Lehekülgi: 1 2 3 |
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S3 1,8T 8L
|
postitati 19.02.12 19:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Öeldakse ka, et alla 2l on mahlapakk, mitte mootor. | Pigem pakuks-motoriseeritud ostukorv.
Adolf Hitler!
|
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
postitati 19.02.12 19:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rix30
Öeldakse ka, et alla 2l on mahlapakk, mitte mootor. | Pigem pakuks-motoriseeritud ostu korv. |
Teemasse ka, ostukorv on üks sõna.
Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0
aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 }
Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
|
|
|
|
freelander
huviline
Registreerunud 06.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 facelift 3.0bitdi
|
postitati 19.02.12 20:51
|
|
|
Peaks ka ikka sõna võtma vahepeal.
Saan aru, et rariteetne auto ja asja aga kas tõesti peab selline ulgumine käima nädal aega ümber selle auto?
Auto oli müügis korduvalt ja keegi ei tahtnud ( hallitas juba kergelt seest). Ometigi tundub poolte jutust, et tegu sellise rariteediga, et jookse
kohe ostma. Aga näe keegi ei ostnud. Ju siis ikka pole asi nii lilleline, eriti kui auto oli müügis odavamalt kui enamus S6.
Nägin kuulutust, tegin kerged arvutused ja läksin vaatama.
Jõudsin kohale, tegin oma pakkumise ja sain müüjaga kokkuleppele. Tõin koju ära.
Müün mootori ja kasti maha ning panen diisli peale.
Auto oli müügis 2500€, praegu diisli valmis teen, siis usun et müün suht kiiresti selle maha 4000€ eest. Mõtlemis ainet?
Aga ei, auto teen omale ja plaanis sellega pikalt sõita.
MIKS? Sest meeldib välimus, vedrustus,sisu just see, mida tavalisel s6 ei ole.
Mõni väidab et ei olnud raha S-i ülalpidamiseks. Aga ometigi oli kohe raha võtta tagataskust ja osta see masin projektiks, sai temaga natukene
sõidetud ka. Ja näe on veel tagataskust raha võtta, et osta diisel doonor ja uskuge mind, emme ei anna mulle raha selleks. Ja lisaks on veel raha, et
üleval pidada praegust autot. Ma lihtsalt ei näe mõtet enda jaoks sellisel autol - sellise küttekuluga. Mul on vaja praktilist,mugavat,
säästlikku,nelikveolist, endale meeldivad autot.
Ja ütleme nii, et selle autohind tuleb enda jaoks lõpuks kusagil 1000-2000€, olenevalt palju remondi peale raha kulub.
Korralik lisadega diisel Q ( sellist sisu,veermikku,välimust ikka ei saa ) maksab kusagil 3500€
Nii et kokkuvõttes on mul pea 2000€ odavamalt käes, palju erilisem välimuselt, sisult ning paremate sõiduomadustega auto.
Ning mis kõige tähtsam, mina olen rahul lõpuks!
Paneb mõtlema?
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: typ 85q & XC
|
postitati 19.02.12 21:12
|
|
|
Ja 95% inimeste jaoks on see ikkagi audi 100...
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.12 21:16
|
|
|
Autosid ei ehitatagi teiste jaoks.
Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0
aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 }
Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
|
|
|
|
Mütakas
huviline
Registreerunud 13.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI quattro
|
postitati 19.02.12 21:26
|
|
|
Olgu või Audi 80 las mees teeb mis tahab mida te virisete.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 19.02.12 21:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mütakas
Olgu või Audi 80 las mees teeb mis tahab mida te virisete. |
Ei muidugi jah, las teeb vaikselt, teeb ju oma jaoks... aga miks siis teema, kui arvamusi ei taha? Ju see ikka edevus ja huvi inimeste reaktsiooni
vastu on ja las siis neelab ka need hapud kommentaarid alla. Kuidagi imelik oleks siis, kui kõik kiidaks, kuidagi selline Venemaa presidendi valimiste
tunne tekiks
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.12 21:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: freelander
Peaks ka ikka sõna võtma vahepeal.
Saan aru, et rariteetne auto ja asja aga kas tõesti peab selline ulgumine käima nädal aega ümber selle auto?
Auto oli müügis korduvalt ja keegi ei tahtnud ( hallitas juba kergelt seest). Ometigi tundub poolte jutust, et tegu sellise rariteediga, et jookse
kohe ostma. Aga näe keegi ei ostnud. Ju siis ikka pole asi nii lilleline, eriti kui auto oli müügis odavamalt kui enamus S6.
Nägin kuulutust, tegin kerged arvutused ja läksin vaatama.
Jõudsin kohale, tegin oma pakkumise ja sain müüjaga kokkuleppele. Tõin koju ära.
Müün mootori ja kasti maha ning panen diisli peale.
Auto oli müügis 2500€, praegu diisli valmis teen, siis usun et müün suht kiiresti selle maha 4000€ eest. Mõtlemis ainet?
Aga ei, auto teen omale ja plaanis sellega pikalt sõita.
MIKS? Sest meeldib välimus, vedrustus,sisu just see, mida tavalisel s6 ei ole.
Mõni väidab et ei olnud raha S-i ülalpidamiseks. Aga ometigi oli kohe raha võtta tagataskust ja osta see masin projektiks, sai temaga natukene
sõidetud ka. Ja näe on veel tagataskust raha võtta, et osta diisel doonor ja uskuge mind, emme ei anna mulle raha selleks. Ja lisaks on veel raha, et
üleval pidada praegust autot. Ma lihtsalt ei näe mõtet enda jaoks sellisel autol - sellise küttekuluga. Mul on vaja praktilist,mugavat,
säästlikku,nelikveolist, endale meeldivad autot.
Ja ütleme nii, et selle autohind tuleb enda jaoks lõpuks kusagil 1000-2000€, olenevalt palju remondi peale raha kulub.
Korralik lisadega diisel Q ( sellist sisu,veermikku,välimust ikka ei saa ) maksab kusagil 3500€
Nii et kokkuvõttes on mul pea 2000€ odavamalt käes, palju erilisem välimuselt, sisult ning paremate sõiduomadustega auto.
Ning mis kõige tähtsam, mina olen rahul lõpuks!
Paneb mõtlema? | Siin pole mõelda miskit! Kui sina leidsid endale auto mis meeldis ja tegid selle oma vajadustele vastavaks siis on
asi ju ok. Anna minna ainult ja tunne mõnu. Tubli et ära tegid. Austus sulle.
Adolf Hitler!
|
|
|
|
rulamees
huviline
Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT
|
postitati 19.02.12 21:36
|
|
|
Paljuga lõpuks + i kätte said?? Kui just saladus ei ole.
Võid privasse ka saata - kui ei taha nuttu ja hala foorumisse.
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.12 21:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Big
Autosid ei ehitatagi teiste jaoks. | Tekkis küsimus , kellele neid autosid siis ehitatakse? Suht huvitav lause, ei saa mainimatta
jätta.
Adolf Hitler!
|
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.12 21:42
|
|
|
Seda teemat siia ei teinud freelander ja nagu ta õelnud on, siis huvilist-lugejate autode alla on teema tehtud nö päeviku pidamiseks, samuti on minu
a4 teema "hooldusraamatuks".
Miks ma nii palju sõna võtan, on seepärast, et totter on vaadata mingit lühinägelikku laimu, kuigi omanikule on see kooslus kõige taskukohasem.
Olgu tegemist kasvõi päris RS6`ga (ntx põlenud c5 rs6), mis oli saadaval 1000€`ga. Peaks taastama sellegi originaalkonditsiooni, muudatusi
tegemata?
Edit: rix30, mina hooldan ja "ehitan" oma autot enda jaoks, mitte teiste. Olgu selleks kati eemaldamine, boostkella lisamine, tooni lisamine,
ilusate velgede lisamine, numbrialuse eemaldamine...kõik ikka seepärast, et endal rahulolev tunne ja ilus vaadata oleks.
|
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.12 21:55
|
|
|
Seda teemat siia ei teinud freelander ja nagu ta õelnud on, siis huvilist-lugejate autode alla on teema tehtud nö päeviku pidamiseks, samuti on minu
a4 teema "hooldusraamatuks".
Miks ma nii palju sõna võtan, on seepärast, et totter on vaadata mingit lühinägelikku laimu, kuigi omanikule on see kooslus kõige taskukohasem.
Olgu tegemist kasvõi päris RS6`ga (ntx põlenud c5 rs6), mis oli saadaval 1000€`ga. Peaks taastama sellegi originaalkonditsiooni, muudatusi
tegemata?
Edit: rix30, mina hooldan ja "ehitan" oma autot enda jaoks, mitte teiste. Olgu selleks kati eemaldamine, boostkella lisamine, tooni lisamine,
ilusate velgede lisamine, numbrialuse eemaldamine...kõik ikka seepärast, et endal rahulolev tunne ja ilus vaadata oleks. | See, et
auto tehti dislaks on vb selle masina õnn ja jäi ellu! Parem projekt kui roheline leht persepeal ja kõveras puude vahel koos mõne koolend hingega.
Järgmisena võiks ju keegi mingi rs-i teha elektrikaks.Oleks Puhmas teinud tdi r5 motoga driftika oleks kõik kiitnud ja kaasa elanud kuidas typ 85
coupe ilma teeks diisel südamega Kunagi aastaid tagasi kõlkus omalgi mõte
teha D11 R5 tdi.
Adolf Hitler!
|
|
|
|
tarts
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.12 05:22
|
|
|
On kuidas on, kuid kindel, et paljud saavad nüüd rõõmu tunda S6 ja lausa plus erimudelile kiirenduses "ära tegemisest" - omanik rahul erilise
autoga, paljud teised rahul, et nende vähem eriline auto on kiirenduse poolest erilisem
www.eksperthooldus.ee
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 20.02.12 08:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarts
On kuidas on, kuid kindel, et paljud saavad nüüd rõõmu tunda S6 ja lausa plus erimudelile kiirenduses "ära tegemisest" - omanik rahul erilise
autoga, paljud teised rahul, et nende vähem eriline auto on kiirenduse poolest erilisem |
Ma pakun et 90% tavaliiklejast ei pane seda masinat sellisena tähelegi.
Ja ka minupoolt peotäis lugupidamist, et on viitsimist ja tahtmist masin enda vajadustele sobitada.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 d3 171kw
|
postitati 20.02.12 09:03
|
|
|
Vabandage väga, aga igalpool on juba sellest teema.
Auto oli müügis ja hind sobis ostjale(oli müügis avalikus kohas), mis seal vahet on, kas ta läheb vanarauaks või saab uue elu diislina.
Parem, kõik need teadja ja oskajad mehed lisage head nõu mis ja kuidas teha. Vinguda oskavad kõik.
Miks mitte kohe osta R5 diisel quattro? Sest nende raipede eest küsitakse räiget hinda, korralikud on veel kallimad. Omanik tahab teha võimalikult
odavalt hea kompleksusega masina.
Kurb elu on see, et need head, võimsad autod on suht odava hinnaga liikvel, oma kütusekulu poolest.
Tänu sellel ostetakse neid, võetakse veel viimast välja ja müüakse jälle edasi, keegi ei hoolda neid korralikult, kuna see on kallis.
Kui see PLUS oleks olnud väga korralik ja hea,siis vaevalt ta nii odavalt müügis oleks olnud, et toorikuks seda osta....
Edu ja jaksu kõigile.
|
|
|
urquattro
huviline
Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI
|
postitati 20.02.12 10:15
|
|
|
Autosid ei ehitatagi teiste jaoks. |
Hästi öeldud.
Freelander- teeme võidu, kumb masina ennem sõitma saab
Raivo- veel üks arulage klubiline (S4 muutumas TDI-ks).
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 20.02.12 11:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Priit86
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
Milleks osta kohe eesmärgiga V8ga PLUS mudel (mida toodeti juba alla 1000 eksempleri!) ning see R5 traktoriks teha?! Täiesti ajuvaba!
|
Aga sellisele mõttele pole tulnud, et ehk omanik sai selle plus-i odavamalt kätte, kui sarnase tavalise S-i ???
Sinu tekst on täiesti ajuvaba, kui sa asjast midagi ei tea ega pole uurinud. Targutada oskame me kõik !
Peace! |
Ok ei ole tõesti aega ega viitsimust olnud (kas või juba seal streetrace foorumis hulgem lehti läbi lehitseda) ja loengi kui aega leian!
Lihtsalt mul oli endal plaan seda masinat lähiajal vaatama minna, päris kindla sooviga kuna C5 S6 250Kw manuaalse kastiga ei ole leida ja see vanema
aja S6 C4 240kw nagu päris meeldiv üllatu kui kuulutus ilmus.
Ja nüüd loe seda teemat! Plus läks diisliks, *** oma hoovi oleks tahnud seda!
Peace!
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.12 11:24
|
|
|
Eks me kõik ole kõvad mehed tagantjärgi targutama ja rusikatega vehkima. Inimesi, kes aga ka vastavalt käituks, on väga vähe.
|
|
|
|
siLc
huviline
Registreerunud 05.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: 2011 VW Passat EcoFuel
|
postitati 26.02.12 16:36
|
|
|
Kui keegi on poleemika S6+ SR teemat viimasel ajal jälginud, siis kas teema juba visati prükkarisse või tehti nähtavaks ainult valitud seltskonnale?
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 26.02.12 16:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: siLc
Kui keegi on poleemika S6+ SR teemat viimasel ajal jälginud, siis kas teema juba visati prükkarisse või tehti nähtavaks ainult valitud seltskonnale?
|
Ma ei viitsiks ka ehitusest infi üless panna kui kari lambaid vingub.
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
postitati 27.02.12 06:53
|
|
|
Turboclub- is olid ka marupalju osi müüa. Osad hinnad olid muidugi jahmatama panevad, eag eks see ole iga enda asi kaua midagi müüb. Aru ei saa ainult
sellest, et kuulutuses oli juba esimene stange ja tagumine luugipealne paneel ja originaal xenonid, Mis su sellisest "haruldasest" diisel s6-st siis
tuleb, kui juba selliseid pudinaid maha ärid?
Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.02.12 08:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Järjekordne vinguv lalin... |
Sul on mingi isiklik trauma seoses selle auto omanikuga?
Või millest on ajendatud see igas foorumis tekitatav kiun sinu poolt?
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 27.02.12 08:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Järjekordne vinguv lalin... |
Sul on mingi isiklik trauma seoses selle auto omanikuga?
Või millest on ajendatud see igas foorumis tekitatav kiun sinu poolt? |
Väga täiskasvanulik suhtumine esiteks...
On keelatud oma arvamust kuskil avaldada v? Ei meeldi midagi, ära loe. Lihtne, kas pole? Kus siin see vingumine oli? Vastasin mokitsa kergelt
iroonilisele küsimusele.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |