Lehekülgi: 1 2 |
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Timmu
huviline
Registreerunud 06.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2 x Q
|
postitati 22.12.10 20:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Tsitaat: | Algselt postitas: Timmu
Enda auto teemas kunagi küsisid ja mina vastasin :
"Et torsenit sisse saada on vaja torsenil ühepoole laagri koht vana diffri järgi treida.
Forsin pakkus ühes teemas laagri koha kaane välja lõikamist ja uuele keevitamist. Ise mõtsin , et torseni treimisega saan alles jätta org. mõõtu
juhuks kui midagi peaks juhtuma siis avatud differ tagasi"
Ehk siis ühelt poolt peab torseni treima uue laagri järgi. 45,2 mm. pealt 41 mm-le.
Mul tekkisid probleemid flantsidega ( millised ei mäleta täpselt - vist poos vana flantsiga kinni ) ja panin V8 flantsid. Kuna v8-l on suurema
läbimõõduga siis sai aretadud sinna ka nn."custom" sisemised veovõlliotsad VW T4 omadest ( neil pidi siis sisemist kuulipesa õhemaks freesima -a
2mm, et stopperit paigaldada. )
Tagant järgi on viie näpu töö. |
Mul jääb hetkel segaseks kas jutt on siin tagadiffrist või esimesest?
Et kui ikka esimesest siis mis masina torsen sinna sisse siis pannakse üldse? või ongi V8-l ka ees torsen??? |
Mina panin V8 tagadif. torseni 016 kasti ( typ85 ) esidiffrisse.
|
|
|
|
Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A
|
postitati 22.12.10 20:51
|
|
|
Minul läks audi v8 taga torsen audi 200 kasti esimese difri asemele, sobis nii v8 hammakas kui ka kastist pärit hammaks omavahel vahetamiseks (sama
ülekanne profiil ja läbimõõt mis originaalil) poltide arvu kui ka vahekauguste poolest. Enam ei mäleta kas minul vist kah treiti torseni üks laagri
pind teisega samaks.
200 ja lukuga kasti eripäraks oli õigetpidi diffri korpuse kaas! Teistel kastidel on ta teisel pool ehk juhi pool.
KPS i jutust ma aru ei saa hästi, aga saan aru, et mees tahab diffri sisu mõõta, mitte alumiinium korpust ennast.. Kusjuures tasuks ka mõõtmist
tagadifri kaas äkki juhtub et see on sama mis kastil näiteks siis pole vaja isegi treida.
Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.12.10 02:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Samzik
KPS i jutust ma aru ei saa hästi, aga saan aru, et mees tahab diffri sisu mõõta, mitte alumiinium korpust ennast. |
Sorry, et kehvalt väljendasin ennast. Mõõta vaja ikka korpust, aga ega sellega ei põleta niikuinii, lihtsalt oma kärsitus sunnib tegutsema enne kui
asi kohale jõuab (teeme kodutöö enne ära, on lihtsam hiljem tegutseda) .
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A
|
postitati 23.12.10 06:58
|
|
|
Difri väliskorpus on mul olemas. Ja kui sa helistad mulle õhtupoole siis võin vaadata, äkki toon ta sulle Tallinna mõõtmiseks, sest plaanis harju
kosele minna nagunii.
Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
Lehekülgi: 1 2 |