Lehekülgi: 1 2 3 4 |
KKra
huviline
Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.05.13 19:51
|
|
|
Sain esimesed käändmikud nüüd lõpuks kokku ja kõik läks ladusalt.Veider oli see , et mina lukustusrõnga sooni (ega rõngaid endeid) ei näinud.Kas Audi
80 Cabriol siis ei käigi neid ja laagrid pressitakse lihtsalt sisse?No igatahes mina nii tegin jakõik läks kenasti kokku.
Pilti ka, kuidas hetkel välja näeb.Piduri kaitsepleki teen puhtaks ja lasen pulbris üle võõbata või ostan üldse uued , ei tea veel.Ilmselt nädala
lõpus panen kogu konstruktori kokku.
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800
|
postitati 15.05.13 20:13
|
|
|
Laagrid peaksidki olemas jah, lihtsalt pressitavad.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 16.05.13 05:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KKra
Natuke negatiivset ka , nimelt olin kuidagi suutnud (Tallinna siledatel tänavatel) oma esimesele veljele sellise paugu kirja saada , et vajas teine
lausa keevitus ja vajab sirgendamist. |
Oled kindel, et ise selle paugu said? Ma eespool kirjutasin ühest paugust. Ega sul sellest pilti ole, ma tunneks ära küll, kui on ikkagi samad.
Pane siis juba taha ka tikkpoldid, on ühtmoodi.
|
|
|
|
KKra
huviline
Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.05.13 15:41
|
|
|
Ei saanud täpselt aru, mida sa sellega öelda tahad? Ilmselt panen tagumised
ka tikkpoldid , hetkel lähevad tavalised poldid alla.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 16.05.13 17:20
|
|
|
No kui raske on aru saada? Ma pole selliseid velgesid kordagi teist jooksu näinud (kuigi ma tunneks need km kauguselt ära) ja uurisin, kas need võivad
äkki needsamad olla, mis ma 6a tagasi oma B4 alla ostsin (jäid ka müües alla)? Sel juhul sa ei pea imestama, kus sa nad kõveraks said, kuna mina
kütsin nendega väga rängalt äärekivisse. Kuna nad sellegipoolest viskama ei hakanud ja rehve ma enam pealt ära ei võtnud, siis peale väikese mõlgi
servas muid vigastusi ei täheldanud.
|
|
|
|
KKra
huviline
Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.05.13 14:02
|
|
|
Nonii , saingi rattad alla , ja istuvad minuarust väga ilusti.Pildi proovin lisada nädala alguseks.
|
|
|
KKra
huviline
Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.05.13 18:15
|
|
|
Lisan mõne meenutuse eelmisest nädalast.All on 60/40 madaldusvedrud ja udukad plus suunatuled kiletasin üle.Näeb parem välja ja vesi ei saa tuledesse
sisse.Tagumise tule käisin ka üle , kuid ilmselt pean siiski lakkima , sest toon on natuke liiga tume ja kiletamine ei kukkunud seal kõige paremini
välja.
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
postitati 27.05.13 18:25
|
|
|
Lisan mõne meenutuse eelmisest nädalast.All on 60/40 madaldusvedrud ja udukad plus suunatuled kiletasin üle.Näeb parem välja ja vesi ei saa tuledesse
sisse.Tagumise tule käisin ka üle , kuid ilmselt pean siiski lakkima , sest toon on natuke liiga tume ja kiletamine ei kukkunud seal kõige paremini
välja.
http://i42.tinypic.com/mkd4eh.jpg
http://i43.tinypic.com/4ki6hl.jpg |
Need tagatuled küll praegu ilusad ei ole - jube kontrast ja meenutab naaberriigi tuuningut. Minu arvamus on, et tuled on auto küljes kõige ilusamad
just sellisena, nagu nad tehasest tulid. Ehk, kui nendel midagi viga on, siis originaalid asemele ja on kõige esteetilisem. Aga see on ainult minu
arvamus.
|
|
|
|
KKra
huviline
Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.05.13 18:32
|
|
|
Nõustun sinuga ,et hetkel nad küll ilusad ei ole.Samas kui kogu tagatuli (kõik kolm) oleks tumedam , siis oleks juba päris kena.Sellel toonkilel on
väike lisafunktsioon ka , nimel katab too pragusid ja mõrasid , mis vett sisse lasid.Ma usun , et järgmise nädala jooksul on kõik jälle timmis.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 27.05.13 22:11
|
|
|
Paned punase kile, näiteks.Muidu täitsa vinge, veljed Aez toodangust?
WWW.MOTORAL.EE (Motul õlid [] KS, Triumf ja CP tööriistad [] Corghi, Uni-troll, Apac ja ATH garaa˛iseadmed)
kristjan@motoral.ee
|
|
|
|
KKra
huviline
Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.05.13 06:03
|
|
|
Veljed olid jah AEZ Paron 17 tollised , kuid nüüdseks juba 18 tollised BMW Style 65-d all.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.05.13 18:12
|
|
|
Veljed olid jah AEZ Paron 17 tollised , kuid nüüdseks juba 18 tollised BMW Style 65-d all. |
Nüüd oleks kohane paar pilti lisada, kas või udust ja tolmust.
WWW.MOTORAL.EE (Motul õlid [] KS, Triumf ja CP tööriistad [] Corghi, Uni-troll, Apac ja ATH garaa˛iseadmed)
kristjan@motoral.ee
|
|
|
|
KKra
huviline
Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.13 09:37
|
|
|
Olgu siis nõnda , paar tolmust pilti.
Veljed käisid sirutuses ja nüüd oleks vaja värvi peale mõelda , aga pole ka välistatud , et lähen 19 tolliste peale üle.
Veljed on 18x8,5 ja ET on 25.Peal 225/40R18 rehvid.
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.13 09:52
|
|
|
Katuse nurgad, mis kere vastas on, on sellised imelikult "lokivad" ja keskelt ilusti vastas - on see ikka tihe?
Mul on kogu serv ilusti vastas ja selliseid vahesid küll sees ei ole.
Tagaaknakile ka nagu kisub paremale poole.
Aga selle veljega näeb küll kobe välja - täitsa kena kohe
|
|
|
|
KKra
huviline
Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.13 10:00
|
|
|
Selle äärega on mingi jama jah , ja tagaaken on kellegi poolt sinna ise tagasi õmmeldud.Vett sisse ei lase igatahes.Nagunii läheb vahetusse.Kas
kusagilt seda klaasi(kile) materjali eraldi osta ei kannata?Lõigata oskan mõõtu isegi ja õmmelda mõistan ka.
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.13 10:03
|
|
|
Selle äärega on mingi jama jah , ja tagaaken on kellegi poolt sinna ise tagasi õmmeldud.Vett sisse ei lase igatahes.Nagunii läheb vahetusse.Kas
kusagilt seda klaasi(kile) materjali eraldi osta ei kannata?Lõigata oskan mõõtu isegi ja õmmelda mõistan ka. |
Otsi mõni purjekilega tegelev ettevõte - suht sarnane materjal ja peaks isegi paremini kestma.
|
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.13 17:24
|
|
|
Nüüd mingi õige värvi valiks, gun metal grey või hästi nõrk kuldne ning auto ära poleeriks siis saaks sinna 4+ lähedale. Igatahes õiges suunas läksid
nende rummude tegemisega.
Edit:keskmiselt numbri paneelilt kile minema ja tee tagatuledele korralik poleerimine(2000 vesilihv matiks ning roheline keskmise tugevusega pasta).
kristjan@motoral.ee
|
|
|
|
KKra
huviline
Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.13 19:39
|
|
|
Tagatuled pragulised , ennem peab natuke jootma vms.Ilmselt homme tegelen , kui ilma on.
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.13 19:58
|
|
|
Tagatuled pragulised , ennem peab natuke jootma vms.Ilmselt homme tegelen , kui ilma on. |
Ma ei usu selle jootmise õnnestumisse - kas mõistlikum ei oleks uued/kasutatud korras tuled?
|
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.13 20:09
|
|
|
Siis soovitan panna punase kile, peaks jääma asjalik.
Cabrio tagatuled on vist üsna haruldane kaup, et "uute" leidmine on paras jõulude ootamine...
kristjan@motoral.ee
|
|
|
|
KKra
huviline
Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.13 20:12
|
|
|
Ma olen enam kui kindel , et kasutatult ma neid siitmaalt ei leia ja uute eest 200€ pluss transport ma ka esialgu maksma ei hakka.Seda enam , et
praegune tuli on juba kahest kokku tehtud ja liitekohta pole pea et nähagi.Juurde veel see , et olen erialalt õppinud automaaler ja plastikeevitusega
päris võõras pole-arvan , et proovin siiski.Paarist kohast olen juba tegelikult teinud ka , pärast lasin vibraga üle ja poleerisin ära ja tulemus jäi
täitsa okei , aga peab ikkagi kasutama toonlakki , et parem saaks.
|
|
|
KKra
huviline
Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.13 20:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiku
Cabrio tagatuled on vist üsna haruldane kaup, et "uute" leidmine on paras jõulude ootamine... |
Ma juba ükskord otsisin , parim mis leidsin oli poolik tuli, aga sealt sain endale vajaliku jupi kätte.Audi 90 tuled sobivad ka , aga sellega on sama
lugu.
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800
|
postitati 29.05.13 20:18
|
|
|
Tsitaat: |
Otsi mõni purjekilega tegelev ettevõte - suht sarnane materjal ja peaks isegi paremini kestma. |
Purjekile peaks kõvasti õhem olema. Kui mu ekscabriol atlantise parklas tagaklaas sisse visati/löödi vms, siis otsisin terve tartu läbi ning saingi
mingi kile/plastikuga tegelevast ettevõttest kinnikatmiseks kile. Aga originaal oli sellest purjekilest kordi paksem. Originaal ei jää kortsu vms,
ning öeldi et suuremal kiirusel võib "plagisema" hakata see õhem kile. Otsi ebayst uut akent, kui ma otsisin siis 50€ juures olid hinnad vist. Kui
miski möllatud pole, siis peaks olema vaid tõmblukuga lahti ning uus asemele.
|
|
|
KKra
huviline
Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.13 20:20
|
|
|
Aga on möllatud, ja kuidas veel.Ilmselt ei jää muud üle küll , kui uus aken tellida.Suve lõpul peaks katuse ka uue sebima.Lähitulevikus on mootorile
oodata suuremat remonti , eks näis.
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.13 20:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiku
Cabrio tagatuled on vist üsna haruldane kaup, et "uute" leidmine on paras jõulude ootamine... |
Ma juba ükskord otsisin , parim mis leidsin oli poolik tuli, aga sealt sain endale vajaliku jupi kätte.Audi 90 tuled sobivad ka , aga sellega on sama
lugu. |
Kas tõesti audi 90 sama paneel?
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |