Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 02.02.13 16:18
|
|
|
Sul seda plokki pole käepärast? Sellest oli juttu minuarust freelanderi tehtud teemas, et kes paneks essi kellad diisli peal õieti näitama vms.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 02.02.13 17:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kuno666
Sul seda plokki pole käepärast? Sellest oli juttu minuarust freelanderi tehtud teemas, et kes paneks essi kellad diisli peal õieti näitama vms.
|
Seal teemas käis jutt jällegi S6 kelladest mitte S4 omadest.
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 08.02.13 17:30
|
|
|
Saaga jätkub:
Nimelt kasutaja urquattro käest pidin prooviks saama 100 tdi kellad. Neile järele sõites otsustas summuti, et tahab paljuneda ja murdus ilusti enne
esimest pütti katki. Ja nagu murphy seadus, pidi ikka midagi juhtuma just kiirel ajal, kui autot vaja. Ning kuna see lörin on päris õudne, siis eriti
sõita ei kannata. Otsin Tartus keevitajat.
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 12.02.13 10:08
|
|
|
Kellad käes, kuid järgmine mure: Need ilma kompuutrita ja minicheck-iga. Kakkusin algosadeks kellad ja tundub üsna võimatu minu, kui võhiku jaoks neid
asju ümber tõsta. On ehk keegi sellise naljaga hakkama saanud?
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 12.02.13 13:27
|
|
|
Kui sa üritad nüüd A6 komput 100-ja kellade sisse panna siis see jah võimatu, kuna need täiesti teistsuguse ehitusega.
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.13 00:40
|
|
|
Ma ei viitsi enam üritada. Püüan leida pädeva elektriku, kes mul selle muudatuse korda ajaks. Ei saa ikka minna lihtsamat teed korraga. :-)
Ja esimene madaldusvedru on ka nüüd ühe keeru võrra madalam, tänu Võru linna teedele. Ilmselt see hea pole niimoodi sõita?!
|
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 26.02.13 08:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Priit86
Ma ei viitsi enam üritada. Püüan leida pädeva elektriku, kes mul selle muudatuse korda ajaks. Ei saa ikka minna lihtsamat teed korraga. :-)
Ja esimene madaldusvedru on ka nüüd ühe keeru võrra madalam, tänu Võru linna teedele. Ilmselt see hea pole niimoodi sõita?! |
Ei tea kui hea aga osadel on ju isegi 3-4 keerdu maha võetud ja igapäevaselt sõidavad
Kunagi ise kogemus kui mul E38l murdus 1keerd maha ja mina küll aru ei saanud, et midagi valesti / teistmoodi oleks. Eks muidugi parem on kui keerud
alles aga see pole nüüd nii suur probleem ka.
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 26.02.13 08:07
|
|
|
Vedru karakteristik muutub ikkagi oluliselt. Kuskil linnas i8lmselt ei taipa, aga suurematel kiirustel on tegu juba suht ohtliku asjaga. Lisaks enamus
juhtudel hakkab murdma alumist/ülemist vedrutaldrikut ja sellega seoses saab kiirkorras otsa amordi tugilaager ja ülemine kummipadi.
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.03.13 15:34
|
|
|
Selge. Siiani olen nii igatahes sõitnud. Muidu garaa˛is seisavad originaalvedrud ka koos püstakutega, et kui midagi peaks hullemaks minema, saan ära
vahetada.
Aga nüüd küsimus, kas on Lõuna-Eestis pädevat elektrikku audi suhtes, kes mul lõpuks selle elektri kala (hüüumärk ja ABS aus tuli) korda suudaks teha?
Esindusse naljalt enam ei raatsi minna. Ja paaris kohas ei olnud el. skeeme- ei juletud tööd vastu võtta.
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.03.13 19:37
|
|
|
Eelmisel nädalal sai üks tagumine support endale uue kolvi ja rem. komplektist uued tihendid.
Kuna teine toimetab ilusti, ei hakanud seda näppima. Nüüd pidurid jälle korras. Lähiajal peab käigukastil ühe lekkiva tihendi veel vahetama ja
esivedrud, siis peaks jälle kõik korras olema.
Kuna suvi tulekul, sai ette võetud ka 18" rs velgede taastamine, kuna neile äärekivid millalgi väga meeldinud. Esialgu plaanisin poleerida, nagu siin
ühe kasutaja auto veljed, kuid kuna ääred liialt ära sõidetud, siis ei jääks see ilus. Pole viga, tuleb uus värv- lakk.
Küsimusi ka: kuna ühel veljel ~1cm lõhe sees, siis kus Tartus seda keevitada oleks võimalik ja orienteeruv hind?
Ja teiseks: Tartus pidi olema mingi ülitark elektrik, asukohaga Aardla tn kusagil eramajade vahel. Ega keegi klubist pole seal käinud või teab
tel.nrit ?
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.06.13 16:50
|
|
|
Audi sai madalaks, sportvedrude kaudu, kuid tundub, et esiots kõrgem veidi. Paneks pildi, kuid Tab ei suhtle telefoniga, mingi aeg üritan arvutisse
laadida ja sealt lisada.
Teiseks, eile sõitsin ühe A4-ga, millele põlesid armatuuris samad märgid (punane hüüumärk ja ABS aus), ning püsikiirus toimetas. Täna hakkasin
mõtlema, et minu omal peaks ka siis reaalselt toimima ja kakkusin kelladeploki ja aju välja. Selguski, et üks juhe oli lahti. Nüd korras ja toimib
ideaalselt. :-)
Aga murest ka. Nimelt kliima toimetab kummaliselt- lumehelbekese märki ei teki tabloole, kuigi armatuuri all käib klõbin, mis nagu ütleb, et reaalselt
kõik toimib. Kahjuks ei saa katsetada, kuna kliima tühi (tehnika ümber tõstmisel teisele autole lasti radikas tühjaks). Kuna soojad ilmad jõudnud ka
Eestisse, tunnen tõsiselt puudust kliimast. Et kas peaks uue ploki ostma? See süsteem on ka, et plokk ise jäi vana, 100 oma, kuid paneeli panin A6-e
oma, kuid see ei tohiks eriti morjendada seda?
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.06.13 17:18
|
|
|
Nii, selle suve pikem tripp läbitud, pikkusega 1077km ja kütet kulus 51l. Kuna auto oli täislastis (5 inimest ja telgid, madratsid jne), siis 4,735l
keskmiseks pole just kõige halvem tulemus (75% mnt, 25% linn).
Lisaks sai auto korraliku toonklaasi ja stange ning tagumine luuk said ka värvi alla.
Kuid taas suudeti tagaluugi link ära murda ja siit ka küsimus, et ehk äkki keegi on endal teinud selle elektriliselt avatavaks? Mõte igatahes liigub
sinnapoole, et panna mingi mootoriga see luuk avanema. Mõtteid, ideesid kellegil?
Paar pilti ka, mis klõpsates suuremaks muutuvad:
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.07.13 17:50
|
|
|
Kas keegi on oma 2,5- sel pihustiotsasid vahetanud? Mis võiks olla selle maksumus?
|
|
|
|
atsee
huviline
Registreerunud 24.08.12
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 1,9 TDI
|
postitati 01.07.13 20:39
|
|
|
Mina tellisin oma autole otsad siit. Otsad lasin vahetada diislimeistris. Mul oli selles suhtes hea, et olid olemas
varupihustid ja viisin diislimeistrisse ainult pihustid ja uued otsad, seega ei maksnud pihustite maha võtmise ja peale paneku eest. Hinnakirja järgi
peaks olema vist pihustiotsa vahetus ja rõhu reguleerimine 10 euri pihusti, ehk 50 euri kokku. (Selles hinnas kõige kindlam ei ole, kuna ise sain läbi
tutvuste teise hinnaga). Huvi pärast küsin ka, et miks otsi vahetada soovid ?
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.13 04:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: atsee
Mina tellisin oma autole otsad siit. Otsad lasin vahetada diislimeistris. Mul oli selles suhtes hea, et olid olemas
varupihustid ja viisin diislimeistrisse ainult pihustid ja uued otsad, seega ei maksnud pihustite maha võtmise ja peale paneku eest. Hinnakirja järgi
peaks olema vist pihustiotsa vahetus ja rõhu reguleerimine 10 euri pihusti, ehk 50 euri kokku. (Selles hinnas kõige kindlam ei ole, kuna ise sain läbi
tutvuste teise hinnaga). Huvi pärast küsin ka, et miks otsi vahetada soovid ? | Tahan need vahetada, kuna tossas enne juba auto ja
nüüd lõpuks lõi pihusti klõbina ka sisse. Aitäh konkreetse vastuse eest!
|
|
|
|
Audihauto
huviline
Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 2,5 tdi c4 a6 2,5 tdi quattro c4
|
postitati 02.07.13 15:45
|
|
|
Tere,mis asi see,,pihusti klõbin`c4 puhul on?Tossamine samuti ei sõltu vaid pihusti otstest,esmalt soovitaksin järgi kontrollida etteande ja
süütenurga,filtrid peavad olema korras elementaarselt.
Pihusti otsad ei kulu,, lihtsalt ära`
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.13 16:16
|
|
|
No hästi, seletan, mis juhtus.
Sõitsin maanteel, järsku käis jõnks kogu autost läbi ma mootorisse tuli klõbin. Käinud kolme inimese juures ja kõigi poolt on võimalik variant
"pihustid". Ei minu ega ka eelmise omaniku poolt pole pihusteid vahetatud ja jumal teab, millal seda üldse tehtud on. Kuna arvuti ühendamise
võimalust mul endal pole, siis midagi kindlalt väita ei oska samas.
|
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 02.07.13 16:49
|
|
|
Hammas rihma üle tõmbab siis samuti klõbiseb. Samuti on olnud juhuseid kus pumba rihm annab järgi ja viskab mõne hamba üle. Mina vaataksin märgid üle
ja alles siis mõtleks pihustite peale.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 02.07.13 16:57
|
|
|
Pihustid ei lähe nii lampi läbi ka. Pigem ikka jah rihma üle visanud. Väntvõlli otsapolt on korralikult kinni? Need pihustid kestavad hästi endal
vahetasin siis diislimees ütles, et vanad on veel väga head kuigi 360 tuhat sõitnud. Panin suuremad otsad lihtsalt.
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.13 18:04
|
|
|
Pumba rihma üle oleks visanud, siis ei tohiks vist käimagi minna, sama lugu hammasrihmaga. Või olen valesti aru saanud? Auto käivitub aga ideaalselt
ja minek on ka nagu olemas. Otsapolt on ka korralikult kinni. Igatahes homme võtab pihustid maha ja siis vaatab edasi. Muidugi siis on ka võimalik
saba taha panna, ehk see näitab midagi. Muidu pihustiotste hinda pakuti 35eur/tk.
|
|
|
|
atsee
huviline
Registreerunud 24.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.13 18:35
|
|
|
Mis tootja otsad? Diislimeistris väideti, et siinsed boschid maksavad 100 euri tükk ( ei tea kas see nüüd ka tõsi on)
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800
|
postitati 02.07.13 21:41
|
|
|
Mu autole pandi otsad 24.-tk ja koos 2h elektritööga oli arve 330 DIA-s. Nemad diagnoosisid pihustide pissimise ka.
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.07.13 05:40
|
|
|
Jah, Stikke's täitsa olemas pihustiotsad hinnaga 24euri/tk. See pidi olema juba soodushind.
Kahjuks ei oska öelda, mis firma otstega tegu, kuid samas boschi koodi järgi need välja võeti. (Kindlasti pole tegu originaal Boschiga!)
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.07.13 17:13
|
|
|
Tänane päev, nagu tuulde lastud. Polnud seda juhtme üleminekut, mis auto pistikutesse läheb, et diagnostikat teha. Ja teiseks ei saanud pihusteid
kätte, kuna kuuskant hakkas üle keerama ja ei julgenud rohkem keerata. Kuidas kurat need lahti saadakse?
|
|
|
|
atsee
huviline
Registreerunud 24.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.07.13 18:05
|
|
|
Lähed poodi, ostad kuuskandist vähe suurema torx võtme, millele tavaline 3/4 narre järgi käib. Peksad haamriga Torxi kuuskandi auku, kasutad ühte
lühikest pikendust ja keerad lahti. Kas pihustite välja tõmbamiseks ka tõmmits olemas (kui pole neid kaua puutunud, siis kipuvad kinni jääma)? Kui
spets lööktõmmitsat pole, siis saab selle ka käepärastest vahenditest valmistada (näiteks vana pihustitoru)
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |