Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  17  18  19  20  21  ..  37
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2010 / 2011 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 902 | Vaatamisi: 133951)
lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Cupra Leon Sportstourer

postitati 09.12.10 16:25 Tsiteeri

No täna öösel on ikka korralik quattro ilm:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Crp
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4 2.5TDI Quattro + Audi 90 Type85 + Hunnik teisi kolusi

postitati 09.12.10 16:52 Tsiteeri

Järvamaal on jõhker seis , lumi sajab kohe tagasi kui ära lükkad , poole tunniga on tänavad jälle meeletult kinni .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.

postitati 09.12.10 18:46 Tsiteeri

Noo see on küll hullumaja siin nüüd, liiklus maru aeglane, teed paksu lume all - puhas lõbu :D
Aga kas ma siit hommikul minema ka saan see on omaette küsimus, kuna praegugi oli tänaval niivõrd palju lund, et mina mängisin sahka :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 09.12.10 18:53 Tsiteeri

Mina jäin täna ööseks igatahes tööjuurde.
Proovisin mingi hetk kodupoole sõtkuda ja istusin 2 kilomeetri pärast koos hunniku teistega sõna otsases mõttes nagu maa sees.
Ümbruskonna teed on nii kinni et autosid on teedel lumevangis üle 50 juba.
Ei hakanud oma allesjäänud eludega enam riskima.
Jõudu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D4

postitati 09.12.10 18:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Mina jäin täna ööseks igatahes tööjuurde.
Proovisin mingi hetk kodupoole sõtkuda ja istusin 2 kilomeetri pärast koos hunniku teistega sõna otsases mõttes nagu maa sees.
Ümbruskonna teed on nii kinni et autosid on teedel lumevangis üle 50 juba.
Ei hakanud oma allesjäänud eludega enam riskima.
Jõudu.

:) Sealkandis olla kole lugu jah, televisioonis ka hoiatas sinna mitte tulemast.

Aga et sul igav ei oleks, võid onlines lugejate küsimustele vastata:)))

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 09.12.10 19:03 Tsiteeri

No Jõhvi külje all toimuv on lausa roppus. Jäljed sõitsin sisse, 10min hiljem jälgi enam ei ole :D Aga hommikul on vaja tööle saada :mad: Eks siis kui ei lükata teed lahti, tuleb palgata puhkepäev :( Ja ette ära ütlen juba, eriti kodanik rat_013-le, et ei, ma ei osta selle pärast veel q-d :D

Siinkohal tervitan mõttes ka sõpra, kes oma B3 q mu juurest ära viis :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 09.12.10 19:04 Tsiteeri

Sai käidud õues ning praegust olukorda hinnates võtsin otsuse vastu, et homme lähen ma tööle ikka oma autoga. Tööauto ei suuda mitte kuidagi sellest lumest läbi närida(Peugeot Bipper), jäin ju selle pisikese punniga juba 10cm lumes kinni, mis ma siis üle 30cm lumega peale hakkan.

Aga selle eest võib sõit tööle olla päris huvitav :D

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.10 19:14 Tsiteeri

Püstolett, kuidas Rimmu tee on? :D
Täna tegin endale häbi, tagavedu vajab veel harjutamist. :D Driftsin Nurmenuku ringil, esimene tiir läks uhkelt külg ees. Mõtlesin siis, et ülbitsen veel ja panen teise tiiru otsa. :D Krt, poole peal läks vähe paljuks ja lõpetasin esiotsaga hanges ning umbes sajad silmapaarid nägid seda - need, kes ringile sõitu ootasid. :D Nelivedu tõi mind hangest välja ja siis kadusin ka sealt. :D

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
margusja
huviline

Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: BMW e60 (523) '05

postitati 09.12.10 19:18 Tsiteeri

Mnjah. See võis üsna alandav olla :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 09.12.10 19:20 Tsiteeri

jokerAudi - Ma nutan öösel patja su pärast.. Või naeran :D Sa ikka tead et talv pole alanudki, SÜGIS on meil praegu :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.10 19:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorpheusS
Tööauto ei suuda mitte kuidagi sellest lumest läbi närida(Peugeot Bipper), jäin ju selle pisikese punniga juba 10cm lumes kinni, mis ma siis üle 30cm lumega peale hakkan.

Kusjuures mul on töömasin sama j*nn, nimi küll Nemo aga üks Fiat kõik. Täna sai siin Tartu vahel tollega mähitud, tõsine vaev on punktist A punkti B saada. Üritasin ühe esiveolise A4-ga joonel püsida, kuid EDL annab ikka monoAudile tohutult juurde ja pidin leppima tagatuledega. Kui öö otsa niimoodi lund valab, siis hommikul tunnen kõikidele monomähkuritele kaasa.

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Ja ette ära ütlen juba, eriti kodanik rat_013-le, et ei, ma ei osta selle pärast veel q-d :D

Mina küll ostaks :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.10 19:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: margusja
Mnjah. See võis üsna alandav olla :)

Oli küll jah. :P Ma loodan, et nad mõistsid, et tee on libe ja ikka juhtub ning ma meelega külge ette ei ajanud. :D
Korra läks käest ükskord ka sadamas, aga siis õnneks pealtnägijaid ei olnud. Muidugi protsentuaalselt võib rahul olla, sest siiani need 2 juhtumit on ainukesed, mis on lõppenud teistmoodi, kui mõeldud. :D

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 09.12.10 19:48 Tsiteeri

Tartu kogunemisele ei jõudnud, sest tekkis möödapääsmatu vajadus külastada maakodu ja sealseid lahtilükkamata ning täistuisanud teid. :D Kunagine quattromees istus kõrval ja üritas mind veenda, et väga julgeks ka ei tasu minna, siia me jääme. Ei jäänud. :cool: Ainus jama oli see, et lumi käis üle kapoti ja kojamehed ei jõudnud seda ära pühkida. Mõnus kuhi tekkis lõpuks kapotile. Mõlemad olime sõnatud peale seda ettevõtmist, uskumatu. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
cobra113
huviline

Registreerunud 20.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 2,6 avant quattro

postitati 09.12.10 19:51 Tsiteeri

Vend jäi mu audiga pm põhja peale kinni. Üritas läbida teed kus mingeid jälgi polnud. Ütles et oleks läbi murdnud, aga viskas lund niipalju klaasile et ei näinud miskit ja kui hoo maha võttis, nii ta sinna põhja peale jäi :D
Lund oli ca 40 cm.

Samzik
klubiliige

Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A

postitati 09.12.10 19:52 Tsiteeri

Vabaduse puiesteel männiku teele laagri poolt tulles pöörata oli väga mõnus, külje aknast välja ei näinud, auto oli teega täpselt risti, esp tuli põles :D millegipärast.

Üks idoodist bmw omanik tahtis küll mulle ette keerata. Sõitis vabakal must mingi 70 ga umbes mööd ja ei vaadanud et tema ette keeras ja ohukatega seisma jäi audi. Õnneks sain varakult aru mis toimub ja võtsin ise oogu maha, et lontrus saaks reastuda. Milleks? Isegi sõitsin ca 60kmh kuna eest oli tühi. Ja see mees ikka läks hulga kiiremini mööda. Fooritaga vaatasin, mingi nagaman ca 20! Võibolla olen hinnates emotsionaalne, aga noh sellise teeoluga selline käitumine on hoolimatu.

Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 09.12.10 19:59 Tsiteeri

Mõtlesin et vaatan mis õues toimub, ukse lahti saamiseks pidin kogu oma 96 kiloga hoogu võtma. Meil siin lagedal on ikka täiesti kellad homme hommikul.Ukse taga on hetkel ca 40 cm tihedat tuisukat.
Auto parkisin umbes kaks tundi tagasi ära, sellest on nüüd näha veel katuse kontuurid ja osake tagaluugist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
lorenzo
huviline

Registreerunud 05.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: B7 avant quattro, 2x 82' Ford Capri

postitati 09.12.10 20:03 Tsiteeri

Jube jama jah, lund viskab ikka usinasti üle kapoti klaasile ja tuled peidab ka ära niiet mõnel kõrvalisel teel ei jäänudki muud üle kui üli aeglaselt teise käiguga sõita.
Aga jube mõnus ilm on, quattro jaoks.

ulmefm
huviline

Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe 2,8Q

postitati 09.12.10 20:13 Tsiteeri

Ilmataat, näita mida sa suudad ja ma näitan sulle mida suudab AUDI QUATTRO!
Poold tundi tagasi 50ga Keilast Tallinnasse tulles oli ikka vahepeal päris ebameeldiv, kui nähtavus viie meetri peale kahanes
ja isegi teeperve märgistuse järgi ei saanud enam orienteeruda. Mustamäele jõudes ja 14 korruselt alla vaadates oli päris mitmel pool autosi mis niiöelda parkisid seal, kus tavaliselt sõidetakse. Hetk tagasi tuli selline kõne: kuule kas sa viitsid hommikul ennem tööle minekut minu maja eest ka läbi sõita, et ma ka autoga tööle saaks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 09.12.10 20:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ulmefm
Hetk tagasi tuli selline kõne: kuule kas sa viitsid hommikul ennem tööle minekut minu maja eest ka läbi sõita, et ma ka autoga tööle saaks?

Tüüpiline, mulle eelmine talv paar hommikut töölt et "kle tahaks pirukaga kauba tagant ukse juurest peale võtta, tuled ka juba oma traktoriga vä? // ... ja sõidad paar ringi hoovis mööda "teetrajektoore" et teised ka liikuda saaks... //" :D:D

Ma õnneks sadamasse sõbrale vastu veel öösel :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 09.12.10 20:22 Tsiteeri

Ma panen filmikaamera akud laadima, homme hommikul on lõbusat tegevust maja ümber oodata :D.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 09.12.10 20:25 Tsiteeri

Harryle alanduse poolelt kaastunne ;)
Hetkel veel ise saan kuidagi liikvele, sest pöhimötteliselt poole tunni takka käi masinaid sikutamas.
2 masinat enda sissesöidu vahetus läheduses päästetud ja teine suutis ennast linna"maasturiga" 3-400 meetrit eelmisest 2-hest eespool ära uputada.
Eks varsti taas liikvele, sest naisuke avaldas samuti soovi lumevabalt koju saada.
Enda üle hurjustan ainult sellepärast, et krt ei suutnud pöhjakatet ära soetada - taaskord mootor lumevaibaga kaetud.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 09.12.10 20:47 Tsiteeri

Kagus on ka päris palju lund, aga ikkagi vist muu Eestiga võrreldes vähe. Quattroga kuhugi kinni ei ole võimalik jääda. 80 ja A4 ronisid mul oma esiveoga platsil olevatest hangedest ilusti läbi. Põlluvaheline tee oli ainus huvitav koht; õigemini see koht, kus oleks pidanud tee olema. Tunde järgi sõites sain jäljed sisse, mõni aeg hiljem tulev opel vectra juht vist oli küll õnnega koos, sai koju sõita:) Höövleid pole veel valla teedel näha olnud...

Anz27
huviline

Registreerunud 26.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 (B3) + VW

postitati 09.12.10 20:54 Tsiteeri

Jõudsin ka Pärnust Tallinna alles ja on ikka fuuria küll :D
Tuisuvaalud ja nähtavus väga nigel, hea meel, et hing sees. Kohati pole teed nähagi.
Alguses tundus suht lõbus, aga pärast võttis monomähkijaga pressides ikka päris tõsiseks näoilme :)
Ida pool ja Tartu kandis vist veel hullem. Kiiremas korras oleks ikka vaja quattro muretseda endale.

arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 09.12.10 20:56 Tsiteeri

Just jõutsin koju :)
Tallinn-Tartu tripp oli ikka päris väsitav .

;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 09.12.10 21:01 Tsiteeri

Keegi Tallinnas välja lõbutsema läheb, siis võib mind ka peale korjata. Auto on maal ja ise olen koolis, aga homme kell 12 vaja alles minna nii et võib väljas tsillida küll :D.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
 Lehekülgi:  1  ..  17  18  19  20  21  ..  37
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 7.2% - SQL: 92.8%]