Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: FORTUNA LINE esisilla remont komplekt (Vastuseid: 43 | Vaatamisi: 11926)
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 08.04.12 10:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: yanekk
Seletage mulle lollile ka, miks peaks siiski see "kummilappimine" parem olema, kui uus osa.

Sest orig sillakomplekt maksab 12 500.- eeku ja odavaim vuffel 3500 eeku
Taastatud sild maksab aga ca 3000.- eeku
Kui korralikult taastatud: uus plastikpuks, sile kuul ja hea määre, siis see on peaaegu originaaliga võrreldav.

12 500/3000=ca 4 komplekti taastatuid.

Meil pere passatil taastatud sild all ja üle 100000km on sõidetud suht ok veel.
Samas 3500 eegune vuhvel kestis ühel tuttaval 10t km

Aastaauto plus esindaja sõnul pole see a6/a4/passati sild probleemne, kui ostad orig silla kompl alla, aga kõigil meist pole põhjatud rahakotid...

Samas räägiti aastaauto plussis, et nad väidetavalt käisid tehases ja nägid, kuidas tekib bränd lemförder.
Detailid mis ei läbi orig osa kvaliteedi kontrolli lüüakse teisele liinile ja lemfõ karpi. See võib küll müüt olla, aga samas müügiesindaja rääkis seda.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 08.04.12 10:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -ivar-
kui ostad orig silla kompl alla, aga kõigil meist pole põhjatud rahakotid...

Mitte et ma ise targem oleks :D aga millal küll inimesed mõistavad, et tuleb osta selline liikumisvahend, mida ka korralikult hooldada jõuavad.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.12 10:50 Tsiteeri

Tsitaat:

Mitte et ma ise targem oleks :D aga millal küll inimesed mõistavad, et tuleb osta selline liikumisvahend, mida ka korralikult hooldada jõuavad.

No su jutus on pointi, aga kas ei teki küsimust: Miks ma pean selle eest 4* rohkem raha välja käima kui ma saan sama vastupidava komplekti!?

Pigem nimetaks seda 12500 komplekti mugavuseks.
Lähen viin auto esindusse, maksan ja on ka garantii.

Eks meil on neid inimesi ju ka, kes on nõus piima, saia, kütte ja mille iganes eest 4* kallimat hinda maksma, aga see ei tähenda kohe, et see säästu sai süüa ei kõlba

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 08.04.12 10:56 Tsiteeri

Ütlen ausalt ära, Säästumarketisse satun haruharva ja minu masinal ei kesta mitte üks tundmatu looma nahk, ainult A-osa või parem.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.12 11:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Ütlen ausalt ära, Säästumarketisse satun haruharva ja minu masinal ei kesta mitte üks tundmatu looma nahk, ainult A-osa või parem.

Väga OffTopic, aga säästu saia müüakse kõigis ETK poodides:D
Ise ka säästukasse tihti ei satu, aga seal vist seda ei müüdagi:D

arx007
huviline

Registreerunud 03.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3.0TDI 171kw

postitati 08.04.12 12:02 Tsiteeri

Miks ma pean selle eest 4* rohkem raha välja käima kui ma saan sama vastupidava komplekti!?

Pigem nimetaks seda 12500 komplekti mugavuseks.
Lähen viin auto esindusse, maksan ja on ka garantii.

väga õige lähenemine ma arvan.. nii nagu mõne mehe rikkus pole häbiasi nii ka teise mehe mõstlik säästmine on terve mõistuse tundemärk..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
madisson
huviline

Registreerunud 30.01.12
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1.8T 2002

postitati 08.04.12 12:19 Tsiteeri

Kas kellelgi on U2U kaudu saata kontakte või juhiseid Sõbra tn. koha leidmiseks?

Eks see asi ole 2 otsaga asi - maja ehitades ei tahaks ka kohaliku küla jorsse oma maja ligi lasta, tahaks kvaliteetset ja nimega ehitajat ning palkad tuntud suurfirma. Üllatuseks avastad, et peagi ehitavad sinu maja all-all-all-alltöövõtjatena needsamad jorsid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 08.04.12 14:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Seletage mulle lollile ka, miks peaks siiski see "kummilappimine" parem olema, kui uus osa.

Sest orig sillakomplekt maksab 12 500.- eeku ja odavaim vuffel 3500 eeku
Taastatud sild maksab aga ca 3000.- eeku
Kui korralikult taastatud: uus plastikpuks, sile kuul ja hea määre, siis see on peaaegu originaaliga võrreldav.

12 500/3000=ca 4 komplekti taastatuid.

Meil pere passatil taastatud sild all ja üle 100000km on sõidetud suht ok veel.
Samas 3500 eegune vuhvel kestis ühel tuttaval 10t km

Aastaauto plus esindaja sõnul pole see a6/a4/passati sild probleemne, kui ostad orig silla kompl alla, aga kõigil meist pole põhjatud rahakotid...

Samas räägiti aastaauto plussis, et nad väidetavalt käisid tehases ja nägid, kuidas tekib bränd lemförder.
Detailid mis ei läbi orig osa kvaliteedi kontrolli lüüakse teisele liinile ja lemfõ karpi. See võib küll müüt olla, aga samas müügiesindaja rääkis seda.

No see jutt on ikka täiesti BS. Esiteks toodab Lemförder (ZF-i kaubamärk) Audile orig. sillaosi, ZF samuti automaat kaste ja roolivõimupumpasid. Lisaks ka Sachs-Boge amorte.
Sa usu vähem, mida mingid jorsid suust välja ajavad kuskil aastaautos. Hiljuti käis üks tuttav nende juures oma Galaxyt kontrollimas, palus ka läbisõidu õigsust vaadata. Väideti, et 210k on õige ja keritud pole. Hiljem ma vaatasin, et 110K on mõnuga maha tõmmatud :D. Mingu kooli. Ok, see selleks...
Kuskohast on võetud mingi 12500 eek hind sillakomplektile? Loll saab kirikus ka peksa ja raha tulebki neilt ära võtta. Lemförderi täiskomplekt on alla 500 eur.
Kui mingi hetk taastatud õõts laiali pudeneb ja kellegi ära tapad, on hiljem pikalt aega järgi mõelda, mida auto külge toppida.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
arakas2424
huviline

Registreerunud 13.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.12 16:39 Tsiteeri

See silla juppide taastamine on nagu traadi pingutamine.Veits kõvemini painutad ja plõks.Aga miks kasutaja -ivar-seda nii hirmsasti reklaamib?Kas plaan oma sarniiri vabrik käima pista?:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 08.04.12 19:28 Tsiteeri

Pean nõustuma eelkõnelejatega. Alguses sai ka auto veermikut lappida kõige odavamate juppidega mis kätte sain, igalpoolt kokku hoitud. Aga kui hakkasid auto juhitavuses tekkima huvitavad anomaaliad ja muidu igast kolksud ja kälinad, siis võtsin otsuse vastu, et turvalisus maksab ka midagi. Ning mõnda aega toppinud ainult kõige kallimaid juppe alla (Lem jne), võin öelda, et palju rahulikum sõita, lasen mööda kruusakaid, kolkse ei teki nagu seeni peale vihma, juhitavus korras jne. Ja kindlasti teen ma niimoodi edasigi. Samas kui olla inimene ja viisakalt suhelda, siis on võimalik igas poes korralik allahindlus saada.

-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.12 21:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: arakas2424
See silla juppide taastamine on nagu traadi pingutamine.Veits kõvemini painutad ja plõks.Aga miks kasutaja -ivar-seda nii hirmsasti reklaamib?Kas plaan oma sarniiri vabrik käima pista?:D

Võib-olla minu aktiivne sõnavõtt tundub reklaamimisena, aga tegelikult lihtsalt jagan infot, mis tundus asjalik.
Eks iga autoomanik valib ise mis enda masinale alla pistab, mulle aga lihtsalt tundus, et enamus rahvast siin ei tea taastamisest suurt midagi.

Katki minna või alt ära pudeneda võib iga teine asi veermikus, et ärge nagu liialdage sellega.
Aga eks see on alati nii, et tahad head teha, aga välja kukub ikka teisiti...

Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.12 09:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: arakas2424

Võib-olla minu aktiivne sõnavõtt tundub reklaamimisena, aga tegelikult lihtsalt jagan infot, mis tundus asjalik.
Eks iga autoomanik valib ise mis enda masinale alla pistab, mulle aga lihtsalt tundus, et enamus rahvast siin ei tea taastamisest suurt midagi.

Katki minna või alt ära pudeneda võib iga teine asi veermikus, et ärge nagu liialdage sellega.
Aga eks see on alati nii, et tahad head teha, aga välja kukub ikka teisiti...

Ivar, mõistlik ülevaade. Oleks võinud ka uhiuue Toprani või Swagi teaduse huvides sellele korralikule taastatule kõrvale seada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.12 14:53 Tsiteeri

Toprani ja swagi kohta on mul selline info, et kui võtta kattekummid maha, asendada need korralikega ning määret sisse piisavalt panna, pidi nende eluiga ka tunduvalt pikenema.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 10.05.12 16:35 Tsiteeri

Ma lisan siia teemasse siis värskemat infot, et Sõbra tänava härrasmees ei tegele Tartus rohkem liigendite taastamisega, sest see pole lihtsalt majanduslikult otstarbekas. Kujutage ise ette, et kodanikud otsisid korralikku tööd, aga endiselt lehvitasid ainult 10 eurost ühe liigendi eest. Härrasmees lihtsalt väsis ära sellest "stagnaajal välja kujunenud hinnast" ja rohkem kah ei hakanud küsima - lõpetas lihtsalt ära. Ütleks, et elagu klientuur, kes soovib tasuta perfektset asja saada!

PS! Nüüd tegeleb härra igasugu muu nänniga ja põhirõhk on üldse puidutöödele mingis peenes pingis.

M.O.T.T.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.05.12 11:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Ma lisan siia teemasse siis värskemat infot, et Sõbra tänava härrasmees ei tegele Tartus rohkem liigendite taastamisega, sest see pole lihtsalt majanduslikult otstarbekas. Kujutage ise ette, et kodanikud otsisid korralikku tööd, aga endiselt lehvitasid ainult 10 eurost ühe liigendi eest. Härrasmees lihtsalt väsis ära sellest "stagnaajal välja kujunenud hinnast" ja rohkem kah ei hakanud küsima - lõpetas lihtsalt ära. Ütleks, et elagu klientuur, kes soovib tasuta perfektset asja saada!

PS! Nüüd tegeleb härra igasugu muu nänniga ja põhirõhk on üldse puidutöödele mingis peenes pingis.

M.O.T.T.

Aega läks, aga üles leidsid õige mehe.
Kahju, et nii on läinud, aga samas on tal õigus, et korraliku töö eest piisavalt ei taheta maksta...

eko89
huviline

Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 d3 171kw

postitati 26.06.12 08:38 Tsiteeri

Tere

Minu tagasiside FORTUNA LINE kohta on see , et sellest hoian ma niikaugele kui saab ja soovitan ka teistele.
Oma lolluse ja huvi tõttu võtsin proovida selle komplekti. Vastu pidas 1-2 kuud vaikselt siis hakaks häält tegema, hetkel all olnud 4kuud ja umbes 8000km ja koliseb ikka väga hullusti, hullemini, kui see komp mis alt ära võtsin.
Mina sain oma vitsad kätte ja soovitan kõigile nendest NONAME komplektidest eemale hoida, kes ei usu, siis palun proovige. Komplekti hind hinnaks, aga see vahetus ja sillastend maksab ka raha, lisaks aja kulu.

Hetkel arvatavasti tuleb LEM alla tagsi panna, kuigi olid ka taastamise mõtted peas. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
arx007
huviline

Registreerunud 03.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3.0TDI 171kw

postitati 03.12.12 16:30 Tsiteeri

viimane kogemus. Elva taastatud jupp. 15 000 km ja hoo pealt muna pesast v'ljas . enam ei taasta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
arakas2424
huviline

Registreerunud 13.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.12 17:49 Tsiteeri

Kas lõhkus miskit veel ära.Selline jama võib kurvalt lõppeda.Aga elva mehele helistasid.Ütle talle ,et las võtab väheke kangema traadi kasutusele see karjuse traat noh ei kesta.:D

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 03.12.12 19:18 Tsiteeri

Ma võin vist ennast selle teema põhjal õnnelikuks taastajaks pidada. B osaga ma loomulikult taastamise uksest sisse pole kunagi marssinud ja see võibolla ongi positiivse tulemuse andnud ja KINDLASTI pole ma liigendil rohkem kui 1mm lõtku tekkida lasknud. Samuti pole ma mingit võõrast juppi võtnud vaid oma jupi lasknud ära taastada (hiljem olen ka oma detaili tuvastanud). B5, C5 ja passat B5 silladetaile Ujulas kuhjaga teinud ja teist korda pole viimase nelja aasta jooksul ükski kurtnud - mille kuradiga te mehed nende härrade juures käite :(.
B osasid olen samuti soetanud, aga kõik, mis vahetanud olen, pole teist korda veel lagunenud. Jälle ehk üks näpunäide - ma pole kunagi liigendite originaalmoosi kummikatte alt survekaga välja puhumata jätnud, alati on läinud sisse kvaliteetsem poolteljemääre ja suht kuhjaga ning kate jälle klambritega peale ja KÕIK. Riiulist olen ka näiteks mingi B osa rooliotsasid näinud, millel oli määret sisse pandud umbes hernetera suurune tilk :(. Swagidel on kasutusel mingi tumedam määre ja seda olen isegi usaldanud, lihtsalt juurde olen teist määret pisut pannud katte alla, et ikka "parasjagu" oleks. Kui ise pole viitsinud tööd teha, siis liigendid olen ikkagi ette ära soetanud, korralikult määrded sisse lasknud ja siis alles viinud masina jupivahetusse. Ok, ühel korral pisut torisesin Ujula tänava kodanikega, kes ühte liigendisse olid samuti määrdega koonerdanud :).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 29.1% - SQL: 70.9%]