Lehekülgi: 1 2 3 4 |
rait183
huviline
Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 Avant 1.8T
|
postitati 31.01.13 07:52
|
|
|
Vaata roolivõimu õli, kui see on määrdunud siis võibolla piisab ainult õli vahetusest.
|
|
|
kaido.
huviline
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: S4 2.2 avant
|
postitati 31.01.13 08:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rait183
Vaata roolivõimu õli, kui see on määrdunud siis võibolla piisab ainult õli vahetusest. |
Kui auto käib kas vedeliku on sees piisavalt ja ega ta vahune ei ole?
Naine ütles kord:kas sul ple üldse mingeid traditsioone peale AC dragi ma mõtlen.
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 31.01.13 08:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Uk_
Tagasillas on el diffri lukk mis laseb lahti kusagil ~50 km/h. Nii et paremal juhul on tegemist kolmeveolise quattro'ga. |
Minuteada B5 kerel oleva põlvkonna quattrol tagasillas mitte mingit lukku pole. ainult see EDL mis lihtsalt pidurdab läbilibisevat ratast ja seeläbi
laseb hammasratastel jõu suunata teisele poolele, kus on pidamine. B4 kerel ja vanematel C4 keredel oli küll taga lukuga differ, mida sai ise
salongist lülitada ja mis ise välja viskas siis teatud kiiruse juures.
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 31.01.13 10:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Uk_
Tagasillas on el diffri lukk mis laseb lahti kusagil ~50 km/h. Nii et paremal juhul on tegemist kolmeveolise quattro'ga. |
OT. Kui ei teaks et sul on see s4 juba pikemalt olnud, siis soovitaks kõhualla pugeda.
Aga nüüd tuleb tõdeda, et sa pole pidanud vist niipalju enda masinat remontima veel.
|
|
|
Genka
huviline
Registreerunud 19.01.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 Avant 2.7 Biturbo
|
postitati 31.01.13 13:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rait183
Vaata roolivõimu õli, kui see on määrdunud siis võibolla piisab ainult õli vahetusest. | Vaatasin, seda oli alla miinimumi, valasin
normini juurde... Ainuke viga, et tegin seda seisva mootoriga. Aga eks kontrollin üle veelkord. Õli muidu ilus ja selge, ei ole määrdunud. Lekkeid ka
nagu pole näga kuskil, pealevaadates.
|
|
|
Genka
huviline
Registreerunud 19.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.02.13 07:44
|
|
|
Kahtlustasin siin, et roolivõim ulub, kontrollisin õlitased ja valasin juurde, midagi ei muutunud. Iseenesest rool on kerge ja pöörates mingeid
kõrvalisi hääli pole, toimetab nii nagu peab. Kahtlustan nüüd, et äkki see, mida mina pidasin roolivõimu ulgumiseks, on hoopis miskit muud.
Nimelt, alates 40 km/h tekkib selline vinguv hääl, mida eriti hästi on kuulda maanteekiirusel. Kaob kui gaas lahti lasta ja tuleb tagasi praktiliselt
kohe, kui gaasipedaali puudutad.Soovitage, kust alustada vea otsinguid. Või soovitage pädevat remondikohta, kes vea defekteeriks
Miks kahtlustasin roolivõimu pumpa? Sest eelmine talv sõitsin Grand Cherokeega, millel tegi roolivõimu pump väga sarnast häält. Kurvides hääl süvened,
Audil aga seda pole.
|
|
|
TKS8
huviline
Registreerunud 14.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: S8
|
postitati 06.02.13 08:34
|
|
|
Endal samamoodi hakkas uluma miskit vasakult poolt, samadel kiirustel. Igatahes tundub olevat geneka probleem, minul ta ei lae enam. Selle laadimis
probleemiga tuli ka hääl. Täna saab teada siis, mis viga on.
|
|
|
Genka
huviline
Registreerunud 19.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.02.13 09:10
|
|
|
Mul laadilime igati korras, genekat ei tahaks hästi süüdistada selles... aga mine tea.
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
postitati 06.02.13 09:10
|
|
|
Kas see turbo vilin ei või olla?
|
|
|
|
Genka
huviline
Registreerunud 19.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.02.13 09:17
|
|
|
Ka ei tahaks uskuda Seda momenti, kui turbod puhuma hakkavad on hästi
õrnalt kuulda, ja see pole üldse selline heli. Aga olen end ka kõige hullemaks ette valmistanud ja turbode tarneajad ja hinnad välja uuritud 
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 06.02.13 13:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Genka
Aga olen end ka kõige hullemaks ette valmistanud ja turbode tarneajad ja hinnad välja uuritud |
Enne kui tellima hakkad (see ostuhind on selle töö juures veel köömes), siis pealinnas peaks olema ju piisavalt pädevad päid, kes sellele veale nime
oskavad anda.
PS. Ma loodan/eeldan, et tarneaeg ei ole võetud hiina föönidele.
|
|
|
Genka
huviline
Registreerunud 19.01.13
Kasutaja on eemal
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: ‘07 BMW 335xi E91
|
|
Genka
huviline
Registreerunud 19.01.13
Kasutaja on eemal
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.02.13 09:33
|
|
|
Kas prj ei osanud arvamust avaldada mis seda häält teha võib? Turbode peale pole tõesti mõtet siis mõelda, kui sa seal käisid,
vaevalt ta oleks sulle uue softi teinud kui need vilistanud oleks. Sul on väljalase täitsa originaal, ses mõttes et kõik katid alles?
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 12.02.13 10:40
|
|
|
Turbode moodi see hääl polnud.
Muidu oleks pähe andmisel kuulda seda, aga kõik on vait.
Ma ei oska ka arvata, mis see olla võib. Vabalt võib veermikus või jõuülekandes midagi olla.
|
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
postitati 12.02.13 11:00
|
|
|
Ma arvan, et see hääl on samamoodi alumine eesmine õõts. S4 B5 vist peaks sama olema, mis mu C5. Endal vahetan ära nüüd nädalavahetusel ja vaatan, kas
saan kääksust lahti keerates.
Eelmine suvi oli paremal see kääks, siis kadus.
|
|
|
raino84
huviline
Registreerunud 29.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2,7Tdi, 140kw, 09
|
postitati 12.02.13 11:13
|
|
|
Ilmselt huupi, aga enda B5´l tegi vasakpoolne rattalaager kunagi analoogset undavat häält...
|
|
|
Genka
huviline
Registreerunud 19.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.02.13 12:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: S4BiTSul on väljalase täitsa originaal, ses mõttes et kõik katid alles? |
Downpiped on tühjad, alumised kat-id on veel all, aga kohe-kohe peaks need sealt kaduma ka. Lõpupütiga peaks ka midagi ette võtma, arvatavasti läheb
seest tühjaks. Esialgu jääb selline lahendus, sügisel ehk teeb üldse uue väljalaske.
Motul õlid hea hinnaga.
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.02.13 12:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Genka
Downpiped on tühjad, alumised kat-id on veel all, aga kohe-kohe peaks need sealt kaduma ka. Lõpupütiga peaks ka midagi ette võtma, arvatavasti läheb
seest tühjaks. Esialgu jääb selline lahendus, sügisel ehk teeb üldse uue väljalaske. | Kui sul isutab midagi väljalaskega teha, siis
koogi pigem keskmine pütt vahelt ära ja asenda see mõne samas mõõdus otseläbiga. Katid võid ka mingite asisemate vastu vahetada. Samas, kui sa plaanid
nii või naa korraliku väljalaske ehitada, siis on see vahepealne tegevus raha raiskamine.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.02.13 13:07
|
|
|
Tsitaat: | Ma ei oska ka arvata, mis see olla võib. Vabalt võib veermikus või jõuülekandes midagi olla. |
Mu selline kogemus "vinguva" häälega, et kunagi omal karjus kardaani tugilaager, samamoodi siis kui jõu taha rakendasin gaasipedaaliga. Kui siia
video üles saad, siis oskan kohe õelda kui see on sama hääl.
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 12.02.13 14:35
|
|
|
Kusjuures Erkkil on õigus, mina panustaksin ka sellele, täpselt selle moodi käitub.
|
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.02.13 15:21
|
|
|
Teadupärast ei ole tugilaagrit ega patja eraldi võtta, saab osta vaid kardaaniga koos mis on müstiline summa. Seega tuleb ost teha möödu järgi,
kahjuks minu mälu enam aastataguseid asju kinni ei võta aga üks juppidest oli BMW oma ja teine hoopis Ford Transitilt. Täpsemalt pead ise asja välja
uurima, hind kokku oli igatahes olematu.
|
|
|
|
Genka
huviline
Registreerunud 19.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.03.13 08:16
|
|
|
Lubasin suure suuga video selle heliga üles riputada, aga kudus arvuti taga selgus, et seda pole videolt lihtsalt kuulda 
Aga vahepeal: Käidud ühel kohaliku tähtsusega jäärajavõistlusel, neliveoga harjutamas ja lõppkokkuvõttes ka võistlus kinni pandud
Sain väljalaskele kattide asemele bolt-on otseläbi torud, need sai alla keeratud, istmikutunde järgi liigus auto isegi reipamalt, aga miinuseks oli
rõve hääl, mis tekkis pööretevahemikus 2000-3000 rpm. Metallne lörin, mis minu kõrvale ei sobinud. Elukaaslane ütles ka sõna sekka, et tänaval
vahitakse järgi, mis pann see tuleb sealt Seega keerasin katid alla
tagasi. (PS kui keegi soovib neid torusid endale, siis loovutan need ühe hea õlle eest) Jään siiski plaani juurde, et ehitan täiesti uue väljalaske
tulevikus.
Hetkeseisuga autol kaks pisikest leket. Roolivõimu õli lekib stange tagant, vooliku ja toru ühendusest ja jahutusvedeliku kuskilt samast piirkonnast.
Arvatavasti laheneb mure klambrite pingutamisega või asendamisega. Mõlemad lekked pole suured, vedelikude tasemed püsivad õnneks paigas.
Õlivahetusele peab vaikselt mõtlema, 7000km on juba sõidetud...
Üks asi veel: Taga kuut on hakanud koledalt nagisema kuskilt!
Motul õlid hea hinnaga.
|
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.03.13 15:25
|
|
|
Täitsa tavalised ja levinud probleemid siis jällegi See plekine prääks
tekib jah neil, kui tagumine ots edasi originaal jääb, lihtsalt paratamatu resonants. Ühel eelneval autol "kolmetollisega" oli see praktiliselt
kadunud, siis on see ühteminek lihtsalt vähe jämedam. Ma arvan, et lõpuni twin-pipe väljalaskega saaks sellest põhimõtteliselt lahti.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |