteel ~9 ja linnas ~17L.

Aga et mitte liigset OT'd ajada, siis võiks Sa ju pilte kah näidata..

pildid tulevad järgmine nädal.....
siis võib igaüks arvamust avaldada......

Martti L
huviline

Registreerunud 09.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 20.02.05 23:28 Tsiteeri

Olen sõitnud umbes aasta 4,2 A8-ga ja selle aja jooksul on keskmine küttekulu 14,8 (elan Randveres, 1/3 seega maantee tingimustes), mis on minu arust sigavähe võrreldes 2,8 E39-ga, mis samadel tingimustel võtab 12,8 l/100km (naise auto mul).
Remondist:
1. Piduriklotsid nii ees kui taga,
2. Esiamordid.
Mina olen igatahes väga rahul autoga, praeguse ilmaga ma isegi ei hakka juhitavusest rääkima...

Kõigist sõidan mööda välja arvatud bensujaam...
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
niffu
huviline

Registreerunud 04.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.05 08:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Martti L
Olen sõitnud umbes aasta 4,2 A8-ga ja selle aja jooksul on keskmine küttekulu 14,8 (elan Randveres, 1/3 seega maantee tingimustes), mis on minu arust sigavähe võrreldes 2,8 E39-ga, mis samadel tingimustel võtab 12,8 l/100km (naise auto mul).
Remondist:
1. Piduriklotsid nii ees kui taga,
2. Esiamordid.
Mina olen igatahes väga rahul autoga, praeguse ilmaga ma isegi ei hakka juhitavusest rääkima...

mis aasta a8 sul on?.....

see viimane lause oli igati kümnesse...praeguse ilmaga nelikveo vastu ei saa:D
mul ka piduriklotside vahetus ees ja taga....rihmade täisring...

Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Corvette C5 `01

postitati 21.02.05 10:05 Tsiteeri

kui rihmarulle vaja, siis mul ühed uued üle...hinnad väga head

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pealik
huviline

Registreerunud 10.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 Avant 2,7BiT

postitati 21.02.05 10:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Olen sõitnud umbes aasta 4,2 A8-ga ja selle aja jooksul on keskmine küttekulu 14,8 (elan Randveres, 1/3 seega maantee tingimustes), mis on minu arust sigavähe võrreldes 2,8 E39-ga, mis samadel tingimustel võtab 12,8 l/100km

Ka mulle tundub, et 2,8-ga võrreldes ei ole 4,2 küttekulu eriti palju suurem. Selle eest kiirendus ja möödasõidumõnu hoopis teisest klassist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
niffu
huviline

Registreerunud 04.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.05 12:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Absolut
kui rihmarulle vaja, siis mul ühed uued üle...hinnad väga head

tnx pakkumast....jätan meelde:) kui vaja annan märku endast

niffu
huviline

Registreerunud 04.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.05 12:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pealik
Tsitaat:
Olen sõitnud umbes aasta 4,2 A8-ga ja selle aja jooksul on keskmine küttekulu 14,8 (elan Randveres, 1/3 seega maantee tingimustes), mis on minu arust sigavähe võrreldes 2,8 E39-ga, mis samadel tingimustel võtab 12,8 l/100km

Ka mulle tundub, et 2,8-ga võrreldes ei ole 4,2 küttekulu eriti palju suurem. Selle eest kiirendus ja möödasõidumõnu hoopis teisest klassist.

tehase raamatust uurides ,selgus ,et 90-nega sõites on 4,2 kütusekulu võrreldes 2,8-ga 0,6l rohkem ...120-nega sõites 0,8 ......mis on täiesti olematu....arvestades,kuid kiire ja ohutu on 4,2 maanteel mööödasõit....linnas on küll jah ca 3 l kütuse vahe(tehaseandmetel).....kuid eks see ikka oleneb,kuidas vajutad nõnda ka rüüpab

niffu
huviline

Registreerunud 04.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.02.05 11:09 Tsiteeri

http://www.zone.ee/jorx1234/PIC00001.JPG?2
http://www.zone.ee/jorx1234/PIC00007.JPG?2
http://www.zone.ee/jorx1234/PIC00008.JPG?2
http://www.zone.ee/jorx1234/PIC00009.JPG?2

sai siis mõni pilt ka tehtud....kahjuks auto väga must,kuna sellise ilmaga ei taha pesta....
mingi ülevaate saab ikka....

V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 24.02.05 12:04 Tsiteeri

Jaa... päris kena. Veljed on ka mu meelest parimad, mis Audile tehtud on. Maitse asi muidugi. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
niffu
huviline

Registreerunud 04.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.02.05 12:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: V200
Jaa... päris kena. Veljed on ka mu meelest parimad, mis Audile tehtud on. Maitse asi muidugi. ;)

olen sinuga täiesit nõus....mulle meeldivad need originaal veljed kõvasti rohkem,kui mõned teised,mis olen näinud audide all

V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 24.02.05 13:41 Tsiteeri

Kas sa seda oled tähele pannud, millised 4,2 liitrise mootori pöörded on mingil kiirusel eri käikudega?
No näiteks kui sõidad sajaga viienda käiguga, palju tahhomeeter näitab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
niffu
huviline

Registreerunud 04.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.02.05 16:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: V200
Kas sa seda oled tähele pannud, millised 4,2 liitrise mootori pöörded on mingil kiirusel eri käikudega?
No näiteks kui sõidad sajaga viienda käiguga, palju tahhomeeter näitab?

minu autol on neljakäigune automaat tiptroonik.... ja mingi 100 spidoka järgi on ca 2000 prm(4 käik)
120 on ca 2200-2300prm(4 käik)
aga linnas mingi 50-nega kruisides on pöörded nii ca 1500prm

Mairo
huviline

Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.02.05 20:20 Tsiteeri

Ma siin foorumis viimasel ajal väheaktiivne liige aga mõne soovituse annaks küll...
Esiteks näitab minu kogemus(neljas a8), eesti teedel sõida ikka sellise profiiliga rehvidega, mis autole ette antud soovituslikult (225/55/R17). Ostad korraliku, randiga rehvi ja autol on igati norm väljanägemine. Niimoodi pole ka seda igavikust pärit esisilla jama. Madal 17 tolli rehv ei sobi a8-le, sest koopad on suured ja tundub, nagu oleks autol niidirullid all. Aga noh, maitse asi...
Teiseks soovituseks oleks mitte sõita pidevalt peaaegu tühja paagiga. Siis kestab ka bensupumb. Sama võib öelda aknapesu kohta. Tühjalt pumpa kedrates on viimane peagi õhtal.

Aga muidu igati vastupidav masin. Minu eelmine, 98-nda aasta, masin kestis aasta minu käes ja ei küsinud ühtegi juppi.

Kõigepealt on Jumal, siis tuleb Audi. Siis on tükk-tükk tühja maad ja siis kogu ülejäänud maailm!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
niffu
huviline

Registreerunud 04.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.02.05 21:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mairo
Ma siin foorumis viimasel ajal väheaktiivne liige aga mõne soovituse annaks küll...
Esiteks näitab minu kogemus(neljas a8), eesti teedel sõida ikka sellise profiiliga rehvidega, mis autole ette antud soovituslikult (225/55/R17). Ostad korraliku, randiga rehvi ja autol on igati norm väljanägemine. Niimoodi pole ka seda igavikust pärit esisilla jama. Madal 17 tolli rehv ei sobi a8-le, sest koopad on suured ja tundub, nagu oleks autol niidirullid all. Aga noh, maitse asi...
Teiseks soovituseks oleks mitte sõita pidevalt peaaegu tühja paagiga. Siis kestab ka bensupumb. Sama võib öelda aknapesu kohta. Tühjalt pumpa kedrates on viimane peagi õhtal.

Aga muidu igati vastupidav masin. Minu eelmine, 98-nda aasta, masin kestis aasta minu käes ja ei küsinud ühtegi juppi.

tänud soovituste eest võtan kuulda:D eks annan ise ka siia teemasse teada,kui miskit auto nõuab...

Senised kulutused on niipalkju,et uus kõrvalistuja esimene suunakas ja valged küljesuunad... ja õlifilter ja 8 L õli.....

Qmees
huviline

Registreerunud 14.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: a6 TDI

postitati 26.03.05 17:32 Tsiteeri

mis valged suunad maksid

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
niffu
huviline

Registreerunud 04.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.05 09:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Qmees
mis valged suunad maksid

Kui õieti mäletan siis oli vist 100 eegu/tk audi esinduses

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.6% - SQL: 63.4%]