Tsitaat: | Esialgne postitaja Black
Tsitaat: | Esialgne postitaja margus0000ma tahaks neid tulesi näha mis on lakitud punaseks ja põlevad kollasena

ja see on mu lakitud esituli millega oli küllaga probleeme | No punaseks lakitud esisuuna eest ma paneks vangi. Miks sa valgeid sinna ei osta?
Ise lakkisin E30-l seepärast, et mulle tohutult meeldib disainielemendina selline esmakordselt vist Porsche 911 juures nähtud pikk punane
tagatuletriip. Plaanis oli ka omatehtud pikk tuledevaheline numbrialus samasuguseks teha, kuid enne sai see auto maha müüdud.
Praeguse Audi puhul enam lakkima ei pidanud, kuna oli võimalik saada kohe tehase poolt punase välispinnaga tehtud suunad ja nende vahele pikk sama
värvi paneel. |
ostsin endale Eints käest valged esisuunad aga kirsipunasele autole need üldse ei sobinud oli nagu seale sadul selga ja võtsin kohe eest ära ja
kinkisin vennale kellel on valge audi ja sinna sobisid nagu rusikas silmaauku , siis saigi esituledele punane lakikiht peale lastud
aga nüüd on peale
avariid kollased suunad ees ja enam lakkida ei kavatse ,ülevaatusel ja pollaritega muret vähem.
p.s kes tahab lakkimist proovida siis mul on pool purki punast lakki alles
|