| Lehekülgi: 1 2 |
jormaP999
huviline
Registreerunud 19.09.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 22.01.13 08:02
|
|
|
Mul kahjuks jah, ainult üks võti olemas. Aga mul jäi õhku siiski küsimus, kas seda immo rõngast annab vahetada? Ühesõnaga siis võtta mõnelt teiselt
A4-lt kasutatud rõnagas ja asendada see praegusega. Rõngal tundusid mingid täkked sees olevat, et ehk on see kannatada saanud hoopis ning loomulikut
panen siis uued rõngasse minevad juhtmed ka ühe hooga.
|
|
|
|
q139
huviline
Registreerunud 14.01.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 25.02.13 19:32
|
|
|
Võibolla on lihtsaim immo maha võtta lastes ajusse asendada soft et auto immot ei kasutataks.
|
|
|
|
ylo21
huviline
Registreerunud 03.09.13
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 1996a. 1,8. 92KW
|
|
postitati 04.09.13 07:40
|
|
|
A4 B5 immo probleem
Tere. Ei hakkanud uut teemat tegema, aga tekkis hulga küsimusi. 1. Kuidas eemaltada süütelukust kontakt rõngast? 2. Kuidas teda saaks kontrollida,
näiteks testriga? 3. Kus ja mida üle joota? Äkki keegi oskab vastada, või saadaks lingi, ise ei leidnud, või ei osanud otsida. Tänud ette.
|
|
|
|
ylo21
huviline
Registreerunud 03.09.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.09.13 16:52
|
|
|
A4 B5 immo probleem
| Tsitaat: | Algselt postitas: ylo21
Tere. Ei hakkanud uut teemat tegema, aga tekkis hulga küsimusi. 1. Kuidas eemaltada süütelukust kontakt rõngast? 2. Kuidas teda saaks kontrollida,
näiteks testriga? 3. Kus ja mida üle joota? Äkki keegi oskab vastada, või saadaks lingi, ise ei leidnud, või ei osanud otsida. Tänud ette.
| Kas saaks keegi anda mõnegi vihje?
|
|
|
|
ylo21
huviline
Registreerunud 03.09.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 05.09.13 12:46
|
|
|
Oskab keegi öelda mitu oomi peab olema immo kontakt rõnga takistus? Mina mõõtsin ja sain 25 oomi.
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
|
postitati 05.09.13 13:05
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: ylo21
Oskab keegi öelda mitu oomi peab olema immo kontakt rõnga takistus? Mina mõõtsin ja sain 25 oomi. |
Võin õhtul vaadata kas ElsaWin näitab midagi selle kohta, aga iseenesest 25 oomi tundub suhteliselt normaalne takistus sellise asja jaoks (aga see on
minu kui võhiku arvamus).
EDIT: Vaatasin ja ei leidnud ElsaWinist selle testimise kohta muud infot, et kui juhe tagant tõmmata ja proovida käivitada, peaks andma veakoodi:
"Key signal too low" või "Immobiliser reader coil -D2-". Ehk siis kui sul sellist veakoodi pole, siis ikkagi vastab selle kontakt rõnga takistus
oodatule.
|
|
|
|
|
|
ylo21
huviline
Registreerunud 03.09.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 05.09.13 17:21
|
|
|
Ei sellist veakoodi polnud.Tänud vastamast.
|
|
|
|
henn16
huviline
Registreerunud 10.08.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 98 a automaat
|
|
postitati 03.10.13 11:46
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: jormaP999
Tere.
Autoks on Audi A4 B5´95. aasta. Manuaal, sedaan kere ja 1,8(92kw) mootor.
Probleem siis klassikaline. Nimelt tehasepoolt paigaltatud immo ei tule enam maha. Üks võimalus mis mulle pakuti on immo ploki sisu asendada, aga
kuna see maksab oma 80-100 Euro ringi, siis mõtlesin uurida, kas keegi ehk oskab hüva nõua anda või on ise kokku puutunud kogu süsteemi vahetusega?
Ehk siis küsimus olekski, kas immo süsteem toimib üldse, kui võtta uus immo plokk, süütelukk ning võti ( näiteks mõne lammutatud auto pealt) ja
asendada see praegu, peal oleva, mittetöötava süsteemiga?
Kui keegi oskab nõua anda, siis oleks väga tänulik, sest see akult klemmi maha kiskumine jne.. on maru tülikas töö ikka ning ega see vist kaua ei
toimi ka.
Jorma |
Tere
Minu oli sama probleem selle immoga,autoks siis A4 1,9tdi. Leidsin foorumist ühe mehe kes võtab tehase immo maha. Selleks on tal auto aju vaja.
Kasutaja nimi on - jyrisoo.
Mina sain auto korda. Hind peaks jääma alla 100 euri.
Kui kellegil immoga probleeme siis julgen seda meest soovitada 
|
|
|
|
| Lehekülgi: 1 2 |