Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Kas oleks ühisostu huvi kompuutridispleidele? TELLITUD (Vastuseid: 78 | Vaatamisi: 11021)
Ricky
huviline

Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.12 12:43 Tsiteeri

S4BiT viska konkreetse toote link siia.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: ‘07 BMW 335xi E91

postitati 29.12.12 13:10 Tsiteeri

eBay

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.12 13:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: yanekk
Kas küljelt vaadates on sama puhas pilt või on/olid triibud/laigud sees?

Kui sa seda minu käest küsid, siis ma jään vastuse võlgu. Need pildid saatis mulle see, kes neid müüb. Mingi vastuse su küsimusele saame siis kui prj välja ilmub :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.12 13:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: crazy
Kas 2000a A8 d2 kerele ka on pakkuda

Selles nimekirjas A8 ei ole välja toodud, seega jään kahjuks vastuse võlgu. Mul on hetkel ainult huvi nende inimeste vastu kes tahavad konkreetselt sama displeid mida ma ise. Mälu järgi tundub, et A8 displei on suurem..

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.12 13:22 Tsiteeri

Äkki teeme mingi listi inimestest?! Siis on vähemalt mingisugune ülevaade kas on üldse pointi edasi tõmmelda või ostan ma lõpuks ikka omale üksi selle. Kõik kes praegu huvi tundnud kinnitage siis üle, kui kindlalt soov on. Ma saan nad alguses ise ära osta, sellega ei ole probleemi, hiljem siis kauba kättesaamisel/saatmisel teeks maksed.
Seega hetkeseis oleks ehk nii (auto margi võiks ka kirja panna siis on kindel või saab enne tellimist üle küsida kas sobib):

S4BiT (B5 S4) +
miilits22 (Golf 4) +
yanekk?? (?)
freeser?? (B5 A4)
ultra2005?? (C5 A6)
Ricky (B5 A4) +
Quattru?? (B5 A4)
snus (C5 A6) +

Ebay lingi peal on loomulikult kirjas, et ainult 5 veel alles, kuid seda oleks mulle mainitud kui neid rohkem ei saaks, seega pole mõtet seda tähele panna kui vaatate. Saaks näiteks 10 inimest kokku, oleks hind mitu eurot alla 30, mis oleks juba täitsa mõistlik arvan mina.

Ricky
huviline

Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.12 13:25 Tsiteeri

Lihtsalt põnev materjal http://pixelfix.net/eng/audi_vw_seat.html

Tundub, et antud toode siis hiinakas

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.12 13:30 Tsiteeri

Tsitaat:

Selles ma olen koguaeg kindel olnud, et tegu ei ole mingisuguse originaal tootega. Sellise raha eest, nagu näha, ei saa isegi hiinakat muidu (sinu antud lehel on hinnaks 79EUR). Kogu see point selleks ongi hetkel, et saaks võimalikult odavalt sellise asja korda, mis ei näi suuremat raha väärt (enamus on nagunii oma triibulise või pool-kutu displeiga juba ära harjunud).

Ricky
huviline

Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 29.12.12 13:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: S4BiT
Tsitaat:

Selles ma olen koguaeg kindel olnud, et tegu ei ole mingisuguse originaal tootega. Sellise raha eest, nagu näha, ei saa isegi hiinakat muidu (sinu antud lehel on hinnaks 79EUR). Kogu see point selleks ongi hetkel, et saaks võimalikult odavalt sellise asja korda, mis ei näi suuremat raha väärt (enamus on nagunii oma triibulise või pool-kutu displeiga juba ära harjunud).

Ei, kindlasti tasub proovimist( eriti siis võimalikult odavalt) Mis siin ikka katsetame ära kuidas on, mina olen in :cool:

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 30.12.12 07:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ricky
Kas display-d on sinise kontaktlindiga?

Kas mitte SimoQ ei ostnud mingi odava display ja mingi ajapärast oli ta jälle otsas.

Muidu ise täitsa huviline.

Tartu meestele teeb töö ära Dialab http://www.dialab.ee/
Harjumaa Harteron http://www.harteron.ee/

Töö teostaksin vabalt ka ise, aga just see seierite paika ajamine võtab kõhedaks.

Minuga sõitsid sa nüüd küll kõvasti põõsasse. Mul oli sama probleem, et ei tööta, kuid pole ma odavat kuskilt ostnud. Mõte oli Harteron või välismaalt ise tellida displey ja lasta Eestis joota.
Küll aga tean, kes ostis displei ja ise jootis ning mingi aja peale ei töödanud, seda rääkis mulle Rocket.

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.12 09:58 Tsiteeri

Kas äkki tekib veel 2 inimest juurde, või kes kinnitaksid et nad soovivad kindlalt. Muidu ma ei hakka üldse ostma neid, pärast on sahtel täis kodus kuhu ma need panen :D Saaks selle algse 6 inimest kokku, oleks hind 31EUR/tk ja tasuta postikulu Eestisse. Need, kes hetkel jah sõna õelnud, on selle hinnaga rahul saan aru?!

S4BiT (B5 S4) +
miilits22 (Golf 4) +
Ricky (B5 A4) +
snus (C5 A6) +
Soyer (B5 A4) +
arro (C5 A6) +
paranormaalne (S3 8L)+
freeser?? (B5 A4)
ultra2005?? (C5 A6)
Quattru?? (B5 A4)

Ricky
huviline

Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.12 11:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: simoQ
Tsitaat:
Kas display-d on sinise kontaktlindiga?

Kas mitte SimoQ ei ostnud mingi odava display ja mingi ajapärast oli ta jälle otsas.

Muidu ise täitsa huviline.

Tartu meestele teeb töö ära Dialab http://www.dialab.ee/
Harjumaa Harteron http://www.harteron.ee/

Töö teostaksin vabalt ka ise, aga just see seierite paika ajamine võtab kõhedaks.

Minuga sõitsid sa nüüd küll kõvasti põõsasse. Mul oli sama probleem, et ei tööta, kuid pole ma odavat kuskilt ostnud. Mõte oli Harteron või välismaalt ise tellida displey ja lasta Eestis joota.
Küll aga tean, kes ostis displei ja ise jootis ning mingi aja peale ei töödanud, seda rääkis mulle Rocket.

ferdinand esimesel lehel mainib jah, et tema oli see mitte sina, juhtub.

arro
klubiliige

Registreerunud 10.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: C3 quattro, C4 quattro

postitati 31.12.12 12:57 Tsiteeri

Mina olen ka käpp, nii et +1

Your time is limited, so don´t waste it by living someone else´s life. TIG keevitus teenus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
paranormaalne
klubiliige

Registreerunud 23.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: AAN+3B+AEL+AAN+AAN+AAN+AAN+ABY

postitati 31.12.12 14:34 Tsiteeri

Mulle ka paluks üks. S3 '99.

värdsõnade leksikon - kellablokk, varjant, igastähes, nukvõll, org. eesliide - orgaaniline jagaja?, velüür, bronks, gardaan, polüretaan, millekagi, ütlematta, värvimatta, hooldamatta, tahtmatta, vahetamatta, katusetta, ostmatta, õieti vs. õigesti, kvall, sürpriis, kahedeist, oksion, pumb, doll (mõõtühik), saabgi, kellegile, tänamattu, algorütm, roolilätt, rädikas, milleGIGA, paraleel, didident, laadia, oktsion, kabasnik, pagaaznik, toonor, sumbuti, saaleviga, airbäg, bäg, gartaan
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.13 15:04 Tsiteeri

Hetkel on seis selline, küsisin uuesti hinna ka üle 7 inimesega. Kui kõik sobib siis ei hakka üle paari päeva enam ootama ja teen tellimuse ära.
S4BiT (B5 S4) +
miilits22 (Golf 4) +
Ricky (B5 A4) +
snus (C5 A6) +
Soyer (B5 A4) +
arro (C5 A6) +
paranormaalne (S3 8L)+

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 01.01.13 18:57 Tsiteeri

Kui diil on kabe siis olen ka mina käsi nii et paneme siis 8 inimest listi :) Uuri asi välja ja räägi hinnast :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V

postitati 01.01.13 19:38 Tsiteeri

Mul ka vaja, audi a6 c5 1,8t

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.13 19:54 Tsiteeri

Hinda ei pidavat enam rohkem alla saama, ehk siis ~31EUR(24.7£) jääks summaks, võibolla kopikad peale kui mingi PayPal-i või ülekande tasu veel... Kui te nõus olete kõik, siis ma tellin sellise listi järgi ära:
S4BiT (B5 S4) +
miilits22 (Golf 4) +
Ricky (B5 A4) +
snus (C5 A6) +
Soyer (B5 A4) +
arro (C5 A6) +
paranormaalne (S3 8L)+
freeser (C5 A6)+
ultra 2005 (C5 A6)+

snus
huviline

Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 01.01.13 20:09 Tsiteeri

N6us.

Tsitaat:
Algselt postitas: S4BiT
Hinda ei pidavat enam rohkem alla saama, ehk siis ~31EUR(24.7£) jääks summaks, võibolla kopikad peale kui mingi PayPal-i või ülekande tasu veel... Kui te nõus olete kõik, siis ma tellin sellise listi järgi ära:
S4BiT (B5 S4) +
miilits22 (Golf 4) +
Ricky (B5 A4) +
snus (C5 A6) +
Soyer (B5 A4) +
arro (C5 A6) +
paranormaalne (S3 8L)+
freezer (C5 A6)+

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V

postitati 01.01.13 20:19 Tsiteeri

Mina tean, et ikka läheb pangale ka 1% vms. Aga muidu mainin kasutajanime kohta, et ma freeser mitte freezer :D

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.13 10:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: freeser
Mina tean, et ikka läheb pangale ka 1% vms. Aga muidu mainin kasutajanime kohta, et ma freeser mitte freezer :D

Muutsin nime ära ;) Igaljuhul ma tellin siis ära. Eks lõpliku hinna arvutab siis välja, kui ma olen ülekande ära teinud, jagame sõbralikult üheksaga :P Kui midagi juurde tuleb, siis need on nagunii ainult sendid ma arvan.. Summa tuli hetkel selline, eks ma vaatan krediitkaardi pealt üle, et kas seal on mingi lisatasu veel maha läinud või mitte.
Amount: £222.42 GBP
Sent on: January 2, 2013
Subject line of your payment email: LCD Cluster Display,VDO

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 02.01.13 16:33 Tsiteeri

Niih. Kuidas siis maksmine käib. Kui kaup kohal on. Tallinna mehed saavad asjad aetud vist käest-kätte. Igatahes liigun linnas ja kui midagist kuulda on siis anna kasvõi privas teada. Mina võlgu ei jää :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.13 18:20 Tsiteeri

Kui asjad mulle kohale jõuavad siis kirjutan oma arve nr. ja saab hakata jagama/arveldama.

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.13 12:53 Tsiteeri

Summa kokku oli 274EUR. Tükihinnaks 9 inimesega tuleb seega 30.50EUR. Postitati eile ja kohale pidi jõudma viie tööpäeva jooksul, tulevad nad mulle Saaremaale mitte Tallinna kuna hetkel olen ise ka siin, siis peame kokku leppima individuaalselt kuidas keegi kätte tahab saada (Tallinna inimesed ilmselt siis kui ma sinna liigun).

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.13 16:41 Tsiteeri

Tsitaat:

Saan ma nagu asjast õieti aru, et te kardate kellablokke mille seieri asend on fikseeritud klaasplastist tikuga? Minu auto kellablokil küll seiereid miski kinni ei hoia. Järelikult mul pole vist nagu vaja ka karta sest kui on 0 asend siis on 0 asend. A6.C5.1998a

XZN M16
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 03.01.13 17:08 Tsiteeri

0 asend on jh ikka 0 asend, kuid minul läks ikka päris palju aega, et kõigil seieritel osuteid ilusti nulli saada, vahetuseks ei piisa ainult spido ja tahhokella seierite eemaldamisest. Lisaks murduvad suure tõenäosusega esimesel eemaldamisel ka seieri katted ära. Ma muidugi ei tea mismoodi profid neid osuteid paika saavad, eks neil oma metoodika välja kujunenud.:D

Seda tüüpi displei sobibki ainult VDO kelladele.

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
Tsitaat:

Saan ma nagu asjast õieti aru, et te kardate kellablokke mille seieri asend on fikseeritud klaasplastist tikuga? Minu auto kellablokil küll seiereid miski kinni ei hoia. Järelikult mul pole vist nagu vaja ka karta sest kui on 0 asend siis on 0 asend. A6.C5.1998a

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.0% - SQL: 61.0%]