Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 9 |
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 08.01.12 13:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RedRockets
Tsitaat: | Algselt postitas: snoooz
endal samuti a4 b5 1.6 74kw ja kuna ma sõidan palju üksi või maksimaalselt kahekesi siis ei ütlekski et mootoril tuleb jõust puudu. No eks ikka ole
vahel tunne et tahaks võimsamat mootorit, kuid mina ei nurise enda mootori üle. |
Nuriseda pole jah väga, eks peab leppima sellega mis on!
Aga kütusekulu on ikkagi tal suhteliselt suur! |
Pidi olema jah sel 1,6l arvatavast nats suurem kütusekulu... aga lohutuseks võin õelda, et kw võiks alati rohkem olla!
|
|
|
lunatic
klubiliige
Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 allroad ja Volvo C70
|
postitati 08.01.12 13:49
|
|
|
Mul kah see süsteem peal, et aknad sulguvad automaatselt, aga peale seda kui aku klemmi maha võtsin see ei funka enam, äkki lõi mõne kaitse läbi
vms!
| Loodetavasti sul vähemalt üks ukselukk keerab.
Proovi sellist asja, et lahtiste akendega keera auto võtmest kinni ja siis hoia veidi aega võtit selles kinnikeeramise asendis (mitte kohe tagasi
"nulli"). Nii peaks comfort-funktsioon tööle hakkama ja ehk õpib ka signa jälle selle selgeks.
Edu autoga!
|
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, BMW
|
postitati 08.01.12 13:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lunatic
Mul kah see süsteem peal, et aknad sulguvad automaatselt, aga peale seda kui aku klemmi maha võtsin see ei funka enam, äkki lõi mõne kaitse läbi
vms!
| Loodetavasti sul vähemalt üks ukselukk keerab.
Proovi sellist asja, et lahtiste akendega keera auto võtmest kinni ja siis hoia veidi aega võtit selles kinnikeeramise asendis (mitte kohe tagasi
"nulli"). Nii peaks comfort-funktsioon tööle hakkama ja ehk õpib ka signa jälle selle selgeks.
Edu autoga! |
Suured tänud, täpselt nii see asi oligi!
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.12 19:08
|
|
|
Äkki on kellegil pakkuda Audi originaal kõlareid, mingi hea hinnaga?
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 10.01.12 19:14
|
|
|
Äkki on kellegil pakkuda Audi originaal kõlareid, mingi hea hinnaga? |
Pead ilmselt natuke täpsustama, kas esimesed või tagumised ja kui tagumised, kas siis aktiivid või passiivid jne ja üldiselt siis ostukuulutused
käivad teise kohta! Mina soovitan lihtsalt vaadata siit varuosade müügi alt mõni a4 varuosadeks ja helistada ning küsida, enamikel peaks need alles
olema, sest pole väga minev kaup. Hinnaks ära üle 10-15eur tk kindlasti maksa!
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.12 19:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Äkki on kellegil pakkuda Audi originaal kõlareid, mingi hea hinnaga? |
Pead ilmselt natuke täpsustama, kas esimesed või tagumised ja kui tagumised, kas siis aktiivid või passiivid jne ja üldiselt siis ostukuulutused
käivad teise kohta! Mina soovitan lihtsalt vaadata siit varuosade müügi alt mõni a4 varuosadeks ja helistada ning küsida, enamikel peaks need alles
olema, sest pole väga minev kaup. Hinnaks ära üle 10-15eur tk kindlasti maksa! |
Okei!
Vahet pole kõlbavad ka esimesed! Mul lihtsalt ajutiselt vaja kuna praegused tagumised on väga halvad!
Suvel nagunii plaanis kõik kõlarid ja juhtmed välja vahetada!
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.12 15:26
|
|
|
Täna selgus veel üks kurb asi!
See jõnksutamine on ikka alles.
Auto oli seisnud 4 päeva, kui sõidad igapäevaselt siis pole probleemi, tundub et mingi asi saab kuskil niiskust vist, mis ei tohiks saada!
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123
|
postitati 12.01.12 17:40
|
|
|
Mu meelest küll on Audi A4 tagumised kõlarid väga head ja mütavad ikka korralikult, minu teada pole lugu selline V6 ja 1.6 said erinevad kõlarid
külge. Mõlemal peaksid olema Nokia kõlarid (mu üks kõlar on ka pärit muidu 1.6 mootoriga doonorilt)... Vb mõjutab seda ka makk, kui on sul aftermarket
makk (näiteks mul on Alpine oma 4x45W võimuga) siis peaks kõlaritel ikka jõudu olema. Mõne D'n'B loo ajal on asi mul nii vali et juhi istegi väriseb
tümmi rütmis kaasa
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.12 17:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RTamm
Mu meelest küll on Audi A4 tagumised kõlarid väga head ja mütavad ikka korralikult, minu teada pole lugu selline V6 ja 1.6 said erinevad kõlarid
külge. Mõlemal peaksid olema Nokia kõlarid (mu üks kõlar on ka pärit muidu 1.6 mootoriga doonorilt)... Vb mõjutab seda ka makk, kui on sul aftermarket
makk (näiteks mul on Alpine oma 4x45W võimuga) siis peaks kõlaritel ikka jõudu olema. Mõne D'n'B loo ajal on asi mul nii vali et juhi istegi väriseb
tümmi rütmis kaasa |
Mul ei ole seal originaalid, mul on originaalis aind ees kõlarid, taha panin fordi kõlarid, mis fordis mängisid megahästi aga audis kahjuks mitte.
Originaalraadioga ei toimind esimesed ka väga hästi, aga uue makiga on esimesed ikka super!
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.12 17:55
|
|
|
tümmi rütmis kaasa |
Äkki sul ikka woofer ka!
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123
|
postitati 12.01.12 18:48
|
|
|
mul sedaan ja sedaanil pole ju woofrit (mu meelest woofy pandi kuudile pagassi, kui Bose süsteem. Või eksin?) ning ise pole ma ka sinna pagassi midagi
mürtsuma pannud. See tuleneb siiski nendest originaal Nokia kõlaritest.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.12 18:52
|
|
|
mul sedaan ja sedaanil pole ju woofrit (mu meelest woofy pandi kuudile pagassi, kui Bose süsteem. Või eksin?) ning ise pole ma ka sinna pagassi midagi
mürtsuma pannud. See tuleneb siiski nendest originaal Nokia kõlaritest. |
Vabalt võib olla woofer minu arust seal juhi pool küljes tagakoopa katete taga (mitte luugi taga) ja ega vist paljud ei teagi, et woofer on, sest
originaal Nokiad ei mürtsu nii väga Proovi nii, et keera uks lahti ja
vaata, kui palju siis tuleb pagassis seda mürtsu! Muide woofer ei ole ainult Bosel!
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.12 18:54
|
|
|
Mul ka esimesed mürtsuvad ikka päris korralikult!
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.12 15:22
|
|
|
Kas keegi teab milline kaitse on keskluku oma! Oleks vaja see puldiga keskluku värk vahele visata!
Ja kuskohast oleks võimalik bass kõlli voolu juhe tuppa saada?
Ei oska kuskilt tuua igalpool palju asju ees et tuleks palju lammutada, sellega ka küsimus kas ma sealt ei või võtta, kus see akupealt juhe tuppa
tuleb ja kaitsmebloki külge läheb?
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.12 16:19
|
|
|
Kas keegi teab milline kaitse on keskluku oma! Oleks vaja see puldiga keskluku värk vahele visata!
Ei oska kuskilt tuua igalpool palju asju ees et tuleks palju lammutada, sellega ka küsimus kas ma sealt ei või võtta, kus see akupealt juhe tuppa
tuleb ja kaitsmebloki külge läheb? |
Mujalt väga pole väga mõeldavgi. Ise ei ole seda tööd teinud (autot ostes oli juba tehtud), seega ei kujuta lammutus ulatust ette. Oletan, et piisaks
vaid rooli aluse (põlve)plasti ning spidoploki eemaldamisega.
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.12 16:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
tuleb ja kaitsmebloki külge läheb? |
Mujalt väga pole väga mõeldavgi. Ise ei ole seda tööd teinud (autot ostes oli juba tehtud), seega ei kujuta lammutus ulatust ette. Oletan, et piisaks
vaid rooli aluse (põlve)plasti ning spidoploki eemaldamisega.
|
Kas sul ka sealt võetud?
Igaljuhul olen juba palju lammutand, viskasin lõplikult ka selle autotelefoni jubinad välja, ainuke probleem on veel, et mingid juhtmed sealt lähevad
polstrivahele ja mul pole õrna aimugi kuhu nad välja jõuda tahavad!
Teen ka uued pildid autost, pärastpoole kui kokku panen siis lisan!
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.12 17:23
|
|
|
kaitse asukohta ma ei mäleta .. võta kaas maha ja otsi.. nimetus oli Zentrallug vms (suht alguse poole oli). Kui subbaka juhtmeid tahad vedada siis
kõige mõtekam viis seda teha on võtta põlve juures plastik maha (10 padrun ja kõristi abiga) küljepealt plastik maha siis vedada ilusti küljeuste
plastiku alt läbi ja siis niimoodi vedada pagassini, kui istmed klapitavad siis pole probleemi ka pagassi pääsemisega, istme kõrvalt läheb läbi
ilusti..
Quattru mainis et spidoplokk vaja eest võtta.. seda sa tegema ei pea, vead juhtme aju karbialt ilusti salongi ( aju juhtmete jaoks loodud august).
vaja läheb 6-7 meetrit kaablit kohe kindlasti.
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.12 19:43
|
|
|
Nii sai siis 5h garaaziz tegutsetud!
Viskasin selle autotelefoni jubinad kah välja, natuke juhtmeid on vaja veel pagassi vedada täna enam ei viitsind.
Sai vähe raadio juhtmeid kah tehtud, nüüd raadio käivitub koos autoga.
Puldiga keskluku süsteemi ei hakand tegema aga homme üritan vaadata!
Selgus ka et minu autol ei ole ikkagi välistemperatuuri näidikut.
Mõned pildid siis ka:
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.12 14:20
|
|
|
Niisis juhtmed veetud!
Täna sain ka keskluku mootori kätte, niiet kui homme aega on siis panen külge.
Lisasin ka uued pildid autost!
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.01.12 19:34
|
|
|
Niisiis vahepeal väiksed uuendused ka, sai siis pagasnik elektriliselt avatavaks tehtud, tegin ka teema DIY foorumisse!
Järgmisena ootavad ees veljed, mis plaanis valgeks värvida!
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.12 12:26
|
|
|
Tervist!
Polegi ammu midagi kirjutand, aga uuendusi ka väga pole, aind sai see pagasniku liist siledaks tehtud, aga tulemusega ise küll rahule ei jäänud, värv
oli väga vedel ja jooksis koguaeg, seega tuleb millalgi uuesti seda tööd teha, praegu ajutiselt käib küll.
Muidu auto praegu liigub küll väga hästi ja käivitus isegi nende külmadega!
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.12 14:22
|
|
|
Nende plastist ilukilpidega näeb ikka väga mannetu blank kuidagi välja. Nokiks veel, miks pole jalamatte ja kus sul see topishoidja peidetud on? Minu
teada see viimane mugavuslisa tuli alles facelifti käigus alates 99a.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.12 14:45
|
|
|
Nende plastist ilukilpidega näeb ikka väga mannetu blank kuidagi välja. Nokiks veel, miks pole jalamatte ja kus sul see topishoidja peidetud on? Minu
|
Topsihoidjad sellises vanuses b5-l täiesti olemas kahe istme vahel ees. Kas ka kindalaekas oli, ma enda oma pealt enam ei mäleta paraku
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.12 14:56
|
|
|
|
Topsihoidjad sellises vanuses b5-l täiesti olemas kahe istme vahel ees. Kas ka kindalaekas oli, ma enda oma pealt enam ei mäleta paraku |
Pagan, minu paar aastat vanemal b5-el küll ees istmete vahel midagi topsi jaoks pole. Kindalaeka ukse sisemisel poolel on küll topsi jaoks ainult
kerge süvend, aga sinna ei sõanda küll midagi asetada
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.12 15:00
|
|
|
|
Topsihoidjad sellises vanuses b5-l täiesti olemas kahe istme vahel ees. Kas ka kindalaekas oli, ma enda oma pealt enam ei mäleta paraku |
Topsihoidjad jah kahe istme vahel!
Kindalaeks ka olemas aga neid saab aind sesites kasutada, et kohvitopsi sinna panna, pudel küll sinna ei mahu!
Valuveljed ka olemas, aga need lähevad suveks alla!
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 9 |