Lehekülgi: 1 2 3 4 |
greatmaster
huviline
Registreerunud 11.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe Quattro
|
|
Tsitaat: | Samas oleks see ikka täielik neegritöö! Ei tea, kas väiksena ka unistas, et saaks hakkata sisuliselt riigi tagant ehk enda
rahva tagant varastama ja mingit sellist tööd tegema. Elu ei ole ainult pidev säästmine ja sendi pigistamine, audi omanik peaks sellest aru saama.
Minu arust on väärikas ja isegi stiilne see, et ostad oma riigist kütust ja toetad sellega ka oma riigi eksistentsi, kui ei ole raha, et sõita, siis
no ma ei tea, käi jala Samal põhjusel ei käi näiteks mina läbi ka kõiki
poode, et leida soodsaim kaup, vaid tunnen mõnu ostufiilingust, et nüüd tahan ja saan, mitte ei pea nagu mingi rott seda kõige odavamat leidma või
kauplema. Enamik siisetel foorumlastel tundub olevat enam kui küll raha auto tuunimisele ja remondile, seega vabandus, et pole raha, ei ole usutav.
|
Suht haige jutt sul
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: greatmaster
Samas oleks see ikka täielik neegritöö! Ei tea, kas väiksena ka unistas, et saaks hakkata sisuliselt riigi tagant ehk enda rahva tagant varastama ja
mingit sellist tööd tegema. Elu ei ole ainult pidev säästmine ja sendi pigistamine, audi omanik peaks sellest aru saama. Minu arust on väärikas ja
isegi stiilne see, et ostad oma riigist kütust ja toetad sellega ka oma riigi eksistentsi, kui ei ole raha, et sõita, siis no ma ei tea, käi jala Samal põhjusel ei käi näiteks mina läbi ka kõiki poode, et leida soodsaim
kaup, vaid tunnen mõnu ostufiilingust, et nüüd tahan ja saan, mitte ei pea nagu mingi rott seda kõige odavamat leidma või kauplema. Enamik siisetel
foorumlastel tundub olevat enam kui küll raha auto tuunimisele ja remondile, seega vabandus, et pole raha, ei ole usutav. |
Suht haige jutt sul |
Mis ma siis peaksin siin halama, et oi kui per..es kõik on ja kui lollid kõik on seal ja kui rulamalaid otsuseid tehakse ja toetatakse hoopis teist
riiki jne jne, et kui ikka mina võimule saaksin, siis kaotaksin maksud ja võtaksin rikastelt kõik vara ära ja laseks kõik riigitöötajad lahti ja
seadusi pole ka vaja, vähemalt neid "halbu" mitte. Teed, koolid, pargid jne jne ehitavad ju end ise üles, aktsiisi raha läheb ju nagunii otse Ligi
taskusse. Kellel sellist jama vaja on. Ma olen realist ja ausõna ei oodanud nii mitmegi audiklubilise suust nii naiivset ja lühinägelikku
maailmapilti. Elus on vähemalt minu jaoks olulised paljud teised väärtused, mitte see, et ma nüüd ise saaksin oma autoga võimalikult odavalt sõita,
nii autopede ma veel ei ole. Õiglus on üks märksõna, õiglus ei tähenda muide võrdsust, aga see ei ole ju õiglane, kui ühed sõidavad samadel teedel,
aga aktsiisi nende ehitamiseks (või milleks iganes riigikassase see ju läheb) ei maksa? Kas see on õiglane?
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Kas sina oled ka selline, kes arvab, et kogu riigi võim on kurjast ja kõik ainult varastavad ja kõik seal eesotsas on lollid jne jne, nagu mingi
kibestunud penskar? OK, see pole siin õige koht selle arutamiseks, aga olen põhimõtteliselt sellise suhtumise vastu. |
No olgem ausad, see jama mis seal eesotsas toimub nüüd eriti normaalne ka pole. Oled vahepeal kaua ära olnud?
Pool kütuse hinnast on siiski aktsiis, mis peaks minema teede ja tänavate remondiks. Kui see sinna jõuaks (reaalselt tänavale) siis oleks Sinuga vast
kõik ühte meelt. Kuna aga enamus sellest rahast rändab korruptantide taskusse, siis tekib ka selline kerge tõrge, et miks ikkagi maksta ja maksta ja
veel maksta ja siis lõppkokkuvõttess iga kahe nädala tagant rattaid tasakaalustamas käia ja sillapukse vahetada, kuna reaalselt aktsiisiraha tänava
aukudesse ei jõua, vaid täidab muid "eelarveauke"...
Ei ole viitsinud seda vene kütust otsida ja sellega jännata, aga selline jutt ajab vägisi seda tegema.....
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Raika42
Kas sina oled ka selline, kes arvab, et kogu riigi võim on kurjast ja kõik ainult varastavad ja kõik seal eesotsas on lollid jne jne, nagu mingi
kibestunud penskar? OK, see pole siin õige koht selle arutamiseks, aga olen põhimõtteliselt sellise suhtumise vastu. |
No olgem ausad, see jama mis seal eesotsas toimub nüüd eriti normaalne ka pole. Oled vahepeal kaua ära olnud?
Pool kütuse hinnast on siiski aktsiis, mis peaks minema teede ja tänavate remondiks. Kui see sinna jõuaks (reaalselt tänavale) siis oleks Sinuga vast
kõik ühte meelt. Kuna aga enamus sellest rahast rändab korruptantide taskusse, siis tekib ka selline kerge tõrge, et miks ikkagi maksta ja maksta ja
veel maksta ja siis lõppkokkuvõttess iga kahe nädala tagant rattaid tasakaalustamas käia ja sillapukse vahetada, kuna reaalselt aktsiisiraha tänava
aukudesse ei jõua, vaid täidab muid "eelarveauke"...
Ei ole viitsinud seda vene kütust otsida ja sellega jännata, aga selline jutt ajab vägisi seda tegema..... |
Läheb siis pool taskusse või on see ainult külamutikeste halin? Mingi osa kindlasti läheb, seda on ju näha, et palju asju on välja tulnud, ei vaidle
vastu, sellist jama ei tohiks olla, aga see on kaduv väike osa. Meile on miljon eur suur raha, aga riigimõistes ei ole see pool summast, vaid mingi
väga väike osa.
Ja kas need muud eelarve augud ei ole kuidagi kaudselt sinuga seotud? Vahet pole siis, kui kõik ei jõua tänavatele, kas siis autojuht väljaspool autot
ei tahagi mingeid avalikke hüvesid?
|
|
|
greatmaster
huviline
Registreerunud 11.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe Quattro
|
|
Tsitaat: | Ei ole viitsinud seda vene kütust otsida ja sellega jännata, aga selline jutt ajab vägisi seda tegema.....
|
+1
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: greatmaster
Ei ole viitsinud seda vene kütust otsida ja sellega jännata, aga selline jutt ajab vägisi seda tegema..... |
+1 |
-1
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
|
|
Läheb siis pool taskusse või on see ainult külamutikeste halin? Mingi osa kindlasti läheb, seda on ju näha, et palju asju on välja tulnud, ei vaidle
vastu, sellist jama ei tohiks olla, aga see on kaduv väike osa. Meile on miljon eur suur raha, aga riigimõistes ei ole see pool summast, vaid mingi
väga väike osa.
|
Miljon siit, miljon sealt ja hakkavad päris suured summad mängu tulema.
Pigem ärritab see, et ostetakse liiga kallilt ebakvaliteetset teenust. Ruutmeetri hind on nagu selline, et peaks korraliku tee saama- lõpuks laguneb
ikkagi paari aastaga ära ja autojuhid oma naastrehviga süüdi.
See raha ei ole mitte ainult "riigi" raha vaid osa sellest kuulub ka mulle, kui kodanikule. Ja mulle ei meeldi kuidas seda kasutatakse.
Ja kas need muud eelarve augud ei ole kuidagi kaudselt sinuga seotud? Vahet pole siis, kui kõik ei jõua tänavatele, kas siis autojuht väljaspool autot
ei tahagi mingeid avalikke hüvesid? |
Ausaltõeldes on meie riigi sotsiaalvaldkond nii nadi, et ei ole nagu midagi küsinud, ega ka midagi saanud.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
Ise ehitame need teed ju ja ehitamiseks tehakse riigihange. Soodsaim pakkumine valitakse või mida peaks siis tegema? Tegemata jätma, et keegi ei oska
sellise hinna eest teha? Nokk kinni saba lahti, aga riigi süüd ma väga siin ei näe, pigem meie rahval on mingil osal olematu töökultuur ja kus
otseselt keegi ei torgi, seal keeratakse sit.a ning ei hoolita tulemusest, loodetakse, et ehk saab läbi ka nii. Kas riik peaks siis suuremat kontrolli
rakendama? Kui palju selleks lisaks kuluks? No ei ole need asjad nii lihtsad. Tean, olen majandust õppinud, oman mingil tasemel ülevaadet, kuidas ja
mis on omavahel seotud ja mil määral üldse nii avatud majandusega riigis valitsus mingit mõju omab (BTW ses mõttes on need 101 ikka liiga palju, aga
see selleks), kuidas rahad liiguvad jne. selles osas ma ei vaidle, et teed on halvas seisukorras võrreldes enamike teiste euroopa riikidega, peab
muidugi tõdema, et sellises kliimas on tingimused karmid, samas põhjanaabrid ju saavad, järelikult on võimalik, kuigi eks seal ole ka erinevusi.
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
|
|
Ise ehitame need teed ju ja ehitamiseks tehakse riigihange. Soodsaim pakkumine valitakse või mida peaks siis tegema? Tegemata jätma, et keegi ei oska
sellise hinna eest teha? Nokk kinni saba lahti, aga riigi süüd ma väga siin ei näe, pigem meie rahval on mingil osal olematu töökultuur ja kus
otseselt keegi ei torgi, seal keeratakse sit.a ning ei hoolita tulemusest, loodetakse, et ehk saab läbi ka nii. Kas riik peaks siis suuremat kontrolli
rakendama? Kui palju selleks lisaks kuluks? |
Kusjuures eks asi algab ikka sellest, et maanteameti ametnikud üritavad oma tuttavatele vms.. objekte kätte mängida.
Kui juba asi käes, siis on juba mõlemal huvi, et võimalikult odavalt tehtud saaks.
Kui palju lisakulu tekitaks juba olemasoleva riigikontrolli aktiivsem töö? Kohe kindlasti ei oleks see kulu nii suur kui see pidev ja lõputu aukude
lappimine.
Kusjuures täpselt nii, nagu Sa ise ütlesid (küll teiste sõnadega)- alati ei pea nagu viimane rott kõige soodsamat pakkumist valima, vaid vahel tuleb
arvestata ka hinna ja kvaliteedi suhet.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Raika42
rakendama? Kui palju selleks lisaks kuluks? |
Kusjuures eks asi algab ikka sellest, et maanteameti ametnikud üritavad oma tuttavatele vms.. objekte kätte mängida.
Kui juba asi käes, siis on juba mõlemal huvi, et võimalikult odavalt tehtud saaks.
Kui palju lisakulu tekitaks juba olemasoleva riigikontrolli aktiivsem töö? Kohe kindlasti ei oleks see kulu nii suur kui see pidev ja lõputu aukude
lappimine.
Kusjuures täpselt nii, nagu Sa ise ütlesid (küll teiste sõnadega)- alati ei pea nagu viimane rott kõige soodsamat pakkumist valima, vaid vahel tuleb
arvestata ka hinna ja kvaliteedi suhet. |
Ära aja sassi kahte sõna: odav ja soodne! Soodsast ma rääkisingi, see ei ole odavaim ja nii ka tehakse riigihankes, hind on ainult mingi osakaaluga.
Korruptsioon on rahva õiglustunde pihta käiv asi küll jah, see ei meeldi mullegi, vähemalt ses osas oleme üht meelt. Ajakirjandus muidugi paisutab ja
kisab asju nii kaua kui võimalik ja see jätab mulje, et ausalt enam ei tehtagi, aga siiski enamik asju tehakse ilma korruptsioonita ja õnneks üha enam
me ka selles suunas liigume, et seda taunitakse ning ühe enam tuleb igasugu jama päevavalgele.
Riigikontrollis töötavad need samad laisad inimesed, kes teede ehitamiseski, äkki oleks aeg mõlemal poolel ennast natuke parandada, aga kas siis see
käsk peab tulema ülevalt, või võiks igaüks indiviidi tasemelt alustada enda parandamisega või oleme liiga laisad? Mina olen siin mingi pool tundi juba
trükkimisele kulutanud, eks teen õhtul kauem, aga ehk ei olnud mu jutt päris maha visatud aeg ja paneb mõne natukenegi selles suunas mõtlema
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
Samas oleks see ikka täielik neegritöö! Ei tea, kas väiksena ka unistas, et saaks hakkata sisuliselt riigi tagant ehk enda rahva tagant varastama ja
mingit sellist tööd tegema. Elu ei ole ainult pidev säästmine ja sendi pigistamine, audi omanik peaks sellest aru saama. Minu arust on väärikas ja
isegi stiilne see, et ostad oma riigist kütust ja toetad sellega ka oma riigi eksistentsi, kui ei ole raha, et sõita, siis no ma ei tea, käi jala Samal põhjusel ei käi näiteks mina läbi ka kõiki poode, et leida soodsaim
kaup, vaid tunnen mõnu ostufiilingust, et nüüd tahan ja saan, mitte ei pea nagu mingi rott seda kõige odavamat leidma või kauplema. Enamik siisetel
foorumlastel tundub olevat enam kui küll raha auto tuunimisele ja remondile, seega vabandus, et pole raha, ei ole usutav. |
Kas see töö on siis rohkem neegritöö, kui fekaalivedajal, kojamehel või kasvõi bussijuhil? Bensiinivedaja elab nendest kolmest tublisti paremini
igatahes. Ilmselt sel vennal, kelle käest mina kütust ostan, oli väiksena ja on ka ilmselt praegu üsna ükskõik, kas ta varastab Eesti riigi käest või
mitte. Tegelasel hall pass, seega Venemaa kodanik.
Ära võta isiklikult, aga Sinu tekst siin teemas jätab paratamatult mulje, et Sa tahad midagi tõestada kõigile, et kui hästi Sa elad ja et hinnad pole
Sinu jaoks näitajad vms.
Ma ei pea end ka kõige vaesemaks isikuks Eestis, kuid kindlasti ei ole ma mingi rikkur. Tegelikult, kui ka oleks, siis põhimõtteliselt ma ei ostaks
tanklast kütust, kuna miks maksta mõistusevastaseid makse, mis otse riigiisade taskusse voolavad? Kaagutavad küll, et läheb teede ehitamiseks jne, aga
mitte ei paista seda. Arvestades, kui suure osa bensiinihinnast moodustab riigi poolt kehtestatud aktsiis, mis nende jutu järgi peaks minema
teehooldesse, siis peaksime me sõitma kullast teedel. Mitte aga käima iga paari nädala tagant sillastendis, nagu raika42 mainis.
See teema läheb üldiselt siin juba teemaalgataja püstitatud küsimusest üsna kaugele, kuid mis siis ikka, arutelu paratamatult viib teemast eemale.
Audi_a4_v6, igatahes, ma ei imesta, et Sinu jutt siin kriitikat sai. On teine ju üsnagi ärritav, kuidas niigi raskel ajal, kus valitsus laseb kõrge
kaarega inimesele kuklasse, tuleb keegi ja kiidab seda tegevust veel takka. Ära saa valesti aru, ma ei ole üks neist, kes nutab ja halab, kui s*tt elu
on ja kui lollid juhid jne. Minu seisukoht- jah valitsus laseb rahvale kaarega pähe ning seni, kuni ei hakka midagi muutuma (siinkohal siis
kütusehinnad), siis mina ei kavatse seda valitust rohkem toetada (va kohustuslikud maksud, tulumaks jne) ning jätkan tankimist mujalt.
|
|
|
|
repsu007
huviline
Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: C7,B6q,B2q
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
Ei, jokeraudi, ma ei ole rikkur, olen täiesti keskmine eestlane ses mõttes ja ei ole probleeme kütuse eest tasumisega, seda enam ärritab mind see, et
see, kellel on avatari järgi 4 või enam korralikku autot, peab ennast nii vaeseks, et ei suuda aktsiisi maksta. Ma võtsingi selle riski, et mu jutt on
ärritav, sest nägin, et siinne teema on minu põhimõtete vastane ja asja üle hakkavad vinguma need, kel selleks tegelikult ilmselt põhjust pole!
On mullegi vanaisa pakkunud seda vene kütust, ütlen viisakalt ei ja las tema sõidab sellega, see on minu silmis ka õiglane, sest pensionid on meil
väikesed ja las saab see, kes seda vajab. Aga tema ei sõida ka ju mingi c5 2,8 aut quattroga näiteks Kokkuvõttes edevam auto ja vene kütus ei käi kokku minu õiglustunde silmis. Kui on mingi vana ja väikese mootoriga
auto, siis ilmselgelt on ökonoomsus oluline ja see aktsiisi maksmine riigile ei ole vajalik.
Mul on kuidagi eriline anne vastanduda enamike arvamusele ja teemad OT-ks ajada Sõpru saaks kindlasti rohkem, kui kaasa kiruks ja tuulelippu mängiks
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
|
Mina ei valaks mitte mingil juhul paaki mingit venemaalt toodud suvalist vedelikku. Igasugune kontroll on praktiliselt võimatu. Aga õnneks mul suht
öko masin ka . Kliendid maksavad, kui mind külla soovivad. Sellega olen
täiesti nõus, et aktsiis on väga suur võrreldes inimeste reaalsete sissetulekutega. Minu meelest oleks tark tõsta kasvõi alkoholi aktsiisi kümme korda
ja kütuse oma langetada poole võrra. Elu oleks igas mõttes parem kõigil, samas bensiini läbimüük suureneks tohutult naaberiikide arvelt ja sama raha
tuleks ikka tagasi. Rongid, rekkad, bussid tangiks ka siis Eestis... Valitsus on vist pähe süstinud ennast grupiviisiliselt, et sellest aru ei saa.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Mina ei valaks mitte mingil juhul paaki mingit venemaalt toodud suvalist vedelikku. Igasugune kontroll on praktiliselt võimatu. Aga õnneks mul suht
täiesti nõus, et aktsiis on väga suur võrreldes inimeste reaalsete sissetulekutega. Minu meelest oleks tark tõsta kasvõi alkoholi aktsiisi kümme korda
ja kütuse oma langetada poole võrra. Elu oleks igas mõttes parem kõigil, samas bensiini läbimüük suureneks tohutult naaberiikide arvelt ja sama raha
tuleks ikka tagasi. Rongid, rekkad, bussid tangiks ka siis Eestis... Valitsus on vist pähe süstinud ennast grupiviisiliselt, et sellest aru ei saa.
|
Jah, eks igal asjal on kaks külge. Tõstetakse alkoholi aktsiisi, hakatakse rohkem salaviina või mingit suvalist solki jooma (mitte, et ma joomist
propageeriksin siin, seda mitte). Ja jälle on paha statistika, et salaviina maht on nii suur. Samamoodi on ka bensiiniga, et kui langeks tanklates
hind, langeks ka nö salakütuse osakaal turul. Mida rohkem hinnad tõusevad, seda rohkem hakkavad inimesed otsima alternatiive. See on niimoodi küll
tubaka, küll alkoholi ja bensiiniga. Kui nüüd jääda pläkutama alkoholi ja tubakateemal, siis isiklikult ei näe veel põhjust hakata ostma neid nö
põranda alt. Minu alkoholi tabrimise koguste juures kannatab vabalt osta ka poehindadega ning sigaretid... noh, nendega on nii, et kulub neid üsna
vähe, poes on nad küll kallid, aga siin tuleb juba kvaliteet mängu- Venemaalt tulevad sigaretid on täielik saast. Tõrvakogus on lausa meeletu. Aga see
pole siin teemaks.
|
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu
|
|
Ei, jokeraudi, ma ei ole rikkur, olen täiesti keskmine eestlane ses mõttes ja ei ole probleeme kütuse eest tasumisega, seda enam ärritab mind see, et
see, kellel on avatari järgi 4 või enam korralikku autot, peab ennast nii vaeseks, et ei suuda aktsiisi maksta. Ma võtsingi selle riski, et mu jutt on
ärritav, sest nägin, et siinne teema on minu põhimõtete vastane ja asja üle hakkavad vinguma need, kel selleks tegelikult ilmselt põhjust pole!
On mullegi vanaisa pakkunud seda vene kütust, ütlen viisakalt ei ja las tema sõidab sellega, see on minu silmis ka õiglane, sest pensionid on meil
väikesed ja las saab see, kes seda vajab. Aga tema ei sõida ka ju mingi c5 2,8 aut quattroga näiteks Kokkuvõttes edevam auto ja vene kütus ei käi kokku minu õiglustunde silmis. Kui on mingi vana ja väikese mootoriga
auto, siis ilmselgelt on ökonoomsus oluline ja see aktsiisi maksmine riigile ei ole vajalik.
Mul on kuidagi eriline anne vastanduda enamike arvamusele ja teemad OT-ks ajada Sõpru saaks kindlasti rohkem, kui kaasa kiruks ja tuulelippu mängiks | Tegelikult alustasid Sa ise seda vingumist õiglustundest,väärikusest ja vinguvatest penskaritest.Sinu jutt meenutab
mulle broilerite ja politoloogiatudengite süüdimatut demagoogilist soigumist.Mingi sündroom sellest,et kui ma üritan käituda ja räägin nagu nn.eliit
siis kuulun ma ka ise sinna seltskonda.Ja usu ma tean mida kirjutan,sest puutun selle seltskonnaga pidevalt kokku.Ei tahtnud sellega kedagi solvata
aga nii see on ja tegelikult on mul savi mis arvatakse.
Numerus stultorum infinitus est.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vreps
Tegelikult alustasid Sa ise seda vingumist õiglustundest,väärikusest ja vinguvatest penskaritest.Sinu jutt meenutab mulle broilerite ja
politoloogiatudengite süüdimatut demagoogilist soigumist.Mingi sündroom sellest,et kui ma üritan käituda ja räägin nagu nn.eliit siis kuulun ma ka ise
sinna seltskonda.Ja usu ma tean mida kirjutan,sest puutun selle seltskonnaga pidevalt kokku.Ei tahtnud sellega kedagi solvata aga nii see on ja
tegelikult on mul savi mis arvatakse.
|
Lihtne on ju eestpoolt vaadata, et juba 7. postitus hakkab riigi kallal soiguma, milles sa mind süüdistad? Vot selliseid ongi 50% eestlastest paraku,
lugeda ei viitsi, aga teisi kritiseerida küll! Kaastunne sulle, et pead mingite broileritega pidevalt kokkupuutuma.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Sõber uuris Vene viisat, et ostaks USA bussi ja hakkaks ka üle käima. 100 euri on viisa 1 kuuks. Lisaks siis veel bussi ost. Samas klientuuri leiaks,
niiet kiiresti saaks kulud tasa ilmselt. |
Ning kui keegi küsib, et millega endale leiba teenid, siis vastad "olen elukutseline varas"?
Teemasse:
Nagu varem öeldud, tuuakse suures koguses 92-te, mida müüakse 95-e pähe.
Venemaa 95 ei ole kuskilt otsast halvem kui meie oma, seda võib väga lihtsalt vaadata ka auto ajust, jälgides silindri-põhist detonatsiooni
kontrolli.
Sealt võtad keskmise ning võrdled, väga hea pildi saab nii kvaliteedist.
Tsitaat: | Algselt postitas: repsu007Ja nüüd eile ostsin ja toppisin oma S4 2.7t 2000a sisse seda ja no kurat sõidab.
See oleneb väga palju kust ostad seda bensiini, sest mulle tundub et vanamees ostab [roppus] kuskilt. See ei tähenda et ma seda lobi oma essi
veel paneks. |
Essile paned 95-t sisse? Äkki oled vale auto valinud?
Turbokal on täiesti otsene mõju võimsusele bensiinil. Tehaseseades mitte nii palju, aga chipituna eriti, lisaks ei ole see üldse hea mootorile.
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Sõber uuris Vene viisat, et ostaks USA bussi ja hakkaks ka üle käima. 100 euri on viisa 1 kuuks. Lisaks siis veel bussi ost. Samas klientuuri leiaks,
niiet kiiresti saaks kulud tasa ilmselt. |
Ning kui keegi küsib, et millega endale leiba teenid, siis vastad "olen elukutseline varas"? |
Selle peale ütleks, et kui keegi küsiks, oleks vastus: "Eraettevõtlus". Ja kui hakataks uurima, mis kus jne, siis küll sellele ka vastuse välja
mõtleks. Küll aga, ise ei viitsi lihtsalt sebida sellega, mugavam on osta nende käest, kes sellega pikemalt juba tegelenud on.
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
|
Jah, eks igal asjal on kaks külge. Tõstetakse alkoholi aktsiisi, hakatakse rohkem salaviina või mingit suvalist solki jooma (mitte, et ma joomist
propageeriksin siin, seda mitte). Ja jälle on paha statistika, et salaviina maht on nii suur. Samamoodi on ka bensiiniga, et kui langeks tanklates
hind, langeks ka nö salakütuse osakaal turul. Mida rohkem hinnad tõusevad, seda rohkem hakkavad inimesed otsima alternatiive. See on niimoodi küll
tubaka, küll alkoholi ja bensiiniga. Kui nüüd jääda pläkutama alkoholi ja tubakateemal, siis isiklikult ei näe veel põhjust hakata ostma neid nö
põranda alt. Minu alkoholi tabrimise koguste juures kannatab vabalt osta ka poehindadega ning sigaretid... noh, nendega on nii, et kulub neid üsna
vähe, poes on nad küll kallid, aga siin tuleb juba kvaliteet mängu- Venemaalt tulevad sigaretid on täielik saast. Tõrvakogus on lausa meeletu. Aga see
pole siin teemaks. |
No aga las joovad salaviina ja kärvavad maha...vähemalt osa.Ja narkaritele võiks ka tasuta jagada riigi poolt-tuleb sots.süsteemile hiljem vähem
ülalpeetavaid. Minul on küll savi sellisest seltskonnast.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
|
Selle peale ütleks, et kui keegi küsiks, oleks vastus: "Eraettevõtlus". Ja kui hakataks uurima, mis kus jne, siis küll sellele ka vastuse välja
mõtleks. Küll aga, ise ei viitsi lihtsalt sebida sellega, mugavam on osta nende käest, kes sellega pikemalt juba tegelenud on. |
Küsimus pigem põhimõttes/moraalsuses, see selleks.
|
|
|
|
ivo86
huviline
Registreerunud 10.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: 80 b4 + b5 syncro
|
|
Vastan teemaalgatajale: Kuna kütusehind on ülemõistuse hakkasin ka antud teemat uurima. Tuleb välja et paljud tuttavad sõidavad vene bensiiniga. Kes
aasta aega, kes juba 6 aastat. Kellelgi pole mootor kokku jooksnud, kuid on, et paar tükki, kel uuemad autod, kurdavad et mootor klõbiseb rohkem.
Samas need kes kaua kaua juba sellega sõidavad, neil oma oma inimene kes kütust toob ning nad ei kurda. Oleneb ilmselt ka sellest, kelle käest kütust
saad ja kas see on puhas ja korras. Igatahes on asi sealmaal et tankisin ka ise esimest korda venest pärit bensiini ja eks on näha kas muutub midagi.
Esimesed kogemused on positiivsed igatahes.
OT: Enne vene kütuse paaki panemist tankisin korra lõunakeskuse nestest 98-t. Et kohe näha oleks, kui vahe sees on. Juhtus aga hoopis nii et poole
paagi peal (neste 98) hakkas auto puterdama ja mingit jama tegema. Viga tuvastada ei suutnud. Nüüd seda ''vene'' kütust paaki pannes kadus viga
ära. Mine võta siis kinni. Mulle igatahes tundus et kütuses (neste omas siis) oli vett ja see tekitas seda jama. 98-ga sõitsin paagi pea kuivaks ära
läbi häda ja nüüd vene oma peal. Kui puterdama hakkab uuesti, võtan sõnead tagasi.
Samas neste 95-ga (tangin aardlas) ei ole probleeme olnud.
Igatahes vaadates kütuse hinda... ostsin jalgratta
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vreps
Tegelikult alustasid Sa ise seda vingumist õiglustundest,väärikusest ja vinguvatest penskaritest.Sinu jutt meenutab mulle broilerite ja
politoloogiatudengite süüdimatut demagoogilist soigumist.Mingi sündroom sellest,et kui ma üritan käituda ja räägin nagu nn.eliit siis kuulun ma ka ise
sinna seltskonda.Ja usu ma tean mida kirjutan,sest puutun selle seltskonnaga pidevalt kokku.Ei tahtnud sellega kedagi solvata aga nii see on ja
tegelikult on mul savi mis arvatakse.
|
Lihtne on ju eestpoolt vaadata, et juba 7. postitus hakkab riigi kallal soiguma, milles sa mind süüdistad? Vot selliseid ongi 50% eestlastest paraku,
lugeda ei viitsi, aga teisi kritiseerida küll! Kaastunne sulle, et pead mingite broileritega pidevalt kokkupuutuma. | Kus Sa leiad
siin mingi süüdistuse?Kirjutan ju selgelt MEENUTAB.7.postitus väljendab aga kodaniku arvamust.Õiglustundest,väärikusest ja vinguvatest penskaritest
kirjutasid Sa ise.Kaastunnet pole eriti vaja,sest kuna issanda loomaaed on kirju siis ladinakeelne tsitaat mu postituste all selgitab piisavalt
täpselt minu suhtumist erinevatesse eluvaldkondadesse.
Numerus stultorum infinitus est.
|
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ E39
|
|