Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: torsen difrid sildadel (Vastuseid: 31 | Vaatamisi: 5569)
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.10 17:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Minul vaja ikka tervet tagumist. Kui oled huvitatud ühest lahti saama, siis anna märku :). Tegelikult vaja ühel sama ülekandega tagasillal open diffist lahti saada kas siis sisu või kogu kupatuse näol, aga hetkel pole endalgi head mustandit, millelt soovitud mõõdud saaks näidiseks panna. Jaanuaris on üks isend minu poole liikumas, aga seisukord pidi suht kehva olema ja karta on et pean kas kahest ühe kokku panema või hakkama lahti lammutama ja ümberehituse ette võtma. Üks open diff on samuti doonoriks tulemas - hetkel veel auto all.

Mul point selles, et lukuga diffe pole eriti võtta 37:9 ülekandega. Enamus pärit s4 at alt ja nendega pole mul midagi teha.

Hmm.. eespool kirjutasid, et vaja on pilte mõõtutega ja ehk ka kogu diffrit :P
Nu nagu öeldud, korpuseid mul on, sisusid aga mitte, nood mõlemid juba S2tede all :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 22.12.10 17:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Hmm.. eespool kirjutasid, et vaja on pilte mõõtutega ja ehk ka kogu diffrit :P
Nu nagu öeldud, korpuseid mul on, sisusid aga mitte, nood mõlemid juba S2tede all :D

:D Ok. Mõõte oli pisut ette planeerimiseks lihtsalt vaja :P. Alati üks lisaks nurka ei tee kunagi paha :P.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Timmu
huviline

Registreerunud 06.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2 x Q

postitati 22.12.10 20:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Tsitaat:
Algselt postitas: Timmu
Enda auto teemas kunagi küsisid ja mina vastasin :

"Et torsenit sisse saada on vaja torsenil ühepoole laagri koht vana diffri järgi treida.

Forsin pakkus ühes teemas laagri koha kaane välja lõikamist ja uuele keevitamist. Ise mõtsin , et torseni treimisega saan alles jätta org. mõõtu juhuks kui midagi peaks juhtuma siis avatud differ tagasi"

Ehk siis ühelt poolt peab torseni treima uue laagri järgi. 45,2 mm. pealt 41 mm-le.
Mul tekkisid probleemid flantsidega ( millised ei mäleta täpselt - vist poos vana flantsiga kinni ) ja panin V8 flantsid. Kuna v8-l on suurema läbimõõduga siis sai aretadud sinna ka nn."custom" sisemised veovõlliotsad VW T4 omadest ( neil pidi siis sisemist kuulipesa õhemaks freesima -a 2mm, et stopperit paigaldada. )

Tagant järgi on viie näpu töö.:D

Mul jääb hetkel segaseks kas jutt on siin tagadiffrist või esimesest?
Et kui ikka esimesest siis mis masina torsen sinna sisse siis pannakse üldse? või ongi V8-l ka ees torsen???

Mina panin V8 tagadif. torseni 016 kasti ( typ85 ) esidiffrisse.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Samzik
klubiliige

Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A

postitati 22.12.10 20:51 Tsiteeri

Minul läks audi v8 taga torsen audi 200 kasti esimese difri asemele, sobis nii v8 hammakas kui ka kastist pärit hammaks omavahel vahetamiseks (sama ülekanne profiil ja läbimõõt mis originaalil) poltide arvu kui ka vahekauguste poolest. Enam ei mäleta kas minul vist kah treiti torseni üks laagri pind teisega samaks.

200 ja lukuga kasti eripäraks oli õigetpidi diffri korpuse kaas! Teistel kastidel on ta teisel pool ehk juhi pool.

KPS i jutust ma aru ei saa hästi, aga saan aru, et mees tahab diffri sisu mõõta, mitte alumiinium korpust ennast.. Kusjuures tasuks ka mõõtmist tagadifri kaas äkki juhtub et see on sama mis kastil näiteks siis pole vaja isegi treida.

Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 02:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Samzik
KPS i jutust ma aru ei saa hästi, aga saan aru, et mees tahab diffri sisu mõõta, mitte alumiinium korpust ennast.

Sorry, et kehvalt väljendasin ennast. Mõõta vaja ikka korpust, aga ega sellega ei põleta niikuinii, lihtsalt oma kärsitus sunnib tegutsema enne kui asi kohale jõuab (teeme kodutöö enne ära, on lihtsam hiljem tegutseda) :D.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Samzik
klubiliige

Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A

postitati 23.12.10 06:58 Tsiteeri

Difri väliskorpus on mul olemas. Ja kui sa helistad mulle õhtupoole siis võin vaadata, äkki toon ta sulle Tallinna mõõtmiseks, sest plaanis harju kosele minna nagunii.

Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 09:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Samzik
Difri väliskorpus on mul olemas. Ja kui sa helistad mulle õhtupoole siis võin vaadata, äkki toon ta sulle Tallinna mõõtmiseks, sest plaanis harju kosele minna nagunii.

:P Ma ei viitsiks Tartust Tallinnasse sellepärast sõita :P.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 24.8% - SQL: 75.2%]