Lehekülgi: 1 .. 17 18 19 20 21 .. 30 |
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
Et oleks raskem!
|
|
|
|
taritz
huviline
Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.0 S-Line 2005
|
|
Kaljukiisu
huviline
Registreerunud 21.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
10.sept 09 Maaleht
Hiljuti justiitsministeeriumi poolt vangide hulgas läbi viidud arvamusküsitlus näitas, et meie ühiskond on muutunud kurjaks, valelikuks, tänamatuks
ning ebaõiglaseks.
Kaheteistkümneks aastaks peksmiste ning röövimiste eest süüdi mõistetud Valdo (nimi muudetud) tõdes, et sattus vanglasse esmajoones kaasinimeste
pahatahtlikkuse tõttu.
“Mitmed pealtnäha kenad inimesed, kellele ma peksa andsin, hakkasid mulle vastu, üks oleks mind äärepealt rusikaga kõhtu löönud. Ja paari tuhande
krooni pärast?! Kui sul endal on nii palju raha, miks ei võiks seda lihtsalt teistega jagada?” on Valdo ühiskonnas valitseva kurjuse pärast veel
aastaid hiljem nördinud.
Vägistamiste eest kaheksaks aastaks vanglasse mõistetud Afonja “Lõsõi” Konontšuk pole samuti ühiskonna suhtumisega rahul.
“Olen mees parimais aastais,” selgitas Afonja. “Üritasin seda headust, mis minus peitub, ka naisterahvastega jagada. Aga nemad? Selle asemel et
tänulikud olla, pistsid kõigest jõust kisama, paar tükki jooksid ära ja kutsusid isegi politsei! Sellist Eestit mina küll ei tahtnud.”
Et ühiskond on muutunud ihnsaks ja egoistlikuks, kinnitab ka teenekas röövel Heino, kes parasjagu kinnipidamiskohast hüppes on.
“Saime poistega teada, et ühel vanamehel on kodus voodimadratsi all suurem summa raha. No tema ju vana mees, mis tal selle rahaga ikka teha,” rääkis
Heino.
“Läksime poistega kohale, pakkusime mehele hea diili, et tema annab raha meile ja meie teda sel korral veel maha ei löö. Mehel polnud tänumeelt
ollagi, ikka küüned enda poole. Valetas meil suud-silmad täis, et tema on haige inimene, et raha pole, et see, mis aastatega kogutud, on kirstu jaoks
– ikka seesama vana laul mis neil kõigil,” ei suutnud Heino ära imestada. Õnneks sai valetaja teenitud palga.
“Võtsime vanamehe ette, kütsime kere kuumaks. Ja vaata, mis välja tuli – mehel mitusada krooni padja all. Kuidas saab üks inimene nii valelik
olla?”
Järgmine vangide heaolu-uuring toimub juba oktoobris, siis selgitatakse välja, kuidas on retsid rahul vanglates pakutava meelelahutusega.
Õlled kraanikaussi!!!! Ma ei ole õel! Õelus on minust lihtsalt suurem . . .
|
|
|
|
Kaljukiisu
huviline
Registreerunud 21.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
Mõned väikesed tarkused
Õppetund nr.1:
Müügiesindaja, administratsiooniametnik ja juhataja jalutavad lõunale ja leiavad antiikse õlilambi. Nad hõõruvad seda ja Džinn tuleb välja. Džinn
ütleb: „Igaüks võib esitada ühe oma soovi, mille ma täidan.“ „Mina esimesena! Mina esimesena!“ ütleb administratsiooniametnik. „Ma tahan olla Bahama
saarel, sõita kiirpaadiga ja olla ilma ühegi mureta enda elus.“ Pahh! Ja ta kaob. „Mina järgmisena! Mina järgmisena!“ ütleb müügiesindaja, „Ma tahan
olla Havail, lõõgastuda rannal oma isikliku massööriga, lõputu hulga Piňa Coladaga ja oma armastatuga.“ Pahh! Ka tema kaob. „Hea küll, nüüd
on sinu kord“ ütleb Džinn juhatajale.
Juhataja ütleb: „Ma tahan neid kahte lõunaks tagasi kontorisse.“
Loo moraal: Alati lase oma ülemusel esimesena rääkida.
Õppetund nr. 2
Kotkas istus puul, puhkas ja ei teinud mitte midagi. Väike jänes nägi kotkast ja küsis temalt: „Kas ma tohiks ka istuda sinu kombel ja mitte midagi
teha?“ Kotkas vastas: „Muidugi, miks mitte.“ Jänes istus puu alla maha ja jäi samuti puhkama. Järsku ilmus välja rebane, hüppas jänesele kallale ja
sõi ta ära.
Loo moraal: Et istuda ja passida, tehes mitte midagi, pead sa istuma väga kõrgel kohal.
Õppetund nr. 3
Kalkun lobises pulliga. „Ma tahaksin olla võimeline pääsema sinna puu otsa,“ ohkas kalkun, „kuid mul pole selleks jõudu.“ „Hea küll, aga näksi minu
pabulaid“ vastas pull, „need toidavad sind selleks piisavalt“ Kalkun nokkis tüki sõnnikut ja leidis selle olevat piisavalt toitev, et lennata kõige
madalama oksani. Järgmisel päeval, pärast sõnniku söömist, jõudis ta kõrgema oksani. Lõpuks, pärast neljandat päeva, jõudis kalkun uhkelt puu tippu
välja. Seal märkas teda farmer, kes ta maha lasi.
Loo moraal: Sõnnik võib sind tippu aidata, kuid see ei hoia sind seal kaua.
Õlled kraanikaussi!!!! Ma ei ole õel! Õelus on minust lihtsalt suurem . . .
|
|
|
|
KMA4
huviline
Registreerunud 28.03.09
Kasutaja on eemal
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Vaatan just tv3 pealt "transporter 2"'te. Ma ei suutnud kokku lugeda, mitu korda ühe jälituse käigus a8'lt W12 märgike esikandlelt ära võeti ja
tagasi topiti . Ei tea kuna küll autojuhil seda aega teha oli iga
kaadrivahetuse ajal .
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
meelisl
huviline
Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6 V6
|
|
raxi
huviline
Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal
|
|
AWD
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
|
-kupu-
huviline
Registreerunud 05.05.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2.5tdi quattro
|
|
SG=seagripp.
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pontu
Tsitaat: | Algselt postitas: Uk_
? |
Kas närvid ei pidanud vastu? Ootasid, et liha ja verd hakkab lendama.
|
Biturbo poistel on raudsed närvid, et ei saagi kohe aru, mis seal nõrganärvilistele oli
Kasside rubriigist mu lemmik
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
Maestro
huviline
Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant 2,8 142kw -98
|
|
KMA4
huviline
Registreerunud 28.03.09
Kasutaja on eemal
|
|
auditdi
huviline
Registreerunud 29.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5TDI Avant7 > A6 C5 2.5TDI Q
|
|
Vana karvane biker on oma pikal üksildasel suvetripil ja peatub suvalise kõrtsu juures umbes kolme miili kaugusel kohast "in a middle on nowhere".
Peatuma sunnib teda suur reklaamsilt:
KÜLM ÕLU - 2 $
HAMBURGER - 2,25 $
jUUSTUBURGER - 2,5 $
KANASANDWITCH - 3 €
RAHMAKAS PIHKU - 50$
Noh kontrollib siis vana tsiklimees oma rahakotist järgi, et kas vajalik summa ikka on kaasas ja astub baari. Seal näeb, et imekaunis baarinäitsik
serveerib just õlut paarile päikesest pargitud farmerile. Pöörab neiu vana bikeri poole ja teadva naeratusega küsib:"Jah? Kuidas ma võiksin teile
abiks olla?"
Vana biker kummardub baariletile ja küsib käheda häälega:" Neiu ma siin mõtlesin, et kas see olete tõesti teie, kes pihukat pakub?" Neiu naeratus
sulataks isegi alpide igijää kui ta vastab:"Jah, sa ei eksi, see olen tõepoolest mina."
Vana biker kummardub veelgi lähemale ja sosistab neiule vasakusse kõrva:" Ole hea mine pese oma käed ära, ma tahaks väga juustuburgerit."
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
|
jk.
|