Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 38 |
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: ‘07 BMW 335xi E91
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.12.11 14:54
|
|
|
Mul kapotisuurune tükk ootab kevadet, enne lumetulekut ei taha peale panna.
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.11 09:46
|
|
|
Kontuur kui selline on tal täitsa olemas jah kui käega katsuda, aga puhastamisel ei mängi see küll mitte mingisugust rolli, väga hästi ja libedalt
lükkad kõik sealt pealt maha, paremini isegi kui auto plekilt.
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.11 10:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ultra2005
Tallinnas nägin üht masinat millel oli praktiliselt terve kere sama materjaliga üle tehtud. Vennal võis see nali ikka päris kena klotsi maksma minna
Aga kuidas talvel sellist säbrulist pinda lumest puhastada on, see on juba
iseasi küsimus Aga katus tõesti kena väljanägemisega sedasi. Jõudu ka
edaspidisel tuunimisel |
http://www.auto24.ee/used/838662
Olen irl ka näinud.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 28.12.11 11:43
|
|
|
See pole ju sama....see lihtsalt matilt värvitud...sellisest kilest pole haisugi, mida S4Bit oma masina katusele istutas.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 28.12.11 11:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
See pole ju sama....see lihtsalt matilt värvitud...sellisest kilest pole haisugi, mida S4Bit oma masina katusele istutas. |
Millest järeldad, et värvitud? Vaadates luuki jms, siis suht kindlalt kiletatud
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 28.12.11 11:51
|
|
|
Ei viitsi otsida aga kuskil oli selle musta kohta ka kirjas, et värvitud ja enne oli see masin nagunii sinine.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.11 11:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
See pole ju sama....see lihtsalt matilt värvitud...sellisest kilest pole haisugi, mida S4Bit oma masina katusele istutas. |
... siis suht kindlalt kiletatud |
Aga mitte selle kilega, mida S4Bit kasutas.
Lisaks panustan värvimist ka selleks, et milleks katta kere kilega ja stange(d) välja jätta?
Esi ja tagastangel läige sees.
Sellisel juhul kaob ju kiletamise möte ning kui töesti kiletatud, siis stanged nüüd küll mingit meeletut hinnalisa ei anna, et need tegemata jätta
ning vastupidi.
Kuna oma silmaga pole isendit näinud, siis rohkem ei kommenteeri.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.11 12:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: yanekk
Ei viitsi otsida aga kuskil oli selle musta kohta ka kirjas, et värvitud ja enne oli see masin nagunii sinine. |
No kes siis nii värvib, et ainult luugi ääreni ja seest kõik ikka sinine, aga jah, ma ka pole masinat näinud, seega edasi ei vaidle
Kuitsile aga veel nii palju, et tehakse ka läikivamaid kilesid ja võibolla arvati, et nii on kenam, küsimus oligi kogu auto kilega katmises, üks on
mattmust, teine carbon look kolmas...
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123
|
postitati 28.12.11 12:19
|
|
|
ma küll ei jätka siin Carboni teemat, vaid mainin, et see FL blokk tegi sul asja ikka väga kenaks, meeldib endalegi väga selline valge-punase
harmoonia, ei tea kas preface plokile annaks ka valget valgust numbritele aretada.
Jäi silma ka ühes postis, et oled tellinud flip võtme, seoses sellega tekkis küsimus, kas sul tegemist HAA-tüüpi võtmega?
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.11 12:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RTamm
ma küll ei jätka siin Carboni teemat, vaid mainin, et see FL blokk tegi sul asja ikka väga kenaks, meeldib endalegi väga selline valge-punase
harmoonia, ei tea kas preface plokile annaks ka valget valgust numbritele aretada.
Jäi silma ka ühes postis, et oled tellinud flip võtme, seoses sellega tekkis küsimus, kas sul tegemist HAA-tüüpi võtmega? |
Mida täpsemalt silmas pead?
Usun et sellist kellaplokki leida on väga defka, kuna tegu 2000a. FL- ning VAG-COM plokiga
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.11 14:10
|
|
|
Ma oskan selle "laienditega" S4 kohta ka rääkida, see auto on kiletatud! Omanik ise tegi seda, kuna tegeleb sellise tööga. Olen ka lähedalt näinud,
ma ei tahaks kedagi maha teha, aga töö oli täielik BS. Selle auto üldine konditsioon on muidugi kõik vastav Tegu on 3M kilega muidu nagu aru sain, matt-must värvus. Aga minnes selle kile juurde veel korra tagasi, mida mina
oma auto katusel kasutasin ja NOS oma salongis, siis sellisega oli küll üle tehtud üks BMW X5, samuti rippus ta auto24 üleval, ei usu et enam seal on.
|
|
|
|
Mikkk
huviline
Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 + A6 C7
|
postitati 28.12.11 16:05
|
|
|
RTamme küsimusele prefacelift ploki valguse muutmise kohta on vastus eitav. Kellade taga on punane kile, mille tõttu see punane valgus üldse tekibki
ja kui nüüd see kile ära võtta, siis pidi asi pehmeltöeldes jube välja nägema. Selline info pärineb kahelt tuttavalt, kes teinud peamiselt G3, Passati
ja Audi kelladeblokke.
Tahtsin ka ise ühe spidobloki lasta sarnaselt ümber teha, kuid lihtsam pidavat olema facelift kelladeblokk otsida
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123
|
postitati 28.12.11 19:16
|
|
|
selge, Tänud Mikkk, sain oma küsimusele ilusti vastuse . Eks vaatab mis
tulevik toob, ehk sebib FL ploki äkki isegi kunagi.
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 29.12.11 17:16
|
|
|
Mitu korda kellaplokki vahetanud? Mõlemad peaks olema juba ju feisslifti omad? Nagu näha kompu ja lisakelladega kellaplokk pole kohe facelift ega
kellad valge valgusega.
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.11 07:31
|
|
|
Kas keegi teab:
uutel kelladel põleb lakkamatult kollane kannuke (engine oil sensor peaks olema)
Ega see pole sama mis oil temp sensor? Seda minu aastakäigul küljes pole. Kuidas see veateade ära saada?
Eelmiste kelladega seda viga polnud (oil temp. näidikud on mõlemal).
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.11 08:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: NOS
Kas keegi teab:
uutel kelladel põleb lakkamatult kollane kannuke (engine oil sensor peaks olema)
Ega see pole sama mis oil temp sensor? Seda minu aastakäigul küljes pole. Kuidas see veateade ära saada?
eelmiste kelladega seda viga polnud (oil temp. näidikud on mõlemal). |
Äkki mootoriõli tasemeandur?
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.12 18:17
|
|
|
Leidsin veel 2 pilti karboniseerimisest
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.12 18:32
|
|
|
Saad äkki lähemalt mõne pildi panna näiteks sellest samast käepidemest mis viimasel pildil, et kui hästi ta sinna peale õnnestub siis sikutada. Kunagi
kui mul katus tehti ja kõvasti juppe üle jäi, siis proovisin igavusest erinevaid detaile sellega katta, aga mitte ei õnnestunud, väga keeruline tundus
ja kole kortsu jäi. Võibolla on plaanis uus auto osta JÄLLE, ja seal oleks vaja kindlasti liistud üle kleepida.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.12 18:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: S4BiT
... siis proovisin igavusest erinevaid detaile sellega katta, aga mitte ei õnnestunud, väga keeruline tundus ja kole kortsu jäi. Võibolla on plaanis
uus auto osta JÄLLE, ja seal oleks vaja kindlasti liistud üle kleepida. |
Vb aitab teinekord kleebist fööniga veidi pehmendada.
Allkiri on sul asjalik
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.12 06:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: S4BiT
Saad äkki lähemalt mõne pildi panna näiteks sellest samast käepidemest mis viimasel pildil, et kui hästi ta sinna peale õnnestub siis sikutada. Kunagi
kui mul katus tehti ja kõvasti juppe üle jäi, siis proovisin igavusest erinevaid detaile sellega katta, aga mitte ei õnnestunud, väga keeruline tundus
ja kole kortsu jäi. Võibolla on plaanis uus auto osta JÄLLE, ja seal oleks vaja kindlasti liistud üle kleepida. |
Väga hästi läks peale, vähemalt see kleeps mis mul oli, hetkel mul seda 2 sorti isegi, 1 õhem teine paksem, aga jah - kuumutades venib nagu loom, võid
ka pallile ümber tõmmata. Taas-kuumutades taastab algkuju, ehk tõmbub tagasi sirgu.
Seda käepide tegin 2X, kuna esimesel venitasin ta liiga tugevalt "auku", jahedama ilmaga tõmbus pisut kokku, ja olidki servad lahti taas. Teisel
korras olin juba targem Igatahes super-äge "kile" on.
Nii nad teevad:
http://www.youtube.com/watch?v=Qd3uehLnAgw
|
|
|
Street1
huviline
Registreerunud 28.02.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.12 21:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: NOS
leidsin veel 2 pilti karboniseerimisest
|
Kuidas see käepide ära käib ,nimelt juhipoolt.
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.01.12 06:59
|
|
|
Polster maha, katteporolon maha, sealt 3 kruvi lahti, ja siis kangutad litsalt - ettevaatust peegli lülitiga.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 38 |