Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Juhiloa ja auto dokumentide koju jätmist lubava seaduse varjukülgedest! (Vastuseid: 65 | Vaatamisi: 8625)
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 11.12.12 08:43 Tsiteeri

Väga "õige" suhtumine, kui politsei tahab võimalikult kiiresti ja võimalikult vähese aja kuluga kainetele juhtidele kõrvaldada meie seast joobes imbetsillid, siis sellele kaasaitamine on pükste rebedele laskmine ja vaseliinituubi ulatamine? Sama arvad ka ilmselt kiirusemõõtmise kohta, isegi kui mõõtja on taatlemata (seeläbi ilmselt ei eksi ikkagi palju), ei karista ju politsei neid väikese ületamisega patustajaid, pole veel kuulnud, et keegi alla 10km/h rikkumisega oleks politseinikult trahvi saanud, karistatakse ikka räigelt ületajaid, kui selles osas peab politseiniku töö kiiruse suurendamiseks mingis mitteolulises reeglis silma kinni pigistama, siis on see vist jälle pükste rebedele laskmine? Ma ei saa aru, ei tahaks nagu siin ropendama hakata, aga mis toimub? Mis kuradi suhtumine see on? Kas mingi üldine vimm kogu võimu vastu, et sõdiks kõige vastu, mis mingid reeglid teeb, et ollakse ju ise piisavalt MEES, et oma reeglite järgi elada?
Ja miks on vaja kasutada väljendeid nagu pükste maha laskmine ja vaseliini ulatamine, kas see peaks naljakas olema või on per.esaamisega mingid pidevad probleemid?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 11.12.12 09:53 Tsiteeri

Mehed ise kah aru saate, mille üle siin väänlete? Endal ka autodokumendid alati kaasas, kuna satun lõunanaabritele suhteliselt lähedale ja suhteliselt tihti. Hea on kiirelt üle piiri visata ja vaadata, mis naaberriigi kaubanduskeskused pakuvad. Sinipunastega pole probleemi olnud, dokumendid näkku ja asi tahe. Ei kujuta ette, mis siis juhtuks kui seal oma isikut tõendavat dokumenti liputad ja "Zabõl bljaad" lauset üritad liikumisvahendi dokumentide asemel "esitada" :D. Mingite abipolitseinike tegevuse üle ise samuti toriseda otseselt ei saa, sest pole neid näinud ilma sinivalgete mehikesteta võsavahel ringi luuramas ja teel hääletamas. Iseasi on muidugi see, kui abipolitseiniku vanused jätavad kohati väga kaheldava mulje nende suutlikkusest oma enda jalgu teineteisest mööda lohistada ilma kargu või toetusraami abita. Rääkimata kirbukirjas koostatud dokumentidest, mille lugemisega pole nad üritanudki hakkama saada vaid eristavad vist dokumendi olemasolu pigem värvi järgi :(.

PEACE igal juhul ja minul küll ei võta tükki küljest mõne lihtsa liigutusega ka teistel elu lihtsamaks teha. Ei kavatsegi igat "nö. leevendavat" seadust, mille sulesepad on pastakast välja imenud, enesele raudreegliks muuta :cool:.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 11.12.12 10:37 Tsiteeri

audi_a4_v6 - minu mõte pole iga asjaga miilitsatele mõttetult vastu vaielda, vaid juhtida tähelepanu, et miilitsadki peavad oma tööd tehes seadusi täitma.
Mis sa arvad sellisest asjast: miilits unustab oma puhuri koju, aga plaan vaja aasta lõpuks ju täita. Seega mõtleb ta välja tee kuidas saaks vähemalt kolm-neli joobes juhti ikkagi õhtu jooksul kätte. Nii kasutabki ta oma "seaduslikku" õigust kasutada väljendit "rusikaga näkku-makku-makku-näkku" ja nõnda paar-kolm korda järjest. Küll mõni nõrgem, kellel jõud miilitsast üle ei käi, ka "vabatahtlikult" üles tunnistab oma joobes juhtimise.
Tõin nimelt liiga äärmusliku juhtumi - selline seaduserikkumine miilitsa poolt ei oleks enamusele vastu võetav. Aga miks siis mõni teine seaduserikkumine on? Siia siis võiks kuuluda abipolitseinike seadusevastane üksi liiklusjärelvalve teostamine.
RAHU ja veelkord RAHU.
Ja nagu ma ennist mainisin - täidame kõigepealt ISE seadusi, ja siis nõuame seda teistelt. Mina võin enese kohta öelda, et ei riku liiklusseadust.

huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.12 10:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Amadeuz
...Ja nagu ma ennist mainisin - täidame kõigepealt ISE seadusi, ja siis nõuame seda teistelt. Mina võin enese kohta öelda, et ei riku liiklusseadust.

Mina kindlasti rikun, sina kindlasti ka, aga mitte piisavalt vast, et politsei peaks sekkuma, igasugu suunatule vähemalt 3sek tingimused ja kiiruse kasvõi hetkeline ületus jne, kuskil maal on piir ja iga pisimatki rikkumist ei peaks politsei karistama ja ei karista ju ka! Sama ka inimestelt politseile, mingeid mõtetuid rikkumisi, millest keegi ei võida või kaota, pole ju mõtet arutamagi hakata. Selge see, et kui tegeletakse räige korruptsiooni või sinu poolt välja toodud füüsilise vägivallaga, siis peaks oma õigusi teadma, aga me ei saa ju kõrvutada mõtetut väärtegu mõrvakatsega või mis;) Vot selline oleks politsei riik, kus kõik käiks täielikult nöörimööda, aga meil on sellest asi kaugel, politseinike on vähe ja mina ei mäleta, millal viimati kiirust oleks mõõdetud või puhumagi pandud, rääkimata sellest, et keegi oleks ülekohut teinud, kui ongi minevikus mingeid kokkupuuteid olnud, siis olen saanud karistada asja eest ja ei ole olnud mõtteski vaielda. Kindlasti leidub erandeid, kibestunud politseinike, kes maksavad oma lapsepõlve vms eest kätte kogu ühiskonnale, aga julgeks arvata, et enamik on siiki normaalsed kodanikud meie endi seast. PEACE ja rohkem tolerantsi sellel jõulukuul.

Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 11.12.12 11:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
... sina kindlasti ka, aga mitte piisavalt vast, ...

Palun ära eelda, vaid tugine faktidele.
Miilitsast olen halval arvamusel, sest olen oma elus päris mitmel korral tundunud, et nad tegutsevad väljaspool seadust. Ja kui see kipub välja tulema, siis "sõbrad" tõmbuvad ringkaitsesse. Sinna "sõprade" hulka kuluvad ka kohtunikud. Olen ühe sulest tõmmatud "kiiruseületamise" (minu kahjuks siis) kohtusse kaevanud. Kahjuks ei arvestanud kohtunik absoluutselt minu esitatud tõendeid ja ütlusi vaid eeldas (nagu ka sina), et autojuhid lihtsalt eksivadki ja oligi kogu lugu. Minu poolsed argumendid - foori tagant kiirusemõõtmise kohani oli ca 200 m ja selle vahemaaga sain oma (sic!) diisel Vitoga märtsiselt libedal teel (sic!) 80kw, (sic!) automaatkastiga, foori tagant startides (sic!) kolmanda autona, kasutades kiiruse piirikut (seatud 60km/h) kiiruse 74 km/h.
Ehk oleks aeg oma uimane Vito mõnele dragile vedada sellistes tingimustes? :P

huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.12 12:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

... (seatud 60km/h) kiiruse 74 km/h.

OK, faktid, ilmselt olid linnas, seal kehtib piirkiirus 50 km/h, kui paned piiriku 60 peale, siis see enamasti ei ole 50 või alla selle, kas ma eksin? Palju sa teiste kohta foorumi kaudu FAKTE tead või mis sa tahtsid? Kas julged öelda, et alati põleb sul suunatuli piisavalt kaua, et alati hoiad sa piirkiirusest kinni, kui sooritad möödasõitu, alati hoiad õiget pikivahet, alati kasutad õigeid tulesid (st mitte kunagi pole neid põlema panna unustanud ega kellelegi liiga lähedale täistuledega sõitnud), alati kasutad keskkonda säästvat sõidustiili jne jne. Ma ei usu, et absoluutselt seadusekuulelikku inimest on maailmas olemas või sa oled?

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 11.12.12 12:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Miilitsast olen halval arvamusel, sest olen oma elus päris mitmel korral tundunud, et nad tegutsevad väljaspool seadust. Ja kui see kipub välja tulema, siis "sõbrad" tõmbuvad ringkaitsesse. Sinna "sõprade" hulka kuluvad ka kohtunikud. Olen ühe sulest tõmmatud "kiiruseületamise" (minu kahjuks siis) kohtusse kaevanud. Kahjuks ei arvestanud kohtunik absoluutselt minu esitatud tõendeid ja ütlusi vaid eeldas (nagu ka sina), et autojuhid lihtsalt eksivadki ja oligi kogu lugu. Minu poolsed argumendid - foori tagant kiirusemõõtmise kohani oli ca 200 m ja selle vahemaaga sain oma (sic!) diisel Vitoga märtsiselt libedal teel (sic!) 80kw, (sic!) automaatkastiga, foori tagant startides (sic!) kolmanda autona, kasutades kiiruse piirikut (seatud 60km/h) kiiruse 74 km/h.
Ehk oleks aeg oma uimane Vito mõnele dragile vedada sellistes tingimustes? :P

Kuratlikult OT, aga meenub endalegi seik pea ~10.a. tagusest ajast, kus ~7-8 autolisest kolonnist just mind ~kolonni keskelt a6'ga valiti kiiruse ületamise eest "vaibale astuma" :). Ja teemaga seonduvalt, mul olid siis kah dokumendid kaasas :D.

PS! Lõpetame selle OT siin ära, kuna mingil lähimal hetkel teen selle teema OT'st puhtaks!

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.12 12:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps

Kuratlikult OT, aga meenub endalegi seik pea ~10.a. tagusest ajast, kus ~7-8 autolisest kolonnist just mind ~kolonni keskelt a6'ga valiti kiiruse ületamise eest "vaibale astuma" :). Ja teemaga seonduvalt, mul olid siis kah dokumendid kaasas :D.

No vot, 10a tagasi, kui palju selliseid asju aga tegelikult juhtub? Lihtsalt isiklikul tasandil on sellised olukorrad loomulikult õiglustunnet riivavad ja nagu ka aru saan, olid sa ka süüdi, lihtsalt sind valiti välja, saadi pildile vms. Selliseid asju juhtub, ka eksimusi tehakse, kes teist ei teeks ka oma igapäeva töös ja kes teist ei tahaks ikka enda õigust taga ajada, kuigi vahel see ju nii ei ole, sama ka politseis. Neil on ka kindlasti palju vaidlusi, kus ilmne süüdi olev isik üritab hämada ja päästa, mis päästa annab ja kui nad siis ka vahel mööda panevad, nagu Amadeuzi juhtum, siis laiemat pilti vaadates ei tohiks sel põhjusel hakata kohe vimma kandma kogu süsteemi vastu, see on siiski erand ja erand kinnitab reeglit. Või on nii, et üks venelane saadab pe.se ja kohe on kõik venelased halvad?
OT või mitte OT, aga kohe mitte ei meeldi, kui inimesi nagu mina, kes ei hakka puhumise reidide ajal politseid koinima, vaid piisab, kui tere öeldakse, nimetatakse mingiks kuradi pükste rebedele laskjaks ja vaseliini ulatajaks. Sellised kommentaarid võiks endale jätta! Pärast mõni sõber mul loeb seda sit.ta siin mida audiklubis võimuorganite kohta arvatakse ja küsitakse, et kas sellisesse klubisse kuulungi või? See peaks ka audiklubi huvides olema, et mingit mainet hoida.

Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.12 13:30 Tsiteeri

Tsitaat:
... kohe mitte ei meeldi, kui inimesi nagu mina, ... nimetatakse mingiks kuradi pükste rebedele laskjaks ja vaseliini ulatajaks.

See kommentaar oli mõeldud nendele inimestele, kes lasevad miilitsatel enese kallal toimetada nii nagu nad aga heaks arvavad. Eriti seadusevastaselt. See ei olnud mõeldud nende kodanike kohta, kes seadusekuulekalt täidavad miilitsate SEADUSLIKE korraldusi.
/me ei hakka siin teemas enam OT tootma.

huviline

Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT

postitati 12.12.12 00:15 Tsiteeri

Ei ole küll see teema, aga aastaid ca 8 tagasi ühes väikelinnas elades ei meeldinud minu audi ühele kohalikule "kunn" mendile. Nii kui sõitmas nägi siis alati täiskontroll alates tõkiskingadest, turvavööde kontrollist kuni apteegi plaastrite lugemiseni välja. Paistis olevat mingi isklik vimm. Pika peale viskas kopa ette ja lasin alati ennast alko kontolliks haiglasse sõidutada. Seal sai alati mööda joont kõndida ja tagurpidi numbreid lugeda. Isegi mõned korrad vereproovi anda. Haigla vastuvõtus teati juba nime ja nägupidi kuna käisin seal mingi 10 korda kindlasti poole aasta jooksul. Alati olin kaine ja maksumaksja maksis need protseduurid ja analüüsid kinni. Üks kord kuna tõesti oleks võinud alkomeeter mingeid pohmaka jääke näidata saatis see sama kunn ment mind viisakalt tuharasse oma haigla ringi jutuga ja sinna paika asi jäigi.

Tänaseks päevaks on see kunn ment asotsiaalne joodik kuna läks purjus peaga tööle ja jäi vahele. Peale seda jättis naine ka veel maha ja vennal keeras katuse ka sassi ning vennast saigi eks mendist roolijoodik.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 12.12.12 03:36 Tsiteeri

Julgen tagasihoidlikult jälle enda püstitatud ja postitatud teemas sõna võtta. Nagu ikka kombeks on kalduvad klubikaaslaste postitusd mõne aja pärast teemast kõrvale. Olen sellega juba harjunud ja see selleks. Igatahes kriban siia siis enda kujutlusvõimele tuginedes mõned nüantsid, mis muudavad teie elu raskemaks kui teil mõningaid dokumente kaasas pole.

1)Auto dokumendid

Nende pealt on peale omaniku võimalik tuvastada ka ülevaatuse aja. Üldiselt võib kõike juhtuda ja ma ei usu sellesse E-riigi jamasse kus kõik ideaalselt
töötab. Alles oli mul sõbraga vestlus kohalike omavalitsuste kodulehtede põhjade tarkvarast mis tavainimesele paistab normaalne aga mõni asi lihtsalt ei
tööta. Tegelikult on tegemist hanke korras kõige odavama pakkumise teinud firma tarkvara, mis on kuidagi üles klopsitud ja kuna nüüd enam pappi
juurde panna pole, peab seda poolkõva m...i näppimist edasi taluma. Ma ei usu et 100% kogu aeg mundrikandjate autodes süsteem veatult toimib. Alles
3 nädalat tagasi võeti mind Tallinnas Kristiina tänaval rajalt maha selle eest, et kuna ma panin viimasel hetkel teel keelumärki tähele, tegin sellise huvitava jõnksu
ja sõitsin siis sellest tänavast mööda. Seda nägid samal keelu märgi all oleval tänaval passivad mendid, kes kohe vilkuritega sappa haakisid. Mulle
puhumiseks londi põske surusid, kõivõimalikud paberid, dokustaadid ära korjasid ja neid tükk aega autos uurisid ja lõpuks tuli küsitlus, et noh kas
oled kohalik või. Tahtsid keelumärgi alt lõigata jne. Kui neil nii sünge süsteem on, siis pole ju neid dokumente vaja küsida kah. Vahel mulle tundub, et asi
on ka viitsimises. Mõnusam on kiirelt lubadele/dokustaatidele pilk kohe peale visata kui kuskil kongis comput klõbistada :) Anyway lasti lõpuks
minema ilma mingit trahvi tegemata (huvitav olekski olnud näha mille eest)

2)Kindlustus poliis

Meil näiteks töö juures bussides poliisid sisuliselt puuduvad, sest meile öeldi kah konkreetselt, et teil pole neid tarvis, sest seaduse järgi pole teil neid enam
vajadust kaasas vedada. Ja kui see mats seal Haabersti ringi lähedal juhtus ja vaja oli kindlustuse andjaga asju ajada, siis oleks me suht ku.es olnud kui
dokumentide juures poleks auto ostmisest saadik olevat esimest poliisi. Eeskätt, kuhu helistada (numbrit vaja pealt vaadata) Teiseks millises kindlustus
firmas ültse leping sõlmitud on. Ma kujutan ette, et paljud juhid keda eriti nagu muu ei huvita, kui autos istumine ja rooli keeramine ja pedaalide
sõtkumine, ei tea pool aastat hiljem, kellega nad kindlustuse lepingu sõlmisid. Ma usun, et kindlasti on ka neidki, kes sinisilmselt vannuvad jumala nimel
et mu kindlustus on tehtud IIZI kindlustusfirmas :D Igatahes fakt jääb faktiks. Kui sul on poliis taskus/autos, siis sa võidad vähemalt ajaliselt ise ja väldid
mõttetud närviajavaid telefonikõnesid. Ja säästad ka kamraadi närve, kellega te näiteks auto ninad/tagumikud kokku panite.

3)Välismaal liiklemine

Nii load peavad enda tõestamiseks kaasas olema. Kindlustuspoliis peab kaasas olema. Ole sa siis jäänud liiklusõnnetusse või ajad lihtsalt korrakaitsjatega
asju. Teed enda elu kergemaks kui selliseid ajsu väldid. Mugavam kui kuskil muukeelses jaoskonnas oma olematut õigust taga ajada ning närve kulutada.
Ja mis peamine. Kulutada oma eluaega mida on niigi vähe siin ilmas antud.

...................................................................................................................................................... ..........................................................................

Ja veel veidi arvamusi, seoses auto dokumentidega.

Muide ma leian, et kunagi oli väga hea süsteem see auto dokumentide A ja B pool. A pool oli kodus kapi peal ja B pool autos kaasas. B pool oli tõestav dokument
aga temaga ei saanud sisuliselt mingeid ärilisi toiminguid autoga teha. Kindlasti kui see süsteem siiani toiminud oleks, ei oleks härra Reeno Mätlik nii lihtsalt
saanud oma kaupa edasi realiseerida. Mina oleks küll tollele vennale pistnud B poole pihku. Sõida ja naudi elu aga enne lõplikku papi laekumist sa A poolt ei näe.
Siinkohal aga tuleb teha sügav kummardus meie vahvale EESTI VABARIIGILE kes mõtleb igasuguseid ülbeid seaduseid välja, ilma et suudaks 10 sammu ette
näha, mis see endaga kaasa toob ja ausalt öeldes ega ei huvita eriti neid väikekodanlase mõttetud probleemikesed mis selliste otsustega kaasnevad. Tähtis
on kokkuhoid ja kui millegi muu pealt kokku hoida pole siis vähemalt auto dokumentide paberi pealt, mida nüüd läheb ju poole vähem :) Aga noh. Mis ma siin ikka
paugun. Ma usun, et varsti kaotatakse needki asjad ära ja kogu krempel kookseb ID kaardi põhiselt. Kellel on lapsed, need ju teavad mismoodi hoiti
kokku juba lapse sünnitunnistuse pealt. Minu tütrel on veel ilus Eesti vabariigi vapiga kaante vahel olev tunnistus. Pojal aga mingi printerist välja
lastud kärakas. Kas me sellist Eestit tahtsimegi kus mõningad traditsioonid rahalise kokkuhoiu mõttes prügikasti saadame???

Lõpetuseks paneks siia selle Reporteris eelnenud loo "Antsla Lukku" järje, mida saab vaadata S I I T Ja olgu meelde tuletatud, et kuigi tegemist on õppustega, muutuvad need kunagi ka reaalseks eluks nagunii :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 12.12.12 06:23 Tsiteeri

Muusosas sinuga täiesti nõus, aga tee vahet sellel, et EESTI VABARIIK ei tee mingeid seaduseid. Teevad need lontrused, kes Toompeal istuvad ja kari idioote, kes Stenbocki majas toole soojendavad ja meie raha kulutavad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.12 08:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Muusosas sinuga täiesti nõus, aga tee vahet sellel, et EESTI VABARIIK ei tee mingeid seaduseid. Teevad need lontrused, kes Toompeal istuvad ja kari idioote, kes Stenbocki majas toole soojendavad ja meie raha kulutavad.

No ma ei või.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 12.12.12 10:53 Tsiteeri

Minu meelest oli kh see a ja b pool registreerimistunnistusest hea variant. Mul peaks siiamaani ühe masina a-pool kusagil olema- kolimise käigus läks kaotsi ja vormistamisel ka keegi ei küsinud.:D

Ainult, et... sage on ju veel see teema, et auto müüakse maha, ümber ei vormistata, hiljem tulevad igasugu parkimistrahvid jmt vanale omanikule. Praegu vähemalt piisab ostu-müügi lepingust, et vana omaniku süütust tõendada (süütuse presumptsioon eesti moodi on ju sihuke, et keegi ei ole süütu enne kui ta on oma süütust kaalukate tõenditega tõendanud:D).

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Raika42
klubiliige

Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q

postitati 12.12.12 11:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
(süütuse presumptsioon eesti moodi on ju sihuke, et keegi ei ole süütu enne kui ta on oma süütust kaalukate tõenditega tõendanud:D).

Kogu aeg sama asja mõelnud. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 12.12.12 13:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
Nende pealt on peale omaniku võimalik tuvastada ka ülevaatuse aja. Üldiselt võib kõike juhtuda ja ma ei usu sellesse E-riigi jamasse kus kõik ideaalselt
töötab. Alles oli mul sõbraga vestlus kohalike omavalitsuste kodulehtede põhjade tarkvarast mis tavainimesele paistab normaalne aga mõni asi lihtsalt ei
tööta. Tegelikult on tegemist hanke korras kõige odavama pakkumise teinud firma tarkvara, mis on kuidagi üles klopsitud ja kuna nüüd enam pappi
juurde panna pole, peab seda poolkõva m...i näppimist edasi taluma. Ma ei usu et 100% kogu aeg mundrikandjate autodes süsteem veatult toimib. Alles
3 nädalat tagasi võeti mind Tallinnas Kristiina tänaval rajalt maha selle eest, et kuna ma panin viimasel hetkel teel keelumärki tähele, tegin sellise huvitava jõnksu
ja sõitsin siis sellest tänavast mööda. Seda nägid samal keelu märgi all oleval tänaval passivad mendid, kes kohe vilkuritega sappa haakisid. Mulle
puhumiseks londi põske surusid, kõivõimalikud paberid, dokustaadid ära korjasid ja neid tükk aega autos uurisid ja lõpuks tuli küsitlus, et noh kas
oled kohalik või. Tahtsid keelumärgi alt lõigata jne. Kui neil nii sünge süsteem on, siis pole ju neid dokumente vaja küsida kah. Vahel mulle tundub, et asi
on ka viitsimises. Mõnusam on kiirelt lubadele/dokustaatidele pilk kohe peale visata kui kuskil kongis comput klõbistada :) Anyway lasti lõpuks
minema ilma mingit trahvi tegemata (huvitav olekski olnud näha mille eest)

M-kairist käib päring üsna kiiresti ning selleks hetkeks, kui sind peatatakse on neil juba kogu info ekraani peal ees, mis vaja.
Ei maksa tühja lahmida, kui asjadest midagi ei tea.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.12 11:29 Tsiteeri

Ma olen ka veendunud, et see kompuutrisüsteem töötab hästi; sõitsin rahulikult trassil autoga millel TÜV tegemata. Mingi hetk tuli politsei Skoda trassi äärsest veoka peatusest välja ja täpselt minu taha. Mõni kilomeeter hiljem peeti kinni, ma veel küsisin et nagu ei ületanud kiirust? Taheti ainult dokke näha, siis selguski tõsiasi et TÜV tegemata.
Kuigi metsikus läänes on taoline lampi numbrite sisse tagumine lubamatu, siis pigem oleme teel ikka politseita jokk riiki.
Militaar netis ka samal teemal juttu:
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?f=25&t=28174

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 30.12.12 17:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj

M-kairist käib päring üsna kiiresti ning selleks hetkeks, kui sind peatatakse on neil juba kogu info ekraani peal ees, mis vaja.
Ei maksa tühja lahmida, kui asjadest midagi ei tea.

Usaldusväärsetest allikatest sain teada, et see meeletu süsteem käib ikka aegajalt maas, et selle andmebaas on vahel puudulik näidates inimese juhtimisõiguse äravõttu kuigi load on juba ammu tagastatud jne. Seega. Ta võib ju toimida enamikel juhtudel aga ta pole veatu, jookseb vahel kinni ja siis? Niikaua kui pole 100% toimivat asja, ei saa paberkandjatelt üle digimaailma kahjuks kolida. Aga noh see on muidugi minusuguse mehe arvamus kes asjast midagi ei tea ja kellel on lihtsalt mõned politseinikust sõbrad :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.12 17:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Usaldusväärsetest allikatest sain teada, et see meeletu süsteem käib ikka aegajalt maas, et selle andmebaas on vahel puudulik näidates inimese juhtimisõiguse äravõttu kuigi load on juba ammu tagastatud jne. Seega. Ta võib ju toimida enamikel juhtudel aga ta pole veatu, jookseb vahel kinni ja siis? Niikaua kui pole 100% toimivat asja, ei saa paberkandjatelt üle digimaailma kahjuks kolida. Aga noh see on muidugi minusuguse mehe arvamus kes asjast midagi ei tea ja kellel on lihtsalt mõned politseinikust sõbrad :)

Üllatus, üllatus, kes sellise info saamiseks peab politseinikest sõpru olema? Ükski asi ei ole mitte kunagi 100% toimiv!

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.12 17:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Usaldusväärsetest allikatest sain teada, et see meeletu süsteem käib ikka aegajalt maas,

Mul üks tuttav rääkis, et tal on üks tuttav, kelle naabri vanaema käsitööklubis käib naaberkülast proua, kelle lapselapse endine koolikaaslane olla pangas tööl olnud kunagi, et see teadis, et ükskord olla sveedpanksi netipank ka tõrkunud. Tahad nüüd kolhoosi kassasid ja palka 5eurostes paberrahades ning arveid kord kuus postimajas maksta?
Ära nüüd igas asjas ka kolli näe. Tehniline evolutsioon ei jää tulemata ka sinu õuele ja sa pead ükskord ka oma C5-st loobuma ning mõne uuema ja üle 3 juhtme sisaldava auto soetama. Internett tundub, et sul juba on. Või saab foorumisse telegraafipunktis teateid saata?

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 30.12.12 17:27 Tsiteeri

Tsitaat:

Et kui sul on load käes ja infosüsteem näitab, et sul ei tohiks neid olla, siis politseinik ikka usub sind ja jätab load sulle alles? Või mis point see andmebaasi mitteusaldatavusel nüüd siis oligi? Ja kui jooksebki kinni, siis kelle probleem see on? Politseinik paneb su igaks juhuks trellide taha kuni infosüsteem boodib või? Ma olen enam kui kindel, et politseis töötab päris palju inimesi kes arvutiga väga sina peal ei ole, vanem põlvkond kes ikka veel templit ja pitsatit austab ja arvutitest mõhkugi ei tea. Sellistele inimestele tundub iga liivakella peale, et arvuti pole usaldusväärne ja sealt tulevaid asju ei saa usaldada, lugedes su foorumi kirjatükke siis ilmselt kuulud ka selliste hulka koos oma sõpradest politseinikega :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.12 17:59 Tsiteeri

Ma küsin otse siis. Nahhyi on vaja kõiki asju digitaliseerida kui need 100% ei toimi ja pikendavad agooniat. Selle asemel et asjad muuta lihtsamaks ja mugavamaks muudavad paljud vastuvõetud seadused inimeste elu hoopistükis keerulisemaks. Jõuame lõpuks siis välja selleni mida ma ammu olen öelda tahtnud ja mis käib kõvasti sellest teemast mööda. Rahva arvamust kuulatakse siin riigis liialt vähe ja sellele ei panda rõhku. Samamoodi nagu mingi supermees imes pastakast välja et nüüd on äge. Jätame kõik dokumendid koju ja piisab ID kaardist. Ja palju teil muideks ID kaardiga interneti keskkonnas jamasid on olnud. Minul on ikka omajagu. Seega milles kogu jutu point on, on see. Et auto dokumendid kaasas. Vana hea autodokumentide A ja B pool tagasi ja minu silmis töötab kogu krempel jälle veatult. Pooge mind üles või laske mind maha aga minu arvamus on selline.

XZN M16
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 30.12.12 18:06 Tsiteeri

Sa siis loodad, et asjad teevad arengus sammu-kaks tagasi? Suht naiivne, kas pole?
Nagu tarmo ütles, varem või hiljem pead leppima olukorraga, et asjad arenevad ja paratamatult digitaliseeruvad veelgi rohkem. Sedasi see elu käib, midagi parata pole.

Head vana lõppu!

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.12 18:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma küsin otse siis. Nahhyi on vaja kõiki asju digitaliseerida kui need 100% ei toimi ja pikendavad agooniat. Selle asemel et asjad muuta lihtsamaks ja mugavamaks muudavad paljud vastuvõetud seadused inimeste elu hoopistükis keerulisemaks. Jõuame lõpuks siis välja selleni mida ma ammu olen öelda tahtnud ja mis käib kõvasti sellest teemast mööda. Rahva arvamust kuulatakse siin riigis liialt vähe ja sellele ei panda rõhku. Samamoodi nagu mingi supermees imes pastakast välja et nüüd on äge. Jätame kõik dokumendid koju ja piisab ID kaardist. Ja palju teil muideks ID kaardiga interneti keskkonnas jamasid on olnud. Minul on ikka omajagu. Seega milles kogu jutu point on, on see. Et auto dokumendid kaasas. Vana hea autodokumentide A ja B pool tagasi ja minu silmis töötab kogu krempel jälle veatult. Pooge mind üles või laske mind maha aga minu arvamus on selline.

Ära tõsta nina liiga püsti, sina pole kogu rahvas.
Ütle mulle siis, kuidas see paberimajandus 100% tomib? Jääb paber koju ja ongi puuks, tehakse trahvi ja arvan (ei tea), et paber jääb tihemini koju, kui süsteem tõrgub. Oligi ammu aeg see jama ära lõpetada ja dokumendi olemasolul seda ka mitte paberkandjal kogu aeg tõestamiseks nõuda. Ainuke asi, mida igalpool vajad on ID kaart, sest tuvastada on vaja ainult sinu isik, paraku jah, paljud kohad veel näiteks annavad eraldi kliendikaardi. Kui lihtsaks veel saab asi minna?

Raika42
klubiliige

Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q

postitati 30.12.12 18:28 Tsiteeri

Tsitaat:

Aga kes Sul keelab pabereid kaasas kanda?
Kes usaldab süsteemi jätab koju, kes ei usalda kannab kaasas.
Misjaoks seda nüüd siis niimoodi kiruda vaja on?

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 52.1% - SQL: 47.9%]