Lehekülgi: 1 2 |
v6hitler
huviline
Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.13 12:31
|
|
|
OBD lahti sõnastust ma ei tea, aga peale kõrgsurvepumba paigaldust oli üks viga, siis sai pump paika keeratud ning nädal hiljem vaadatud, polnud enam
ühtegi viga. Nüüd pole juhet järele pannud, aga ta oleks pidanud juba varem seda tegelikult ju näitama siis. See jah imelik, et mõnda toru kuulates on
kole plagin kohe.
Ootan, ehk keegi oskab midagi lisada selle koha pealt.
|
|
|
Brr
huviline
Registreerunud 14.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6c5
|
postitati 15.02.13 13:50
|
|
|
Arvatavasti kandub nookurite hääl edasi mööda pihustit ja toru.
|
|
|
v6hitler
huviline
Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.13 14:11
|
|
|
Ma pole nookureid vahelt välja võtnud. aga nukkvõllid on olematu kulumisega, ehk siis uueväärsed. Usun need ju koos nookuritega vahetatud.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 15.02.13 16:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: v6hitler
Ma pole nookureid vahelt välja võtnud. aga nukkvõllid on olematu kulumisega, ehk siis uueväärsed. Usun need ju koos nookuritega vahetatud.
|
Nukk ei pruugigi kulunud olla. Nookurid kuluvadki rohkem ja vahest lähevad pooleks kui on uued nukad pandud ilma klappe liikuma panematta. Tõukurid
ise ka plagisevad tuleks kindlasti koos kogu jamaga vahetada.
|
|
|
v6hitler
huviline
Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.13 11:06
|
|
|
Kui nookurid oleks kulunud, siis ta teeks ju koguaeg sellist kärinat?
Täna näiteks seisin nina püsti väikese kallaku peal, ma ei tea kas see kallak siia midagi mõjutas, aga 5min. käis mootor ilusa pehme häälega, kuni
tuli jälle see tärin sisse, täpselt selline hääl nagu keeraks süüdet.
Hiljem koju jõudes tegi veel ühe nalja auto, seisin koha peal, mängisin niisama gaasiga lihtsalt 800-1200 pöördeni vms, järsku hakkasin gaasi andma
ning ei mõjunud midagi, võisin põhja suruda, ikka seisid pöörded 1100 peal. Seejärel lasin gaasi maha ning oli jälle okei.
Ehk annab sellest mingi järelduse teha, kuna, kui rattad plokki tõmmas, oli ka sedasi, et kadus korraks see tärin ära, andsin gaasi, kiirust ei
muutunud ning kohe sekund hiljem oligi kõmm mootor kinni.
Ei saa kindlalt väita, et tõmmas rattad plokki, kuna kiirus oli mul tollel korral vast 30 kandis. Ütleme siis selline ideaal pidurdus oli, kui rattad
just plokis polnud.
|
|
|
Brr
huviline
Registreerunud 14.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6c5
|
postitati 18.02.13 20:17
|
|
|
Kui on selline hääl nagu annaks starterit, siis äkki annabki starterit?
|
|
|
v6hitler
huviline
Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.13 20:38
|
|
|
Keeraks süüdet, selle all pidasin silmas otses mõttes, et keeraks süüdet, kuna minuteada kui varasemaks keerab siis hakkabki kärisema sedasi. Kõige
hullem, et diagnostika ka midagi ei näta. Eks siis ole näha mis viga oli, kui laiali lendab.
|
|
|
audipoiss
huviline
Registreerunud 25.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi a4 b8
|
postitati 18.02.13 20:47
|
|
|
Kui keerda süüte liiga hiliseks hakkab veojõukontrolli tuli vilkuma ja kui keerad süüte hiliseks, siis on pikk käivitus. Kui ma ei eks siis on mõlemal
juhul ka veakoodid olemas.
|
|
|
|
v6hitler
huviline
Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.13 06:24
|
|
|
Just, sul on õigus, aga minu masinal sai süüde õigeks keeratud ning veakoodid puuduvad.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |