Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  17  18  19  20  21  ..  23
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2008 / 2009 (Vastuseid: 552 | Vaatamisi: 59728)
serxx
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.09 13:11 Tsiteeri

Tuleks ehk isegi, kui teada on, et jää kannab ja luba jääle minna on olemas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.09 13:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013
Tsitaat:
Mina oleks ka igati käpp kui ma just põhja peale kinni ei jää oma madaldusega :P
Aga kui meid siit niipalju minemas on siis võibolla läheks koos?
koos ikka mõnnam kui juba asjaks läheb...

ma kuulan ka körv suur siis, et kust alustame koos minekut? ja kell?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro

postitati 23.01.09 15:48 Tsiteeri

Tsitaat:
No peale võib igatahes minna, selles ei tohiks probleemi olla, kui rahvast homme on siis saab normaalse raja küll :)

Nu kui kasutaja bestcar nüüd selle "tohiks" kohta veel niipalju infot juurde saaks, et probleeme kindlasti ei tule siis võiks jah juba mingi aja paika panna. :P Ja muidugi juhul kui jää paksus kahanenud pole!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
orukas111
huviline

Registreerunud 27.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.09 18:28 Tsiteeri

kas siis on homme minejaid? teeks äkki hoopis pühapäeval mineku?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
urquattro
huviline

Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI

postitati 23.01.09 21:06 Tsiteeri

Eh- plaanid lähevad peeti...S4-out, WRX- out...
Ise hommikul kohale ei jõua, kui siiski enne lõunat prooviks läbi sõita ja vähemal paar ringi teha.
Paagi panen igaks juhuks täis...:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
orukas111
huviline

Registreerunud 27.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.01.09 07:52 Tsiteeri

oskab keegi öelda midagi tänase seisu kohta järvel? paks jää on ja kas on ka mingi rajamoodustis sisse saadud?

bestcar
huviline

Registreerunud 16.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: Volvo V70 d5 -09, Audi 100 2.8q -92

postitati 24.01.09 09:07 Tsiteeri

Igatahes vend juba läks subaruga jääle ning kõik muurahvas ka, mina lendan ka nüüd sinna. Hetkeseisuga siin miinus kraad ja peale saab ka kindlasti :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
bestcar
huviline

Registreerunud 16.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: Volvo V70 d5 -09, Audi 100 2.8q -92

postitati 24.01.09 10:50 Tsiteeri

Järveääres käidud, aga tundub, et mingi tsikli klubi on ette jõudnud nii et meie autodega peale ei läinud. Ehk homme on plats puhas ja saab autdega ka sõita. jama värk igatahes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 24.01.09 10:56 Tsiteeri

a kle kas seal mingi rada on sees vä?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
urquattro
huviline

Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI

postitati 24.01.09 14:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: bestcar
Järveääres käidud, aga tundub, et mingi tsikli klubi on ette jõudnud nii et meie autodega peale ei läinud. Ehk homme on plats puhas ja saab autdega ka sõita. jama värk igatahes.

Käisin 12 paiku sealt läbi ja rääkisin seal ühe härrasmehega.
Selgus, et järgmine nädalavahetus tulevad seal Eesti MV mootoratastele.
Seetõttu rada ennem sisse ei aeta, et vältida raja n.ö ümmarguseks sõitmist. Seega lugupeetud klubilised, arvestagem teiste soovidega.
Hetkel on sinna tõepoolest väike ring sisse aetud, aga ma ei usu, et seal autoga eriti mõnus sõita oleks.
Peale võistlusi tehakse vist rada autodele sobilikumaks ja igasugused 2 ja 4 rattalised on teretulnud.
Pilt oli muidugi ilus, jääl ca 10-15 cm lund ja kui seal sahaga rada sisse ajada....
Hoiab siis pöialt, et vähemalt selline väike miinus püsiks.
Seniks tuleb Seljametsal ringe kruttida, homme jälle seal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.01.09 16:21 Tsiteeri

vähemalt asjalik info (Y)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Umpser
huviline

Registreerunud 01.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.09 10:42 Tsiteeri

Sai kohalikus karjääris käidud quattrot katsetamas. Uskumatu, mida suudab, aga kui liiale minna ja kinni jääda, siis enam paljast lükkamisest-kaevamisest ei aita :D
Natuke pildimaterjali:

Pilt1
Pilt2
Pilt3
Pilt4
Pilt5
Pilt6

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.09 10:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Umpser
Sai kohalikus karjääris käidud quattrot katsetamas. Uskumatu, mida suudab, aga kui liiale minna ja kinni jääda, siis enam paljast lükkamisest-kaevamisest ei aita :D
Natuke pildimaterjali:

Pilt1
Pilt2
Pilt3
Pilt4
Pilt5
Pilt6
su galerii pilte ei näe teised :)

aga see on jah üldteada-tuntud fakt et 1veo ja 4veo vahe on selles et 4veoga tuleb kaugemale traktori järgi jalutada :P

Umpser
huviline

Registreerunud 01.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.09 10:45 Tsiteeri

mis moodi ei näe ? peaks nägema :D

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.09 10:46 Tsiteeri

http://live.hot.ee/gallery/show_search_result?type=usr&uid=123584

Umpser
huviline

Registreerunud 01.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.09 10:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
http://live.hot.ee/gallery/show_search_result?type=usr&uid=123584

Tänud! Nüüd tundub toimivat

Umpser
huviline

Registreerunud 01.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.09 11:50 Tsiteeri

Vahepeal tekkis juba selline lootusetu tunne, et ei teagi kedagi, kes välja aitaks, mõtlesin, et huvitav kas kuusalu kandis q-mehi on, kui aktsioon käes, siis oleks kuskilt abi saada?lihtsalt mõte

Retro
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2xVW

postitati 03.02.09 20:03 Tsiteeri

Keegi teab mis seis männikul on ?

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 03.02.09 20:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Retro

Just otsisin seda teemat taga:)
Laupäeval ma Männikul käisin,kuid mitte jääl,vaatasin kaldalt olukorda,kuid söimas polnud kedagi-ainult jäljed ja kalamehed.
Kas vöisin olla äkki vales kohas-linna poolt suunaga sakku,esimene pööre vasakule,üle raudtee ja hoidsin ikka vasakule st.ei läinud seda teed,mis kulgeb paraleelselt maanteega.?
Teiselpool maanteed olev karjäär oli samuti autodest tühi,kuid tundus olevat mingi kogunemine kuna suht palju rahvast oli seal koos.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.

postitati 03.02.09 20:09 Tsiteeri

Tsitaat:

nu pühap sai käidud seal jää ääres vaatamas siis oli seal päris hunnik neid autosid peal seal rada ka sisse sõidetud, aga see piikidega suht rööpase sõidetud.
Aga tundub, et kannab ikka ;)

QUATTRO.
Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.

postitati 03.02.09 20:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olensaarlane
Tsitaat:

Just otsisin seda teemat taga:)
Laupäeval ma Männikul käisin,kuid mitte jääl,vaatasin kaldalt olukorda,kuid söimas polnud kedagi-ainult jäljed ja kalamehed.
Kas vöisin olla äkki vales kohas-linna poolt suunaga sakku,esimene pööre vasakule,üle raudtee ja hoidsin ikka vasakule st.ei läinud seda teed,mis kulgeb paraleelselt maanteega.?

vales kohas jah. rada on seal teises otsas selle veaduktipealt ülesõites kui liigud viljandi mnt suunas siis peale veadukti kohe vasakule metsasisse ja siis sealt saab sinna kus on tavaliselt jääle minek ja seal nad sõidavad :)

QUATTRO.
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.02.09 20:26 Tsiteeri

renz,kas sa mötled seda teeotsa,kus on viit,mis juhatab mingile ametlikule libeda rajale (ca 2km)jne. vöi ajan taas midagi segamini?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.02.09 20:32 Tsiteeri

Tsitaat:
renz,kas sa mötled seda teeotsa,kus on viit,mis juhatab mingile ametlikule libeda rajale (ca 2km)jne. vöi ajan taas midagi segamini?

Mina olen männiku jäärajale nii läind, et kui sakupoolt tuled siis ennem seda alexela tanklat keerad vasakule sõidad selle tee lõpuni ja siis tuleb sul mingi sild ette sellest üle ja siis kohe peale seda silda keerad vasakule ja oledki kohal. Kui tuled siis linna poolt sakupoole siis pead keerama peale alexelat paremale. ja nii jõuab kohale :)
Kui õhtuti liigud sinna ja üles ei leia siis võid helistada võin siis täpselt teed näidata kui kodukandis olen:D;)

QUATTRO.
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.02.09 20:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Renz0
Tsitaat:

Mina olen männiku jäärajale nii läind, et kui sakupoolt tuled siis ennem seda alexela tanklat keerad vasakule sõidad selle tee lõpuni ja siis tuleb sul mingi sild ette sellest üle ja siis kohe peale seda silda keerad vasakule ja oledki kohal. Kui tuled siis linna poolt sakupoole siis pead keerama peale alexelat paremale. ja nii jõuab kohale :)
Kui õhtuti liigud sinna ja üles ei leia siis võid helistada võin siis täpselt teed näidata kui kodukandis olen:D;)

Selge pilt.Teie siis söidate Tammemäe järvel,mina uudistasin suurt Männiku järve.
Eks tuleb nr.kollase paberiga igaksjuhuks audisse visata!Tänud

Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.02.09 20:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Renz0
Tsitaat:

Selge pilt.Teie siis söidate Tammemäe järvel,mina uudistasin suurt Männiku järve.
Eks tuleb nr.kollase paberiga igaksjuhuks audisse visata!Tänud

See ongi seal ju üks suur männikukarjäär. Kui läed sealt sisse kus näitab ametliku libedasõidurada siis sealotsas on toimunud motokrossid. keset seda karjääri on seal see saar. ümber selle on sõitmine tavaliselt old, aga nüüd siis minna veel natuke edasi selelst saarest siis seal taga on nüüd rada maha märgitud ja seal peal nad sõidavad.
Mina vähemalt rohkem ei tea küll kus siin selliseid järvesid on kus sõita! Mina olen alati seal käind. :)

QUATTRO.
 Lehekülgi:  1  ..  17  18  19  20  21  ..  23
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.5% - SQL: 79.5%]