Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Munitsipaalpolitsei tegi 15 mai 2013 Tallinnas Aarde tänaval öise reidi! (Vastuseid: 51 | Vaatamisi: 8684)
raineys
huviline

Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5 2.3t

postitati 16.05.13 10:32 Tsiteeri

Minul vahib sealt vastu 50.- parkimispilet :D

http://images.spritmonitor.de/555994_5.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 16.05.13 11:46 Tsiteeri

Palun:

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/mupo-pelgulinlased-peavad-konniteele-parkimiseks-luba-taotlema.d?id=66137036

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 16.05.13 12:13 Tsiteeri

Oli kuidas oli, aga miks krt peab neid reide öösel tegema? Väheke mõelda, siis nagu ka enne juba öeldud, öösel autosid rohkem = suurem summa raha. Sellele nagu ei saa ju vastu vaielda? Sitad jahimehed on need mupo laskurid. Ootavad, millal pardid magama jäävad ja siis kõmmutavad unepealt maha. Where's the skill and thrill in that? :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.13 12:49 Tsiteeri

Miks ma pean loa taotlema, et pool autot kõnniteele tohin parkida? Lubatud on aga ikka jookse ja taotle ja sebi. Põhimõtteliselt ma võin haljasalal ka parkida siis, kui loa taotlen. (iseasi kas saan selle loa :D)

tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.13 12:53 Tsiteeri

Selle tänava inimesed rikkusid kaua juba seadust ja ootasid ilmselt seda, et a la hr. Savisaare sekretär tuleb isiklikult lillede või muude komplimentidega ukse taha ja ulatab eeltäidetud taotluse liikluskorralduse muudatuste jaoks Maanteeametis.
Keegi pole täiuslik ja see 20 või 50EUR on puhas kooliraha. Põhjust on pigem endale natuke "tahma pähe raputada" ja naeratusega edasi minna, mitte meelehetlikult jonnida ja kedagi solvata.

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 16.05.13 12:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
Lubatud on aga ikka jookse ja taotle ja sebi.

Lugesid sa ikka hoolikalt eelneva jutu läbi? Kui lubavat märki pole siis sedasi parkimine ei ole ka lubatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 16.05.13 13:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
Lubatud on aga ikka jookse ja taotle ja sebi.

Lugesid sa ikka hoolikalt eelneva jutu läbi? Kui lubavat märki pole siis sedasi parkimine ei ole ka lubatud.

Ja kui taotled, siis ilmselt tehakse ikka ekspertiis, kas selles kohas on nii mõistlik parkida, ja alles siis, kui tuleb positiivne vastus, pannakse märk ning on lubatud nii parkida.

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 16.05.13 13:19 Tsiteeri

Kõige naljakam selle juures on see, et teevad selle eest trahvi, aga samas kui auto on pargitud õieti, tuleb mupo ja hakkab reguleerima liiklust, et buss mahuks mööda õieti pargitud autodest. Kas poleks raha kokkuhoid, kui valitseks anarhia ja ametnikud oleksid hõivatud tööga, mis on ikka ametit väärt? Piisab kui inimene lapsevankriga ju läbi pääseb kõndima? Hirm hakkab juba, kui midagi uut liiklusseadusesse lisatakse.

Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 16.05.13 14:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: heihei
Kõige naljakam selle juures on see, et teevad selle eest trahvi, aga samas kui auto on pargitud õieti, tuleb mupo ja hakkab reguleerima liiklust, et buss mahuks mööda õieti pargitud autodest.

Õigesti parkimise puhul EI ole seda vaja teha, sest õigesti parkimise puhul ei takista auto ei teisi sõidukeid ega jalakäijaid. Seda on isegi siin samas teemas korduvalt toonitatud.

§151. Peatuda ei tohi: 5) kohas, kus seisev sõiduk teeb võimatuks teiste sõidukite liikumise või takistab jalakäijaid;

Kui tänav on selline, kus ei ole võimalik autot paigutada eeskirjade järgselt (nii, et see kedagi ei takistaks), siis sinna ei saagi autot parkida. Kõik tänavad ei ole sobilikud autode parkimiseks. Nende ehitamise ajal ei olnud seda ette nähtud. Kui raske on sellest aru saada, et oma autot ei peagi saama igale poole jätta? Kiirteel te ju ka ei pargi.

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 16.05.13 14:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kristoff
Tsitaat:
Algselt postitas: heihei
Kõige naljakam selle juures on see, et teevad selle eest trahvi, aga samas kui auto on pargitud õieti, tuleb mupo ja hakkab reguleerima liiklust, et buss mahuks mööda õieti pargitud autodest.

Õigesti parkimise puhul EI ole seda vaja teha, sest õigesti parkimise puhul ei takista auto ei teisi sõidukeid ega jalakäijaid. Seda on isegi siin samas teemas korduvalt toonitatud.

§151. Peatuda ei tohi: 5) kohas, kus seisev sõiduk teeb võimatuks teiste sõidukite liikumise või takistab jalakäijaid;

Kui tänav on selline, kus ei ole võimalik autot paigutada eeskirjade järgselt (nii, et see kedagi ei takistaks), siis sinna ei saagi autot parkida. Kõik tänavad ei ole sobilikud autode parkimiseks. Nende ehitamise ajal ei olnud seda ette nähtud. Kui raske on sellest aru saada, et oma autot ei peagi saama igale poole jätta? Kiirteel te ju ka ei pargi.

Kiirteel pargivad päris paljud... Ise sain just mitte parkimise tõttu ilusa trahvi pluss load välismaal :D
Paraku on jah seal igatepidi nokk kinni saba lahti olukord...

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on foorumis

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 16.05.13 16:47 Tsiteeri

Ma ei mõista, mida te seal Tallinnas leiate... Vargad, narkarid, venelaste banded, kitsas ja kallis, savisaar ja suured augud. Eriti Suure-Jaani poisid. Isegi mõte seal elamisest tekitab stressi. Lennujaamast edasi sõidan ka ainult väga suure vajaduse korral, näit. sadamasse.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 16.05.13 16:57 Tsiteeri

Igasuguse aktsiooniga võib saavutada kahjuks vastupidise tulemuse. Seal tänaval võidakse keelata peatumine või parkimine. Kas see oleks see tulemus mida te aga soovite? Teadupärast Glinogradi juhtorganid ju mõelda ei osata.

huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 17.05.13 03:01 Tsiteeri

Tark ei torma. Mina loodan siiski, et mu enese auto selle pulli jätkudes ellu jääb. Panin sellele galeriile veel täiendavaid fotosid lisaks nii et võite uuesti vaadata ... A _A_R_D_E__T _Ä_N_A_V_A__G_A_L_E_R_I_I . Nüüd rääkides sellest, miks inimesed aedadesse ei aja oma autot. Ajavad, aga on palju selliseid olukordi olnud, kui väravaesine on kinni pargitud ja hommikul avaneb ebameeldiv üllatus, mis viib selleni et tuleb tööandjale selgitusi hakata jagama. Nüüd rääkides talvistest oludest, siis olen ise totaalselt kahte rööpapaari kinni jäänud kui suurte lumetormide ja muutuvate ilmaolustike tulemusel tekkisid suured pikkirööpad tänavale. Ahastama ajav hetk oli küll ja ma kirusin ja vandusin, et üleüldse aeda oma auto panin. Kui oma tänava inimestel on veel mõistust peas, siis käib ju seal ka külalisi, kes ei mõtle eriti loogiliselt. On mis on, aga kui trahvi järgsetel päevadel tagajalgadele tõusnud rahvale antakse vastuseks, et iga tänava enda asi on Tallinna transpordi ametilt luba parkimiskorralduse muutmiseks taotleda, siis andke mulle palun andeks. Kas Tallinna Munitsipaalpolitse ei võiks ise trahvimise asemel heasoovlikust üles näidata ja lihtsalt tänavaid läbi sõites märkida üles, kus on miskit viga ja need vead ise sinna ise üles anda. See oli nüüd selline roosa ja beebilik unelm. Sinisilmsus lüüakse rohelise rusika ja kollase kilekotti pakitud paberilehega kinni. Lihtsalt ära hakkab väsitama see, et iga päev on mingis mõttes ärkamise aeg. Ma olen 4 aastat võidelnud ühtse asja nimel enda töökohas ja olen sellega saavutanud selle, et teatud inimesed vihkavad mind salamisi. Midagi pole muutunud ja vanker veereb kolinal jätkuvalt mäest alla. Me ise teeme seaduseid. Me ise peaksime nägema asjades rohkem kui ühte lõiku. Ma olen õppinud ka oma töö juures mõtlema 10 käiku ette, mis tähendab seda, et jooksvalt töö käigus mõtled juba ette mida järgmiseks teed ja kas see mis sa järgmiseks teed on ikka hea või muudaks ka selle mõtte juures midagi. Aga kahjuks on ametnike silmaklappideks kindel rahanumber ja see paneb asjad paika. Ma ei saa eitada, et ka mulle meeldib raha, isegi väga ja teda on alati vähe, kuid mingi õiglus ja mõistvustunne võiks siin ühiskonnas säilida. Nüüd tagasi selle Mupo juurde pöördudes. Ma küsin otse. Miks selline vägev asutus ainult Tallinnas töötab. Kuidas Narva, Tartu, Pärnu, Viljandi jne... linnad selleta hakkama saavad? Viljandi linn kaotas üleüldse ära tasulise ja kellaga parkimise. Võiks sellel teemal siin õhtuni heietada aga see asja ei muuda. Elame näeme, aga trahvi ma veel maksma ei torma. Vaatame mis saab.

Meenutavaid linke:

1) Võsareporter - Munpoli parkimis-oskused
2) Võsareporter - Lõbuliin
3) Võsareporter - Aus bussijänes

Ja minu meelest on parim pala see mis nüüd näitan :)

MUPO otse actionis

Ja siia lõppu ka huumorit - Mupo Evolutsioon

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 17.05.13 04:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
Nüüd tagasi selle Mupo juurde pöördudes. Ma küsin otse. Miks selline vägev asutus ainult Tallinnas töötab. Kuidas Narva, Tartu, Pärnu, Viljandi jne... linnad selleta hakkama saavad?

Kutsuti ellu ajendil, et seaduse järgi ei tohtinud erafirma (Ühisteenused) bussijäneseid kontrollida. Konkreetne kohtukeiss oli. Ja siis juba rakendati muudesse ülesannetesse ka. Teiste linnade kohta ei tea. Ilmselt seal keegi kontrolöre kohtusse ei andnud, muidu oleks ka omale isikliku mupo saanud. :) Igal asjal oma põhjus. Nagu siin foorumiski - kuni asjad toimivad mõistlikult isereguleerimise järgi, pole vaja hakata kirjutama, nagu kps ütleb, kahvli kasutusjuhendit - et mida sellega teha ei tohi.

BTW, kuidas sa ise selle 542MEB Jazz'i asendit kommenteeriks?
http://ultra2005.planet.ee/wbfiles/Munpol/images/IMG_0047.JPG
http://ultra2005.planet.ee/wbfiles/Munpol/images/IMG_0048.JPG

rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 17.05.13 05:45 Tsiteeri

Liigun ise Tallinnas väga tihti jalgrattaga või jala, lisaks autga sõitmisele. Eesti inimesed ei ole hästi aru saanud sellest, et autoga sõitmine ja selle parkimine ei kuulu inimeste põhiõiguste hulka, see on privileeg. Autoga võib sõita seal ja sel moel et see ei häiriks, segaks ja ohustaks teisi, sama kehtib ka auto parkimise kohta. Fakt on see, et kõnniteele parkida ei tohi ja asi mutt. Samuti ei või parkida nii, et sulged tänava. Seega, tuleb otsida endale lähim parkimiskoht, kus sa ei sega kedagi - kasvõi teises kvartali otsas ja jutul lõpp.

Seda kas MuPo teeb asju õigesti või valesti, ei viitsi ma hinnata, aga kui mulle jääks teele ette selliselt pargitud Honda, siis ma ilmselt meeldetuletuseks tõstaks tal mõne kojamehe üles või keeraks küljepeegli vastu klaasi. Kumbki tegevus ei riku ega kahjusta autot, kuid tekitab minu mööda trügimisega võrreldavaid ebamugavusi, kui ta peab uuesti roolist püsti tõusma et need asjad paika panna. Loomulikult seda kõike siis, kui auto tõesti segab kõnniteel normaalset liiklemist. Kui tegemist on laia kõnniteega kuhu ruumi jääb piisavalt siis minul isiklikult ükspuha kus seda autot hoitakse.

Arvestage ka sellega, et kõnniteedel liiguvad lisaks üksikutele jalakäijatele ja ratturitele ka emad lapsevankritega, vahest lausa kaksikute vankriga ja kuidas kurat nad peaks sealt siis mööda pääsema? Ümber auto mööda sõiduteed minema või? Kui ma peaks ise sellises sitautsioonis olema, kus ma pean auto parkimise pärast mööda sõiduteed ümber põikama siis otsin mina ka selle MuPo numbri lõpuks üles. Saage ükskord aru, et auto kõnniteele jätmine ei ole lubatud ja auto ei pea olema alati pargitud just sinu hoovi ette või akna alla. Olen ka elanud lasnamäel, kus parkimiskohti on 9-kordse maja juures 10 korteri jagu, jah jätsingi auto pool kilti kaugemale suurema tee äärde, midagi pole teha, elu on selline, nüüd valisin sellise elukoha, kus mul on koduhoovis parkimiskoht, sest tänav on umbes sama kitsas, kui antud loos - ainukese erandina, et keegi ei pargi kunagi kõnniteel ja tänavat kinni ka ei tõmmata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.05.13 06:36 Tsiteeri

Ultra, saa aru paarist asjast. SINA rikkusid nõudeid. SULLE tehti trahvi. Leiad seose? Sa võid kaevata ja teha ettepanekuid liikluskorralduse muutmiseks. Seni, kuni pole muudetud, pead SINA neid nõudeid täitma, see ei takista sul samal ajal ettepanekut teha. Ükskõik kui jabur see nõue ka ei oleks.
PS. Kuidas sa kommenteerid oma galerii esimest pilti autoriõiguste ja isiku hea nime mustamise kohapealt?

V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 17.05.13 08:21 Tsiteeri

Selline teema võtab kohe ohkama. Ultra2005, sa kulutad aega sellele, et teha pilte ja oled valmis vaidlema ja kas või kohut käima selle nimel, et parkimiskaos saaks jätkuda?
Ole ikka mees ja võta ennast kokku ning leia probleemile hea ja püsiv lahendus. Kogu tänava elanikud kokku ja otsustage ära, et rajate hoovi või maja ette normaalsed parkimiskohad, kuhu autod ära mahuks, et keegi ei peaks tänaval parkides liiklust ja jalakäijaid takistama.

Pärast ei taha enam mõeldagi tagasi sellele ajale, kui iga päev autodega mööda äärekive ukerdasite, vastutuleva auto pärast seisma pidite jääma ja talvel mööda kahte jäätunud roobast sõitsite, sest lumesahk teie tänavas autode vahel liikuma ei mahtunud. :)

Tänav on sõitmiseks ja kõnnitee on jalakäijatele kõndimiseks. Parkimiseks on parkla.

goblin
huviline

Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: nelivedune

postitati 17.05.13 19:39 Tsiteeri

Minu arvamus on, et varsti tekib tänava alguses selle kiirusepiirangu märgi alla lihtsalt kiiresti 361 või 362 märk ja üks pool tänavast pannakse parkimiseks "lukku". Ja linna jaoks ongi olukord lahendatud - ei ole autot, ei ole probleemi. On ju linna puhul teada asi, et "kui te ise ei reguleeri ja oma jonni ajate, siis aga palun - meie reguleerime ise (Võta-või-jäta)"

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 17.05.13 23:02 Tsiteeri

Kuigi olen absoluutselt sellise ametnike mõttevaba tegevuse vastu (tegelikult kuulub selliste otsuste tegemisel kaalutlusõigus asja juurde), siis olen sajaprotsendiliselt nõus Rasmuse mõttekäiguga.

Olen liiga sageli pidanud kelgu või vankriga liikudes otsima väljapääsu sõiduteelt, mingit X-trajektoori pidi, üle ülikõrgete äärekivide ümber kõnniteele pargitud auto liikudes.

Ma küll ei taha ütelda, et munpoli säärane aktsioon oleks põhimõtteliselt õigustatud, kuid seaduslik õigus kuulub neile tõepoolest. A ise me ju tahtsime sellist uut liiklusseadust.:D Mulle ntx just meeldib uue liiklusseaduse juures see , et too lubab "aeglaselt liikuvast" sõidukist ka keelatud kohas mööda sõita.:D

Ühtin ka arvamusega, et kui elukoht ei meeldi, siis alati on ju võimalik kuhugi mujale kolida, st kui Tallinnas ei jagu parkimiskohti, siis Põlvamaal või Valgamaal ei tarvitse olukord üldse nii hull olla...

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Jürgen
klubiliige

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.13 16:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Kuidas Narva, Tartu, Pärnu, Viljandi jne... linnad selleta hakkama saavad? Viljandi linn kaotas üleüldse ära tasulise ja kellaga parkimise.

Minul on ülimalt positiivne kogemus mõned aastad tagasi Kuressaarest, millest arvan head eeskuju ka teistele olevat - nimelt, tõepoolest parkimine tasulises tsoonis, aga üldse mitte pahatahtlikult ei tasunud selle eest. Tagasi tulles oli kojamehe vahel HOIATUS, mitte trahv.
Tulem? Selline positiivne emotsioon, et mitte lihtsalt ei väänata vaid tuletatakse esmalt meelde, tähendab et edaspidi oleme topelt tähelepanelikumad ja tõesti mul ei ole nina kripsus, kui peangi seal kandis mingi lisakopika parkimise vms kohaliku korralduse tõttu välja käima.

Antud juhtum on täpselt selline, et MUPOnaudid oleksid võinud näidata ülesse inimlikkust - hoiatus akna vahele, inimestel on võimalus reageerida ja olukorra põhiselt otsuseid teha (kas LOV's jutustada või parkmine ümber mõelda) ning tegelt hr. Savipätsi jüngrid oleksid härrale teeninud valimiste vaates mitu pügalat positiivset emotsiooni.
Nüüd tasub ainult Reformaritel mainida Mupo üksuse laiali saatmist valimislubadusena ja juba väga suur hulk hääli taskus... ehk see roheline poliit-üksus tegelt ei teeni oma suuremat eesmärki :P

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 19.05.13 18:56 Tsiteeri

Olgu võtan terve selle krempli kokku. On klubilisi kes on olnud minu poolt ja ka neid, kes on olnud vastu ja arvavad, et olen räigelt seadust rikkunud. Kahjuks pole ühegi seaduse loomisel küsitud lihtrahva arvamust. Paljud seadused tehakse tagatubades kus mehed kes sellele alla kirjutavad ei pruugi 10 käiku ette näha ja kui nad seda suudavad siis pole ka tõenäoline, et nad sellest avalikusele teada anda sooviks! Ma pean majaperemehega nõu ja tõenäoliselt saab hoovi sedasi ümber korraldada, et meie mõlemate autod saavad hoovis parkida. Kui keegi värava ette parkima peaks, siis tõmmatakse politseile kõne ja mupole ka. Auto peab olema minu töölemineku ajaks kadunud. Mõned nüüd tahaksid hirmsasti minuga vaielda ja mulle nina alla torgata, et ise sa ju parkisid tänava kinni ja mida sa ülbitsed siin. Vat asi on selles , et siis oli mul veel mõttes see, et on võimalik võidelda selle haige süsteemiga. Peale 7-ste uudiste nägemist kadus isu ära. Andke kuuma Mupo, Savipäts ja terve Eesti hirmus positiivne, hooliv ja kaitsev vabariik. Kaon tänavalt ja jälgin mis edasi saab. Maksan selle meeletu papi ära millest Savipäts saab mõne lidro kütet oma mersu paaki ... ja elan veidi kitsamalt edasi ....

Lõpetuseks lisan veel, et inimlik seisukoht ja seadusi ette kirjutav ettevõte annab hoiatuse mitte hoiatustrahvi näol teada, et võiks lõpetada asja.

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 19.05.13 18:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Olgu võtan terve selle krempli kokku. On klubilisi kes on olnud minu poolt ja ka neid, kes on olnud vastu ja arvavad, et olen räigelt seadust rikkunud. Kahjuks pole ühegi seaduse loomisel küsitud lihtrahva arvamust. Paljud seadused tehakse tagatubades kus mehed kes sellele alla kirjutavad ei pruugi 10 käiku ette näha ja kui nad seda suudavad siis pole ka tõenäoline, et nad sellest avalikusele teada anda sooviks! Ma pean majaperemehega nõu ja tõenäoliselt saab hoovi sedasi ümber korraldada, et meie mõlemate autod saavad hoovis parkida. Kui keegi värava ette parkima peaks, siis tõmmatakse politseile kõne ja mupole ka. Auto peab olema minu töölemineku ajaks kadunud. Mõned nüüd tahaksid hirmsasti minuga vaielda ja mulle nina alla torgata, et ise sa ju parkisid tänava kinni ja mida sa ülbitsed siin. Vat asi on selles , et siis oli mul veel mõttes see, et on võimalik võidelda selle haige süsteemiga. Peale 7-ste uudiste nägemist kadus isu ära. Andke kuuma Mupo, Savipäts ja terve Eesti hirmus positiivne, hooliv ja kaitsev vabariik. Kaon tänavalt ja jälgin mis edasi saab. Maksan selle meeletu papi ära millest Savipäts saab mõne lidro kütet oma mersu paaki ... ja elan veidi kitsamalt edasi ....

Suhteliselt kahtlane jutt sul, aga saan aru, et keed praegu ja ei mõtle loogiliselt ja kirud niisama kõike maailma põhja, seega ei võta ja ei hakka teisest lausest alates oponeerima:cool: Rahune maha ja proovi asjale läheneda natuke üldisemalt, mitte üksikisiku traagikast lähtudes.

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.13 01:59 Tsiteeri

Panen siia ülesse 2 linki millelt võite kuulda lõunatunni saatelõike Nõmme Raadios. Rääkisin ennem veidi Lepaga ja saatsin selle materjali talle. Kuulake siis tema arvamust.

1) Esimene lõunatunni saade mida saadab sama galerii mille teemat alustades üles riputasin

2) Selle meediafaili liitsin eile hommikul kokku. Ehk siis lõunatunni teine osa samas teemas.

XZN M16
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.06.13 17:38 Tsiteeri

Nagu arvata võiski, saite mida soovisite:

http://www.tallinncity.ee/1266744/pelgulinna-korvaltanaval-keelati-ootamatult-parkimine-ara

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 11.06.13 18:03 Tsiteeri

Ma näen küll lausa peatumise keelu märki.

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 48.4% - SQL: 51.6%]