Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Ida-Virumaa Audiklubiliste kogunemine (Vastuseid: 58 | Vaatamisi: 8903)
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 16.08.12 10:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaanpoiss
18. viibin sünnipäeval.

26. on Toilas kaevurite päev. Ehk saaks seal kusagil kindlaks määratud kohas ja ajal kokku?
http://www.vkg.ee/est/sotsiaalne-vastutus/vkg-tootajate-heaks/kaevurite-paev-2012

Ja siit tuli pakkumine, mis on pmst ideaalne (minu arvates vähemalt). Niiehknaa on sinna minejaid ka meie seast, seega miks mitte ühendada kaks ettevõtmist korraga. Mina oleksin selle idee toetaja, et 26-ndal Toilas kohtuda (niiehknaa lähen Smilersit kuulama sinna).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vixter
huviline

Registreerunud 30.07.12
Kasutaja on eemal

Auto: A6; 2,4; 121 kW, 1998 a.

postitati 18.08.12 06:07 Tsiteeri
Mulle sobib

Ma ka õhtupoole Toila mineja sinna simmanile...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.08.12 14:26 Tsiteeri

Paneme siis lukku kuupäeva: 26.augusti 2012.a. Toilas.
Kuna Smilers alustab kell 20.30, siis võiks Audiklubilised kokku tulla näiteks kella 19.30 paiku ja ilmselt siis suuremast melust-liiklusest natuke eemal. Sanatooriumi-esine parkla oleks ehk mõistlik koht?
Üldiselt, kuupäev on paigas, kellaaeg ka (ma usun, et pole vast kellelegi vastukarva see aeg), kuid kogunemiskoha suhtes olen avatud pakkumistele.
Jätkuvalt ootaksin ka aktiivsemat vastukaja, et ikka rohkem meid sinna koguneks ;)

SIIN on siis ka väike infoleht selle kohta, mis Kaevurite päeval toimub Toilas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Senja
huviline

Registreerunud 24.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 2.2 TQ quattro ... 90 2.3 20v

postitati 20.08.12 21:07 Tsiteeri

Proovin tulla,

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.08.12 16:55 Tsiteeri

Nii, tänase seisuga on siis küll üsna nutused lood. Kõigest 4 tulijat (mina, senja, jaanpoiss ja vixter)?? Ida-Virukad, kogunegem! :P
Aega veel on ja ootan jätkuvalt aktiivsust!

EDIT 23.08.2012.a.

OSALEJAD:

jokerAudi
senja
jaanpoiss
vixter
Evike

Evike
klubiliige

Registreerunud 03.11.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80, Audi A6 Avant 4F

postitati 23.08.12 09:33 Tsiteeri

Kaevurite päevale lähen ikka ja koos perega juba päeva peale, et kui teil ikka kogunemine tuleb seal kandis, siis astuksin läbi küll, kui miskit just ette ei tule.:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
vixter
huviline

Registreerunud 30.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.12 11:15 Tsiteeri

Huvitav kuidas selle sanatooriumi parkla täituvusega muidu on? Tavaliselt täis ikka.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.12 11:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vixter
Huvitav kuidas selle sanatooriumi parkla täituvusega muidu on? Tavaliselt täis ikka.

Ei oskagi nii öelda jah. Aga no eks siis võib mõne muu koha ka välja mõelda. Ilmselt sealsamas, tavalises parklas ehk? Kuskil nurgas nt, et saaks Audid kõik kokku aetud :P

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.08.12 06:40 Tsiteeri

Niisiis Ida-Virukad. Teeksime siis nii ehk, et homme, 26.08.2012.a. õhtul Toilas pargi juures olevas parklas koguneks kell 19.30 näiteks? Kõige mõistlikum oleks ilmselt koguneda kuskil parkla nurgas, et siis teisi liiklejaid-parkijaid ei segaks oma olemisega seal. Tahaks ikka nii, et kõik autod koos oleks meil ühes kohas. Ilmselt ma ise jõuan sinna juba natukene varem, seega võite parklast otsida tumesinist Audi 100 C4 numbriga 107AKG. Muidugi, juhul, kui keegi veel varem peaks jõudma, siis võiks siia postitada oma auto nr-i, et mille järgi siis teised orienteeruda saaks.
Super oleks, kui saaks siia nüüd kähku vastukaja, kas kõigile sobib sedasi.

vixter
huviline

Registreerunud 30.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 25.08.12 09:21 Tsiteeri

Mina tulen. Olen ka varem kohal umbes 19.00 paiku. Auto nr 765 AUB, tumesinine A6, C5

Urrmet
huviline

Registreerunud 01.05.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90,100,200tq&a6tdiq

postitati 25.08.12 13:51 Tsiteeri

Jama, 26 õhtul täitsa tööl. Kunagi siis ehk, auto andis ka eile järjekordselt saba.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.08.12 18:50 Tsiteeri

Ja nagu neetult keeratakse kõik plaanid metsa :mad: Paraku pean teatama, et minu poolt jääb seekord kahjuks tulek ära, kuna pean homme varahommikul (vist, et isegi öösel juba) ära sõitma Ida-Virumaalt ning suure tõenäosusega ei jõua tagasi enne öötunde. Ehk siis- kel soovi, kogunege ja kindlasti andke siia vastukaja. Ehk õnnestub järgmine kord midagi siis ette võtta ja suurema seltskonnaga. Ka mingi aktiivse tegevuse ehk sekka panna.
Edu!

LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 "00.a 1.9l 85kw Quattro

postitati 26.08.12 08:18 Tsiteeri

Oleks ka tulnud, aga Audi pole selleks piisvalt pädev. Liigun küll sinna poole, aga teise masinaga. Saksa masin, aga pole Audi :). Mõtlesin et ehk pole see takistuseks?

Debiilsus ei tule maha sooja vee ja seebiga.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Evike
klubiliige

Registreerunud 03.11.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80, Audi A6 Avant 4F

postitati 26.08.12 08:40 Tsiteeri

Pean ise ka teise autoga-VW-ga tulema ja kuna autosid tuleb ikka päris palju, nagu eelmiste aastate põhjal võib öelda, siis on vist üsna raske audisid ühte kohta kokku saada. Ma siis jätaks ka vist järgmiseks korraks tuleku. Tervitused kokkusaajatele igaljuhul!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
jaanpoiss
huviline

Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 3.7 V8

postitati 26.08.12 10:22 Tsiteeri

Tegu ikka suurüritusega. Hea, kui autole üldse parkimiskoha leiab. Ise kohal umbes kell 14:00. Kell 20:00 olen Jõhvis, tagasi Toilas kell 21:45. 19:30 Üritan kedagi leida parkla juurest.

993 AYD, tume A8

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
vixter
huviline

Registreerunud 30.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.12 18:52 Tsiteeri

Käidud, ma arvan, et mitte ka ainuke! Kokku küll ei saadud, see eest oli jälle Audisid nii, et löö või katust!

jaanpoiss
huviline

Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 3.7 V8

postitati 26.08.12 20:56 Tsiteeri

Mis halvasti, see uuesti! Järgmist Kaevurite Päeva pole mõtet hakata ootama. Järgmise nädala sees võiks asja ära korraldada. Ainult seekord võiks olla vähe konkreetsem koht, et üksteist oleks reaalne ka üles leida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Urrmet
huviline

Registreerunud 01.05.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90,100,200tq&a6tdiq

postitati 26.08.12 20:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaanpoiss
Mis halvasti, see uuesti! Järgmist Kaevurite Päeva pole mõtet hakata ootama. Järgmise nädala sees võiks asja ära korraldada. Ainult seekord võiks olla vähe konkreetsem koht, et üksteist oleks reaalne ka üles leida.

Täpselt minu mõte, lepiks mingi uue aja kokku ja teeks näiteks Valastel kogunemise. Hea rahulik koht ja ruumi palju :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.12 21:57 Tsiteeri

Valaste Idee on hea, püüdsin ka otsida, aga Audisid oli nii palju :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 27.08.12 05:32 Tsiteeri

Jõudsin ka eile pmst pooleks Smilersi esinemiseks kohale. Rahvast oli palju, Audisid parklas oli veel rohkem :D Aga jah, mis s*tasti, see uuesti. Valaste oleks hea mõte, saaks sinna rohkem rahvast ka kokku, oleks väga tore. Kuupäeva võiks hakata vaikselt pakkuma...

Senja
huviline

Registreerunud 24.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 2.2 TQ quattro ... 90 2.3 20v

postitati 28.08.12 20:46 Tsiteeri

Teeks kogumise 01.09 kell 15:00 Valaste kohviku juures.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 29.08.12 13:17 Tsiteeri

Kahjuks mulle ei sobi, kuna olen 31.aug-2 sept. Tartus. Pigem ehk septembris...7.sept olen küll hõivatud, ent 8.sept (laupäev) peale kella 16 oleks täitsa vaba.

LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.12 13:05 Tsiteeri

Millal siis kogunemine toimub, 7. või 8. august?

vixter
huviline

Registreerunud 30.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.12 16:33 Tsiteeri

Pole nagu suurt midagi saanud sellest kokkusaamisest. Jõhvis võiks ka ju piljardit taguda ja kokku saada. Polegi seal "Mengos" käinud veel! Nagu näen siin enamik virukaid Jõhvi kandist. Või bowlingu variant kui see koht veel eksisteerib. Võib ju pere ka kaasa võtta ja aega veeta! Audi jutud ja muud jutud!

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.12 17:28 Tsiteeri

Kiired ajad olid vahepeal :D
Aga bowling ma ei ole väga kindel, kas eksisteerib. Iseenesest võiks ju mõelda küll mingi tegevuse peale...

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.8% - SQL: 62.2%]