Lehekülgi: 1 .. 17 18 19 20 21 .. 41 |
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 29.12.12 08:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audimees80
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Ei ole sinu jutuga nõus. Esiveolistele autodele ette kindlasti paremad rehvid. Mõtle, kui sul paremate rehvidega tagaots ää läheb, mis siis sind
teepeal hoiab. Vastus: mitte kui midagi.
Eile oli juhus endal selline. Viskas 90" kurvis kiirusel u 60km/h ( sadas tihetat lund ning tee võõras ning oli õhtul 8 paiku kui pime ) tagaotsa
ette. Väheke lappamist ja jäin teepeale. Kasutasin Vallai naaste eesotsas. Ja taga olid praktiliselt naeltest tühjad gislaved, mustert vaid 4mm. Ees
seevastu mustert 7-8mm ja 90% naeltest alles. Autoks A4 avant 1.9 diisel, manuaal. |
Loll "laps", et selliste rehvide kombinatsiooniga sõidad, politsei vist peaks oma tööd tõhusamalt tegema!
Ise just kirjutab, et viskas tagaotsa ette ja ikka paneb paremad rehvid ette Mis sa arvad, kas parem on minna puusse külg ees või nina ees?
BTW eesti keeles on sõna mustrit, mitte mustert. |
Mida siin politseil nokkida. Meie vabariigis on lubatud sõita 2+2, st. ühel sillal või rattapaaril peab olema ühe mustriga rehvid. Kui ees naelad,
siis ka taga naelad. Vahet pole kas rehvis 2 naela või rohkem. Politsei jaoks on see naastrehv. Oli suvel juhus kus rehve kontrolliti ja ühel rehvil
oli jäänud 2 naela sisse ja pollari jaoks oli see naastrehv. Taheti selle eest trahvi teha, aga mina vastu. Nokkisin need 2 naela kruvikaga välja ja
kõik ok. Lubati edasi sõita. |
Ei ole sul taga enam naastrehv, kui naelu praktiliselt enam pole, suvel muidugi vaadatakse asjale teistpidi natuke Aga milleks sellise lollusega ikkagi tegeled? 15 tolli vallai ei maksa suurt
midagi ka uuena mitte ja nii ebaühtlase pidamisega (olen siit lugedes aru saanud, et vallai naast on über pidamisega) masin on ohtlik, nagu sa ka tõestasid. Sinust on mul tegelikult pohlad, aga
kui sa selle mitte pidava sabaotsaga teeäärest mõne minu tuttava maha niidad, siis muutub asi isiklikuks.
BTW, ei pea olema sama muster, vaid sama turvisetüüp ehk siis lihtsalt kõik peavad olema naastrehvid, kasvõi kõik erinevalt tootjalt.
|
|
|
Erksolen
huviline
Registreerunud 19.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B5 1.8TQ
|
postitati 29.12.12 08:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Mul A4 all tutikad (Nokia) Nordman4 -d ja väga rahul nendega. Pidamine on hea ja müra ka täitsa talutav. Segu on ka -18 juures veel pehme. Korra on
need mind juba laksust päästnud, kui üks Kalmetu kooli õpetaja mulle lihtsalt maanteel ette keeras. Maandusin põllul pehme lume sees, autol polnud
mitte mingeid kahjustusi. Vedas. |
Mina soetasin ka need ja julgen soovitada.
|
|
|
audimees80
huviline
Registreerunud 14.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.9-81kw diisel avant 4WD
|
postitati 29.12.12 09:47
|
|
|
Ei ole sinu jutuga nõus. Esiveolistele autodele ette kindlasti paremad rehvid. Mõtle, kui sul paremate rehvidega tagaots ää läheb, mis siis sind
teepeal hoiab. Vastus: mitte kui midagi.
Eile oli juhus endal selline. Viskas 90" kurvis kiirusel u 60km/h ( sadas tihetat lund ning tee võõras ning oli õhtul 8 paiku kui pime ) tagaotsa
ette. Väheke lappamist ja jäin teepeale. Kasutasin Vallai naaste eesotsas. Ja taga olid praktiliselt naeltest tühjad gislaved, mustert vaid 4mm. Ees
seevastu mustert 7-8mm ja 90% naeltest alles. Autoks A4 avant 1.9 diisel, manuaal. |
Loll "laps", et selliste rehvide kombinatsiooniga sõidad, politsei vist peaks oma tööd tõhusamalt tegema!
Ise just kirjutab, et viskas tagaotsa ette ja ikka paneb paremad rehvid ette Mis sa arvad, kas parem on minna puusse külg ees või nina ees?
BTW eesti keeles on sõna mustrit, mitte mustert. |
Mida siin politseil nokkida. Meie vabariigis on lubatud sõita 2+2, st. ühel sillal või rattapaaril peab olema ühe mustriga rehvid. Kui ees naelad,
siis ka taga naelad. Vahet pole kas rehvis 2 naela või rohkem. Politsei jaoks on see naastrehv. Oli suvel juhus kus rehve kontrolliti ja ühel rehvil
oli jäänud 2 naela sisse ja pollari jaoks oli see naastrehv. Taheti selle eest trahvi teha, aga mina vastu. Nokkisin need 2 naela kruvikaga välja ja
kõik ok. Lubati edasi sõita. |
Ei ole sul taga enam naastrehv, kui naelu praktiliselt enam pole, suvel muidugi vaadatakse asjale teistpidi natuke Aga milleks sellise lollusega ikkagi tegeled? 15 tolli vallai ei maksa suurt
midagi ka uuena mitte ja nii ebaühtlase pidamisega (olen siit lugedes aru saanud, et vallai naast on über pidamisega) masin on ohtlik, nagu sa ka tõestasid. Sinust on mul tegelikult pohlad, aga
kui sa selle mitte pidava sabaotsaga teeäärest mõne minu tuttava maha niidad, siis muutub asi isiklikuks.
BTW, ei pea olema sama muster, vaid sama turvisetüüp ehk siis lihtsalt kõik peavad olema naastrehvid, kasvõi kõik erinevalt tootjalt.
|
Kõik erinevad rehvid vaevalt tohivad olla. Mine küsi rehvivahetus punktidest, kui ei usu. Vanasti sõideti hoopis suverehviga ja polnud häda midagi.
Siin kehtib hea ütlus:" Istme ja rooli vaheline muhv peab töötama, kui see rikkis siis masin kraavis.
|
|
|
audimees80
huviline
Registreerunud 14.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.12.12 09:51
|
|
|
Vallai rehv peab küll. Sai selliste rehvidega raplas kraavist üks jeep cherokee välja tõmmatud. Asfalt oli lumine ning jäine. Tee omad järeldused kas
vallai peab või mitte.
Audi 4wd all master nordic 2 ja lumest läheb läbi nagu suvisel teel sõites. Lumi ulatus ukse keskmise ukseni.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.12.12 10:00
|
|
|
Vanasti sõideti hoopis suverehviga ja polnud häda midagi. |
Vanasti oli maanteedel 8 autot ka ja 90-ga sõitsid ainult vabariigi kangeimad pojad, mitte roosade küüntega tibid.
Ja päris vanasti ajasid hundinahka riietatud karvased pässid puuodadega metsaloomi taga, mitte ei nokkinud helendava ekraani ees nina ja ei karjunud,
et me olime kõvad mehed ja paarutasime aastaringi suverehviga. Võiks lõpuks sellest "aga vanasti..." jutustamisest üle saada.
Ja 82 sündinud tegelane ei ole kohe kindlasti "vanasti aastaringi suverehvidega" mees, vaid vaatas sellel ajal "Head ööd mudilased" saate ära ja keris enne Vremjat tekialla.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 29.12.12 10:27
|
|
|
Vallai rehv peab küll. Sai selliste rehvidega raplas kraavist üks jeep cherokee välja tõmmatud. Asfalt oli lumine ning jäine. Tee omad järeldused kas
vallai peab või mitte.
Audi 4wd all master nordic 2 ja lumest läheb läbi nagu suvisel teel sõites. Lumi ulatus ukse keskmise ukseni. |
Vallai kohalt vaidlen vastu.
Tutikad naastud, mis saanud ligemale 1000 km rahulikku sissesöitu.
Sai sikutamas käidud vallis istuvad universaal Omegat, sinna ta kahjuks meie poolt jäi, sest rehvil lihtsalt ei olnud pidamist.
Tee oli soolamärg.
Masteriga vastupidised kogemused, kus samuti Rapla lähedal sai paar talve tagasi maastur välja sikutatud, mis oli nina ees kraavi pörutanud. Teed
vallale tüüpiliselt "hooldatud", kuid esimese katsega siiski välja tuli, siinkohal oli pooleks abimeheks ka maasturi enese nelikvedu, vastasel juhul
jäänuks ka see sinna.
Vallai olukorda praegusel hetkel enam ei tea, kuid aastaid tagasi seda ei pooldatud sugugi, isegi mitte esimeseks alternatiiviks.
Hetkel samuti M-N 2 kasutusel ja nohh, vöis siiski paremini haakuda. Kerge lume korral poolde ukseni ulatuvast lumest vb töesti lipsad hooga läbi,
kuid tihkema lume korral oled köhul ja köik. Omad kogemused ja katsetatud igati, koos suuremate kaevamiste ja ootamistega.
Praegu kahjuks aga sellist lund pole, mis vöiks poole ukseni ulatuda, kui just valle silmas ei peeta. Pool ust on praktiliselt b5-l kapote iluvöre
röngasteni.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 29.12.12 11:29
|
|
|
Kuues talv. No selge miks rehv ei pea. Plastmassistunud st. rehvisegu jäik. |
Jah, aga kuna olen sellest teadlik ja sellega sõitmisel arvestan, siis saab täitsa normaalselt sõidetud, päris suverehviga veel ei saa võrrelda. Kuna sõidan väga vähe selle autoga (eelmisel talvel 2500 km nende rehvidega),
siis ei taha ka iga 2 aasta tagant uusi rehve osta.
|
|
|
audimees80
huviline
Registreerunud 14.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.12.12 15:13
|
|
|
Tsitaat: | Hetkel samuti M-N 2 kasutusel ja nohh, vöis siiski paremini haakuda. Kerge lume korral poolde ukseni ulatuvast lumest vb töesti
lipsad hooga läbi, kuid tihkema lume korral oled köhul ja köik. Omad kogemused ja katsetatud igati, koos suuremate kaevamiste ja ootamistega.
Praegu kahjuks aga sellist lund pole, mis vöiks poole ukseni ulatuda, kui just valle silmas ei peeta. Pool ust on praktiliselt b5-l kapote iluvöre
röngasteni. |
Paraku ei olnud kohev lumi vaid sula löga. See oli 27.12.2012, kui sulaks läks ning vihma tuli. Teeks oli lükkamata metsasiht, mille pikkus 700-800m.
Lumi ulatus pea audi ustel olevate küljeliistuni mis ukse keskel.Ei taha küll kiidelda aga masinaks oli audi 80 B3 kerega 1988 aasta masin, mille
südameks 1.8-65kw mootor. Isegi imestasin, et läbi ronis.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 29.12.12 16:15
|
|
|
Paraku ei olnud kohev lumi vaid sula löga. See oli 27.12.2012, kui sulaks läks ning vihma tuli. Teeks oli lükkamata metsasiht, mille pikkus 700-800m.
Lumi ulatus pea audi ustel olevate küljeliistuni mis ukse keskel. Isegi imestasin, et läbi ronis. |
Minule tundub see pisut ülepaisutatuna.
http://www.youtube.com/watch?v=5Vb5daXlVHI, vaadates kasvöi antud löiku,
kus suht kerge lumi, niiväga lihtsalt edasi ikka ei liigu.
Kujuta sama seisu sulalumega, ei mina usu.
Minu poolt köik.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
postitati 29.12.12 16:30
|
|
|
ette.
Siin kehtib hea ütlus:" Istme ja rooli vaheline muhv peab töötama, kui see rikkis siis masin kraavis. |
Aga sinu autol see ju ei tööta, kui juba külje tahtmatult ette said. Seega pead ikka taha ka korralikud rehvid hankima.
|
|
|
audimees80
huviline
Registreerunud 14.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.12 04:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: V200
ette.
Siin kehtib hea ütlus:" Istme ja rooli vaheline muhv peab töötama, kui see rikkis siis masin kraavis. |
Aga sinu autol see ju ei tööta, kui juba külje tahtmatult ette said. Seega pead ikka taha ka korralikud rehvid hankima. |
Ja tean. Rehvid olemas juba ammu, aga pole viitsinud rehvikasse minna ja seal ise peale monteerida.
Mis minu autol ei tööta???
|
|
|
audimees80
huviline
Registreerunud 14.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.12 05:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Lumi ulatus pea audi ustel olevate küljeliistuni mis ukse keskel. Isegi imestasin, et läbi ronis. |
Minule tundub see pisut ülepaisutatuna.
http://www.youtube.com/watch?v=5Vb5daXlVHI, vaadates kasvöi antud löiku,
kus suht kerge lumi, niiväga lihtsalt edasi ikka ei liigu.
Kujuta sama seisu sulalumega, ei mina usu.
Minu poolt köik. |
Samas võin sulle seda ka näidata, kui huvi.
Samas üks võimalus sõita ka nii:
http://www.youtube.com/watch?v=5ylX-pO5vRw
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.12 07:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: V200
ette.
Aga sinu autol see ju ei tööta, kui juba külje tahtmatult ette said. Seega pead ikka taha ka korralikud rehvid hankima. |
Ja tean. Rehvid olemas juba ammu, aga pole viitsinud rehvikasse minna ja seal ise peale monteerida.
Mis minu autol ei tööta??? |
No nüüd panid "i"-le punkti, sa lihtsalt ei viitsi korralikke rehve peale panna, kuigi rehvid juba AMMU olemas. See tihend sinu autol on vist täitsa
tehasepraak Loe ka kogu vestlust, mitte ainult viimast rida, siis saad ka
aru, mis sinu autol ei tööta.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.12 08:29
|
|
|
|
Kõik erinevad rehvid vaevalt tohivad olla. Mine küsi rehvivahetus punktidest, kui ei usu. ...
Mida siin politseil nokkida. Meie vabariigis ... |
3) sõiduki mis tahes teljel ei ole lubatud kasutada erineva turvisemustri tüübiga rehve. Ühe ja sama mustritüübi mustrijoonis võib olla erinev (vt
joonis 31);
Loe palun liiklusseadust, mitte ära uuri elu rehvivahetuspunktist: https://www.riigiteataja.ee/akt/949524
Ja politsei peaks ka sulle trahvi tegema, kui seadust järgida:
3) sõidukil kasutatavates naastrehvides ei tohi naastude arv erineda rohkem kui 25% võrreldes suurima naastude arvuga rehviga.
Muidu head vanaaasta lõppu ja enne oma sõnavõtte võiks uuel aastal natuke rohkem mõelda ja uurida, aga loomulikult eksimine on inimlik.
|
|
|
raineys
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5 2.3t
|
postitati 30.12.12 22:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audimees80Kõik erinevad rehvid vaevalt tohivad olla. Mine küsi rehvivahetus punktidest, kui ei usu.
Vanasti sõideti hoopis suverehviga ja polnud häda midagi. Siin kehtib hea ütlus:" Istme ja rooli vaheline muhv peab töötama, kui see rikkis siis
masin kraavis. |
Aga sul ju ei pidanud see rooli ja istme vaheline tihend, võiks isegi öelda see kuues ratas - sitaratas.
Tegelt ütleks isegi seda, et pane pane sitad rehvid taha. Kui mulle laubakat teed, siis külg ees vastu tulles jään ma suurema tõenäosusega ellu, kui
mootor ees
PS! Mul on karvane tunne, et meie seas on üks tüüp, kes arvab, et quattro on ime. Vedama saab paremini, aga kas ka pidama? Las see jääb talle endale
välja mõelda.
|
|
|
Alcazer
klubiliige
Registreerunud 22.12.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 B5 2.7T - 10.04 & 246 km/h @ 1/4 - 353 km/h @ 1 mile
|
postitati 31.12.12 07:50
|
|
|
Ei soovita!
Nankang -e talveks igatahes ei soovita.... segu liiga kõva...
Suvekad minuarust isegi ok...
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 31.12.12 16:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Alcazer
Nankang -e talveks igatahes ei soovita.... segu liiga kõva...
Suvekad minuarust isegi ok... |
Mul olid nangkangid all ja väga hea oli sõita. Sai maha müüdud audi a6 alla ja ka tema kiitis väga. Äkki valisid endale vale suurusega või midagi?
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 31.12.12 17:15
|
|
|
Erinevad laiused/kõrgused, koormus- ja kiirusindeksid, kõik mängib rolli. Lisaks te kumbki ei maini ka naast või lamell.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
|
audimees80
huviline
Registreerunud 14.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.13 06:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raineys
Tsitaat: | Algselt postitas: audimees80Kõik erinevad rehvid vaevalt tohivad olla. Mine küsi rehvivahetus punktidest, kui ei usu.
Vanasti sõideti hoopis suverehviga ja polnud häda midagi. Siin kehtib hea ütlus:" Istme ja rooli vaheline muhv peab töötama, kui see rikkis siis
masin kraavis. |
Aga sul ju ei pidanud see rooli ja istme vaheline tihend, võiks isegi öelda see kuues ratas - sitaratas.
Tegelt ütleks isegi seda, et pane pane sitad rehvid taha. Kui mulle laubakat teed, siis külg ees vastu tulles jään ma suurema tõenäosusega ellu, kui
mootor ees
PS! Mul on karvane tunne, et meie seas on üks tüüp, kes arvab, et quattro on ime. Vedama saab paremini, aga kas ka pidama? Las see jääb talle endale
välja mõelda. |
Minu tihend pidas, sest jäin teepeale mitte ei sõitnud kraavi. Kes siin kuues ratas-sitaratas on???
Guattro ei ole ime. Lihtsalt ma ennem ei uskunud, kui ise proovisin guattro rõõme. Elu esimene audi guattro. Ennemalt maasturid olnud, nivad ja jeep
cherokee, mis ka praegu veel alles).
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.13 06:42
|
|
|
Guattro ... guattro ... audi guattro... |
Alustuseks õpi see nimetus õigesti kirjutama. Kui pirueti tegid, siis järelikult olid eelnevalt midagi valesti teinud, seega tihend ei pidanud.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.13 06:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
Tsitaat: | Algselt postitas: 100
Erinevad laiused/kõrgused, koormus- ja kiirusindeksid, kõik mängib rolli. Lisaks te kumbki ei maini ka naast või lamell. |
Naast 195/65/15 oli all mul bmw-l ja läks audile. Alguses mees ise ka ei uskund, et hea rehv. Pärast ei jõudnud ära kiita
Muidugi kui panna audi 100-le alla 17 tollised talvekad, siis pole vahet, mis firma toodab. Pidamist ikka ei leia |
http://www.tehnikamaailm.ee/pictures/Rehvitest.pdf
Mis mudel oli muidu see Nankang? Minu toodud testis on asi ikka suht nutune, see muidugi ei tähenda, et keegi seda rehvi ära ei jõua kiita Juhitavus jääl on isegi nirum, kui mitmetel lamellidel, sellest on vähe kasu,
et rehv kuival ja märjal asfaldil hästi käitub
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.13 07:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
Tsitaat: | Algselt postitas: 100
Erinevad laiused/kõrgused, koormus- ja kiirusindeksid, kõik mängib rolli. Lisaks te kumbki ei maini ka naast või lamell. |
Naast 195/65/15 oli all mul bmw-l ja läks audile. Alguses mees ise ka ei uskund, et hea rehv. Pärast ei jõudnud ära kiita
Muidugi kui panna audi 100-le alla 17 tollised talvekad, siis pole vahet, mis firma toodab. Pidamist ikka ei leia |
http://www.tehnikamaailm.ee/pictures/Rehvitest.pdf
Mis mudel oli muidu see Nankang? Minu toodud testis on asi ikka suht nutune, see muidugi ei tähenda, et keegi seda rehvi ära ei jõua kiita Juhitavus jääl on isegi nirum, kui mitmetel lamellidel, sellest on vähe kasu,
et rehv kuival ja märjal asfaldil hästi käitub |
Nakang selle aasta testis ka nutune ja ei soovitata, samal ajal ostis üks sõber BMW-le 18'' Nakangid alla ja väga kiidab. Ise pole jõudnud veel
proovida, et oma kogemusest rääkida.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.13 07:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KuldarA
Nakang selle aasta testis ka nutune ja ei soovitata, samal ajal ostis üks sõber BMW-le 18'' Nakangid alla ja väga kiidab. Ise pole jõudnud veel
proovida, et oma kogemusest rääkida. | Iseküsimus on, kui mitu jooksu testide esiotsa rehve on need Nankangide kasutajad kunagi uuest
peast alla ostnud. Selles mõttes, et kui siiani on sõidetud ainult kasutatud rehvidega ja ükskord uued Nankangid alla ostetud, siis võibki leida ka
nende rehvide kohta kiidusõnu.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.13 07:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
Tsitaat: | Algselt postitas: KuldarA
proovida, et oma kogemusest rääkida. | Iseküsimus on, kui mitu jooksu testide esiotsa rehve on need Nankangide kasutajad kunagi uuest
peast alla ostnud. Selles mõttes, et kui siiani on sõidetud ainult kasutatud rehvidega ja ükskord uued Nankangid alla ostetud, siis võibki leida ka
nende rehvide kohta kiidusõnu. |
Tal endal oli võrdlusmoment naise autole ostetud tutikate Michelinidega.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 17 18 19 20 21 .. 41 |
|