Lehekülgi: 1 2 3 |
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 09.02.13 08:12
|
|
|
Kaitsmed on enne tulesid ehk enne väljundit:
Nr. 8 - parem kaugtuli
Nr. 9 - vasak kaugtuli
Nr.10 - parem lähituli
Nr.11 - vasak lähituli
Rohkem kaitsmeid tehase poolt pole, kui just keegi ise midagi tuunind pole.
Selle süüteluku tagant kollase-mustaga jookseb ka muid asju, mis vajavad süütega 12V, seega ainult see juhe sinna ei jookse. Seega proovi järge ajada
ikka kangi tagusest pistikust tagasi liikudes.
Kui sa kuidagi sinna kollase-mustaga juhtmele mis kangi taha läheb pinge peale saad süüdet keerates, siis on kõik korras ning tuled töötavad läbi
kangi nii nagu vaja.
|
|
|
RistoN
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.02.13 08:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: weiks
Kaitsmed on enne tulesid ehk enne väljundit:
Nr. 8 - parem kaugtuli
Nr. 9 - vasak kaugtuli
Nr.10 - parem lähituli
Nr.11 - vasak lähituli
Rohkem kaitsmeid tehase poolt pole, kui just keegi ise midagi tuunind pole.
Selle süüteluku tagant kollase-mustaga jookseb ka muid asju, mis vajavad süütega 12V, seega ainult see juhe sinna ei jookse. Seega proovi järge ajada
ikka kangi tagusest pistikust tagasi liikudes.
Kui sa kuidagi sinna kollase-mustaga juhtmele mis kangi taha läheb pinge peale saad süüdet keerates, siis on kõik korras ning tuled töötavad läbi
kangi nii nagu vaja. |
Kaitsmed on korras jah, vahetasin need igaksjuhuks veel uute vastu ära, kuigi ega needki olid ostul uued pandud.
Eks siis varsti uuele katsele
|
|
|
Saareoks0
huviline
Registreerunud 02.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 Quattro 2.5 TDI
|
postitati 12.02.13 16:42
|
|
|
Päris kenaks oled väliselt teinud minu vana liikuri
Kahju, et tulede probleemi pole veel korda saanud.
Vb pead rooli maha võtma ja lüliti küljest ära ja emased pesad üle ( täpselt ei mäleta kas olid emased või isased, loodan, et saad aru )vaatama, mitte
lüliti omad.
Lüliti tutikas, forssist ostsin, vana lüliti peaks ka järelikult korras olema, mis hiljem sulle järgi tõin.
OT: Sa pole veel vist ümber kirjutanud nagu ma aru saan ?
Politsei pidas paar päeva tagasi kinni ja tegi 80 euri trahvi mulle ja siis öeldi, et kus mul need teised autod on, ütlesin, et müüdud, nad ütlesid,
et minu nimel veel.
Steven
|
|
|
RistoN
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.02.13 17:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Saareoks0
Päris kenaks oled väliselt teinud minu vana liikuri
Kahju, et tulede probleemi pole veel korda saanud.
Vb pead rooli maha võtma ja lüliti küljest ära ja emased pesad üle ( täpselt ei mäleta kas olid emased või isased, loodan, et saad aru )vaatama, mitte
lüliti omad.
Lüliti tutikas, forssist ostsin, vana lüliti peaks ka järelikult korras olema, mis hiljem sulle järgi tõin.
OT: Sa pole veel vist ümber kirjutanud nagu ma aru saan ?
Politsei pidas paar päeva tagasi kinni ja tegi 80 euri trahvi mulle ja siis öeldi, et kus mul need teised autod on, ütlesin, et müüdud, nad ütlesid,
et minu nimel veel.
Steven |
See on ammu tehtud, aga olen kindel, et see nädalavahetus laheneb probleem - kui ei leia viga üles, siis vean uue juhtme lüliti sisendisse ning toimib
nagu peab. Ei kannata enam seda viga.
Jah, sul on õigus - ikka veel ei ole, kuid kohe kui probleem lahendatud, siis on ka auto ümber kirjutatud. Pole sellega kiirustanud, sest auto ei
liigu. Saab kohe-kohe tehtud
|
|
|
Saareoks0
huviline
Registreerunud 02.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.13 07:43
|
|
|
Okei, vahet pole selles suhtes kui auto seisab.
Loodan, et saad korda tuled.
|
|
|
RistoN
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.13 08:01
|
|
|
Kuna sisse läheb Gamma CC makk, mille tagumiste kõlarite signaal on võimendamata, siis pidi ka selle vea parandama. Aga kui juba, siis ostsin uue
helisüsteemi ka: ette 4" Hertz koaksiaal, taga 6.5" Morel Maximo 2-Way komponentkõlarid ning ka nende jaoks Blaupunkti võimendi.
Lisaks sain (nagu pildilt näha) lõpuks endale istmesoojenduse juhtmestiku, sest pool juhtmestikku oli puudu (armatuuri alt kuni lülititeni) ning
sellist poolikut ei leidnud, siis sai võetud kogu kupatus ning tuli C4 pealt. Boonus on igatahes see, et releed on lülitite sisse ehitatud ning ei ole
lisakoblakaid kuskil.
Lisaks kaua oodatud uudis, et eile sain tööle ka esituled! Ajasin veelkord taga seda juhet ning seekord sentimeeter haaval ning
jõudsin omadega kaitsmeblokki, vahepeal miskit viga ei ole. Jään eeldama, et viga on kuskil kaitsmeblokis sees ehk. Igatahes, otsisin juhtmestikust
kust tuleb samasugune pinge peale (süüte keeramisel) ning vedasin uue juhtme lüliti taha. Nüüd toimib kõik nii nagu peab.
Võimendi ning kõlarijuhtmed said ka veetud piilarite alt, veel järgi ei ühendanud asju. Kõlarid leidsid ka oma koha originaalide asemel. Kahju oli
eemaldada originaal süsteemi sealt, sest pole seda eriti varem näinud:
See on siis selline, et kui tagumised inimesed oleks otsustanud kuulata muusikat hoopis läbi kõrvaklappide, siis nad peavad sealt lülitama sisse nupu
ja klapid järgi panema. Voilaa. Kunagi alguses testisin ka seda, aga siis ei toiminud. Eile selgus miks - ees armatuuri all oli üks valge pistik
rohelise kirjaga "Geprü" ning lammutamisel leidsin ka sealt sellise, muidugi lahti ühendatult. Korpus jäi aknalauale alles, sest selle eemaldamine
oleks jätnud lihtsalt tuimalt augu. Ja alles ei saanud jätta süsteemi, sest seal oli mingi hull pistikute süsteem.
Uus istmesoojenduse juhtmestik sai samuti ära veetud. Seal on üle üks sinine-must peenike juhe mingi tavalise ümara kaablikingaga (pilt) - ilmselt on see tuled läbi reostaadi. Samuti on see juhe mul hetkel üle ka esimeste udutulede lülitist. Tean küll mitmeid
kohti, kuhu vahele võiks toppida, aga tekkis huvi just selle kaablikinga kohta, et kus selline küll kinni niimoodi on. Ja veel esimeste udutulede
lülitist - seal on paks roheline/hall juhe, kuhu see läheb? Sama värvi juhtme tagumise udutule lüliti külge?
Tellisin eBayst ka jalgade valgutuse:
Hinnaks tuli 26 EUR koos postikuluga. Arvan, et päris hästi, sest suhteliselt OEM välimusega valguseid just odavalt või kergelt ei saa. Lähevad need
siis nii kindalaeka alla, pedaalide juurde ning esiistmete taha/alla, mis jäävad tagumisi jalgu valgustama. Hetkel vähemalt selline plaan, eks näis
kuidas need on kui jõuavad.
Täna loodaks siis auto enamjaolt kokku saada, vähemalt selle segaduse osa armatuuri alt. Oleks vaja tuua kuskilt see uus laepolster ka ära, sest ei
viitsi ikka veel ega jõua ka nahatada seda.
Oeh, jälle tuli romaan.
|
|
|
JanP
huviline
Registreerunud 04.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: 240, 300
|
postitati 16.02.13 08:09
|
|
|
Miks kasutad just Gamma CC makki süsteemis?
|
|
|
RistoN
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.13 08:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: JanP
Miks kasutad just Gamma CC makki süsteemis? |
Sest tahtsin endale laia paneeliga makki ning mulle meeldib originaal välimus (st laia paneeliga Gamma CC pole just 80le mõeldud, aga ikkagi Audi
originaal). Lisaks, Gamma CC on võrdlemisi odavam kui Concert.
Jutt siis sellisest makist:
Ei ole vahet, kas ma kasutan suvalist uhke välimusega teise brändi makki või siis originaalmakki, kus kõlarid on nagunii läbi võimu.
Tuli veel meelde, et kuna armatuuri läheb rohkem nuppe kui enne oli (2 oli enne, nüüd tuli juurde 2 istmesoojenduse lülitit ning esimeste udutulede
lüliti), siis vajasin mõnda tühja lüliti katet ja tellisin need inglismaa ebayst, sest kogu rea ostmine tuli odavam kui meil siin foorumist ühekaupa
osta üldjuhul.
Lülitid näevad kui uued välja.
|
|
|
RistoN
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.13 20:28
|
|
|
Täna sai kõvasti juhtmestikku veetud, tinutatud, sätitud ning päeva lõpuks oli asi nii kaugel, et armatuur, keskkonsool (st kus on puhuri nupud jms),
kindalaega on tagasi krutitud.
Testisin ära ka igasugused elektrifunktsioonid - el aknad, el katuseluuk, esituled (lähi, park), kaugtuled ja esimesed udutuled (tagumised miskipärast
ei toimi) toimivad. El peegleid unustasin kontrollida. Mingit anomaaliat hetkel ei leidnud.
Ainus juhe mis hetkel on konkreetselt ühendamata, on istmesoojenduse pinge (kaitse vahel), mis peaks olema ilmselt siis süüte keeramisel.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 16.02.13 20:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RistoN
[Ei ole vahet, kas ma kasutan suvalist uhke välimusega teise brändi makki või siis originaalmakki, kus kõlarid on nagunii läbi võimu.
|
Vist ikka on vahe, ka seda võimendamata signaali saab erineva kvaliteediga toota.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
RistoN
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.13 18:10
|
|
|
Tsitaat: | Vist ikka on vahe, ka seda võimendamata signaali saab erineva kvaliteediga toota. |
Täiesti nõustun Siinjuures arvan, et Gamma CC ei tee halba heli.
Täna sai veel veidi nokitsetud, kuid polnud eriti palju aega. Ühendasin ära mõningad juhtmed, lisakellade andurid ja panin lisakellad ise paika ka
ära. Pooliku süsteemiga (kõik pole ühendatud) sai testitud heli ning see tegi heameelt.
Roolialune sahtel veel panna, siis põhimõtteliselt hakkab asi lõppema, aga seda on ilge keberniit panna, sest see tooreklapi kang segab päris palju -
see ei püsi enda pesas.
Ja väike "teaser"
Nagu näha, siis tuleks vahetada istmesoojenduse lülitite pirnid ka ära. Paremat pilti kahjuks ei saanud, sest oli juba kiire ning autol oli aku tühi,
mistõttu kõik ei valgustunud hästi ära.
Juba varsti!
|
|
|
reff20
bännitud topeltkonto
Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 2.0 85KW
|
postitati 17.02.13 18:28
|
|
|
Kuna kangide vahetuseks läheb? Või meeldibki see pidev suuna väljavõtmine
Koodineeger.
|
|
|
|
RistoN
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.13 19:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reff20
Kuna kangide vahetuseks läheb? Või meeldibki see pidev suuna väljavõtmine
|
Juhul kui sul praegu või enne kandiliste otsadega kangid/lülitid ise suunda välja ei võtnud, siis oli midagi paigast ära. Ei pea oluliselt ilusamaks ümaraid kange, eriti veel kui need kangid ostis
eelmine omanik uuena.
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
postitati 17.02.13 21:50
|
|
|
Juba mitmes huvitav b3 teema Väga huvitava ja lisade rohkena see masin sul
ikka. Pildid, kui oled pikad tuled ette pannud, toovad kohe mälestuste tolmusest kogust välja võrded enda esimese b3 90 ga. Värv ja välimus olid
samad, peale valuka, ja mul oli toonklaas ka, aga ikkagi, meeldib julmalt. B3-st annab maitsekas masin teha küll Ostaks oma 90 ka tagasi kui saaks, aga sellest juba ammu paar KIA-t vorbitud...
Kuidas see mootor edasi liigub? Mul Sõber hakkas kunagi sellise mootoriga
80 turbokaks tegema, tal kõik vajalik süsteem sisuliselt kapotiall olemas, aga peale esimest käivitust jäi tüübil motivatsioon teadmata kadunuks... Ja
nüüd vedeleb projekt keset põldu...
Lüliteid oleks võinud ju lammaritest otsida Mina omal ajal ajasin kõik
pudinad lammutuste kaudu välja, mis nende arust ei olnud miskit väärt, oli minu jaoks kulda väärt. Pimpisin oma a6 ja 90 ainult lammutuse najal üles,
ja mitte üldse roppude summade eest Mugavuse kohapealt soovitan Sul
ohutulede lüliti asendada d2 a8 omaga ,( pealmine kate annab ära vahetada, korpus on samade mõõtude ja pistikuga) teadupärast on suunatulede relee
selles lülitis, ja a8 oma ei tee sellist "plõks- plõks" häält, kui suunad või ohukad põlevad. Nipi sain teada oma ex a8- lt, ja praegu plaan a4-le
sama lüliti panna, sest mulle nt ei meeldi see suunatule klõbin.
Loodan et isu ei kao, ja asjast ikka miskit kobedat tuleb!
Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
|
|
|
|
RistoN
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.13 07:52
|
|
|
B3 mudelil on siiski ohutulede lüliti veel roolisamba küljes mitte seal nuppude reas Lihtsalt need lülitid tulid B4 pealt (S2 pealt isegi vist). Ümber pole minu arvates vajadust ehitada, sest nii on ka väga okei ja las ta
klõpsub.
Aegajalt pannakse 80/90 peale ka A8 lülitikatteid, kui just mitte terveid lüliteid (ei tea kas klapivad), aga siis oleks vaja tervet rida ning ma ei
tea kas ikka näevad need head välja seal...
Lammutustega on see, et seal Prillimäe lammaris (lähim autole) pidid olema päris kirved hinnad, aga pole ise konkreetselt käinud seal. Peaks küll, aga
kuna pääsen autole ligi üsna harva (mõnel nädalavahetusel kuus), siis üritan nädala sees sebida vajalikud jupid ära ja nädalavahetusel lihtsalt autoga
tegeleda, mitte ringi trippida ja siis alles otsida neid. Kahjuks aeg on niivõrd limiteeritud.
Hea on, et roolialust sahtlit ei jõudnud veel paigata, sest tulede kõrguse reguleerimine jäi veel panemata - peaksin vajaliku juhtmestiku saama täna
õhtul ning reguleerimise mootorid on mul olemas juba. Eeldan, et need käivad üksühele vahetusega manuaalide vastu? Kui mitte, siis lihtsalt jäävad
ootama kaugemasse aega hetkel.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 18.02.13 19:16
|
|
|
Sul vist kaks nuppu jäävadki ainult tühjaks nüüd. Miskit tühjade asemele ka ja terve rida särab. Äge oleks kui kusilt tolle valgustite nupu leiaks
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 18.02.13 20:36
|
|
|
Forsist või Revalist peaks saama seda tellida aga siiani pole leidnud õiget koodi. Üldiselt hinnad nendel väga utoopilised polnud.
WWW.MOTORAL.EE (Motul õlid [] KS, Triumf ja CP tööriistad [] Corghi, Uni-troll, Apac ja ATH garaa˛iseadmed)
kristjan@motoral.ee
|
|
|
|
RistoN
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.13 07:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiku
Forsist või Revalist peaks saama seda tellida aga siiani pole leidnud õiget koodi. Üldiselt hinnad nendel väga utoopilised polnud.
|
Leidsin selle koodi: 893941529
Otsisin ka originaalosade nimekirjast ja leidis küll, hind ümmarguselt 25€. Hea mõte on küll...
|
|
|
Saareoks0
huviline
Registreerunud 02.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.13 10:39
|
|
|
Ikka super kena.
Ise oleks ta samasuguseks teinud.
S-i rool
Originaal kellade blokk konsooli
90 stanged, tuled, jne
Madaldus
17 velg
Aga olukord sundis masinat müüma, kere muidu super luks, vaadates teisi sama aasta isendeid.
|
|
|
RistoN
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.02.13 17:17
|
|
|
Eks ma olen vaadanud küll siin 17" velgede poole, kuid ikka kole kallid on valuveljed. Üks mõte on olnud need veljed. Mõningaid üksikuid on veel, aga on veel aega otsida
suvevelgi küll.
Vahepeal sai ostetud kasutaja weiks (tänud) käest kesklukustuse jaoks uste vaakumklapid ning ka esitulede kõrguse reguleerimise jaoks
vastav juhtmestik ning lüliti. Pagasiluugi vaakumklapp on puudu - kellel on, võib pakkuda, ka pumpa (koos pistikutega + pisut juhet oleks
ideaalne).
Varsti siis olemas ka kesklukustus ja jääb otsima ning plaanima roolivõimugi.
Tsitaat: | Algselt postitas: mokits
Kuidas see mootor edasi liigub? |
Noh, ega see 10-sekundi auto ei ole. Aga küll on pommikindel ja sealjuures piisavalt ökonoomne - sellest hetkel piisab (resurssidest ei piisa võimsama
jaoks).
|
|
|
reff20
bännitud topeltkonto
Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.02.13 17:22
|
|
|
Mina isiklikult üle 16 tolli nii vanale autole alla ei paneks. Suuri velgi topivad usa neegrid
Koodineeger.
|
|
|
|
RistoN
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.02.13 17:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reff20
Mina isiklikult üle 16 tolli nii vanale autole alla ei paneks. Suuri velgi topivad usa neegrid |
Siis oled läinud ju liiga isiklikuks ning paljusid inimesi neegriks nimetamas
Kuna hetkel on mul 15" all ja sellega näha, et ruumi on veel palju-palju, siis näen et 17" on igati sobilik. Sealt üle kohe kindlasti ei läheks.
15" jätaks talvevelgedeks, sest siis on see vaheruum just piisav.
|
|
|
reff20
bännitud topeltkonto
Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.02.13 17:37
|
|
|
Ainukese velje vast, mille ma 17" alla topiks on A8 replica
Koodineeger.
|
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 21.02.13 21:07
|
|
|
Pane endal auto sõitma ja tule ükskord läbi. Proovid neid avandi velgi mis mul on alla, pärast hakkavad meeldima.
WWW.MOTORAL.EE (Motul õlid [] KS, Triumf ja CP tööriistad [] Corghi, Uni-troll, Apac ja ATH garaa˛iseadmed)
kristjan@motoral.ee
|
|
|
|
jk.
|
postitati 21.02.13 21:54
|
|
|
B3 kerel tasub velgede valiku juures tähelepanu pöörata tagumise koopa stangepoolsele nurgale. See on nimelt painutatud kere vastu ja on ühtlasi ka
esimene kerepunkt, mis rehviga kontakti otsima hakkab.
17" ei ole kunagi alla proovinud, aga näiteks 225/55/R16 ei sobinud B3 kerele mitte kuidagi. Hetkel all 205/50/R16 ning 40mm madaldusvedrud ja ka
sellise seadega annab koopakaar enda olemasolust teada. Kindlasti saab madala profiiliga rehvi 17" tolliga alla, aga kas sellel ka mõtet on jääb
igaühe enda otsustada.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |