Lehekülgi: 1 2 |
quattromees
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford
|
postitati 27.01.13 19:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kaiduke21
Tsitaat: | Algselt postitas: quattromees
Tsitaat: |
Termostaadi (ka muud komponendid) kohta vaata seda linki http://elsaweb.spaghetticoder.org/doc/A.en-GB.4A-MM-MMAAH/20832129/2 . A6 on termostaadi vahetus lihtne, kuna piisavalt ruumi
mootori ees ja ei pea nina maha võtma. Kõiki komponendid piinlikult puhtaks enne kokkupanemist ja momentvõtmega poldid kinni. Enne hammasrihma
eemaldamist kindlasti märkidesse keerata. Kui rakist nukkade hoidmiseks pole, peab olema ettevaatlik, et nukaratast kogemata ei keeraks, et see
klapivedrude pingest ennast ei keeraks. Võimalik, et kontakti ei teki ka siis aga mõistlik proovimata jäta. Termostaadil õhutusjubinaga pool
ülespoole. |
Tänan sind info eest, kuid kuna mul enesel ei ole ei garaazi ega kuldseid käsi, ega suuri teadmisi laiali kakkumisest, siis ma pigem jätan selle
kellelegi, kes on asjaga rohkem kursis
Küss ka juurde, kui raske on meh istmeid ilma soenduseta vahetada soendusega/elektrilisteks, kas piisab ainult pluss ja miinus juhtme vedamisest ning
kust see juhe hea vedada oleks, süütelukust oli mu esimene mõte? |
Kui auto töökotta viid, siis palu üle vaadata või vahetada veepump, hammasrihmrullikud, vändasimmer jms mis sinna kuulub, hoiad töö arvelt kokku
pärast ja endal hea rahulik sõita. Veepump kindlasti metall mitte plastlabadega. |
Kokku rohkem, kui 1100 hobust
|
|
|
|
Kaiduke21
huviline
Registreerunud 22.04.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C4 2.6
|
postitati 28.01.13 09:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: atsee
Mehaaniliste ja elektriliste istmete kinnitused on erinevad. Peab veidi lõikama ja keevitama. |
Kuskil mingis teemas ma sain aru et pidi sobima 1:1-le, aga kui istmed kätte saab siis saab vaadata kuidas sobivad, tänan info eest!
|
|
|
Kaiduke21
huviline
Registreerunud 22.04.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.01.13 09:48
|
|
|
Kindlasti, arvan et lasen kõik igaksjuhuks ära vahetada, endal rahulikum ning ehk kokkuvõtteks tuleb odavam kui midagi peaks seal üles ütlema!
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 28.01.13 10:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: quattromees
Termostaadi (ka muud komponendid) kohta vaata seda linki http://elsaweb.spaghetticoder.org/doc/A.en-GB.4A-MM-MMAAH/20832129/2 . A6 on termostaadi vahetus lihtne, kuna piisavalt ruumi
mootori ees ja ei pea nina maha võtma. Kõiki komponendid piinlikult puhtaks enne kokkupanemist ja momentvõtmega poldid kinni. Enne hammasrihma
eemaldamist kindlasti märkidesse keerata. Kui rakist nukkade hoidmiseks pole, peab olema ettevaatlik, et nukaratast kogemata ei keeraks, et see
klapivedrude pingest ennast ei keeraks. Võimalik, et kontakti ei teki ka siis aga mõistlik proovimata jäta. Termostaadil õhutusjubinaga pool
ülespoole. |
Lisaksin siia juurde, et saab ka ilma rihma maha võtmata selle termostaadi vahetatud, nihutad rihma umbes poole peale hammasrattalt maha ja juba
mahubki termostaat sealt mööda, kõike teed näpujõul, seega ei saa ka midagi ära lõhkuda, mina tegin ka nii.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
Kaiduke21
huviline
Registreerunud 22.04.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.01.13 13:36
|
|
|
Kordan veelkord, mina isiklikult oma kätega seda vahetama ei plaani hakata
Nii, istmed koos polstritega broneeritud, reede/laup. peaksin kätte saama, kui veab siis jõuab nad seekord ehk ka külge aretada
Uued siis sportistmed soenduste ning elektrilised, Audi S4-ja pealt
|
|
|
atsee
huviline
Registreerunud 24.08.12
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 1,9 TDI
|
postitati 28.01.13 21:59
|
|
|
Mehaanilised elektrilisteks ümber vahetada ei ole 1-1le. Tean, kuna enda autol see tee juba läbitud. Mehaanilistel on istme esimeseks kinnituseks
selline hark keskel. Elektrilised kinnituvad eest kahest punktist. Et elektrilisi panna, tuleb see eesmine hark ära lõigata ning mõelda välja üks
esimene kinnitus (üks neist on tehase poolt juba olemas, teine mitte). Natuke juttu ka juurde http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=48386
|
|
|
Kaiduke21
huviline
Registreerunud 22.04.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.01.13 09:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: atsee
Mehaanilised elektrilisteks ümber vahetada ei ole 1-1le. Tean, kuna enda autol see tee juba läbitud. Mehaanilistel on istme esimeseks kinnituseks
selline hark keskel. Elektrilised kinnituvad eest kahest punktist. Et elektrilisi panna, tuleb see eesmine hark ära lõigata ning mõelda välja üks
esimene kinnitus (üks neist on tehase poolt juba olemas, teine mitte). Natuke juttu ka juurde http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=48386
|
Ma tänan, sellest oli tõesti palju abi, otsingust ma suurt midagi selle teema kohta ei leidnudki ise
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |
|