Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Audi A6 C4 2,8 V6 30V 142kw - 1997 - AndresL (Vastuseid: 68 | Vaatamisi: 10170)
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'

postitati 25.07.13 20:09 Tsiteeri

Suunatule kuju on erinev. Kinnituste poolest läheb 1:1-le. Aga siis peab esitulede alused liistud ka 100 omade vastu vahetama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 2.5TDI 132kw. Quattro 2003

postitati 25.07.13 20:18 Tsiteeri

Tänud kiire vastuse eest. Kartsin ise ka, et suunaka kuju neil erinev. Siis vist pole mõtet neid ligi võtta. A6´el on suunakas nagu kumeram mu meelest. Muidu hinnaks oleks olnud 30€ tk. ja tegu valgete tiibadega. Siiani saanud parima pakkumise ainult uutele b-tiibadele ja hinnaks 99€ tk. ( laos olemas )

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800

postitati 26.07.13 07:36 Tsiteeri

Iga kell paneks enne korraliku originaali kui b varuosa tiiva. Vaheta suunad koos tulealuse liistuga ära, ei ole väga suur väljaminek, aga saad vähemalt rahulikult magada.
Huvitav on see, et mingi hiina firma pakub b4, a3, a4 tiibu umbes 40euriga, aga miks keegi sama hinnaga A6 tiibu maale ei too? Tean kindlalt, et ta toodab neid ka A6-le, kuna käis käest läbi üks äsja pärnus keretöödes käinud masin, millel oli selle tootja tiib küljes. Või ongi nii, et nende b4,b5 ja a3 masinate tiibu müüakse odavalt, ning A6 oma hind kahekordistatud...ei tahaks sellist vandenõud ka uskuda:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.13 12:33 Tsiteeri

Toas hakkas igav ja mõtlesin, et korrastan sõiduki salongi veidi. Kuna mul esimene ukse kõlar miskipärast vait oli, siis sai kate maha võetud ja uuritud. Uks oli lahti ja lõin rusikaga vastu polstrit ja hakkas mängima kenasti, kui ukse koomale tõmbasin siis jäi vakka. Usutavasti kõlari enda küljest juhe lahti või on seal kummilutis asi. Ei viitsin polstrit maha kakkuda ja jäi praegu nii. Taga üks kõlar ennem ragises. Kruvisin selle küljest ära ning soovisin kõlarikatet pealt eemaldada. Kuid mu üllatuseks avanes selline vaatepilt:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/562982_563617407030170_1036325945_n.jpg
( Säär päris hea iseenesest. ) Aga teemasse, need kruviaugud mis seal on, on kõik nagu äikeselöögi saanud. Kõik need augud ühtlaselt ära sulatatud. Tea kas mingi loodusnähtus või on keegi Xzibiti vendadest jootekolviga tiiru peale teind - Müstika!? Samas kui kõlari tagasi panin, lükkasin kontaktid omavahel kenasti kinni, ning tulemuseks mitte ragisev kõlar :) Ju oli ühendus kuskilt kehvasti ja ei saand särtsu õigesti.
Pilditõestus ka sellest, miks sellest isendist kadusid veel lisaks pandud võimendi ja subwoofer:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/264490_563617430363501_1583550053_n.jpg
Vanast ajast oli mul pagasnikusse veel jäänud see ussipesa. Sai see alajaama võrgustik eemaldatud. + juhe mis paistis jäme ja viisakas, sai pandud igaks juhuks polstri taha. Mine tea mis Moster Music Festivali isu tulevikus kas mul või kellelgi teisel pähe lööb. Siis saab voolu kohe võtta.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/970002_563617423696835_1048557714_n.jpg
Pagasniku sain puhtaks ja viisakaks lõpuks ometi. Igaks juhuks on ka kutsudega porimatt autopeal. Mine tea mis uhkeid mehi või auto peale sattuda. Siis hea vaip ukse ette kohe lükata:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1010392_563617453696832_653649018_n.jpg
Leidsin mingisugused varuosad ka pagasnikust. Tegu uute asjadega, ma kohe neid kuskile toppida ei oskagi. :?
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/198687_563617467030164_281652324_n.jpg

Saaks istmed ka puhtaks kuidagi nühitud, leidub siin-seal plekke. Eks selles autos on omamoodi lõunaid ka maha peetud ning vahest omalgi Mäkdoonaldsi tops kipub üle ääre ajama. Saaks tolmuimejaga ka üle käia siis oleks täitsa viisakas ja puhas seest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Janno2525
huviline

Registreerunud 13.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 V8

postitati 31.07.13 12:50 Tsiteeri

Puksid on stabika eesmised puksid (kinnituvad sillatala külge).
Laagrite kohta saad arvatavasti infot nendel olevate tootekoodide abil.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800

postitati 31.07.13 14:13 Tsiteeri

Need sulatatud asjad on originaalis juba nii.

AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.13 15:16 Tsiteeri

Tänud Jannole kui ka audicabrio´le vastuse eest. Kõlaril tundus jah mulle esialgu, nagu keegi oleks seal ise sulatanud midagi. :D ( pole ennem Bose kõlareid lammutanud ) Aga vähemasti see ei ragise enam, asi oli õnneks ühenduses viga. Pean ainult kätte võtma ja uksepolstri maha kiskuma. Et üle vaadata miks vasak esimene ei mängi. Kui nüüd katte peale kruvisin, siis pole ka rusikaga vastu ukse löömisest tolku. Nõme on see, et seda kõlarit niisama kätte ei saa kui uksepolstrit ära ei võta. Saaks selle ka mängima oleks Muusika osa minu jaoks igati mõnus.

audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.13 05:28 Tsiteeri

Polster käib ikka väga lihtsalt ära, tee see väike töö ära. Endal oli ühel masinal pistik nii ära oksüdeerunud, siis ei aidanud koputamine ka enam:)
Tuli meelde, et need sulatatud asjad saab ka lahti tinutuskolvi abiga. Oli vaja vahetada katkine kate uue vastu, siis sai seda jubedat tööd tehtud. Jube sellepärast, et see suits mis sealt tuleb, on ikka eriti kibe.

AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.13 08:03 Tsiteeri

Jaa, ma selle vaikiva kõlari teen kindlasti lähipäevil ära. Kuna see üks vaikiv kõlar mõjutab helipilti päris korralikult. Usun, et ka minul seal sellel ühenduse kala. Ei miskit keerulist. Pean ennem toas selgeks vaid tegema, kuidas polstrit valutult eemaldada. Ei tahaks seal miskit valede võtetega ära ka lõhkuda. Nägin üleval kahte kruvi. Usutavasti leidub ka ukseliistude all paar kruvi? Alumine ots vast tüüblitega kinni?

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'

postitati 01.08.13 08:14 Tsiteeri

1)Nurkadest kruvid ära
2)Käesangalt kate maha ja sanga seest kruvid lahti ning sang küljest ära
3)Siis sisemine ukselink ka veel trossi küljest lahti lasta ning selle alt viimane kruvi lahti lasta
4)Lihtsalt ülesse tõmmates tuleb polster nüüd ära

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.13 09:28 Tsiteeri

Suur suur aitähh weiks. Asungi siis kohe seda eemaldama. ;)

edit: Kruvisin siis juhendite järgi asjad küljest ära, kuid sikutasin seda polstrit üles mis ma sikutasin kuid see p_sk ei liigu kuskile. Närvid läksid läbi ja usutavasti oleks ma kõvemini sikutanud oleks pannud terve selle ukse ülespidi käima.:mad: Kui uks pool irvakil on ja latakas vastu polstrit anda kukub kõlar laulma. Nii kui koomale tõmban on vaikus. Kui ust edasi-tagasi liigutada siis on kuulda praksu kõlarist. Uskumatu, et sellise asjaga ka hakkama ei saa. Neid liiste katsusin ka kätte saada. Mõtlesin, et seal ka ehk kruvid peidus. No ei saa neid liiste ka kätte. Rohkem ei üritanud neid sealt sikutada ka, usutavasti oleks pooleks tõmmanud need.

veel edit: Loll pea on kätele nuhtlus. Nüüd avastasin weixi kirjutatu poolt, et lingi taga ka kruvi. :D Ma sobin tõesti vaid autojuhiks :D

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.13 16:13 Tsiteeri

Need iluliistud on jah mingi plekk klambritega seespoolt kinni. Kas said muidu polstri maha?

AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.13 20:53 Tsiteeri

Ei ole jõudnud üritada rohkem, sest väljas oli rõve tuuline ilm ja mingid imelikud pilved paistsid ka eemal. Usutavasti teen homme selle ära kui ei saja. Ma elan kortermajas ja kuskile tuppa sisse saada pole võimalik. Ei tahtnud vihmakäes ka nokitseda, samas seda ei tulndki. :D Homme kirjutan juba usutavasti positiivsema postituse siia.

Auto jääb nagunii paariks nädalaks seisma seoses tööga, teeks homme ära siis tagasitulles saab sisemise pooltelje otsa ka väljavahetatud ning katsub sillastendis ka kohe ära käia peale seda. Praegu pole viitsind kuskile minna. Lohakas nagu ma olen. ( kui kohe jutule ei võeta siis asi venib ja venib jne.. )

AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.13 11:53 Tsiteeri

Ei tulegi seda lubatud positiivset postitust.

Mida päev edasi, seda enam hakkab tunduma. Et nende iluvigade likvideerimiseni ma ei jõuagi. ( Tundub, et pole ka eelmised omanikud nendeni jõudnud, sest see raibe laguneb täiesti lambist. ) - Sidur p_tsis!

janar103
huviline

Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.13 12:37 Tsiteeri

Kus see sidur on? :D
Paksu rahakotti sulle!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.13 13:02 Tsiteeri

No siin mõnda aega ta soojast peast kippus kohalt minnes väristama. Kahtlustasin sisemist veovõlli otsa. Nüüd kardan et seda põhjustas siiski mineku peal olev sidur. Täna keset linna valgusfoorini jõudes tundsin järsku, et sidur muutus kuidagi imelikuks. Ei tule nagu nii vabalt pedaal üles. Veidikene linnavahel sõites ja koju maja ette jõudes aga muutus ka juba käikude sisse lülitamine raskeks. Kohapeal sidur alla vajutada ja käik sisse lükata hakkab masin vaikselt liikuma. Arvata on, et kogu sidurikupatus tuleb välja vahetada. Neid pudinaid seal ühekaupa vahetada on suht mõtetu. ( Ketas, korv, survelaager ) Ja no kardan, et peab siiski kangema komplekti sinna organiseerima. Minu sõitudega see originaal on varsti jälle laiali. :mad: Hetkel katsun leida põhjust, mis tal praegu viga hakkas. Kas silinder ise peetis, ketas õhtal? Survelaager ei tohiks olla, kuna siis peaks ta tühikäigul alla vajutades kahisema. Mul vaikus! Samas kui jalg õrnalt siduripedaalile panna siis väriseb pedaal korralikult.

Edit: Sõites käiguvahetusel käib ka värin läbi. Samas siduriga meelitades saab selle protsessi sujuvalt ära teha. A mis sõitmine see selline siis on? :D

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 02.08.13 13:21 Tsiteeri

Ilmselt kahemassiline hooratas hakkab saba andma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.13 13:30 Tsiteeri

Tänud Taavi.

Kas selle kahemassilise hoorattaga annab miskit peale ka hakata või ainult minema visata? Kas mul vaja leida nüüd täpselt 2,8 142kw. 30V kahemassiline hooratas, või leidub ka muid alternatiivseid lahendusi? ( st.kas sobib mingi teise mootori oma? )

AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.13 16:04 Tsiteeri

Õnneks hoorattaga siiski asjad korras.

Kopi-peist SR´ist:
Sai korra tiiru poes käidud. Igatahes sain ise vigadele jälile. Ühesõnaga auto vajab uut sidurikomplekti. ( Survelaager, korv, ketas ) Hetkel survelaager veidi kahiseb kui pedaal poole peale vajutada. Ja ohh üllatust! Kiirendasin valgusfoori tagant minema. Häält tegi küll nagu põrguline kuid ei liigu. :D Ketas libiseb ja mitte vähe. Tuleb kogu see krempel mingi kangem variant panna. See tehase oma ei pea vastu mu sõidustiilile vist? Tanel vast oskab öelda mis sidurikomplekt hea on, ta ei pidand ka oma isendit väga hellitama. :)

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 02.08.13 18:11 Tsiteeri

Ketta laseks pidurimeistrites taastada 35euri ja peab ilusti, enda mõlemal c4 olen seda kompotti kasutanud. Hooratta saad kohe ära vaadata kui kast maas, et mis seisus on kui loksutad. Tuttava c5 v6 sai just sama viga likvideeritud kuna hooratas loksus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.08.13 09:57 Tsiteeri

Küsimus spetsialistidele.

Kas 2,6 110kw. V6 sidurikomplekt istub mulle? Pakutakse väga hea hinnaga hetkel 2,6 siduriketast ja korvi. ( survelaagri pean ise juurde ostma ) Kui ketas ja korv istuvad, siis kas pean ostma ka 2,6 isendi survelaagri? Mis erinevused neil üldse on, kui on? Tänud ette. Tahaks selle siduri nüüd lähimate päevade jooksul korda saada.

audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.08.13 10:45 Tsiteeri

Kui mälu ei peta siis survelaagrid samad.

AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.08.13 12:52 Tsiteeri

Aga ketas ja korv muidu istuvad mulle?

audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.08.13 13:10 Tsiteeri

Ladu24 andmetel peaks istuma.

AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.08.13 10:53 Tsiteeri

Siduriga siis sellised lood, et selle saab ka normaalselt toimima kohe lähi päevil tänu ühele siinsele foorumi kodanikule. Hetkel väristab kohalt minnes ning liiklen väga eeskujulikult. Sest natukenegi kõvemal vajutusel libiseb sidur lihtsalt läbi. Vahepeal seal 2,5 nädalat ära oldud ning auto seisis kasutult kodus. Tagasi tulles küll masin käivitus, kuid pooled pütad ei võtnud kohe järgi. Turtsus ja podises kohapeal tükkaega ebaüthlaselt. Lasin tal niiviisi soojaks käia ja siis vajutasin paar tugevemat korda pedaalile ja sai jonksu. Usutavasti jah, küünlad tahavad vahetust saada 100%.

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 38.0% - SQL: 62.0%]