Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  17  18  19  20  21  ..  44
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2009 / 2010 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 1089 | Vaatamisi: 146190)
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 22.12.09 14:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mikk_M
Kõlab nagu Kiltsi lennuväli. :D Teil pikk maa sõita ainult. Olud on üldiselt väga head seal, suur rada lihtsalt lume all, esimesel rajal on ühe platsi peal lume all veel korralik jää lisaks. Lund on piisavalt, et u. 100kmh mõlemat külge kord ette ajades enam peale esiakna mujalt autost välja ei näe ;)

Sorry, veits kauge + sirged teed ei eruta :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 22.12.09 17:20 Tsiteeri

Täna keegi männikule? (Eilne käik läks pe.se)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
martinito
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: Bayerische Motoren Werke

postitati 22.12.09 18:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Imres
Täna keegi männikule? (Eilne käik läks pe.se)

Kui paks seal jää üldse on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 22.12.09 18:56 Tsiteeri

Paksust ei tea aga paistis, et piisavalt. Tipphetkel mida nägin oli ca 10 masinat peal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.

postitati 22.12.09 19:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tonx
Männikul käidud. Ümber saare on sisse sõidetud sinna sõõr. Kalamehed kalastavad 1m raja äärest. Tegime siis Antsuga vähe suuremaks sõõri:P, et kalamehed täna ellu jätta.

Kahju et seal rajamoodi asja ei ole - ja kui ilmselt olekski, sõidetaks see suht kähku jälle mingiks pudruks ja kapsaks...

Männikul ikka eelmine aasta oli suht enamvähem rada sisse sõidetud. Lõpuks aint muutus selliseks künklikuks ja nõmedaks.
Muidu oli täitsa hää!

Rene.

QUATTRO.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.09 19:42 Tsiteeri

Täna sai töökaaslastele nelivedu tutvustatud, kes ise rõõmsalt kässarit kangutavad ja sellega siiani rahul olid. :D Peale demo nad oma esiveolistes erilist lõbu ei näinud.
Mõned tiirud ja lumevabast autost sai selline. :cool: Ei tea, kuidas ma Viljandisse nende velgedega sõidan, sest homme tööl olles on see lumi seal alles. Pildid on küll halva kvaliteediga (odav telefoni kaamera).

http://i175.photobucket.com/albums/w150/Audihoolik/Pilt017.jpg
http://i175.photobucket.com/albums/w150/Audihoolik/Pilt018.jpg
http://i175.photobucket.com/albums/w150/Audihoolik/Pilt016.jpg

Pilt kehva kvaliteediga, seega petab, kuid peale eespool olevat ära lükatud kohta oli täiesti pehme, ära sõitmata lumi, taga kaugel kalluritega veetud lumehunnikud, mis muudavad pildil oleva platsi nagu ebaühtlaseks.

http://i175.photobucket.com/albums/w150/Audihoolik/Pilt019.jpg

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 22.12.09 19:50 Tsiteeri

Quattro on fun kuubis, kuid fwd "huvitava" rehviga on veel lahedam jääl. Mul käed ikka veel värisevad adrekast. :D

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 Avant c4 2,2tq 20v; Audi A6 Allroad c6 3,0 TDI

postitati 22.12.09 19:54 Tsiteeri

Ja endiselt ka minu kodutee ajaliselt pikem. Täna olid siis Viljandis sahad ka juba oma töö teinud. Karuteene missugune :(
Kuid paar küljetamise kohat veel õnneks leidus.
Ma poleks iialgi uskunud, et automaat kastiga ka lõbus võib olla :P
Peaks ka mingit video varianti kaaluma. Mõte juba pikemat aega aga pole jaole saanud.

Nelikvedu - must have!
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 22.12.09 21:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rst
Quattro on fun kuubis, kuid fwd "huvitava" rehviga on veel lahedam jääl. Mul käed ikka veel värisevad adrekast. :D

Sai kah rada läbi sõidetud primitiivsema gps'iga :). Eks asjaosalised juba täpsustavad, kuna ja mis võiks toimuda. Pildike radadest. Ässa ja Rst Beast oli muidugi lennuk omaette :D.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.09 21:46 Tsiteeri

Vaadates ilm.ee sademekaart sajab homme öösel mingi kümme meetrit lund maha. Selles valguses ei tasu täna mitte tilkagi bena maha sõita :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro

postitati 22.12.09 23:07 Tsiteeri

Seepärast Sa seal Prismas niikaua aega veetsidki. :P
Täna ei olnud jah enam päris see mis eile aga siiski oli "fun" kohtades kus sahad pole käinud.

MorroW
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: 100 Avant 2.6 q

postitati 22.12.09 23:40 Tsiteeri

Teeolud on päris kurjad :D

http://teeilm.teeinfo.ee/main.php3

info/info

OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 23.12.09 00:27 Tsiteeri

Tänane õhtu läks korda. Igal võimalikul hetkel sai külge libistatud. Quattroga on asi ikka nii lõbus. Lõpuks kui sõbrad kõik laiali läksid, siis lasin ringteel ka G4S poiste ees oma 10 ilusat ringi veel :P. Oli ka hetk, kus oma lolluse tõttu oleks ühe puu peaaegu ära puutunud, aga noh ... tegijal juhtub. Õnneks jäi suts puudu;). Nüüd öö poole hakkas jubedalt tuiskama ka, nähtavus on suht nulli lähedane, aga sellest hoolimata on Rapla tühjadel tänavatel meeletult lõbus. Suutsin õppesõiduplatsil ühe viiese bemmi ka kivi otsast välja tõmmata :D.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.09 00:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Dan
Seepärast Sa seal Prismas niikaua aega veetsidki. :P

Teinekord vehi kätega rämedalt, siis tunneb ära ka :) Ma käisin koju süüa ostmas, aga ega ma poleks just PIDANUD kodus istuma :cool: Seltsis oleks segasem ikka :D

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.09 01:18 Tsiteeri

Tegin väikese mixi siis ka :) Suured tänud Ennule operaatoritöö eest.

link :: video

Liivatraktor
huviline

Registreerunud 30.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: Hõbedane

postitati 23.12.09 02:10 Tsiteeri

Sai just Ülemiste parklas 45 min põhimõtteliselt veedetud, üks punane universaal A6 C4 jälgis ainult :D

S
cigaro
huviline

Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.8 '97 + A6 C5 1.8T '02 + Avensis '16

postitati 23.12.09 03:26 Tsiteeri

Ma lihtsalt rohkem selline linnavahel kurvide külg-ees-läbija, käisin uudistamas mis parklates toimub. Hiljem nägin sind veel Sõpakal, tegid parajasti ümberpööret. ;)

Birdman
huviline

Registreerunud 02.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.09 04:08 Tsiteeri

Nii kahju, et quattro garaa˛is on ja kerged remonttööd käivad, pidin täna öösel Tartus jõhkra lumega esiveoga kurve sirgeks mõõtma:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Hardo
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 TDI S-Line

postitati 23.12.09 06:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013
Tegin väikese mixi siis ka :) Suured tänud Ennule operaatoritöö eest.

link :: video

See nüüd küll ilus tegu pole,et te avalikuks liikluseks mõeldud lõigul lolli mängimas käite.Elan ise samas rajoonis ja mulle ,ega ka kellegile teisele ei meeldi kui mingi debiil külg ees vastu lajatab.Mõelge kus te oma riistapikenduse harjutusi teete.
Kui keegi aru ei saanud,siis jutt käib ringraja U-kurvist.

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.09 07:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hardo
See nüüd küll ilus tegu pole,et te avalikuks liikluseks mõeldud lõigul lolli mängimas käite.Elan ise samas rajoonis ja mulle ,ega ka kellegile teisele ei meeldi kui mingi debiil külg ees vastu lajatab.Mõelge kus te oma riistapikenduse harjutusi teete.
Kui keegi aru ei saanud,siis jutt käib ringraja U-kurvist.

Ära targuta, arvad et ma pimedalt julgen hullu panna tänavatel ve? Me olime kambakesi ja teised LOOMULIKULT jälgisid kokkulepitud kohtades seistes et kedagi vastu ei tuleks... Ohutus ennekõike!!! Ja see ei ole siin maailmaparandamise teema, niiet peace :cool:

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.09 09:31 Tsiteeri

Rat kle, kuidas ja kui kiiresti oleksite saanud reageerida, kui "üleliigsed" autod oleksidki välja ilmunud?

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.09 09:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Rat kle, kuidas ja kui kiiresti oleksite saanud reageerida, kui "üleliigsed" autod oleksidki välja ilmunud?

Kust need autod niimoodi "ilmuvad", veidi ufonautikaks kisub juba ju :D Ma olen piisavalt arg et pigem tagasi hoida ja reaalselt kindla peale sõita kui pimedalt hullu panna. Ja teiselpool kurvi on piisavalt pikk sirge et igal seitsmeteistkümnel juhul kümnest seisan ma ammu tee ääres ja olen pool suitsu ka ära teinud kui mõni järgmisest kurvist ilmunud auto minuni jõuab... Aitab juba sellest teemast, see ei vii kuskile, mina olen veendunud et kõikvõimalikud ohutusega seotud küsimused olid antud olukorras lahendatud.

prestigio
huviline

Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.09 09:41 Tsiteeri

Kus kohas see suur parkla asub kus selliseid suuri poognaid võtta ja autosid peaaegu polegi?

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.09 09:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prestigio
Kus kohas see suur parkla asub kus selliseid suuri poognaid võtta ja autosid peaaegu polegi?

Suur-Sõjamäe kandis. Ega ma ka ei teadnud sellest midagi, üks teadjam sõber viis meid sinna kohale...

Hardo
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 TDI S-Line

postitati 23.12.09 09:44 Tsiteeri

See jutt,et inimesed olid väljas ja jälgisid jne.on puhas sitt.Selles kurvis sõitis 2001 a. välja üks auto ,kus 5 inimesest 4 hukkusid.Need olid minu tuttavad.Nii,et ära tule mulle rääkima midagi targutamisest.
Selle kandi inimesed on väga vihased igasuguste isehakanud sportlaste pärast kes ohutusest sittagi ei tea ja kel teistest pohhui on.
Suvel biked(kiirused 200 ja üle) ja muud driftikunnid.Talvel nelikveo nautijad jne.
Nii,et ärge imestage kui endaarust nalja tehes keegi kohalikest välja ilmub, ja teile viisakalt öeldes pasunasse annab.

Lehekülgi:  1  ..  17  18  19  20  21  ..  44
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 19.2% - SQL: 80.8%]