Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Audi A6 Allroad 3.0 tdi - 2007 - Rain767 (Vastuseid: 50 | Vaatamisi: 8232)
Rain767
huviline

Registreerunud 04.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2007a. 3.0TDI

postitati 02.09.13 19:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
Mõtlesin just sama. C5 kerega allroadi puhul veel saaks aru, kuna see on tava A6'st ikka palju erinev kere poolest aga C6....See ei erine ju tava A6'st. Ostnud siis juba A6, mis on odavam kui allroad ja coilid alla - hea madal. Allroadi mõte on ikkagi vähe teine, see ei peagi madal olema, pointless...
Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Madaldatud allroad...dafuq...ma saan aru, et igaüks teab, mis teeb oma autoga...aga see on nagu lasta oma riistalt vabatahtlikult paar cm maha kaksata, kuna see on LIIGA PIKK! :D

Enihau, suht veider näeb välja, kui nii madal on... a maitse asi, mis mina ka tean. :P

Spetsalist, kui sa vaatad natuke tähelepanelikumalt siis minu arvates on c5 kerel täpselt samad asjad erinevad mis c6 kerel.
Stanged, laiendid, peeglid,võre .
Antud madaldusega ei kaotanud mitte midagi oluliselt, tõstab saab sama kõrgeks, vähemalt visuaalselt tundus ;)
Väga huvitav milline mõte on sinu allroadil?

Käik ja vagu !!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rain767
huviline

Registreerunud 04.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.09.13 19:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Madaldatud allroad...dafuq...ma saan aru, et igaüks teab, mis teeb oma autoga...aga see on nagu lasta oma riistalt vabatahtlikult paar cm maha kaksata, kuna see on LIIGA PIKK! :D

Enihau, suht veider näeb välja, kui nii madal on... a maitse asi, mis mina ka tean. :P

Oeh...sellise kommentaari peale ma ei oskagi midagi öelda :D

Käik ja vagu !!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 02.09.13 19:48 Tsiteeri

Ei peagi midagi ütlema. Suht naljakas on vaadata, kuidas inimene ei kannata kriitikat. ;)

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 02.09.13 19:52 Tsiteeri

Kui madaldamisega hoogu minna (C5):

https://lh6.googleusercontent.com/-2OwUY9Tq9v8/ULr6lQyKg5I/AAAAAAAACiw/RhRaCtwlCPs/s900/Audi_Allroad_2.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-eVOZE239kd4/ULr6lQryD6I/AAAAAAAACio/8Ixkht7adXs/s900/Audi_Allroad_10.jpg

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rain767
huviline

Registreerunud 04.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.09.13 19:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Amadeus
Kui madaldamisega hoogu minna (C5):

https://lh6.googleusercontent.com/-2OwUY9Tq9v8/ULr6lQyKg5I/AAAAAAAACiw/RhRaCtwlCPs/s900/Audi_Allroad_2.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-eVOZE239kd4/ULr6lQryD6I/AAAAAAAACio/8Ixkht7adXs/s900/Audi_Allroad_10.jpg

See jah juba teeb auto rõvedaks, aga kõike saab teha aga mõistuse piires :) Praegusel pildil muidugi mõtetu velg mis jääb talve ratastele. Eks järgmine kevad mõtlen ka suverataste peale :)

Käik ja vagu !!!
Rain767
huviline

Registreerunud 04.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.09.13 19:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Ei peagi midagi ütlema. Suht naljakas on vaadata, kuidas inimene ei kannata kriitikat. ;)

Asi pole kriitika kannatamises,vaid selles milline on mõttekäik auto foorumis :D :D

Käik ja vagu !!!
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 02.09.13 20:14 Tsiteeri

Ma lihtsalt huvist küsin, et milline see suhtumine siis peaks olema? Et kõik peaksid lambamoodi karjas kaagutama ja kaasa noogutama, isegi siis, kui neile see tegevus meeltmööda pole ja tahaksid oma arvamust avaldada? Ilmselt oled Sa sel juhul foorumiga eksinud. :)

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 02.09.13 20:25 Tsiteeri

Tahaks näha, kes kunagi seda ostma hakkab - madaldatud Allroad - need kaks sõna ei mahu kohe kuidagi ühde lausesse.
Esialgu arvasin, et tegu on natuke nalja teemaga, mitte kellegi autoteemaga, aga võta näpust ... ongi madaldatud :o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
RParve
huviline

Registreerunud 08.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3,0 Tdi 2005 Quattro avant

postitati 02.09.13 20:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mtaudi
Tahaks näha, kes kunagi seda ostma hakkab - madaldatud Allroad - need kaks sõna ei mahu kohe kuidagi ühde lausesse.
Esialgu arvasin, et tegu on natuke nalja teemaga, mitte kellegi autoteemaga, aga võta näpust ... ongi madaldatud :o
Ega ma tal patjasid läbi ei torganud.Alati saab ju kõrgemaks tagasi tõsta ja see pilt on arvatavasti dynamic asendis tehtud.

walkman
huviline

Registreerunud 25.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S8 D2

postitati 02.09.13 20:36 Tsiteeri

Uskumatu kui palju elevust võib üks asi suurtes meestes tekitada. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.09.13 06:11 Tsiteeri

Ma ei saa aru, miks see nii suurt paanikat tekitab. Suvel ju hea kui auto madalam ja Allroadi madaldamine/kõrgendamine on arvutiga tehtav mitte mingi keeruline tegevus, et kui tekib vajadus või tahab müüa, siis 10min ja auto endine.

Kena masin ja peaasi, et ise rahul oled :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rain767
huviline

Registreerunud 04.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.09.13 06:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KuldarA
Ma ei saa aru, miks see nii suurt paanikat tekitab. Suvel ju hea kui auto madalam ja Allroadi madaldamine/kõrgendamine on arvutiga tehtav mitte mingi keeruline tegevus, et kui tekib vajadus või tahab müüa, siis 10min ja auto endine.

Lõpuks ka kommentaar inimeselt, kes teab natuke rohkem c6 allroadi madaldamisest:-D
Aga jah,ise rahul see peamine ;-)

Käik ja vagu !!!
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 03.09.13 06:40 Tsiteeri

Küsimus ei olegi protseduuri keerukuses, tean väga hästi kuidas asi käib, kui palju võib madaldada või kõrgemaks ajada ennem kui see asi jõuülekandele mõjuma hakkab. Minu küsimus kõlab pigem selliselt - "Mille jaoks?!?!?!" Keegi ei madalda ju Land Cruiserit või Hummer'it vms - need autod on mõeldud olema kõrged. Allroad on mõeldud sõitma läbi sealt, kust tava A6 võib-olla ei sõida läbi.

P.S Teema omanikule ütleks nii palju, et C5 puhul on ikka väheke rohkem neid detaile allroadil mis on erinevad võrreldes A6'ga. C6'l erinevusi on juba palju vähem.
Tsitaat:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.09.13 06:42 Tsiteeri

Suvel, kui vähem võsas müttamist(vähemalt mul), on ju hea madalamaks lasta, säästab kütust jne. Talvel jälle kõrgem.

Muidugi kui pead ka suvel palju offroadi tegema, siis ei ole muidugi mõtet.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rain767
huviline

Registreerunud 04.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.09.13 14:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Küsimus ei olegi protseduuri keerukuses, tean väga hästi kuidas asi käib, kui palju võib madaldada või kõrgemaks ajada ennem kui see asi jõuülekandele mõjuma hakkab. Minu küsimus kõlab pigem selliselt - "Mille jaoks?!?!?!" Keegi ei madalda ju Land Cruiserit või Hummer'it vms - need autod on mõeldud olema kõrged. Allroad on mõeldud sõitma läbi sealt, kust tava A6 võib-olla ei sõida läbi.

P.S Teema omanikule ütleks nii palju, et C5 puhul on ikka väheke rohkem neid detaile allroadil mis on erinevad võrreldes A6'ga. C6'l erinevusi on juba palju vähem.
Tsitaat:

Kas tõesti võrdled sa a6 ja land cruiserit või hoopis hummeriga :-D
Ma ei taha teada millega sa veel c5 allroadi võrdled :-D tangi? Soomukiga? 0:)
Minu arust allroad ikka linna maasturi ja sõiduauto segu, mis tõttu suvel väike madaldus ideaalne ;-)
Huviga kuulaks neid erinevusi ka siis allroad ja a6 vahel.

Käik ja vagu !!!
AronL
huviline

Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: M140i xDrive

postitati 03.09.13 14:24 Tsiteeri

Tahaks teada kui paljudel Allroadi omanikel reaalselt läheb selle auto kõrgust suvel vaja? Pakun, et vähemalt pooled neist ei näe peale asfalti üldjuhul midagi. Tegemist ei ole nagunii mingi tõsise offroadi autoga, vaid vajadusel kõrgema kliirensiga sõiduautoga. Talvel on kindlasti hea auto kõrgeks tagasi lasta, peaks üpris hea läbivusega olema.
Minu arust sellise väikse madaldusega näeb see auto oluliselt parem välja ja kui omanik ütleb, et suvel ei ole tal selle auto kõrgust vaja, siis millest selline negatiivne arutelu, ega teie selle autoga ei sõida. Sellise mõtlemisega ei tohiks mitte ükski Quattro olla madaldusega, sest nii jääb ju kergemini kinni kui ilma madalduseta. Seda enam, et selle Allroadi saab lihtsa vaevaga talveks kõrgemaks tagasi tõsta.

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 03.09.13 15:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Keegi ei madalda ju Land Cruiserit või Hummer'it vms - need autod on mõeldud olema kõrged.

http://i1119.photobucket.com/albums/k636/chrisblake1/0712mt_14_zliving_low_customstoyota_landcruiser.jpg
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V4vYkUGF4GQ

Maailm on kirju ja liigirikas. Länkariga on madaldamine lihtne - keerad lehtvedrud teistpidi. :D

Vabandust OT pärast.

Mulle isiklikut Allroad C5...C7 meeldib. Muidugi eelistaksin ise kah tehase kõrguseseadet. Omanike maitsed on muidugi erinevad ja igaüks teab ise, mis teeb. Üle ei ole mõtet pingutada.

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
raineys
huviline

Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5 2.3t

postitati 03.09.13 16:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: AronL
Tahaks teada kui paljudel Allroadi omanikel reaalselt läheb selle auto kõrgust suvel vaja? Pakun, et vähemalt pooled neist ei näe peale asfalti üldjuhul midagi. Tegemist ei ole nagunii mingi tõsise offroadi autoga, vaid vajadusel kõrgema kliirensiga sõiduautoga. Talvel on kindlasti hea auto kõrgeks tagasi lasta, peaks üpris hea läbivusega olema.
Minu arust sellise väikse madaldusega näeb see auto oluliselt parem välja ja kui omanik ütleb, et suvel ei ole tal selle auto kõrgust vaja, siis millest selline negatiivne arutelu, ega teie selle autoga ei sõida. Sellise mõtlemisega ei tohiks mitte ükski Quattro olla madaldusega, sest nii jääb ju kergemini kinni kui ilma madalduseta. Seda enam, et selle Allroadi saab lihtsa vaevaga talveks kõrgemaks tagasi tõsta.

Hea on vaadata, kuidas madaldustega vennad ukerdavad kusagil äärekivi juures või midagi taolist. Omagi sõbra suust kuulen kurtmist - madal ja käib vastu maad jne jne jne. Tegelikult on äge omale probleeme juurde tekitada või lihtsalt nati raskemaks elu teha.

http://images.spritmonitor.de/555994_5.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
AronL
huviline

Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: M140i xDrive

postitati 03.09.13 16:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raineys
Tsitaat:
Algselt postitas: AronL

Hea on vaadata, kuidas madaldustega vennad ukerdavad kusagil äärekivi juures või midagi taolist. Omagi sõbra suust kuulen kurtmist - madal ja käib vastu maad jne jne jne. Tegelikult on äge omale probleeme juurde tekitada või lihtsalt nati raskemaks elu teha.

Läheb küll teemast mööda aga kui need madaldusega autod sulle ette ei jää, siis on see ju nende enda mure;) On võimalik autot ka mõistlikult madaldada, mingid lowliferid on hoopis teine äärmus.

Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4 avant b8

postitati 03.09.13 17:01 Tsiteeri

Natuke offtopicut ka siis.
Kui inimene ostab auto, siis on see tegelt ju oma teha, mis ta sellega teeb.
Pigem mina muretseks sellep, et amort hakkab mitte talle ette nähtud asendis tööle ning samuti on õhkvedruga.
Kuidas ja mis see nende elueale teeb on, aga omaette küsimus.
Õhkvedrustused apsud ei ole rahakotile just kõige soodsamad, olen neid müüd nii q7 mele kui c6 ele

KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.13 06:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raineys

Antud hetkel tal ju enamvähem tavalise A6 kõrgune, mis erilisit ukerdamist ei nõu, isegi S-line madaldusega ei pea suurt tähelepanu pöörama, et kuskil midagi ära kraabid.

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 04.09.13 06:11 Tsiteeri

Tsitaat:

... isegi S-line madaldusega ei pea suurt tähelepanu pöörama, et kuskil midagi ära kraabid.

Ja kuidas veel pead, eriti, kui porilapakad küljes on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.13 06:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mtaudi
Tsitaat:

... isegi S-line madaldusega ei pea suurt tähelepanu pöörama, et kuskil midagi ära kraabid.

Ja kuidas veel pead, eriti, kui porilapakad küljes on.

Porilapakaid mul polnud, IMO rikuvad väga auto välimus ära. Probleeme oli auto kõrguse pärast ainult ühe korra, kui tagurdasin maja ees rööbastest välja talvel. Muidu ei olnud kordagi ühtegi probleemi, mis oleks kõrgusest tingitud olnud.

Tarmo_j
huviline

Registreerunud 12.05.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3,0tdi 2004a

postitati 04.09.13 08:05 Tsiteeri

Kui ei ole harjunud madaldatud autoga sõitma siis kindlasti ei saa sellega hakkama nii,et kuskile midagi ära ei kraabiks.
Ise olen vist juba kuskil 6-8 aastat sõitnud madalate autodega ja nt -40mm madaldatud bmw e46 coupe-ga jäin 3 tave jooksul 1 korra kapitaalselt kinni põhjapeale. Ja seda kesklinnas :)

Ikkagi igaühe oma asi mis ta oma autoga teeb ja kui ikka tavaliiklust ei sega siis pole vaja kurta:P

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 04.09.13 08:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tarmo_j
Ikkagi igaühe oma asi mis ta oma autoga teeb ja kui ikka tavaliiklust ei sega siis pole vaja kurta:P

Ega keegi ei keela tal madaldada, tema enda asi see on, tõesti. Kui aga inimene toob oma auto ja tegemised avalikuse ette siis on igaühel teisel olemas võimalus ja õigus oma arvamuse väljaütlemiseks, olgu omanik sellega nõus või mitte - it's as easy as that.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 45.1% - SQL: 54.9%]