Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Audi A4 B5 Avant 1,8T - 1997 - Marthin (Vastuseid: 99 | Vaatamisi: 13270)
Marthin
huviline

Registreerunud 20.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B8

postitati 11.11.12 08:56 Tsiteeri

Naelrehve ma nii või teisiti alla ei osta. Kui siis ainult 17" valuvelgedele 225 laiad lamellid.. need siis aastaringseks sõitmiseks. Teine vöimalus on jätta nii nagu hetkel on, ning kevadel 17" rs4 replicatele alla osta uued suvekad, kuna need, mis hetkel peal, on täiesti slikid. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Ever
huviline

Registreerunud 03.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B8 S-Line 2.0 TDI

postitati 11.11.12 10:22 Tsiteeri

Oi mis tore üllatus, olin ka ise kunagi selle masina omanik. Ei kujuta ettegi mitu omanikku tal nüüd vahepeal on olnud, aga masin näeb endiselt väga hea välja. Huvitaval kombel on kuskilt autole järsku hooldusraamat tekkinud. Jõudu ja jaksu!

Marthin
huviline

Registreerunud 20.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.12 15:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ever
Oi mis tore üllatus, olin ka ise kunagi selle masina omanik. Ei kujuta ettegi mitu omanikku tal nüüd vahepeal on olnud, aga masin näeb endiselt väga hea välja. Huvitaval kombel on kuskilt autole järsku hooldusraamat tekkinud. Jõudu ja jaksu!

Hooldusraamat on tõesti olemas. Kas oled kindel, et ikka tegu sama isendiga?:)
Jõudu ja jaksu vaja, aitäh! :)

Ning tegemistest veel nii palju, et vasakpoolses esirehvis oli 3 auku, lasin panna uue õhukummi sisse. Samuti ajas pikemat aega õli läbi tagumine vasak pidurisupporti tihend. Vahetada lasin kolvi koos tihenditega.
Täna viisin ka kõrvalistme parandusse, kuna põidlaotsa suurune täke oli sees ning riivas silma.

Lähiajal on plaan tellida ebayst luuptuled, esistangesse udutuled ning paigaldada kaugtuledesse samuti xenon.

Otsin samuti ka käigukanginuppu, kas siis facelifti väljanägemisega või tavalist. Peab olema korralik! Kui kellegil kusagil vedeleb, võib anda märku u2u teel! ;)

Ever
huviline

Registreerunud 03.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B8 S-Line 2.0 TDI

postitati 13.11.12 16:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Marthin

Täiesti kindel, numbrimärk on isegi sama. Suvised veljedki minu ostetud ja pidurisadulad oma käega punaseks võõbatud ;)

Marthin
huviline

Registreerunud 20.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.12 16:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ever
Tsitaat:
Algselt postitas: Marthin

Täiesti kindel, numbrimärk on isegi sama. Suvised veljedki minu ostetud ja pidurisadulad oma käega punaseks võõbatud ;)

Sel juhul tõesti ei tea, kust hooldusraamat välja hüppas. :) Eelmise omaniku käes oli auto igatahes 2 aastat, nii nagu tema väitis. Aga mis sellest ikka, Audi ise sõidab ning olen rahul. Hoian ja hooldan teda nii hästi, kui suudan ja rahakott lubab!

Marthin
huviline

Registreerunud 20.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.12 21:13 Tsiteeri

No nii.

Nüüdseks on auto endale ette saanud uued luuptuled angeleyedega. Paigaldasin ka kaugtuledesse xenoni. Nähtavus paranes ikka märgatavalt!

Samuti lasin teha ka diagnosti ning ka air bagi tule ära kustutada, mis oli tingitud esiistme eemaldamisest(oli vaja lasta natukese istet paigata) . Suured, suured tänud kasutajale Lepmaa2, ilma kelleta põleks ja häiriks air bagi tuli silma siiani.

On tulnud ka mootorisse klõbin sisse. Ilmselt viga hüdrotõukurites. Homme selgub täpsemalt, kui remonditöökotta viin, taaskord kasutaja Lepmaa2 kätte. ;) Saarlastele soovitan kindlasti antud kohta! Rahakotile kordades sõbralikum, kui kusagile mujale kallimasse teenendusse viies. Töö ka korralik! ;)

Ah jaa.. suuremal kiirusel lööb vahel harva absi ja punase ohukolmnurga põlema. Süüdet välja-sisse keerates tulukesed kaovad. Kui keegi oskab õelda või on varasemalt sarnase probleemiga kokku puutunud ning sellest vabanenud, võib sõna julgesti sekka õelda. :) Diagnostis igatahes ei näidanud midagi, et absil miskit viga oleks.

Korralikud pildid üritan ka lähiajal teha, kui auto veidikene puhtamaks saan. Hetkel tõeliselt kole ja must, kuna nädalavahetuse veetsin mandri teedel.

Kui midagi uut, siis annan teada!
Seniks aga peace,
Marthin.

lepmaa2
huviline

Registreerunud 03.09.10
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition turbo Quattro, Volvo XC60,Audi A6 Allroad, Audi S4B5 Avant

postitati 26.11.12 21:39 Tsiteeri

Aga palun..:)
Olen siis ka paar korda seda autot näppida saanud ja vägagi viisakas ja korralik a4 on;)
Kuigi jah, need 2 vedavat ratast on puudu ainult, kuid ega nendest ennem väga puudust ei oskagi tunda kui oled korra quattrorõõme nautida saanud:D
Minu puhul see vähemalt toimis, olin mitu aastat oma monomähkijaga hakkama saanud, kuniks olin ühel talvisel päeval sõbrale quattroga kainekaks. Peale seda umbes 10-ne tunnist sõitu oli ainuke valik minna auto24.ee-se omale quattrot otsima minna ja nii see algas...:D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Marthin
huviline

Registreerunud 20.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.12 22:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lepmaa2
Aga palun..:)
Olen siis ka paar korda seda autot näppida saanud ja vägagi viisakas ja korralik a4 on;)
Kuigi jah, need 2 vedavat ratast on puudu ainult, kuid ega nendest ennem väga puudust ei oskagi tunda kui oled korra quattrorõõme nautida saanud:D
Minu puhul see vähemalt toimis, olin mitu aastat oma monomähkijaga hakkama saanud, kuniks olin ühel talvisel päeval sõbrale quattroga kainekaks. Peale seda umbes 10-ne tunnist sõitu oli ainuke valik minna auto24.ee-se omale quattrot otsima minna ja nii see algas...:D:D

No seni, kuni pole quattroga sõita saanud, ei ole veel hullu.. :D aga eks näis, endal ka mõtted liiguvad vaikselt quattrole, kuid seni ei ole veel jaole saanud. :)

ragnara
huviline

Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro

postitati 27.11.12 06:48 Tsiteeri

Enne kui tõukureid käpid mõõda õlirõhk üle, või kui pole teinud tee õlivahetus ära.

andressss
huviline

Registreerunud 24.02.11
Kasutaja on eemal

Auto: C4

postitati 27.11.12 17:51 Tsiteeri

Lepmaa, mis sul tund ka maksab siis?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 27.11.12 17:52 Tsiteeri

Huvitav kui palju kiirem ja äkkilisem see +31kw on, kas midagi tuntavat. Huvi pärast võiks joonel näha stokk 1.8T ja chip 1.8T :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
ragnara
huviline

Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.12 18:03 Tsiteeri

Kokkutulekul võib joonele panna, mul ainult bybass läbi ja kahtlus, et ka wg lahti :D.

Siin a3 joonel http://www.youtube.com/watch?v=Lke-HKf9dpc

Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;

postitati 27.11.12 18:28 Tsiteeri

Raadil proovisime eile. Minu prj tehtud A6 1.8T vs sõbra Passat 1.8T. mõlemad sedaanid. Tema auto tehas 8,9 sajani, minul 9,7.

Tegime siis rolling starti 2 käigu tühikäigu pöörete pealt. Alustasime, kust dragi punaseks värvitud servad hakkavad ja 800m hiljem olin ma 100+m eespool temast. Nii palju siis praktiliselt andis ajus "turbo aktiveerimine :D" juurde.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Marthin
huviline

Registreerunud 20.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.12 11:17 Tsiteeri

Hetkel mõttes praegune müüki lükata ning sama kerega 1,8tq asemele vaadata. Ei tea kas mõte jõustub ka.. eks näis.

Aga pilte:

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/248303_450121068378440_1801236886_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/598499_450121278378419_1928130028_n.jpg

Moderaator:Tegin Pildid linkideks. Pildi pikema külje maksimum lubatud pikkus on 800pix.

ragnara
huviline

Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.12 12:17 Tsiteeri

Ma tean mida sa tunned. :D:D

Marthin
huviline

Registreerunud 20.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.12 19:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ragnara
Ma tean mida sa tunned. :D:D

Jajah. Ega see tore tunne ei ole. :D

lepmaa2
huviline

Registreerunud 03.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.12 20:56 Tsiteeri

Marthini tänased talverõõmud siis:D

http://www.upload.ee/image/2878482/DSC_0250.jpg

http://www.upload.ee/image/2878493/DSC_0255.jpg

Tambet.
huviline

Registreerunud 03.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.12 21:39 Tsiteeri

Sirge tee pealt siis niimoodi kraavi :D Kässarit kontrollisid? :D
Tsitaat:

[img]http://www.upload.ee/image/2878482/DSC_0250.jpg[img]

[img]http://www.upload.ee/image/2878493/DSC_0255.jpg[img]

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 03.12.12 21:42 Tsiteeri

Mis moodi küll nii, sirgel teel nii .. risti teega kraavi? :D

lepmaa2
huviline

Registreerunud 03.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.12 21:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Chips
Sirge tee pealt siis niimoodi kraavi :D Kässarit kontrollisid? :D
Tsitaat:

[img]http://www.upload.ee/image/2878482/DSC_0250.jpg[img]

[img]http://www.upload.ee/image/2878493/DSC_0255.jpg[img]

Ja tundub, et töötas:D

antonio
huviline

Registreerunud 09.11.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 1,8T 1998

postitati 03.12.12 22:01 Tsiteeri

Hea, et niigi läks. Lõhkus midagi ära ka?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ragnara
huviline

Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.12 10:08 Tsiteeri

Haha tubli :D. Sa pead ikka neliku endale sebima.

RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123

postitati 04.12.12 10:28 Tsiteeri

Milleks poisile Quattro, kui ta ei saa esiveolisegagi hakkama :D. Quattro ikka suurte poiste mänguasi, Q-ga sõitmine vajab ikka korralikult oskusi ja teadmisi, kuidas selline auto üldse kurvides käitub. Egas ilma asjata ei ole levinud ütlus, et "esimene Quattro sõidetakse alati kõveraks". Siin kohal ei taha kedagi solvata ega maha teha.

teitur
huviline

Registreerunud 07.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad C5, VAZ 2105

postitati 04.12.12 10:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RTamm
Milleks poisile Quattro, kui ta ei saa esiveolisegagi hakkama :D. Quattro ikka suurte poiste mänguasi, Q-ga sõitmine vajab ikka korralikult oskusi ja teadmisi, kuidas selline auto üldse kurvides käitub. Egas ilma asjata ei ole levinud ütlus, et "esimene Quattro sõidetakse alati kõveraks". Siin kohal ei taha kedagi solvata ega maha teha.

Jutt jumala õige (Y) Pole see Q sõit nii lihtne midagi.
Ise teist talve Q roolis ja nüüd juba midagi hakkab looma ka, samas on veel arenguruumi tohutult :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Marthin
huviline

Registreerunud 20.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.12 13:12 Tsiteeri

Juhtus jah selline õnnetus. Kuna mul on lamellid ning needki minimaalse mustriga, siis üritades külge visata, viskas auto hoopis kraavi poole ning pani otse, ise endal ei õnnestunud olukorda päästa. Ilmselt lähiajal tulemas uued lamellid ning 17" RS4 valuveljed. Igatahes harjutamine teeb meistriks. Auto ise on korras, mitte midagi katki pole, kuna lumi oli pehme ning välja panin väga väikese hoo peal.

Siin väike video ka:

https://www.youtube.com/watch?v=2Ss281O1n3Y&feature=plcp

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.1% - SQL: 65.9%]