Lehekülgi: 1 2 3 |
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
postitati 07.12.04 13:53
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja JohnDoe2200T
Tänud STAFF!
Arvan, et keegi lõuna poolt ei viitsiks sõita kogunema prisma parklasse. Vast oleks ehk etem kui piirkonniti kogunetaks ja siis alles suunduda
kokkulepitud teepeale. |
Õige tähelepanek!
|
|
|
ACE16V
huviline
Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi80AvantQuattro / DUCATI_M900
|
postitati 07.12.04 14:28
|
|
|
Pakuks Staffile mõtteainet:
1. Toimumisaeg suvel(autod puhtamad, co-piloodid kenamad)
2. Kogunemine Piibe mnt. varulennuvälja servas(ca 2km pikk st. 400 audit ühes rivis, kõik osalejad näevad kui liikuma hakatakse). Igasugustest
prismade parklatest liikuma hakkamisel hakitakse rivi fooride poolt ära.
3. Sihtpunkt.....äää....nüüd sai mõte otsa...
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.04 14:57
|
|
|
Kogunemiskohta pakuks mina kusagile kesk-Eesti, siis oleks kõigil võrdsed vahemaad läbida.
See on muidugi minu arvamus.
|
|
|
diversion
meeskond
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q C4 & A80 B4 & ur90q B2 & UR
|
postitati 07.12.04 15:22
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja ve1ks
Kogunemiskohta pakuks mina kusagile kesk-Eesti, siis oleks kõigil võrdsed vahemaad läbida.
See on muidugi minu arvamus. |
Palun ärme hakka jälle võrdsete vahemaade juttu rääkima.
Suvepäevadel oli näha seda "võrdset vahemaad"
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.04 15:27
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja diversion
See on muidugi minu arvamus. |
Palun ärme hakka jälle võrdsete vahemaade juttu rääkima.
Suvepäevadel oli näha seda "võrdset vahemaad" |
See oli nagu keskeestist kuidagi kaugel ju ka... sellepärast jätsin mina nt tulemata.
|
|
|
|
AudiTeam
klubiliige ac aasta auto 2012 & 2013 võitja
Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.04 16:00
|
|
|
selline hulk audisi kokku saada pole iseenesest mingi probleem.
Jama tekkib juhtidega, kust leida ~300 korralikku autojuhti, kes üldises eufoorias ei hakka lollusi tegema. Kardan, et reklaami asemel võib üritusest
hoopis antireklaam saada. Mis oleks "cruisi" eesmärk, mida laiemale avalikusele teavitada?
Veel suurem probleem on leida inimene/asutus, kes seda hiigelüritust korraldab ja kontrolli all hoiab!
Esimese hooga mõeldes on idee tõesti vahva ja tore ning teostatav.
MaQQu@ei taha tegelikult väga negatiivsena näida
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.04 16:20
|
|
|
Tsitaat: | Palun ärme hakka jälle võrdsete vahemaade juttu rääkima.
Suvepäevadel oli näha seda "võrdset vahemaad" |
Diversion: Okey, teeme siis nii, et sina sõidad Tallinnast Võrru, et teha väike 20km cruis, Võrust Luhamaale nt. ja siis sõidad rahus veel
Tallinnasse tagasi. Laias laastus arvutades on see 650km, mis on 60 l bensiini ja see maksab 700 EEKi ning võibolla sinu jaoks pole see mingi raha,
aga minu jaoks on.
Ma usun, et mina pole ainus, kes jätab sellel põhusel mingile üritusele tulematta.
NB: See oli lihtsalt näide.
|
|
|
JohnDoe2200T
huviline
Registreerunud 14.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 AVANT 2210 ccm3 Turbo Q
|
postitati 07.12.04 17:35
|
|
|
Sellepärast ma mainisingi, igasse regiooni peaks sattuma miski kogunemispaik. võib neid olla nii 3 kui 5 tk näiteks - isegi 6tk Tallinna
külje alla 2 tk üks ühelepoole teine teiselepoole siis Tartu, Pärnu, Rakvere ja Paide.
Peale sellist kogunemist võtta üksteisega ühendust ja vastastikku kokku leppida kuskohast ja kess miskit rivi alustab. Paide omad tõmbavad
Mäost Tartu poole, Tallinna omad peavad siis Mäost tallinna poole rivi alustama. Järgmiseks peaksid endid paika seadma nii Pärnakad kui ka
Rakvere`st tulijad so. siis Paide omadest Tartu poole ja Tartu poolt tulijad sinna otsa. Kindlasti tahaksid ka Saarte pealt tulijad osaleda
siis peavad nad kas orkunnima oma tiimi eraldi või kas Tallinna või Pärnu tiimiga ühinema. Side pidamine sel ajal on väga tähtis.
Ja kui kogu värgile väikse raadio reklaami klipi taha saaks oleks asjal jumet kindlasti.
Peaasi, et kere massile oleks vastav mootor... 4 vedu teeb asja ilusaks ning mugavaks... 200% AUDI
|
|
|
|
Kaaku
klubiliige
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
postitati 07.12.04 17:45
|
|
|
Võiks siis mingist postistuse otsast kinni hakata ja midagi paika panna...
MaQQu..kas arvad, et tõesti paljud tuleksid huligaanitsema? Põhimõtteliselt pole sellise ürituse puhul midagi kontrolli all hoida ju...igaüks tuleb ja
läheb millal tahab jne. Tegu ei ole ju ometi mingi piiratud ala ja tasulise sissepääsuga.
Südametunnistuse asi ma ütleks
Suvel jah seesamune miinus, et kõigil omad plaanid..aga samas kui see on juba pikalt ette teada, siis ehk leitakse sellise asja jaoks ikka aega.
Olen siis esimene konkreetne pakkuja:
Kuupäev: 2. juuli 2005
Kellaaeg: 12.00
Kohtumispaik: Seesamune Piibe mnt variant või siis kuskil Paides (On seal mingit kohta?)
Edit: reklaami eesmärgil võiks e-maile saata ju nt kasvõi Rooli võimu vms liiklussaatesse...äkki tunnevad asja vastu huvi ja teeksid kellegagi
interviuu...samuti õhtulehega võiks ühendust võtta
Laitke, kiitke...mis iganes.
|
|
|
Jaanus100
huviline
Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Corolla
|
postitati 07.12.04 18:02
|
|
|
Kuigi siin alles suhteliselt uus inimene olen,siis eelmistest kogunemistest ei tea suurt midagi, aga selline suve kogunemine tundub normaalne olema,
juhul kui ilm alt ei vea.2.juuli minugi poolest.
|
|
|
-ummi-
huviline
Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
Uss
klubiliige
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7+S6 2.2t man.96a.+MB W221+Civic Type s
|
postitati 07.12.04 18:18
|
|
|
ka kohal olenemata kuupäevast ,massimeedia reklaamid võiksid olla vahetult enne üritust
Quattro.
|
|
|
|
diversion
meeskond
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.04 18:42
|
|
|
Diversion: Okey, teeme siis nii, et sina sõidad Tallinnast Võrru, et teha väike 20km cruis, Võrust Luhamaale nt. ja siis sõidad rahus veel
Tallinnasse tagasi. Laias laastus arvutades on see 650km, mis on 60 l bensiini ja see maksab 700 EEKi ning võibolla sinu jaoks pole see mingi raha,
aga minu jaoks on.
Ma usun, et mina pole ainus, kes jätab sellel põhusel mingile üritusele tulematta.
NB: See oli lihtsalt näide. |
Okei, puust ette ja punaseks.
Suvepäevade asukoha valimisel oli põhitingimus see sama "Kesk-Eesti". Põhikisa tuli Tartu kandist. Juhtus siis nii, et Tallinna rahvas tuli vastu ja
asukohaks sai valitud Tartu lähedal asuv järveke. Ja üllatus-üllatus, MITU inimest Lõuna-Eestist kohal käis?! ligi 90% rahvast oli Põhja-Eestist.
Mis sa nüüd arvad, kas selle "20km" pärast sõidab enamus rahvast selle 500km või lihstalt jääb 1-2 inimest tulemata?
Kui algne teema oli, et sõidame Saksa, siis nüüd on ka Eesti sisene vahemaa juba liiga suur?
|
|
|
diversion
meeskond
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.04 18:54
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Kaaku
...kas arvad, et tõesti paljud tuleksid huligaanitsema? Põhimõtteliselt pole sellise ürituse puhul midagi kontrolli all hoida ju...igaüks tuleb ja
läheb millal tahab jne. Tegu ei ole ju ometi mingi piiratud ala ja tasulise sissepääsuga.
|
Kahjuks ei ole see asi nii roosiline. Elu on näidanud, et kui on tegemist autode, meeste ja "cruisiga", siis alguses võivad tõesti kõik ilusti
kulgeda, kuid mingi hetk viskab kellegil üle ja läheb tõmbelmiseks ja siis kohe ka teine jne.
Vot seda ongi vaja kontrolli all hoida.
|
|
|
Kaaku
klubiliige
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.04 18:59
|
|
|
Tsitaat: |
Kahjuks ei ole see asi nii roosiline. Elu on näidanud, et kui on tegemist autode, meeste ja "cruisiga", siis alguses võivad tõesti kõik ilusti
kulgeda, kuid mingi hetk viskab kellegil üle ja läheb tõmbelmiseks ja siis kohe ka teine jne.
Vot seda ongi vaja kontrolli all hoida. |
Ettepanekud?
|
|
|
JohnDoe2200T
huviline
Registreerunud 14.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 AVANT 2210 ccm3 Turbo Q
|
postitati 07.12.04 19:09
|
|
|
ettepanek siis... näidake et olete sõnapidajad!
Tulge kohale ja näitame koos, et eestis on Audi ausees
Juba ärapanemise mõttes peaks kogu Audi rahvas osa võtma!
Peaasi, et kere massile oleks vastav mootor... 4 vedu teeb asja ilusaks ning mugavaks... 200% AUDI
|
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.04 19:37
|
|
|
Tsitaat: | Kui algne teema oli, et sõidame Saksa, siis nüüd on ka Eesti sisene vahemaa juba liiga suur? |
Ok, ei hakka siin vaidlema, suvepäevadele ei saanud ise tulla, kuna tööl olin, aga see selleks.
Teema just sellega seoses, et plaan on ju kokku saada niipalju autosid, kui võimalik, kuid kui üritus toimub Tallinna ümbruses, siis -1. Samas mida
see üks auto ikka mõjutab, aga kui suvepäevadele ei tulnud Tartust praktiliselt kedagi, siis järeldus: et ei hakka paljud sealtki linna sõitma ja siis
juba -25 nt.
|
|
|
kala
klubiliige
Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0
|
postitati 07.12.04 20:23
|
|
|
Paidest natuke lõuna poole on Mäeküla kus asub kunagine vene lennuväli, ehk Nurmsi lennuväli
tegu on küll Muru platsiga, kuid kohe maantee kõrval.
Nurmsi lennuvälja kohta saate infot natukene - SIIT
Sinna kannatab suure seltskonnaga minna küll ja kui sealt on tingimuseks mingi "cruis" teha, siis on tutvused ka kohalikus konstaabli punktis ning
ka muudes asutustes kust saaksime abi asja korraldamisel. Samuti kannatab sealt teha cruisi mis jõuaks ringiga tagasi samale lennuväljale.
Oli küsimus, et kuidas leida nii palju korralike juhte?
Olen korraldanud mitmeid selliseid üritusi kus on samalaadne probleem, kuid OHUTUSE KÜSIMUS on hoopis teisel tasemel, kuna tegu on olnud otseselt
inmelusid ohustavate tegevustega, nimelt peetakse enne asja käima lükkamist kõikide osalistega briifing, kus käiakse läbi kõik üksikasjad ja
seletatakse reegleid.
Üldiselt olen nõus asja vedama, seda enam et sinna kannatab teha päris suure ürituse kuhu ma saan organiseerida kohale veel rahvale tõmbenumbreid nagu
langevarjurid, lennukid, kopterid jne.
Seega kui on mõned isikud kes tahavad asjaga tõsiselt pihta hakata äkki istume maha ja paneme plaani paika?
Ma olen nõus asja vedama.
BTW. kui me teeme selle ürituse enne sakslaste üritust siis on meil vaja üle lüüa ainult nende eelmine rekord mis tuleb neil siis omakorda septembris
purustada!
Tsitaat: | Esialgne postitaja Kaaku
Võiks siis mingist postistuse otsast kinni hakata ja midagi paika panna...
MaQQu..kas arvad, et tõesti paljud tuleksid huligaanitsema? Põhimõtteliselt pole sellise ürituse puhul midagi kontrolli all hoida ju...igaüks tuleb ja
Suvel jah seesamune miinus, et kõigil omad plaanid..aga samas kui see on juba pikalt ette teada, siis ehk leitakse sellise asja jaoks ikka aega.
Olen siis esimene konkreetne pakkuja:
Kuupäev: 2. juuli 2005
Kellaaeg: 12.00
Kohtumispaik: Seesamune Piibe mnt variant või siis kuskil Paides (On seal mingit kohta?)
Edit: reklaami eesmärgil võiks e-maile saata ju nt kasvõi Rooli võimu vms liiklussaatesse...äkki tunnevad asja vastu huvi ja teeksid kellegagi
interviuu...samuti õhtulehega võiks ühendust võtta
Laitke, kiitke...mis iganes. |
|
|
|
Kaaku
klubiliige
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.04 20:34
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja kala
Seega kui on mõned isikud kes tahavad asjaga tõsiselt pihta hakata äkki istume maha ja paneme plaani paika?
Ma olen nõus asja vedama.
|
Nagu varem mainisin...võin ka abiks tulla kohe kui minuga muidugi midagi teha on
|
|
|
Tarvotu
huviline
Registreerunud 26.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Opel Vectra Caravan `98a, Audi coupe 83a. 1,8
|
postitati 07.12.04 20:36
|
|
|
mina oleks kindel tulija ja vähemalt kolm audit saan veel kaasa kui mitte rohkem
Ja abiks üritan ka igati olla.
|
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Civic Tourer
|
postitati 07.12.04 20:37
|
|
|
Nõu ja jõuga abiks.
|
|
|
|
kala
klubiliige
Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0
|
postitati 07.12.04 20:38
|
|
|
teeme siis nii, et kui keegi tahab üritust mingi idee, jõu, nõuga toetada saatke mulle mail : kala@slk.ee
ma panen siia nimekirja üles korraldusel osaleda soovijatest, saame kokku, paneme plaani maha ja teeme ära!
|
|
|
Sermon
huviline
Registreerunud 06.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: 330xd
|
postitati 07.12.04 21:29
|
|