Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Kesk eesti teedelt .... (Vastuseid: 32 | Vaatamisi: 3228)
ryblik
huviline

Registreerunud 21.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel autotu

postitati 02.11.04 15:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja JohnDoe2200T
Eh mis rehve kasutad?

tea olen 4a sõitnud muidu ainult uniroyali talvedega pidavus on mega olnud.
eelmine aasta panin väga varakult caddyle alla ja ei kadunud sealt rohkem kui ühest rehvist 2 naela...
(uniroyal/ nordic 45 AD)

Eelmine talv panin alla AURORAD. Kasutanud seda marki rehve juba hea 3 aastat vist. Ja siiani nagu rahul. Suvekad ostsin ka see kevad samuti AURORAD.

Aga ma ikkagi veel alla ei pane. Ootan kuni esimesed libedad ära teeb. Kuigi isu juba on küll sõidumõnusid natuida ja 225-ed 195 vastu tõsta :D

C.R.E.A.M.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 02.11.04 16:30 Tsiteeri

Vahetasin paar päeva tagasi just samuti 225/45/17 - 195/65/15 naelte vastu ja kontrast missugune - rool muutus nii kergeks, nagu oleks kiilakas maas ja pehmusest parem ei räägigi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.04 19:01 Tsiteeri

oh tillae mis teema!!!
mehed/naised...
öelge mulle et mis temperatuuril hakkavad välja tulema talverehvide eelised suverehvide ees ???
kui mu mälu mind ei peta, oli selleks +5°C
ja täna hommikul sain isegi juba uisutada(naelad all) kuna lihtsalt ei arvestanud libedusega...olgugi et termomeeter akna taga näitas +3°C
seega...kui maapinnal on juba alla viie kraadi sooja, siis töötab talverehv suverehvist paremini...
ja need jobud(vabandage väljenduse eest kuid nii ma antud hetkel mõtlen teist) kes arvavad et midagi pole häda kui sõita suvekatega esimese lobjakani...siis sorry...te olete küll lootusetult hiljaks jäänud rehvivahetusega, lihtsalt tänage jumalat, allahhit või keda iganes et te elus ja terve veel olete.
aga samas...mul sügavalt savi kas olete veel terved...ise riskite oma eludega ja autoga...aga mis selle asja juures tõsiselt murelikuks teeb, on see: et te ei hooli ka kaasliiklejatest oma suhtumisega rehvidesse.
ja need kes väidavad et asfaldil naelad välja tulevad...no c'mon...selleks naelad ennem alla pannaksegi ju et nad jääl esimeste libisemiste ja pidurdamistega välja ei tuleks...sisse on vaja sõita ju
samas...kui pidevalt mõnuiga sussi anda(pooleveduliste rõõmud :P) siis muidugi ei püsi naelad sees...
aga kokkuvõte: :mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ryblik
huviline

Registreerunud 21.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel autotu

postitati 02.11.04 19:17 Tsiteeri

Ebameeldivalt kuri, aga noh...siiski peitus selles see idee, millele just vastust otsisingi, niiet vahet pole... Ei maksa kohe ninakaks muutuda, ma näiteks TÕESTi puhtsüdamlikult ei teadnud miks ma peaks praegu juba panema naelad alla... lugedes Sinu juttu saan aru, et sellel on siiski mõte sees...KUIGI sõidan koguaeg Tallinnas nii hommikul vara, õhtul kui öösel ja pole siiani oma suvekummiga veel ÜHTEGI libisemist täheldanud, seega jääb mulle natukene mõistmatuks see jutt uisutamisest...
Aga noh...tänan konstruktiivse teemaarenduse eest, eks järgmine kord maale sõites tõstan rattad ümber ;)

C.R.E.A.M.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 02.11.04 19:45 Tsiteeri

Ohtlikumad on liikluses ikkagi need liiklejad kes topivad talvekad alla ja arvavad, et on nüüd päästetud. Ning teised pöördugu allahhi jms tegelaste poole. No küsimus on ikkagi sõidustiilis. Kui inimene ei oska ka enne talve saabumist ilma libisemiste ja lohadeta hakkama saada sest ei oska libedusega arvestada siis on see inimene ju liikluses ohtlik ja sellist tegelast ei päästa reeglina ka korralik talvekas. Ei ole ühtegi mõistlikku põhjust miks peaks talvekad asfaldil sõitmiseks alla toppima, normaalselt mõtlev inimene lihtsalt nii ei tee.
SRY selline on minu arvamus.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 02.11.04 19:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja tonny
oh tillae mis teema!!!
mehed/naised...
öelge mulle et mis temperatuuril hakkavad välja tulema talverehvide eelised suverehvide ees ???
kui mu mälu mind ei peta, oli selleks +5°C
ja täna hommikul sain isegi juba uisutada(naelad all) kuna lihtsalt ei arvestanud libedusega...olgugi et termomeeter akna taga näitas +3°C
seega...kui maapinnal on juba alla viie kraadi sooja, siis töötab talverehv suverehvist paremini...
ja need jobud(vabandage väljenduse eest kuid nii ma antud hetkel mõtlen teist) kes arvavad et midagi pole häda kui sõita suvekatega esimese lobjakani...siis sorry...te olete küll lootusetult hiljaks jäänud rehvivahetusega, lihtsalt tänage jumalat, allahhit või keda iganes et te elus ja terve veel olete.
aga samas...mul sügavalt savi kas olete veel terved...ise riskite oma eludega ja autoga...aga mis selle asja juures tõsiselt murelikuks teeb, on see: et te ei hooli ka kaasliiklejatest oma suhtumisega rehvidesse.
ja need kes väidavad et asfaldil naelad välja tulevad...no c'mon...selleks naelad ennem alla pannaksegi ju et nad jääl esimeste libisemiste ja pidurdamistega välja ei tuleks...sisse on vaja sõita ju
samas...kui pidevalt mõnuiga sussi anda(pooleveduliste rõõmud :P) siis muidugi ei püsi naelad sees...
aga kokkuvõte: :mad:

Tegelikult on asi nii, et musta jääga ei aita sind naastrehvid ka , libised ikka ja kui pikkivahet ei hoia sõidad oma autol ikka nina lõhki.
Miudugi efektiivsus pidurdamisel, võrreldes suvekatega on märgatavalt parem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.04 19:54 Tsiteeri

OT: kle et nagu mis põhjusel sa quoted nii pika posti et sinna üks lause otsa öelda ?
ja ma ei olegi väitnud et naelrehv oleks kõikvõimas igasuguste libisemiste vastu.lihtsalt ütlen et kui tee temperatuur langeb alla 5 kraadi, siis on talverehv olenemata sellest et tee on kuiv, tunduvalt effektiivsem kui suverehv...
ja alla 5 kraadi töötab ükskõik kui kulunud talverehv ikkagi palju paremini kui ükskõik kui uus või hea suverehv

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 02.11.04 20:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja tonny
ja alla 5 kraadi töötab ükskõik kui kulunud talverehv ikkagi palju paremini kui ükskõik kui uus või hea suverehv

No sellise mõtteviisiga oled küll varem või hiljem puus, mõtle natuke ka ikka.
Lisada tahan siinkohal seda, et erinevates ja kahtlastes oludes sõites tuleks muidugi talvekummid varakult alla visata. Tallinnas vaid päevasel ajal sõites ei ole selleks siiani küll vähimatki vajadust.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 27.6% - SQL: 72.4%]