Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Audi a6 c4 2,5 tdi mootori rihm.((((KIIRE)))) (Vastuseid: 56 | Vaatamisi: 11402)
ants88
huviline

Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 b3 89a 2.0l/audi a6 c4 2,5 tdi

postitati 03.03.13 20:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ants88
teema lahentatud kaan remonti homme.kuna 5 klappi pihta saanud 2 hüdro tõukurit kilduteks.ja ülejäänud kolm on kaane sees kinni.plus et nukk on jahvatanud need hüdro tõukuri juppid ka läbi ja hüdro tõukuri jäänused kinni valsinud sinna.
refi püstol annab välja 8 ati juures 311nm paberite järgi nii et eeldan et aitab.js keerme liimi mõtlesin nigunii vahele panna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 03.03.13 20:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
teema lahentatud kaan remonti homme.kuna 5 klappi pihta saanud 2 hüdro tõukurit kilduteks.ja ülejäänud kolm on kaane sees kinni.plus et nukk on jahvatanud need hüdro tõukuri juppid ka läbi ja hüdro tõukuri jäänused kinni valsinud sinna.
refi püstol annab välja 8 ati juures 311nm paberite järgi nii et eeldan et aitab.js keerme liimi mõtlesin nigunii vahele panna.

200 NM + 270 kraadi peaks tunduvalt suurem jõud olema kui se 311 nm mis ei pruugi püssist välja tullagi. A kui tahad uuesti lapata siis lase käia. Pakun, et se eelmine rihmavahetaja mõtles samamoodi ja tulemus oli nüüd käes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 03.03.13 21:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Mu meelest ka suruõhutööriistadega sinna vändaotsale lähemale kui 100m minna ei tohiks. Nagu ka siin teemas juba korra üteldud, siis isegi tavalisel pingutamisel, ilma fikseerimisrakist kasutamata on üsna suur tõenäosus juba paigaldamisel kiil puruks keerata. See otsapoldi pingutusmoment on tõepoolest arulagedalt meeletu ja tavatööriistadega ei ole seal eriti midagi teha.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 03.03.13 22:24 Tsiteeri

Kui muud moodi seda mootorit suure vaimu juurde ei saa, siis suruõhu riistade kasutamisega oled eelisjärjekorras.
Iga asja jaoks on ikka oma tööriist. Mul on omal püss mis lammutab rahulikult sinna 800nm kanti kinni ja lahti oli vist 1027nm, niipalju võin öelda, et Audi mootori vändapolti sellega lahti ei keera, kui asi on korralikult kinni keeratud. Seal tulevad juba muud jõud juurde, mis segavad selle 1027nm rakendumist õigesse punkti.

NB, keermeliim hoitakse sellest kohast väga kaugele. Tavaline mootoriõli keermele ja seibile on kohustuslik, rohkem ei miskit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ants88
huviline

Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.13 06:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Kui muud moodi seda mootorit suure vaimu juurde ei saa, siis suruõhu riistade kasutamisega oled eelisjärjekorras.
Iga asja jaoks on ikka oma tööriist. Mul on omal püss mis lammutab rahulikult sinna 800nm kanti kinni ja lahti oli vist 1027nm, niipalju võin öelda, et Audi mootori vändapolti sellega lahti ei keera, kui asi on korralikult kinni keeratud. Seal tulevad juba muud jõud juurde, mis segavad selle 1027nm rakendumist õigesse punkti.

NB, keermeliim hoitakse sellest kohast väga kaugele. Tavaline mootoriõli keermele ja seibile on kohustuslik, rohkem ei miskit.
EEE.MHHH.see rihma seibi polt oli seal näppukga otsas.Nii aga muul nüüd juhe koos.Ütlete et peab juga kinni olema aga ei kerme liimie ega mida iganes ei tohi kasutada ja peab mingi eri rakkis olema.Japanlasel on rihm sama süsteemiga,hooratas isegi raskem ja ei ole mitte kunagi jälginud mis jõuga see polt läheb kõhu tunde järgi kinni ja on nendel mootroil vastu pidanud mis ma teinud olen.Ja eelmise rihma vahetaja süü ei usu ka et siis rolli mängib kuna propleem oli ikka sellest et ei omanik ei hoolad oma auto.Oleks mind kuulatud ja selle tosooli lekke põhjus ennem juba üles otsitud oleks piisanud ainuld rihma,vepumba ja rulliku vahetusest.Ja öelge veel mikks ma peaksin sellele polid keermele õli veel vahele panema kui ma tahan et see lahti nii pea ei tule???ei lähe nagu minu loogikaga kokku.Nii ja selle rakkise põhimõttest ei sa ma aru.Kuidas see muutma peaks midagi ja kuidas annab selle rihmaratta sinna valesti otsa panna,mitte kiilu soone sisse jne.Ma olen ise japanlase esinduses töödanud ja tean et tööl olles on kohustus sull kasutada neid rakkiseid ja abivaheneid jne aga oma kodus tehes ei ole neid kuskild saada ja kui on siis arvatavasti ei mõju see rahakottile hästi.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.13 08:37 Tsiteeri

Vändaotsa hädasid võib nende mootorite tüüpveaks pidada, ehkki ilmselt need suuremas osas ongi just valedest töövõtetest tingitud.
Aga jõudu tööle.:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 04.03.13 09:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO

EEE.MHHH.see rihma seibi polt oli seal näppukga otsas.Nii aga muul nüüd juhe koos.Ütlete et peab juga kinni olema aga ei kerme liimie ega mida iganes ei tohi kasutada ja peab mingi eri rakkis olema.Japanlasel on rihm sama süsteemiga,hooratas isegi raskem ja ei ole mitte kunagi jälginud mis jõuga see polt läheb kõhu tunde järgi kinni ja on nendel mootroil vastu pidanud mis ma teinud olen.Ja eelmise rihma vahetaja süü ei usu ka et siis rolli mängib kuna propleem oli ikka sellest et ei omanik ei hoolad oma auto.Oleks mind kuulatud ja selle tosooli lekke põhjus ennem juba üles otsitud oleks piisanud ainuld rihma,vepumba ja rulliku vahetusest.Ja öelge veel mikks ma peaksin sellele polid keermele õli veel vahele panema kui ma tahan et see lahti nii pea ei tule???ei lähe nagu minu loogikaga kokku.Nii ja selle rakkise põhimõttest ei sa ma aru.Kuidas see muutma peaks midagi ja kuidas annab selle rihmaratta sinna valesti otsa panna,mitte kiilu soone sisse jne.Ma olen ise japanlase esinduses töödanud ja tean et tööl olles on kohustus sull kasutada neid rakkiseid ja abivaheneid jne aga oma kodus tehes ei ole neid kuskild saada ja kui on siis arvatavasti ei mõju see rahakottile hästi.

Ja katsetamine mõjub hästi rahakotile? Proovi vähe selgemalt kirjutada, sest suht võimatu on lugeda nii vigast teksti.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.13 10:56 Tsiteeri

Kui soovid, siis helista mulle õhtul peale kella 20.00. Räägin miks on vajalik selle tüübi mootorile vändaratta rakist, samuti räägin miks on vaja kasutada õli ja muid asju. Keermeliimi kasutatakse vaid kohtades mis on altid avanema vibratsiooni mõjul, või on vaja takistada näiteks mootoriõli väljapääsu mingite läbivate avade kaudu, (hooratta poldid ntx, kus õli võib mööda keermeniite hakkata välja immitsema) Kuidas autodel rattad all püsivad kui rattapoltidele/tikkudele määret lisatakse?
Samas, kui oled lukksepatööga kursis, ja sellised asjad nagu poldi venimine, friktsioonhõõrdumine ja painde/väändepurunemine ei tohiks olla väga võõrad sõnad.
Jaapanlasega tuua siin võrdlusi on suhteliselt kohatu, rihmarataste kiilude geomeetria ja kinnitusmeetodid on ju totaalselt erinevad. Sa ei saa võrrelda omavahel korralikku polti ja 3mm stoperdus traati. Iga asja jaoks on oma koht ja töövõtted.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.13 17:06 Tsiteeri

Asi pole nii hull midagi. Selle rakise kinnihoismiseks tegin ise kuna tollal pold kuskilt võtta. Asi lihtne kui rihmaratsat vaatad saad aru. Vja ainult paar juppi rauda ja keevitust. Jõuvõtme saad ka vast kuskit laenata pole enam nii ulme tööriist.

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.13 17:19 Tsiteeri

Mul on samamoodi need vanakooli mootorite rakised kõik ise tehtud. Kui arvate, et mul raha ka lihtsalt maas vedeleb, siis eksite rängalt.
Uuemate mootorite omadega on juba lihtsam, toimib laenutus Autoeksperdist ntx, kui omal vajalikku asja ei ole, samas Fordi, VAG diislite ja Peugeoti, Volvo riistad oleme ikkagi omale püüdnud soetada isiklikud. Nende mootoritega ei kannata enam lolli mängida katsetades.

ants88
huviline

Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.13 18:32 Tsiteeri

moment võtti olemas.ja pange siis pilt sellest rakkisest siis.ja võiks olla ka teks juures kuidas see mo elu lihtsamaks muudab

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.13 18:38 Tsiteeri

http://www.samstagsales.com/images/vw_matra_3197.jpg

ants88
huviline

Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.13 18:39 Tsiteeri

... ja pilt kuidas plokki küljes on.

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.13 18:44 Tsiteeri

See kus küljes ta on, pole tegelikult enam oluline. Võid sinna külge panna kasvõi 6 meetrit laternaposti ja põrandale toetada.

Googelda Audi R5 crankshaft holding tool ja vaata pildiosakonna alt, see on ainult üks võimalik variant.

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.13 20:11 Tsiteeri

Kõige parem on selline:
http://www.toolbox.co.uk/sealey-vs4448-diesel-engine-16548-110025
Rihmaratta järgi teed selle suva raudlati otsa.
QUATTRO näide sobib vanema aat mootori rihmaratta otsa(universaalne) aga aat a6 peal ja ael mootoril on se mis ma näitasin nats lihtsam. Vaata rihmaratast ja saad aru. Oluline on kinni hoida just rihmarattast mitte väntvõllist muidu keerad kiilu uuesti katki.

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 05.03.13 09:06 Tsiteeri

2.2T siis antud rakis

http://larsengblom.kuvat.fi/kuvat/Audi%204k%20quattro/IMG_1618.JPG?img=img900

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ants88
huviline

Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.13 21:46 Tsiteeri

keegi teab kaane poltide jõu momente ja nukka pukkade jõu momente.kaan koos homme peale ja see vända rakkis tuleb ka leiutadada.

reff20
bännitud topeltkonto

Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 2.0 85KW

postitati 06.03.13 01:18 Tsiteeri

Tsitaat:
keegi teab kaane poltide jõu momente ja nukka pukkade jõu momente.kaan koos homme peale ja see vända rakkis tuleb ka leiutadada.

Igal korralikul huvilisel võiks Autodata ja etka käepärast siiski olla. Aga anname andeks..

Täpselt ei teadnud kas AAT või AEL mootor nii, et tegin mõlemas pildi:

Loodan et aitab:
AAT:
http://www.upload.ee/thumb/3124712/AAT.JPG
AEL:
http://www.upload.ee/thumb/3124713/AEL.jpg

Koodineeger.
ants88
huviline

Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.13 05:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reff20
Tsitaat:

Igal korralikul huvilisel võiks Autodata ja etka käepärast siiski olla. Aga anname andeks..

Täpselt ei teadnud kas AAT või AEL mootor nii, et tegin mõlemas pildi:

Loodan et aitab:
AAT:
http://www.upload.ee/thumb/3124712/AAT.JPG
AEL:
http://www.upload.ee/thumb/3124713/AEL.jpg

tänx aga autodata on olemas aga kuna ei arvestanud selleet seda läpakat vaja võiks minna võtsin ainuld dableti kaasa.ja androidile ie ole minumeelest saada ka seda:d

ants88
huviline

Registreerunud 12.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 07.03.13 12:22 Tsiteeri

na ma ei sa aru mix sakslased meid nii karistavad ja remonid peale ültse ei mõtle.nihuke tunne et käi ümber auto tao klaasid sisse ja vii emexsise see.'

propleem siis järgmine juba eile ööse kella 1 saadik olen üritanud pihusteid mitte lekkima saada.lekkivad siis plokki juurest.puhastasin ja uued vask seibid aga ei midagi ikka paneb näkku.karasi põrand juba päris usinasti tiislist ujub.

SoS
huviline

Registreerunud 06.01.12
Kasutaja on eemal

Auto: sõprade audid

postitati 07.03.13 12:24 Tsiteeri

Palun tee õigekiri korda foorumis, muidu sa pikalt siin ei saa eksisteerida. Suhteliselt kehv on lugeda ka sellise teksti seest midagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Varz
huviline

Registreerunud 10.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C4 2.5 TDI 103kw Quattro

postitati 07.03.13 19:16 Tsiteeri

Ma tulen homme hommikul umbes kella 8.00 ajal läbi vaatan arvutiga üle.

reisser
huviline

Registreerunud 09.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 ülelaetud masuudipress

postitati 07.03.13 19:26 Tsiteeri

Tsitaat:
na ma ei sa aru mix sakslased meid nii karistavad ja remonid peale ültse ei mõtle.nihuke tunne et käi ümber auto tao klaasid sisse ja vii emexsise see.'

propleem siis järgmine juba eile ööse kella 1 saadik olen üritanud pihusteid mitte lekkima saada.lekkivad siis plokki juurest.puhastasin ja uued vask seibid aga ei midagi ikka paneb näkku.karasi põrand juba päris usinasti tiislist ujub.

Kuskohast sul seda diislit tuleb ja kuskohast pihusti lekib?

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.03.13 19:28 Tsiteeri

:D

Et siis arvutiga saab pihustid lekkevabaks. Tehnika ikka nii siva areneb, et kuidagi ei jõua ajaga sammu pidada.

Varz
huviline

Registreerunud 10.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C4 2.5 TDI 103kw Quattro

postitati 07.03.13 19:47 Tsiteeri

Auto natuke edasi arenenud tal. Pihustid sai enamvähem pidama. Lähen vaatan arvutiga veakoodid ära ja kui käima saab panen süüte paika.

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 45.7% - SQL: 54.3%]