Lehekülgi: 1 2 3 |
Ott6
huviline
Registreerunud 02.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.02.12 19:44
|
|
|
Misasi see üleüldse on?
Audi A6 2.5 TDi C4; BMW 530D E39; A6 1.9 TDi C5; A4 Avant 1,9 TDi B5
|
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 13.02.12 20:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: markuu
V6-tel peaks olema sumbuti kaheraudne. Sul on siis vahetatud siis vähemalt pütt 2.0-se vastu? |
Qvadrod peaksid kaheraudsed olema, esiveolisi oli ka ühetorulisi. Muidugi see üks toru keeras väheke alla. Sumpa otsa järgi on see tõesti 2.0/2.3 oma
Tsitaat: | Algselt postitas: heiko
Termostaat on lõpetanud lepingu auto ei lähe soojaks alumist lõdvikut on paigatud kõvasti+ see on külm. |
Peabki külm olema, kui termostaat laseks suurele ringile, siis läheb alumine ludu kah soojaks.
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
heiko
huviline
Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 c3 2.3e 1990
|
postitati 14.02.12 07:27
|
|
|
Neid aretusi on seal omajagu. Tegemist on sellise plaadi kujulise asjaga mis läheb tagaklaasi juurde rippuma. Iluasi on põhimõtteliselt. Peal on
Sisalik ja alla tekst quattro millele on ühendatud külge ledid.
|
|
|
JoonasJJ
klubiliige
Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: '08 Civic Type R / '07 GRB STI
|
postitati 14.02.12 12:23
|
|
|
Väga stiilne, kui veel velje ka alla saab, siis väga viisakas samuti.
Kuidas 128kw seda masinat edasi viib?
|
|
|
martin333
huviline
Registreerunud 20.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: Passat B8
|
postitati 14.02.12 14:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: JoonasJJ
Kuidas 128kw seda masinat edasi viib? |
Hästi, see mootor kõige võimsam sajal. Mu 110kw läheb ka päris hästi.
|
|
|
JoonasJJ
klubiliige
Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.12 16:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: martin333
Hästi, see mootor kõige võimsam sajal. Mu 110kw läheb ka päris hästi. |
Mu isal juhtub olema 2008. aasta 4-vedune riisirakett ja selle 110kw ei ole küll nüüd teab mis näitaja. Kiirusel 100+ möödasõidul masinal enam olulist
minekut ei ole.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 14.02.12 18:28
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: JoonasJJ
Mu isal juhtub olema 2008. aasta 4-vedune riisirakett ja selle 110kw ei ole küll nüüd teab mis näitaja. Kiirusel 100+ möödasõidul masinal enam olulist
minekut ei ole. |
Täiesti pointless postitus
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
postitati 14.02.12 20:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeus
Peabki külm olema, kui termostaat laseks suurele ringile, siis läheb alumine ludu kah soojaks. |
Aga kui termostaat hoiab väikest ringi siis kipub ikka kuumaks minema, mitte ei jää külmaks. Pigem on suur ring lahti koguaeg ja ei jõua lihtsalt
soojaks ajada sõiduga mootorit. Kui kohapeal käib siis peaks alumine lõdvik leigemaks minema ikka.
|
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 14.02.12 20:18
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
minekut ei ole. |
Täiesti pointless postitus |
Eks jah oleneb milliste pöörete juures milline võimsus ja pöördemoment
on ning millised käikude ülekandearvud ja auto tegelik mass. Mõnel mootoril peavad pöörded praktiliselt põhjas olema, et saavutada enam-vähem max.
võimsus, teisel aga juba poolte pööretega enamus võimu käes. Tavaliselt keegi ei taha/julge väga suuri pöördeid kasutada ja seega jääb ka suur osa
võimsusest kätte saamata.
|
|
|
JoonasJJ
klubiliige
Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.12 23:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Täiesti pointless postitus |
Täiesti pointless märkus täiesti pointless inimeselt täiesti pointless kommertspühal.
Tsitaat: | Algselt postitas: 100
Eks jah oleneb milliste pöörete juures milline võimsus ja pöördemoment
on ning millised käikude ülekandearvud ja auto tegelik mass. Mõnel mootoril peavad pöörded praktiliselt põhjas olema, et saavutada enam-vähem max.
võimsus, teisel aga juba poolte pööretega enamus võimu käes. Tavaliselt keegi ei taha/julge väga suuri pöördeid kasutada ja seega jääb ka suur osa
võimsusest kätte saamata. |
No, täpsustuseks mind huvitaski see, et kuidas see mootor nii suurt kere kiirusel 100+ edasi viib.
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 15.02.12 06:28
|
|
|
No, täpsustuseks mind huvitaski see, et kuidas see mootor nii suurt kere kiirusel 100+ edasi viib. |
Kui kickdown teha (gaas põhja vajutada), liigub ilusti edasi . Ja pole ka möödasõidud rasked . (Jutt käib siis 2,8l mootorist). Käikudega mängima ei
pea . Ja ka linnas on võimalik 5ndaga sõita . Pole küll sellist kiirendust, kui kolmanda- neljandaga, kuid liigub normaalselt . Jõudu on sel mootoril
piisavalt .
Priit86
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
epidemic
huviline
Registreerunud 21.12.11
Kasutaja on eemal
Auto: Mazdaspeed 3, Isuzu D-Max, Audi S6 C5, Lexus IS-F
|
postitati 16.02.12 10:50
|
|
|
No, täpsustuseks mind huvitaski see, et kuidas see mootor nii suurt kere kiirusel 100+ edasi viib. |
Need vanad V6 mootorid kusagil 100+ km/h alles hakkavad edasi minema. Pigem on need väikestel kiirustel ja madalatel pööretel kole uimased.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.12 11:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: epidemic
Need vanad V6 mootorid kusagil 100+ km/h alles hakkavad edasi minema. Pigem on need väikestel kiirustel ja madalatel pööretel kole uimased.
|
Just nimelt, autod on nii erinevad, et hakata teise auto margi, teise aasta tuhande tootmisaasta, teise mootori skeemi ja teise tootjamaa auto baasil
järeldama, et ei liigu või on uimane on mõtetu ja selle tõttu ma ka ühte eelnevat kommentaari, võibolla natuke arrogantselt, mõtetuks pidasin
|
|
|
JoonasJJ
klubiliige
Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.12 11:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat: | Algselt postitas: epidemic
|
Just nimelt, autod on nii erinevad, et hakata teise auto margi, teise aasta tuhande tootmisaasta, teise mootori skeemi ja teise tootjamaa auto baasil
järeldama, et ei liigu või on uimane on mõtetu ja selle tõttu ma ka ühte eelnevat kommentaari, võibolla natuke arrogantselt, mõtetuks pidasin |
Mida kuradit? Saad sa aru ka, mida ma kirjutasin?
Ma tahtsin teada, et kuidas selline AUDI mootor antud nominaalvõimsusega 4-vedust C4 kere edasi võiks vedada.
Kuna mul endal pole kunagi ühtegi autot olnud, tõin võrdluseks (üks väheseid võrdluseid, mida teha saan) ainukese auto, millega lähemalt tuttav olen
ja mille nominaalvõimsus on analoogne ja veoskeem sama. Minu väide oli, et see Subaru 110kw'ga ja 4-veoga ei sõida eriti enam peale 100km/h'd ja
siis uurisingi, et kuidas natukene raskem ja natukene võimsam masin võiks edasi liikuda. Ma ei öelnud omaarust Audi kohta küll midagi, vaid tulin seda
siia küsima... Ma vabandan, kui ma kirjutasin midagi valesti, aga juhul, kui ma seda ei teinud, siis palun mine ja õpi algklassi tasemel lugemist ja
tekstist aru saamist uuesti, tuleb kasuks... martin333 või antud teema nimiauto kohta ma nüüd küll arvamust ei avaldanud.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.12 11:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: martin333
minekut ei ole. |
Õpi ise lugem ja alusta enda postitustest, mina saan sinu tekstist nii aru, et a`la mis sa seletad, mul ka 110kw kogemus ja ei ole küll teab mis
näitaja! Või tahad siin alustada arutelu, kuidas erinevate tootja maade masinad ja erinevad mootori valemid erinevatel pööretel edasi veavad. Veoskeem
ei ole vast oluline siinkohal, sest 100 pealt vast nelikvedu veel väga ei poo. Ma olen ise omanud napid aasta c4 manuaali 110kw ja liigub täitsa
viisakalt, mis põhiline, teeb seda palju vaiksemal häälel, kui mingi R4 110kw riisirakett.
Kiirendus on muidugi väga subjektiivne asi, kuidas kellelegi piisav on, just selle ja ka kõige eelneva tõttu ma ka ütlesin, et see postitus ei ole sul
eriti mõtekas siin, muutujaid on liiga palju ja mõned neist veel ka subjektiivsed.
|
|
|
heiko
huviline
Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.12 22:58
|
|
|
Olete kõva lahingu maha pidanud nagu ma loen. Edasi astub hästi minu
jaoks,kütust joob sama kõvasti kui edasi astub. Auto oli müügis aga kuna kõik teised liikurid annavad järjest otsi siis vist müügiplaanid tuleb maha
matta. Jätan masina endale Aga teie rõõmuks mõned pildid salongist Mis seal salata eks mul ole kahju teda ka ära müüa!
Kahjuks sai ka ükshommik avastud,et keegi oli tänaval parkides külge sõitnud autole esistange mõras, suunatuli puru, esituli sissepoole sõidetud paar
kinnitust katki..
Veidi remonti aitas ja hetkel esiosa korras. V a stange mis mõraga
Minu töökoht!
Tagaistujatele miskit!
|
|
|
-ErNo-
huviline
Registreerunud 14.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi80b3.91, galant 93 ja Roller.
|
|
martin333
huviline
Registreerunud 20.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: Passat B8
|
postitati 20.03.12 17:21
|
|
|
Istmed tõesti korralikud ja ega muu kohta ka kurta ei saa. Ma vaatan, et sul ka käetugi ära vajunud, mille tegelikult saab lihtsasti tagasi väänata.
|
|
|
nug8
huviline
Registreerunud 28.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: a6 c7 2.0 tdi 2013
|
postitati 20.03.12 18:34
|
|
|
Kurat kui ilusad pildid
|
|
|
Tonx
huviline
Registreerunud 08.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: G31 540; Tucson AWD
|
|
heiko
huviline
Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.03.12 18:35
|
|
|
Tänan kõiki. See on väga hingelähedane mulle tõesti. Auto siis! Sõber on mulle piltnikuks, mitte mina ise.
|
|
|
nug8
huviline
Registreerunud 28.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: a6 c7 2.0 tdi 2013
|
postitati 23.03.12 01:31
|
|
|
Napst3Ži vana masin, teema siin. Iluvõre läks minu käest sinna külge.
|
|
|
heiko
huviline
Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.03.12 18:37
|
|
|
tööd ja vaeva on temaga kõvasti.
Uusi katalüsaatoreid on tarvis üks on seest tühi teine on poolpidune. Kellegil miski hea hinnaga pakkuda võib märku anda!
Rattalaager tahab vahetamist. Sõidab pagassis kaasas, vahetada pole olnud mahti.
Tagumine difri padi teeb kolksu kui liiga järsku sidurit lasta lahti.
Mootoripadjad vist on ka suht õhtul käigukang väriseb nagu tallesaba kui kohalt ära võtta.
Käsipidur vaja ühendada, trossid siis
Maanteel sai pidurid põhja vajutatud üks segane sõitis vahele. Pidurivoolik andis saba.Piduriõli lekib minimaalselt.
Õli vahetus ootab ees.
Suverehve tarvis.
Mootoriga võiks diagnostis ära käia.
Igav ei hakka!
|
|
|
kermz
klubiliige
Registreerunud 25.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI A6 AVANT C6 3.0 TDI quattro AUDI A6 AVANT C7 3.0 TDI quattro
|
postitati 28.03.12 19:08
|
|
|
Vaatasingi ,et auto kuidagi tuttav. Olen ise ka saanud sellele masinale
silma peale visata ,kui see oli veel eelmise omaniku käes. Nelivedu on kindlasti hea valik. Sisu ka igati ilus ja korralik.
Edu edaspidiseks.
|
|
|
Lauri-L
huviline
Registreerunud 20.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: VW Jetta MK1 1.5 / Audi 80 B4 2.0
|
postitati 28.03.12 21:31
|
|
|
Märkasin ühes teises saksa auto foorumis müügi/vahetuse kuulutust, miks nii ?
Piltidel tundub igati sile ja kena pill olevat.
Kui alles jääb siis jõudu ja jaksu, tegemist on alati vanemate autode kallal
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |