Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Kaua jätkub spämm postituste ja libafoorumlaste sissevool Audiclub foorumisse? (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 4599)
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 18.11.11 13:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
Kas ma ennast võin dinosauruseks pidada kui esimene pidevas kasutuses olev asi oli 086 ja siis sai veel perfokaartidega masinat proovida?? :D

Noh, sellega teenib juba respekti minu silmis :D
Minu esimene arvuti, millega midagi tegin, oli miski vene "Elektronika". Aasta võis olla kuskil 1989-1990...
Mälu on hägune selle koha pealt - mäletan, et midagi norton commanderi sarnast seal jooksis ning minu peale saadi metsikult pahaseks, kui ma autoexec.bat maha lasin :D

Tsitaat:
Algselt postitas: Eero
Pigem lihtsalt muuseumirotiks, 386 jõudis eestisse vast 87-88 ja vaevalt, et sa 5 aastasena pidevalt arvutit kasutasid :)

Oot, kui ma 4 aastaselt kasutasin, kas siis on midagi väga paigast ära? :(

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 18.11.11 13:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Oot, kui ma 4 aastaselt kasutasin, kas siis on midagi väga paigast ära? :(

Kõik olemeb mis aastal see toimus loomulikult. Tänapäeval oleks sa juba lootusetult maha jäänud rongist, mul kodus üks 2 aastane poiss kes vaatab ise youtubest multikaid :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 18.11.11 13:24 Tsiteeri

Nali naljaks aga kuna tol ajal ema töötas programeerijana Pärnu masinatehases siis sai seal ka tuliuusi 386'si näpitud. Sellises eas muidugi rohkem mängimiseks ja joonistamiseks aga 90'ndate alguses toimetasin juba dos'is ja NC oli ka üsna selge.

Tsitaat:
Algselt postitas: Eero
Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
Kas ma ennast võin dinosauruseks pidada kui esimene pidevas kasutuses olev asi oli 086 ja siis sai veel perfokaartidega masinat proovida?? :D

Pigem lihtsalt muuseumirotiks, 386 jõudis eestisse vast 87-88 ja vaevalt, et sa 5 aastasena pidevalt arvutit kasutasid :)

Minu esimene isiklik PC oli 286, kuigi teistel oli siis juba 486 kasutada :p

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.11 13:52 Tsiteeri

x86 ässad :)
Esimene oli "Krista", mc-delt lugesid mänge mällu ja siis andsid minna :)
Mingi imetabane valgustundlik pliiats oli ka küljes, aga seda ma tollal tööle ei saanudki.

Teemasse:
Ärge nüüd üle ka paanitsege, nagu Black ütles, siis ei ole see asi hetkel nii kriitiline, et peaks mingeid imenippe rakendama registreerimisel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.5% - SQL: 80.5%]