Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Rihmavahetus Revalis ~6000.- (Vastuseid: 33 | Vaatamisi: 5704)
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.08 18:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jõuvanker
Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
Minu hooldusega seotud kulud olid järgmised.

Hammasrihm 139 eek
Pingutusrullik sellele 500 eek
(Nende paigalduse lasin tuttaval teha - läks 300 eek maksma.)

Veepumba vahetasin ise - see läks ainult pumba hinna 400 eek + ülejäänud rihmad mis vahetasin ise ära - seega suht vähe ... järgmine kord vahetan hammasrihma kah ise sest olen selle aja jooksul piisavalt aimu saanud sellest mis märke jälgida et asi õieti saaks :)

See oli sul R5, teema on V6 mootorist.

Pigem ikka R4...

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 18.03.08 18:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jõuvanker
Tsitaat:
Minu hooldusega seotud kulud olid järgmised.

Hammasrihm 139 eek
Pingutusrullik sellele 500 eek
(Nende paigalduse lasin tuttaval teha - läks 300 eek maksma.)

Veepumba vahetasin ise - see läks ainult pumba hinna 400 eek + ülejäänud rihmad mis vahetasin ise ära - seega suht vähe ... järgmine kord vahetan hammasrihma kah ise sest olen selle aja jooksul piisavalt aimu saanud sellest mis märke jälgida et asi õieti saaks :)

See oli sul R5, teema on V6 mootorist.

Sõbral on V6 - veidi tuli esiotsa lammutada lahti sest ligipääs oli nigel aga ka see pole töö mis sooja ajaga ette v6ttes konti murraks. Sai kah seal asjad ära vahetatud ainlt juppide hinda kahjuks ei mäleta.

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
must_ratsu
huviline

Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: quattro coupe

postitati 18.03.08 19:42 Tsiteeri
kõikidele teadmiseks

mina olen aru saanud et EINTS on kuldsete kätega mees ja teeb audidele operatsioone igat moodi isegi ilma skalpellita.igati tore tegija(äpu ju pani ka ise kokku).Aga kui on vaja midagi oma masinaga teha siis osad minu poolt ja eintsi poolt kuldne töö ja kliendile muretu sõit.

don't smoke drug's,smoke tire's!!!!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
andriu
huviline

Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6c6

postitati 18.03.08 21:17 Tsiteeri

aeg on siiski 4 aastat esimesest postitusest edasi läinud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 18.03.08 21:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: puna
Hmm
mul jupid juba 10K ja töö otsa.

Vaata ikka mis mootorist juttu on :)

Tegelikult mul teine küsimus, palju keegi on julgenud nende vuffeljublunnidega ringi sõita enne kui jälle vahetama on hakanud?

Endal v6'ga liikur peale täispauk originaalide vahetust läbinud ~100tkm ja varsti uus vahetus ees, aga mingeid kõrvalnähte küll pole siiani, vastupidiselt sellele, mis eelmine omanik oli külge toppinud ja ~40-50tkm rullikud ja pump undas. Kui nüüd selle järgi võtta, et ~4000 versus ~6000 eeki ja kilometraazhi vahet nagu putru, siis ma ei teeks vist müügiks kah s*tta :)

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 18.03.08 21:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Sõbral on V6 - veidi tuli esiotsa lammutada lahti sest ligipääs oli nigel aga ka see pole töö mis sooja ajaga ette v6ttes konti murraks. Sai kah seal asjad ära vahetatud ainlt juppide hinda kahjuks ei mäleta.

Tahaks siin meelde tuletada kõigile, kes tahavad V6'el ise rihma vahetada- ilma rakiseta EI TASU. Muidu tuleb teema varsti siia- V6 on uimane ja mõttetu mootor.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Mudjamix
huviline

Registreerunud 29.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: TT mk2 + Q7

postitati 02.04.08 18:55 Tsiteeri

Njah 6k eeki oleks tänase päeva seisuga suisa odav.Sai just tartu esinduses vahetatud ja läks 9,6k eeki.Samas nüüd vähemalt suht rahulik sõita.Seda siis v 6 142kW motol.

Don't drink and drive. You might hit a bump and spill your beer
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 02.04.08 19:01 Tsiteeri

Ma arvan, et mul esinduses läheks 15K ära.
Kes täpsemalt teab võib vastata.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tanelr4
huviline

Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.04.08 19:39 Tsiteeri

6k jah ei ole tänapäeval midagi maagilist...enda 2,2t läks mingi 6300-6400 kanti flamekos, tööd sellest ca 4 tundi ja natuke peale vist oli.
rihma vahetuse ajal kadestan neid, kes saavad vabalt alla 2k hakkama, kuid kui rihm vahetatud ja proovisõit, siis kadestavad nemad mind :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.0% - SQL: 84.0%]