TEEMA SAABKI LUKKU!!!
NIi seda aega olen siis kaua oodanud et selle teema saaks lukku panna!
Eile käisin siis mina ära seal kuri kuulsa HR: SÄRJE juures. Vot see on ikka ehtne audi friik, ja matahaksin näha mis autoga see vend seal hakkam ei
saa!?
Minu aeg oli siis 14,00 siis hakkaski ta tegema. 15min. pärast ütles ta mulle et mul esiteks on hammasrih 2 hammast valesti!!! Küsisin et kuda see
auto mul üldse töötas kas nii annab üldse pannagi , vastas mull et ju siis ikka saab. Ja siis enne kella 4 ütles ta mulle et see tuluke hakkab põlema
tänu detonatsiooni andurile et see läbi ja mingi pistik ei andnud ka eriti hästi ühendust. ja kui ma sealt garaazist välja lõpuks sain siis sain ka
enda auto 2,3 mootorit esimest korda proovida......Ausalt see oli midagi enamat kui lihtsalt sõidumõnu... Hinnast muidugi rääkida ei tahaks minu jaoks
oli see kallis aga point mix just sinna läksin oli auto korda saada ja saingi no ümmagrguselt nats alla1 kilo.
Kuidas ei näinud MEIE pärnu diagnosti vend aivar sellist lihtsat asja et hammasrihm valesti on ja hakkas mulle mingit 95 ultima soga ajama??? Minu
arvamus sellest inimesest on täielik t**t, kudas sellised lukksepaks saavad????
Minu suured soovitused kui olete hädas oma audiga panete ikka natuke oma autole raha siisse aga laske siis just selline friik enda auto kallale nagu
on see viljandi särg!
Kellegil mingeid küsimusi olen nõus vabalt vastama!
Suured tänud selle särjele!!!
NB!Pärnakad ja Pärnu maal elavad inimesed ange see 20 liitrit kütet ja
sõitke viljandi pärnus LIHTSALT EI OLE ÜHTEGI ÕIGET MOOTORI VENDA!!! Uskuge mind ma olen selle kõik läbi elanud!
|
|