Deprecated: Implicit conversion from float 517294.00000000006 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181
Eesti Audi Klubi foorum - Auto saatus lahutuse tõttu.
Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Auto saatus lahutuse tõttu. (Vastuseid: 31 | Vaatamisi: 5151)
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.05.12 06:06 Tsiteeri

Eks siin tuleb mängu hoolduskulu.Sellises vanuses auto juures on see kõva % masina hinnast-2kuuga olen paigutanud 700euri et turvaliselt sõita saaks...ja siis läheb pool naisele.Tema muidugi ostis enda masina märtsis ettenägelikult isa nimele.
2aastat sõitis naine sellega minu haiguse tõttu ja hoolduskulud:0.- euri...pidin nüüd kõik korda tegema et 3x nädalas haiglas käia.Siiamaani auto vastu huvi ei tundnud...nüüd kui korda tehtud,tahab osa saada sellest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rulamees
huviline

Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT

postitati 02.05.12 06:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet
Tema muidugi ostis enda masina märtsis ettenägelikult isa nimele.

Vähemalt ei ole LOLL naine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.05.12 06:19 Tsiteeri

Kui Galaxyt peaks jagama siis see oleks pigem risuks kaelas-mina viiksin sellise Kuusakoskisse.

seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 02.05.12 06:56 Tsiteeri

Kui sa selle maha müüd, siis on see ebaseaduslik sellisel juhtumil, kui tegemist oli ühisvaraga.
Kui sa mingit skeemi vajalikuks pead, siis leia sellele remondikalkulatsioon, kust nähtub, et sõidukit ei ole mõtet selle raha eest renoveerida. Ja juba tehtud tööde katteks on odavam seesama sõiduk teostajale jätta. Oluline on, et sa sellest mingit kasumit ei saa, tegemist on asjaolude kokkulangemisega.
Ja siis oleks mõistlik ka reaalselt sõiduk võõrandada, et jutul oleks ka kate.

aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.05.12 07:39 Tsiteeri

Tere

Äkki teed nii nagu seadus ütleb. Vara suhtes ei peaks selliseid emotsioone olema, isegi kui see Audi on. Rahaline väärtus ei kaalu ilmselt üle seda emotsionaalset väärtust, et saad suhtega inimesest, keda sa ilmselt enam eriti toredaks ei pea, lõplikult lahti. Ma saaks aru kui sa praegu lapsest räägiksid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.05.12 10:52 Tsiteeri

Ma lähengi seda teed et maksan pool väärtusest välja kuid taotle rem. kulude maha arvamist mis on minu poolt tõestatavad.

paranormaalne
klubiliige

Registreerunud 23.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: AAN+3B+AEL+AAN+AAN+AAN+AAN+ABY

postitati 02.05.12 12:00 Tsiteeri

Võimalus on auto ka kallile kaasale jätta ja lasta temal see pool välja maksta ;-)

värdsõnade leksikon - kellablokk, varjant, igastähes, nukvõll, org. eesliide - orgaaniline jagaja?, velüür, bronks, gardaan, polüretaan, millekagi, ütlematta, värvimatta, hooldamatta, tahtmatta, vahetamatta, katusetta, ostmatta, õieti vs. õigesti, kvall, sürpriis, kahedeist, oksion, pumb, doll (mõõtühik), saabgi, kellegile, tänamattu, algorütm, roolilätt, rädikas, milleGIGA, paraleel, didident, laadia, oktsion, kabasnik, pagaaznik, toonor, sumbuti, saaleviga, airbäg, bäg, gartaan
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.9% - SQL: 76.1%]