Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Audi S4 Avant 2.7 Biturbo - 1999 - Genka LUKKU (Vastuseid: 83 | Vaatamisi: 15689)
rait183
huviline

Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B5 Avant 1.8T

postitati 31.01.13 07:52 Tsiteeri

Vaata roolivõimu õli, kui see on määrdunud siis võibolla piisab ainult õli vahetusest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kaido.
huviline

Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: S4 2.2 avant

postitati 31.01.13 08:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rait183
Vaata roolivõimu õli, kui see on määrdunud siis võibolla piisab ainult õli vahetusest.

Kui auto käib kas vedeliku on sees piisavalt ja ega ta vahune ei ole?

Naine ütles kord:kas sul ple üldse mingeid traditsioone peale AC dragi ma mõtlen.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 31.01.13 08:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Uk_
Tagasillas on el diffri lukk mis laseb lahti kusagil ~50 km/h. Nii et paremal juhul on tegemist kolmeveolise quattro'ga.

Minuteada B5 kerel oleva põlvkonna quattrol tagasillas mitte mingit lukku pole. ainult see EDL mis lihtsalt pidurdab läbilibisevat ratast ja seeläbi laseb hammasratastel jõu suunata teisele poolele, kus on pidamine. B4 kerel ja vanematel C4 keredel oli küll taga lukuga differ, mida sai ise salongist lülitada ja mis ise välja viskas siis teatud kiiruse juures.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 31.01.13 10:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Uk_
Tagasillas on el diffri lukk mis laseb lahti kusagil ~50 km/h. Nii et paremal juhul on tegemist kolmeveolise quattro'ga.

OT. Kui ei teaks et sul on see s4 juba pikemalt olnud, siis soovitaks kõhualla pugeda.
Aga nüüd tuleb tõdeda, et sa pole pidanud vist niipalju enda masinat remontima veel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Genka
huviline

Registreerunud 19.01.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 Avant 2.7 Biturbo

postitati 31.01.13 13:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rait183
Vaatasin, seda oli alla miinimumi, valasin normini juurde... Ainuke viga, et tegin seda seisva mootoriga. Aga eks kontrollin üle veelkord. Õli muidu ilus ja selge, ei ole määrdunud. Lekkeid ka nagu pole näga kuskil, pealevaadates.

Genka
huviline

Registreerunud 19.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 06.02.13 07:44 Tsiteeri

Kahtlustasin siin, et roolivõim ulub, kontrollisin õlitased ja valasin juurde, midagi ei muutunud. Iseenesest rool on kerge ja pöörates mingeid kõrvalisi hääli pole, toimetab nii nagu peab. Kahtlustan nüüd, et äkki see, mida mina pidasin roolivõimu ulgumiseks, on hoopis miskit muud.

Nimelt, alates 40 km/h tekkib selline vinguv hääl, mida eriti hästi on kuulda maanteekiirusel. Kaob kui gaas lahti lasta ja tuleb tagasi praktiliselt kohe, kui gaasipedaali puudutad.Soovitage, kust alustada vea otsinguid. Või soovitage pädevat remondikohta, kes vea defekteeriks

Miks kahtlustasin roolivõimu pumpa? Sest eelmine talv sõitsin Grand Cherokeega, millel tegi roolivõimu pump väga sarnast häält. Kurvides hääl süvened, Audil aga seda pole.

TKS8
huviline

Registreerunud 14.07.11
Kasutaja on eemal

Auto: S8

postitati 06.02.13 08:34 Tsiteeri

Endal samamoodi hakkas uluma miskit vasakult poolt, samadel kiirustel. Igatahes tundub olevat geneka probleem, minul ta ei lae enam. Selle laadimis probleemiga tuli ka hääl. Täna saab teada siis, mis viga on.

Genka
huviline

Registreerunud 19.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 06.02.13 09:10 Tsiteeri

Mul laadilime igati korras, genekat ei tahaks hästi süüdistada selles... aga mine tea.

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 06.02.13 09:10 Tsiteeri

Kas see turbo vilin ei või olla?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Genka
huviline

Registreerunud 19.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 06.02.13 09:17 Tsiteeri

Ka ei tahaks uskuda :) Seda momenti, kui turbod puhuma hakkavad on hästi õrnalt kuulda, ja see pole üldse selline heli. Aga olen end ka kõige hullemaks ette valmistanud ja turbode tarneajad ja hinnad välja uuritud :D

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 06.02.13 13:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Genka
Aga olen end ka kõige hullemaks ette valmistanud ja turbode tarneajad ja hinnad välja uuritud :D

Enne kui tellima hakkad (see ostuhind on selle töö juures veel köömes), siis pealinnas peaks olema ju piisavalt pädevad päid, kes sellele veale nime oskavad anda.

PS. Ma loodan/eeldan, et tarneaeg ei ole võetud hiina föönidele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Genka
huviline

Registreerunud 19.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 06.02.13 14:30 Tsiteeri

Ei ei, enne ei telli midagi, kui ikka asi defekteeritud :D Nii need asjad ka ei käi. Aga kui peaks ka turbode vahetuseks minema, siis mul on pädevaid abikäsi piisavalt :) Ma siin üritan oma mõistusega veale jälile saada, kuna see nädal autot seisma jätta ei saa, naine sõidab ringi :) Järgmine nädal lasen vast mõnel töökojal asja uurida.

PS. Fööne uurisin ikka korralike :D Ma pole oma auto vaenlane.

Motul õlid hea hinnaga.
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: ‘07 BMW 335xi E91

postitati 11.02.13 16:21 Tsiteeri

See heli on midagi sellist? http://www.youtube.com/watch?v=iKnI3DS8ino

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Genka
huviline

Registreerunud 19.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.13 07:20 Tsiteeri

Ei, see pole selline heli. Ma katsun õhtul siia ühe video visata, mis see heli endast kujutab.

Aga... Laupäval sai käidud Tartus kasutaja prj juures, kes auto aju kallal natuke nõidus ;)
Nüüd on pill hoopis erksam ja sõita on veel lõbusam kui enne :)

Motul õlid hea hinnaga.
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.13 09:33 Tsiteeri

Kas prj ei osanud arvamust avaldada mis seda häält teha võib? Turbode peale pole tõesti mõtet siis mõelda, kui sa seal käisid, vaevalt ta oleks sulle uue softi teinud kui need vilistanud oleks. Sul on väljalase täitsa originaal, ses mõttes et kõik katid alles?

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 12.02.13 10:40 Tsiteeri

Turbode moodi see hääl polnud.
Muidu oleks pähe andmisel kuulda seda, aga kõik on vait.

Ma ei oska ka arvata, mis see olla võib. Vabalt võib veermikus või jõuülekandes midagi olla.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;

postitati 12.02.13 11:00 Tsiteeri

Ma arvan, et see hääl on samamoodi alumine eesmine õõts. S4 B5 vist peaks sama olema, mis mu C5. Endal vahetan ära nüüd nädalavahetusel ja vaatan, kas saan kääksust lahti keerates.
Eelmine suvi oli paremal see kääks, siis kadus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raino84
huviline

Registreerunud 29.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2,7Tdi, 140kw, 09

postitati 12.02.13 11:13 Tsiteeri

Ilmselt huupi, aga enda B5´l tegi vasakpoolne rattalaager kunagi analoogset undavat häält...

Genka
huviline

Registreerunud 19.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.13 12:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: S4BiTSul on väljalase täitsa originaal, ses mõttes et kõik katid alles?

Downpiped on tühjad, alumised kat-id on veel all, aga kohe-kohe peaks need sealt kaduma ka. Lõpupütiga peaks ka midagi ette võtma, arvatavasti läheb seest tühjaks. Esialgu jääb selline lahendus, sügisel ehk teeb üldse uue väljalaske.

Motul õlid hea hinnaga.
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.13 12:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Genka
Downpiped on tühjad, alumised kat-id on veel all, aga kohe-kohe peaks need sealt kaduma ka. Lõpupütiga peaks ka midagi ette võtma, arvatavasti läheb seest tühjaks. Esialgu jääb selline lahendus, sügisel ehk teeb üldse uue väljalaske.
Kui sul isutab midagi väljalaskega teha, siis koogi pigem keskmine pütt vahelt ära ja asenda see mõne samas mõõdus otseläbiga. Katid võid ka mingite asisemate vastu vahetada. Samas, kui sa plaanid nii või naa korraliku väljalaske ehitada, siis on see vahepealne tegevus raha raiskamine.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.13 13:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma ei oska ka arvata, mis see olla võib. Vabalt võib veermikus või jõuülekandes midagi olla.

Mu selline kogemus "vinguva" häälega, et kunagi omal karjus kardaani tugilaager, samamoodi siis kui jõu taha rakendasin gaasipedaaliga. Kui siia video üles saad, siis oskan kohe õelda kui see on sama hääl.

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 12.02.13 14:35 Tsiteeri

Kusjuures Erkkil on õigus, mina panustaksin ka sellele, täpselt selle moodi käitub.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.13 15:21 Tsiteeri

Teadupärast ei ole tugilaagrit ega patja eraldi võtta, saab osta vaid kardaaniga koos mis on müstiline summa. Seega tuleb ost teha möödu järgi, kahjuks minu mälu enam aastataguseid asju kinni ei võta aga üks juppidest oli BMW oma ja teine hoopis Ford Transitilt. Täpsemalt pead ise asja välja uurima, hind kokku oli igatahes olematu.

Genka
huviline

Registreerunud 19.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.13 08:16 Tsiteeri

Lubasin suure suuga video selle heliga üles riputada, aga kudus arvuti taga selgus, et seda pole videolt lihtsalt kuulda :mad:

Aga vahepeal: Käidud ühel kohaliku tähtsusega jäärajavõistlusel, neliveoga harjutamas ja lõppkokkuvõttes ka võistlus kinni pandud :)

Sain väljalaskele kattide asemele bolt-on otseläbi torud, need sai alla keeratud, istmikutunde järgi liigus auto isegi reipamalt, aga miinuseks oli rõve hääl, mis tekkis pööretevahemikus 2000-3000 rpm. Metallne lörin, mis minu kõrvale ei sobinud. Elukaaslane ütles ka sõna sekka, et tänaval vahitakse järgi, mis pann see tuleb sealt:D Seega keerasin katid alla tagasi. (PS kui keegi soovib neid torusid endale, siis loovutan need ühe hea õlle eest) Jään siiski plaani juurde, et ehitan täiesti uue väljalaske tulevikus.

Hetkeseisuga autol kaks pisikest leket. Roolivõimu õli lekib stange tagant, vooliku ja toru ühendusest ja jahutusvedeliku kuskilt samast piirkonnast. Arvatavasti laheneb mure klambrite pingutamisega või asendamisega. Mõlemad lekked pole suured, vedelikude tasemed püsivad õnneks paigas.

Õlivahetusele peab vaikselt mõtlema, 7000km on juba sõidetud...

Üks asi veel: Taga kuut on hakanud koledalt nagisema kuskilt!

Motul õlid hea hinnaga.
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.13 15:25 Tsiteeri

Täitsa tavalised ja levinud probleemid siis jällegi :P See plekine prääks tekib jah neil, kui tagumine ots edasi originaal jääb, lihtsalt paratamatu resonants. Ühel eelneval autol "kolmetollisega" oli see praktiliselt kadunud, siis on see ühteminek lihtsalt vähe jämedam. Ma arvan, et lõpuni twin-pipe väljalaskega saaks sellest põhimõtteliselt lahti.

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 24]
[PHP: 34.2% - SQL: 65.8%]