Lehekülgi: 1 2 |
RistoN
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.03.12 15:15
|
|
|
Tsitaat: | Mitte, et ma siit teemast midagi tahaks, aga lihtsalt enda kogemus selle kohaga.
Kaup sai tellitud 20. detsember 2011 ja kätte sain ~10 märts 2012. Pisemad vidinad, mille kohta tuli välja saatmise kinnitus mingi nädala jooksul, aga
igasugune täiendav info ja tracking puudus täielikult. Vähemalt aus värk, asi jõudis kohale. Kui teistest kohtadest olen juba üle ~2 kuu pidanud
ootama, siis ongi need lõpuks tulemata jäänud.
Minu isiklik rekord on sealtmaalt kaup kätte saada ~13 päeva jooksul kinnitusest kullerini ukse taga. Tavaline keskmine on 1-1,5 kuud.
Edu igal juhul nende hiinlastega . |
Üks põhjus miks DealExtreme'st tuleb kauem, on see, et nad enne saavad kõikidelt tootjatelt asjad enda kätte, pakivad ära ja saadavad üheskoos sulle.
Seepärast on ebay etem, asjad tulevad kiiremini (kuid Dealextreme mugavam). Samuti tuleb arvestada seda, et detsember + jaanuar ja/või veebruar on
uusaasta aeg ning hiinas või kuskil seal kandis pühade aeg, kus tellitakse palju asju ning seepärast läheb kauem. Muul ajal tulevad asjad üldjuhul
ikka 3 nädalaga ära. Ise tellisin möödunud novembri alguse poole ning detsembri algul sain ka kätte.
|
|
|
raemees
huviline
Registreerunud 18.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW E90 320dA 2008a
|
postitati 21.03.12 19:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RistoN
Tsitaat: | Mitte, et ma siit teemast midagi tahaks, aga lihtsalt enda kogemus selle kohaga.
Kaup sai tellitud 20. detsember 2011 ja kätte sain ~10 märts 2012. Pisemad vidinad, mille kohta tuli välja saatmise kinnitus mingi nädala jooksul, aga
igasugune täiendav info ja tracking puudus täielikult. Vähemalt aus värk, asi jõudis kohale. Kui teistest kohtadest olen juba üle ~2 kuu pidanud
ootama, siis ongi need lõpuks tulemata jäänud.
Minu isiklik rekord on sealtmaalt kaup kätte saada ~13 päeva jooksul kinnitusest kullerini ukse taga. Tavaline keskmine on 1-1,5 kuud.
Edu igal juhul nende hiinlastega . |
Üks põhjus miks DealExtreme'st tuleb kauem, on see, et nad enne saavad kõikidelt tootjatelt asjad enda kätte, pakivad ära ja saadavad üheskoos sulle.
Seepärast on ebay etem, asjad tulevad kiiremini (kuid Dealextreme mugavam). Samuti tuleb arvestada seda, et detsember + jaanuar ja/või veebruar on
uusaasta aeg ning hiinas või kuskil seal kandis pühade aeg, kus tellitakse palju asju ning seepärast läheb kauem. Muul ajal tulevad asjad üldjuhul
ikka 3 nädalaga ära. Ise tellisin möödunud novembri alguse poole ning detsembri algul sain ka kätte. |
Ei ole neil seal mingit pakkimist. Sai ka paar asja tellitud ja üks jäi tulemata. Peale mõningat järelpärimist selgus, et peaks tulema kokku 2 pakki,
teine tänaseni tulemata. Missest, et tellitud sai mõlemad tooted 15 veebruar.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 21.03.12 22:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: NOS
prj, olen igakuine ebay kasutaja-ostja.
Viga on ebay-sisene.
Kui otsida konkreetset märksõna, sisestada enda asukoht, näidatakse tulemuses sulle "Free shipping", mis hiljem osutub "doesn´t ship to
estonia'ks". |
Minu jutu point oli see, et kui sa nii kõva kasutaja oleksid, siis teaksid seda kontrollida esimese asjana, sest asi on täpselt nii olnud juba üle
kahe aasta.
Ma tean ise väga hästi seda, kuna kasutan antud keskkonda regulaarselt aastast 2005. Lihtsalt see, et grupitellimus ning sellist elementaarset asja ei
teata eBay puhul üllatas mind, muud midagi.
A mis seal ikka, jätame asja sinnapaika. Edu.
|
|
|
|
RistoN
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.03.12 11:12
|
|
|
Tsitaat: | Ei ole neil seal mingit pakkimist. Sai ka paar asja tellitud ja üks jäi tulemata. Peale mõningat järelpärimist selgus, et peaks
tulema kokku 2 pakki, teine tänaseni tulemata. Missest, et tellitud sai mõlemad tooted 15 veebruar. |
Kui lisad kõik ilusti ühte ostukorvi ja tasud selle eest, siis peaksid nad ikka pakkima. Ma tellisin 12 erinevat asja ning kõik tulid ühes tükis.
|
|
|
fireplay
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI Q
|
postitati 02.09.12 18:24
|
|
|
Kas uut tellimust ei tule?
Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.09.12 05:18
|
|
|
Mida tarvis on? Mul osad pirnid eelmisest üle.
|
|
|
fireplay
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.09.12 07:29
|
|
|
Vist on lihtsam kui kirjutad mida sul on,sest vaja läheb neid päris palju.
Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.12 05:31
|
|
|
Hetkel "üle" olevad led-pirnid:

|
|
|
fireplay
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.12 07:12
|
|
|
Mis hinda tahad nende kõikide eest?
|
|
|
|
WhiteStallion
huviline
Registreerunud 13.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 Avant 3.0tdi Q, Audi A6 C5 Avant 2,8 V6 & Audi 100 avant 2.6 V6
|
postitati 04.09.12 15:07
|
|
|
Võid mulle ka hinna panna posti 
|
|
|
fireplay
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.12 15:31
|
|
|
Tahtis 25€ v.a suured mida kaasa ei saa.
|
|
|
|
WhiteStallion
huviline
Registreerunud 13.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 Avant 3.0tdi Q, Audi A6 C5 Avant 2,8 V6 & Audi 100 avant 2.6 V6
|
postitati 04.09.12 18:25
|
|
|
Suurte all mõtles ta neid parempoolseid?
25.- polegi palju vist nende eest. 
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.09.12 08:37
|
|
|
Pakkuge oma soovid koos mõistliku hinnaga.
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.09.12 08:44
|
|
|
See ei ole siin mingi Turu foorum, tehke oma pakkumisi U2U teel või paneme selle teema lukku lihtsalt.
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.09.12 09:07
|
|