Lehekülgi: 1 .. 17 18 19 20 21 .. 37 |
lehys
huviline
Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: Cupra Leon Sportstourer
|
postitati 09.12.10 16:25
|
|
|
No täna öösel on ikka korralik quattro ilm
|
|
|
Crp
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4 2.5TDI Quattro + Audi 90 Type85 + Hunnik teisi kolusi
|
postitati 09.12.10 16:52
|
|
|
Järvamaal on jõhker seis , lumi sajab kohe tagasi kui ära lükkad , poole tunniga on tänavad jälle meeletult kinni .
|
|
|
rkrimm
huviline
Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.
|
postitati 09.12.10 18:46
|
|
|
Noo see on küll hullumaja siin nüüd, liiklus maru aeglane, teed paksu lume all - puhas lõbu 
Aga kas ma siit hommikul minema ka saan see on omaette küsimus, kuna praegugi oli tänaval niivõrd palju lund, et mina mängisin sahka 
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 09.12.10 18:53
|
|
|
Mina jäin täna ööseks igatahes tööjuurde.
Proovisin mingi hetk kodupoole sõtkuda ja istusin 2 kilomeetri pärast koos hunniku teistega sõna otsases mõttes nagu maa sees.
Ümbruskonna teed on nii kinni et autosid on teedel lumevangis üle 50 juba.
Ei hakanud oma allesjäänud eludega enam riskima.
Jõudu.
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
MorpheusS
huviline
Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5
|
postitati 09.12.10 19:04
|
|
|
Sai käidud õues ning praegust olukorda hinnates võtsin otsuse vastu, et homme lähen ma tööle ikka oma autoga. Tööauto ei suuda mitte kuidagi sellest
lumest läbi närida(Peugeot Bipper), jäin ju selle pisikese punniga juba 10cm lumes kinni, mis ma siis üle 30cm lumega peale hakkan.
Aga selle eest võib sõit tööle olla päris huvitav 
Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW e60 (523) '05
|
postitati 09.12.10 19:18
|
|
|
Mnjah. See võis üsna alandav olla 
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 09.12.10 19:20
|
|
|
jokerAudi - Ma nutan öösel patja su pärast.. Või naeran Sa ikka tead et
talv pole alanudki, SÜGIS on meil praegu 
|
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.12.10 19:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MorpheusS
Tööauto ei suuda mitte kuidagi sellest lumest läbi närida(Peugeot Bipper), jäin ju selle pisikese punniga juba 10cm lumes kinni, mis ma siis üle 30cm
lumega peale hakkan. |
Kusjuures mul on töömasin sama j*nn, nimi küll Nemo aga üks Fiat kõik. Täna sai siin Tartu vahel tollega mähitud, tõsine vaev on punktist A punkti B
saada. Üritasin ühe esiveolise A4-ga joonel püsida, kuid EDL annab ikka monoAudile tohutult juurde ja pidin leppima tagatuledega. Kui öö otsa niimoodi
lund valab, siis hommikul tunnen kõikidele monomähkuritele kaasa.
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Ja ette ära ütlen juba, eriti kodanik rat_013-le, et ei, ma ei osta selle pärast veel q-d |
Mina küll ostaks 
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 09.12.10 19:48
|
|
|
Tartu kogunemisele ei jõudnud, sest tekkis möödapääsmatu vajadus külastada maakodu ja sealseid lahtilükkamata ning täistuisanud teid. Kunagine quattromees istus kõrval ja üritas mind veenda, et väga julgeks ka
ei tasu minna, siia me jääme. Ei jäänud. Ainus jama oli see, et lumi
käis üle kapoti ja kojamehed ei jõudnud seda ära pühkida. Mõnus kuhi tekkis lõpuks kapotile. Mõlemad olime sõnatud peale seda ettevõtmist, uskumatu.

|
|
|
cobra113
huviline
Registreerunud 20.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 2,6 avant quattro
|
postitati 09.12.10 19:51
|
|
|
Vend jäi mu audiga pm põhja peale kinni. Üritas läbida teed kus mingeid jälgi polnud. Ütles et oleks läbi murdnud, aga viskas lund niipalju klaasile
et ei näinud miskit ja kui hoo maha võttis, nii ta sinna põhja peale jäi 
Lund oli ca 40 cm.
|
|
|
Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A
|
postitati 09.12.10 19:52
|
|
|
Vabaduse puiesteel männiku teele laagri poolt tulles pöörata oli väga mõnus, külje aknast välja ei näinud, auto oli teega täpselt risti, esp tuli
põles millegipärast.
Üks idoodist bmw omanik tahtis küll mulle ette keerata. Sõitis vabakal must mingi 70 ga umbes mööd ja ei vaadanud et tema ette keeras ja ohukatega
seisma jäi audi. Õnneks sain varakult aru mis toimub ja võtsin ise oogu maha, et lontrus saaks reastuda. Milleks? Isegi sõitsin ca 60kmh kuna eest oli
tühi. Ja see mees ikka läks hulga kiiremini mööda. Fooritaga vaatasin, mingi nagaman ca 20! Võibolla olen hinnates emotsionaalne, aga noh sellise
teeoluga selline käitumine on hoolimatu.
Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 09.12.10 19:59
|
|
|
Mõtlesin et vaatan mis õues toimub, ukse lahti saamiseks pidin kogu oma 96 kiloga hoogu võtma. Meil siin lagedal on ikka täiesti kellad homme
hommikul.Ukse taga on hetkel ca 40 cm tihedat tuisukat.
Auto parkisin umbes kaks tundi tagasi ära, sellest on nüüd näha veel katuse kontuurid ja osake tagaluugist.
|
|
|
|
lorenzo
huviline
Registreerunud 05.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: B7 avant quattro, 2x 82' Ford Capri
|
postitati 09.12.10 20:03
|
|
|
Jube jama jah, lund viskab ikka usinasti üle kapoti klaasile ja tuled peidab ka ära niiet mõnel kõrvalisel teel ei jäänudki muud üle kui üli aeglaselt
teise käiguga sõita.
Aga jube mõnus ilm on, quattro jaoks.
|
|
|
ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe 2,8Q
|
postitati 09.12.10 20:13
|
|
|
Ilmataat, näita mida sa suudad ja ma näitan sulle mida suudab AUDI QUATTRO!
Poold tundi tagasi 50ga Keilast Tallinnasse tulles oli ikka vahepeal päris ebameeldiv, kui nähtavus viie meetri peale kahanes
ja isegi teeperve märgistuse järgi ei saanud enam orienteeruda. Mustamäele jõudes ja 14 korruselt alla vaadates oli päris mitmel pool autosi mis
niiöelda parkisid seal, kus tavaliselt sõidetakse. Hetk tagasi tuli selline kõne: kuule kas sa viitsid hommikul ennem tööle minekut minu maja eest ka
läbi sõita, et ma ka autoga tööle saaks?
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 09.12.10 20:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ulmefm
Hetk tagasi tuli selline kõne: kuule kas sa viitsid hommikul ennem tööle minekut minu maja eest ka läbi sõita, et ma ka autoga tööle saaks?
|
Tüüpiline, mulle eelmine talv paar hommikut töölt et "kle tahaks pirukaga kauba tagant ukse juurest peale võtta, tuled ka juba oma traktoriga vä? //
... ja sõidad paar ringi hoovis mööda "teetrajektoore" et teised ka liikuda saaks... //"  
Ma õnneks sadamasse sõbrale vastu veel öösel 
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 09.12.10 20:22
|
|
|
Ma panen filmikaamera akud laadima, homme hommikul on lõbusat tegevust maja ümber oodata .
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 09.12.10 20:25
|
|
|
Harryle alanduse poolelt kaastunne 
Hetkel veel ise saan kuidagi liikvele, sest pöhimötteliselt poole tunni takka käi masinaid sikutamas.
2 masinat enda sissesöidu vahetus läheduses päästetud ja teine suutis ennast linna"maasturiga" 3-400 meetrit eelmisest 2-hest eespool ära
uputada.
Eks varsti taas liikvele, sest naisuke avaldas samuti soovi lumevabalt koju saada.
Enda üle hurjustan ainult sellepärast, et krt ei suutnud pöhjakatet ära soetada - taaskord mootor lumevaibaga kaetud.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 09.12.10 20:47
|
|
|
Kagus on ka päris palju lund, aga ikkagi vist muu Eestiga võrreldes vähe. Quattroga kuhugi kinni ei ole võimalik jääda. 80 ja A4 ronisid mul oma
esiveoga platsil olevatest hangedest ilusti läbi. Põlluvaheline tee oli ainus huvitav koht; õigemini see koht, kus oleks pidanud tee olema. Tunde
järgi sõites sain jäljed sisse, mõni aeg hiljem tulev opel vectra juht vist oli küll õnnega koos, sai koju sõita Höövleid pole veel valla teedel näha olnud...
|
|
|
Anz27
huviline
Registreerunud 26.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 (B3) + VW
|
postitati 09.12.10 20:54
|
|
|
Jõudsin ka Pärnust Tallinna alles ja on ikka fuuria küll 
Tuisuvaalud ja nähtavus väga nigel, hea meel, et hing sees. Kohati pole teed nähagi.
Alguses tundus suht lõbus, aga pärast võttis monomähkijaga pressides ikka päris tõsiseks näoilme 
Ida pool ja Tartu kandis vist veel hullem. Kiiremas korras oleks ikka vaja quattro muretseda endale.
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
postitati 09.12.10 20:56
|
|
|
Just jõutsin koju
Tallinn-Tartu tripp oli ikka päris väsitav .
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 09.12.10 21:01
|
|
|
Keegi Tallinnas välja lõbutsema läheb, siis võib mind ka peale korjata. Auto on maal ja ise olen koolis, aga homme kell 12 vaja alles minna nii et
võib väljas tsillida küll .
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 17 18 19 20 21 .. 37 |