Lehekülgi: 1 2 3 |
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 14.12.04 19:56
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja scion
Sai vana pritsepea peale tagsi, surveregulaator sai ka üle kondrollitud paistis kooras, pritse värka toimib, aga ikka ei käi mis veel viga võib
olla????? |
Kas sa veel ikka ei tea palju Co on?
Saa palun aru,et seal piisab umbes 30* kruvi keeramisest et mootori kõik näitajad oleksid täiesti pees.Ja ise seda paika ei pane
|
|
|
|
scion
huviline
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.12.04 20:15
|
|
|
seda kruvi pole keegi keeranud!!!!! Lihtsalt peade vahetus.
|
|
|
Uss
klubiliige
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7+S6 2.2t man.96a.+MB W221+Civic Type s
|
postitati 14.12.04 21:26
|
|
|
Meil sõbraga peale mootori vahetust oli selline probleem,et pumba pistikud (kaane pealmine ja alumine ) olid süsimustaks põlenud ja ei andnud enam
korralikult ühendust.Saime ka käima aint siis kui andsime külmkäivitusele otse voolu peale.
Quattro.
|
|
|
|
scion
huviline
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.04 16:39
|
|
|
Torgin veel veits, ex näis mis saab, lõuna-eestis mõnda tarka on kes viitsik asja uurima tulla!!!
|
|
|
mati200
huviline
Registreerunud 06.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 Avant
|
postitati 15.12.04 19:13
|
|
|
Pihusti peab pihustama korraliku koonuse, ei tohi tilkuda. KOntroll - võtad kõik välja, paned pumba sunniga käima,kõik peavad olema kuivad. Nüüd
topid kõik eraldi purkidesse ja lükkad käega pea aluse klapi põhja, kõik peavad pihustama enamvähem ilusa ühtlase koonuse.
2.Võtad maha külmkäivitus pihusti, paned pumba sunniga tööle, pihusti peab jääma kuivaks. Keerad süüta sisse,pihust pihustab ühtlaselt, praegu ei
viitsi vaadata kui kaua, aga mitte igavesti.
3.Pritsepeavahetusel läheb co alati ämbrisse, ei ole võimalik 100 prosse paigaldada erinevalt kulunud asju samale kõrgusele
4. Mõõda ära kütuse surve.
|
|
|
scion
huviline
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.04 19:42
|
|
|
Sai pandud sama pritsepea tagasi mis on olnud tal, pihustid sai kondrollitud-kuivad kuna vanad pihustid tilkusid panime teised pihustid- pihustavad
korralikult ja on kuivad, külmkäivitus pihusti pihustab mingi 6sek, ja on kuiv, külmalt läheb hästi käima aga kui soojaks läheb siis hakkab puterdama
ja käima enam ei saa. Ei sa sotti, kas on mingi andur ka mis võib seda jama teha- või miski muu???????
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.04 19:54
|
|
|
Nendel pritsungitel Läheb setting isegi ajamöödudes ise paigast ära.Mina käin enda omal Co sisaldust kontrollimas ntx umbes 6 korda aastas ja kui
see sisaldus vale on siis on kaks varianti,kas ei lähe soojalt käima või ei lähe külmalt käima(st lubab aga ei lähe)
Ja sellest pole siiani aru saanud,kas üritad mingit laipa elustada või andis sul see auto ühel heal päeval lihtsalt saba .
|
|
|
|
scion
huviline
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.04 20:10
|
|
|
kuidas siis nii äkki, jätsin auto lihtsalt seisma ja kui uuesti käima hakkasin panema siis ainult lubas ja võttis paar pütti taha ka aga pöördeid üles
ei saanud, selline tunne nagu mõni küünal ei töötanud(see oli alguses).Ok üritan co ära mõõta, palju muidu co olema peab, kust ma sellise spetsi siin
põlvas leian kes selle paika paneb?????
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.04 20:18
|
|
|
anna mulle oma mootoritähis ja auto aasta,siis annan sulle andmed.
Selle co paneb sul väikse tasu eest paika ka ülevaatuspunkt ntx.Seda muidugi juhul kui neil on aega sellega tegeleda.
|
|
|
|
scion
huviline
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.04 20:23
|
|
|
Ok teeme nii!
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.12.04 20:48
|
|
|
Ilmselt on tegu KU mootoriga.
Panen siis andmed siia,esimene variant on katalüsaatoriga ja teine ilma katita mudelile.
Kõik andmed on auto tühikäigul.
tühikäik 750-850 rpm-i
Vol%CO 0,5max. summutist mõõdetuna
Vol%CO 0,3-0,7 mõõtetorust mõõdetuna
HC 100
Vol%CO2 14,5-16
Vol%O2 0,1-0,5
lambda 0,97-1,03
Ilma katita siis
Vol%CO 0,5-1,5
HC 300
Vol%CO2 13-16
Vol%O2 0,5-2,0
Kui sul on katiga variant,siis võib sellist jama sul korraldada ka tuksis lambdaandur.Kuid pritse on vaja ikkagi paika keerata.
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 15.12.04 20:54
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja QUATTRO
Nendel pritsungitel Läheb setting isegi ajamöödudes ise paigast ära.Mina käin enda omal Co sisaldust kontrollimas ntx umbes 6 korda aastas ja kui
see sisaldus vale on siis on kaks varianti,kas ei lähe soojalt käima või ei lähe külmalt käima(st lubab aga ei lähe)
Ja sellest pole siiani aru saanud,kas üritad mingit laipa elustada või andis sul see auto ühel heal päeval lihtsalt saba . |
Nõus Quattroga. Sama jama tekib ka siis, kui juhtrõhuregulaator peetis on. Kahjuks pole teada mis mootoriga tegu on kas K-Jetronik või KE- Jetr. Aga
loomulikult tuleks ka bensurõhk kontrollida ja CO paika panna.
|
|
|
scion
huviline
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.04 05:58
|
|
|
Minu arust mõõdetakse CO töösoojal mootoril, mul ju külmalt ainult käib, ma ei saa ju siis CO teada või kuidas??
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.04 07:53
|
|
|
Minu arust mõõdetakse CO töösoojal mootoril, mul ju külmalt ainult käib, ma ei saa ju siis CO teada või kuidas?? |
Soojalt jah. CO kruvi tuleb vähehaaval keerata kuni ükskord soojalt kah käima jääb ja siis korralikult soojaks sõita ja lõplikult paika panna. Ja kui
pärast külmalt käima ei lähe, siis tuleb ikkagi viga üles leida.
|
|
|
scion
huviline
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.04 08:36
|
|
|
Ma ei saa ikka aru kuidas saad nii lambist CO paigast ära minna, kummale poole keerama peax?
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.04 13:52
|
|
|
Ma ei saa ikka aru kuidas saad nii lambist CO paigast ära minna, kummale poole keerama peax? |
Päripäeva rikkamaks, vastupäeva lahjemaks - pakun, et pead lahjemaks keerama kui ta sul soojalt musta ajab.
|
|
|
scion
huviline
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.04 18:01
|
|
|
Ok vaatan mis teha saab, loodan et midagi täitsa peese ei lähe!!
|
|
|
scion
huviline
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.12.04 08:54
|
|
|
Palju mõjutavad mootori tööd sellised andurid nagu vaakum klapp seal süütepooli juures, ploki otsas üks pruun andur ja tühkäigu klapp, öeldi et need
on pees ja vaja uued panna, aga raske uskuda et selle pärast käima ei lähe???
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.12.04 15:34
|
|
|
Mitte raske uskuda,vaid ma imestan kuidas ta sul üldse käima läheb kui sul kõik need kolm asja tümad on.
Ega muud ei ole,tipa-tapa poodi(romulasse),uued asjad peale ja uuesti diagnostikasse.
|
|
|
|
scion
huviline
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.12.04 13:24
|
|
|
Mul on meh pritse, kas aju ka on või mingi juht plokk, mis neid andureid juhib mis seal on, kas see võib ka segast panna??
|
|
|
mati200
huviline
Registreerunud 06.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 Avant
|
postitati 27.12.04 17:43
|
|
|
Äkki vaatad ikka,kas kõik juhtmed starteri küljes on (3 tk)
|
|
|
scion
huviline
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.04 17:03
|
|
|
Nüüd on asi nii kaugel asi töötab aga pööreid ei võta kohe üles(viivitusega) hakkab putertama nagu täis tõmbaks,tühikäik pole ka õige, arvan ise et
mingi pihusti paneb näkku või kuidas, oskab keegi midagi pakku??
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.04 18:43
|
|
|
Äkki kõigepealt räägid mis vahepeal teinud oled ja kus käinud oled.
|
|
|
|
scion
huviline
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.04 21:28
|
|
|
pole nagu kuskil käinud (diagnostis) kui seda mõtled, lihtsalt remont ühe tutava juures, vahetatud sai küünlad, juhtmed, andurid vaakumi omad ja muud
nipet näpet on tehtud, põhimõttelislt asi käib ilusti ainult pöördesse ei jookse hästi ja kiirendusel ka mökutab, teise sillindri küünal on kuidagi
kahtlaselt must, ülejäänud küünlad on ok, surve on ka madalam kui teistes silindrites, jahutus vedelik on ka sääne kahtlaselt must, nagu plokikaane
tihend hakkas minema, ei saa aru, ühesõnaga paras risu on, mis seda mökutamis võib põhjustada.
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.04 21:42
|
|
|
Kui palju see surve madalam on?
Äkki on klapiajamiga mingi jama,ntx sisselase on pidevalt lahti vms,siis tahmab ka küünla ära kohe.Pihustid ei tilgu?kas küünlajuhtmed ja küünlad on
kõik ühesugused,st tootja on sama?
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |