Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  16  17  18  19  20  ..  23
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2008 / 2009 (Vastuseid: 552 | Vaatamisi: 59732)
serxx
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 21.01.09 08:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
tigedaks teeb üks asi. väljas hetkel -1c ja körval tänavad/teed kenasti lume all. aga pöhi tänavad linnas sees on soolaga üle uputatud ja söidaks nagu sügisel, peale suurt vihma. :( katsu siis auto puhas paar päeva hoida.
nad vöiks ju suure lume pealt ära lükata ja liiva puistata.;)

Täpselt minu mõte.

Kusjuures mööda eestit ringi sõites ei ole mujal soolatamist näha eriti. Aga nii kui jõuad harjumaale, siis mida tallinnale lähemale, seda rohkem soola teedel on.
Praeguses majanduslanguses võiks ju kokku hoida ja ainult sahatada teid, ristmikele vajadusel veidi liiva, et väga libe poleks.
Ja ma ei usu, et see tohutult massiline soolatamine ka keskkonnale väga hästi mõjub.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 21.01.09 09:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013
Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
tigedaks teeb üks asi. väljas hetkel -1c ja körval tänavad/teed kenasti lume all. aga pöhi tänavad linnas sees on soolaga üle uputatud ja söidaks nagu sügisel, peale suurt vihma. :( katsu siis auto puhas paar päeva hoida.
nad vöiks ju suure lume pealt ära lükata ja liiva puistata.;)
graniiti ikka, mitte liiva. liiv on saatanast.
meenub muidugi kohe lapimaine liiklusloodus kus oli vist mõni harv koht kus oleks asfalt näha olnud... kõik ära sahatatud ja asi toimib..
see lendpask mis soolast tekib võiks ikka VÄGA ära jääda :cool:

Graniiti ei ole eriti naljakas pidevalt klaasi saada. Usu mind, et sa ei oleks enam eriti rahul kui sama päeva jooksul viis korda kiirendusrajalt tuleva auto käest kivi saad klaasi. A muus osas 100% sinuga päri. Ja 'rohelised' võiksid teema üles võtta selle teedesoolamise koha pealt. See saast, mida teedele puistatakse, tekitab ikka päris jubedat kahju keskkonnale. Põhiline point on selles, et teede soolasus ei vasta EU normidele. Siia pannakse täpselt niipalju, kui teemeister pappi tahab saada omavalitsuse käest. Kui ikka aastataguse -13C juures on Pärnus teedel 'lai vesi' - siis kujutage ette, milline soolakogus maha uhati. Ja siis arvake ära, milline oli järgmine päev auto, milline oli tee ja kuihästi see 'kokteil' tõrva sulatas. Kes mõelda suudab, see saab aru, et kõik ei ole ikka päris korras siinmail teede korrashoiuga, kui ka keskonnapoliitikaga.

PS! Naine krt sai enne värske lume peale quattrotama kui mina(öösel tuli 8cm maha just)! :S

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 21.01.09 09:06 Tsiteeri

no minu pärast võib üldse mitte midagi puistata, sahast piisab täiesti. liiv on ka stt, vaata mis kevadel toimub pärast :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.01.09 09:13 Tsiteeri

Tsitaat:
no minu pärast võib üldse mitte midagi puistata, sahast piisab täiesti. liiv on ka stt, vaata mis kevadel toimub pärast :(

seda ka jah. tolmab ju kurivaim.
pärast selle soola maha uhumist vaata mis siis maha jääb:D valged tänavad. (kui peaks möni kuivem ilm tulema)
...ja kevadel pesevad hoolega tänavaid tolmust ja soolast. see jääks ära kui talvel neid maha ei uhataks. jälle oleks kokkuhoid.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Mikk_M
huviline

Registreerunud 09.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 R5 2.5TDI

postitati 21.01.09 09:48 Tsiteeri

Eelkõnelejatega täitsa nõus. Haapsalus ka ainult mõni üksik tänav, mis veel valge. Ise elan linnast 20 km eemal. Siin on sahk asfalttee pealt üle käinud hommikul. Esiteks ilus vaadata, kui tee valge on, mitte pruun ja teiseks mis quattrorõõmudesse puutub, siis sai just neid kinnitallatuid valgeid kurve proovimas käidud. Nähtavus kurvides on hea ja liiklust pm polegi. Saaks nüüd ainult veel korralikule rajale ohutumalt(puid siiski ju siin teeääres kasvab) enda ja auto võimeid proovima :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 21.01.09 16:27 Tsiteeri

Mina ja Äss jõudsime ükspäev järeldusele, et nad ei viska soola enam juba ammu tänavatele, sest kas teie mäletate, et umbes 5 aastat tagasi ei mõjunud -10 kraadiga sool. Praegu mõjub. Seega arvatavasti toovad nad Tšernobõli kustutamisel kastutatud liiva eestisse, mis sisaldab plutooniumi jääke ning selle pärast suudab isegi -15 kraadiga tänavad "soola" niisked hoida.

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
urquattro
huviline

Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI

postitati 22.01.09 08:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: bestcar
Oli ka endal suured plaanid tänaseks tehtud et kaisma järvele minna, aga jah, hommikul oli ikka väga suur pettumus:( Aga ehk tuleb veel talve, nagu oli suure lumetormi ajal:)

Kuidas Kaismal olukord on, kas talv on tagasi?
Plaan on nädalavahetusel pikk päev seal veeta, viitsid uurida, kas peale saab ja kas on ka mingit raja moodi asja?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
bestcar
huviline

Registreerunud 16.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: Volvo V70 d5 -09, Audi 100 2.8q -92

postitati 22.01.09 08:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: urquattro
Tsitaat:
Oli ka endal suured plaanid tänaseks tehtud et kaisma järvele minna, aga jah, hommikul oli ikka väga suur pettumus:( Aga ehk tuleb veel talve, nagu oli suure lumetormi ajal:)

Kuidas Kaismal olukord on, kas talv on tagasi?
Plaan on nädalavahetusel pikk päev seal veeta, viitsid uurida, kas peale saab ja kas on ka mingit raja moodi asja?

Ise olen kaismalt pärit, ja homme on plaan vaatama minna, ise arvan et peaks homme peale saama, igatahes siis kui sula oli ei juhtunud jääga midagi, eks paistab mis saab, vb saab mingi normaalse raja ka sisse:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.01.09 08:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Ise olen kaismalt pärit, ja homme on plaan vaatama minna, ise arvan et peaks homme peale saama, igatahes siis kui sula oli ei juhtunud jääga midagi, eks paistab mis saab, vb saab mingi normaalse raja ka sisse:)
seal ei juhtu selle jääga vist nii kergelt miskit, vaata kui paks ta on...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.01.09 08:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
seal ei juhtu selle jääga vist nii kergelt miskit, vaata kui paks ta on...

..ja anna meile ka teada.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro

postitati 22.01.09 08:58 Tsiteeri

Mina ka :P
Aga kas Kaisma polnud mitte see koht kus ei või jääle minna ilma loata?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
bestcar
huviline

Registreerunud 16.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.01.09 09:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Dan
Mina ka :P
Aga kas Kaisma polnud mitte see koht kus ei või jääle minna ilma loata?

No üksnädal kutsus mingi kalamees sinna politsei, aga siis helistasime selle puhkeala omanikule, tema ütles et kirjaliku luba pole aga sõita nad lubavad ja vallavanem ise sõidab ka vahest seal. Peamine asi on see et sinna mingit prügi maha ei jäeta, kui kord majas siis on kõik hea. See ka et auto tuleb soola lumest puhtaks teha.

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.01.09 20:32 Tsiteeri

samamoodi võiks teada anda siledatest käänulistest (soovitavalt ikka nähtavusega kurvidega) teedest tln-s / tln ümbruses.. üleüldse nagu. kõrvalisemad siuksed, kus kohe ei soolatata..

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 23.01.09 06:44 Tsiteeri

Vat täna hommikul just sai käidud ja sõidetud üht külavahe teed mööda, mis põrgulikult käänuline. Öösel oli ikka päris ilus jää kiht teele tekkinud, nii et igas kurvis sai võideltud, et auto teel püsiks (kiirust oli ka ainult 70km/h). Ainsaks miinuseks mis ma seal nägin oli pooleteise meetri sügavused kraavid mõlemal pool teed :)
Aga selle eest oli ikka fun libistada külge :D

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 23.01.09 06:55 Tsiteeri

See pole kellegi libedus, kui 70-ga saad sõita. Eelmise libeda ajal sõitsin ka mööda ühte kruusateed, vot see oli libe...30-ga sõites kurvis läks auto viltu ja käru hakkas mööda minema...

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 23.01.09 07:03 Tsiteeri

Üks asi on tegelik kiirus ja teine on see mis spido näitab :D
Kuigi jah, tean ka neid teid ja ilmastikuolusid kus üle 20km/h ei saa liikuda, sest suurema kiirusega lihtsalt vajub teelt välja. Sellel teel olid õnneks need kõrgemad lumekohad mis ei lasknud nii kergesti ära vajuda:)

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
bestcar
huviline

Registreerunud 16.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.09 11:15 Tsiteeri

Sai siis Kaisma järvel korra käidud. Lund on seal umbes 10cm, quattroga suht raske sõita ja lumi pakib ka, aga kui kolm suvalist ringi ära sõitsin siis hakkas juba hoogu ka ües saama. Meie rahval suuremad plaanid homseks, eks paistab mis saama hakkab, lubas öösel natukene külma ka:)

Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.09 11:26 Tsiteeri

Aga kas pind oli väga ebatasane ja konarlik või kannatas sõita ikka? Ja nagu ma aru saan siis jää paksust Sa ei mõõtnud?

urquattro
huviline

Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI

postitati 23.01.09 11:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Sai siis Kaisma järvel korra käidud. Lund on seal umbes 10cm, quattroga suht raske sõita ja lumi pakib ka, aga kui kolm suvalist ringi ära sõitsin siis hakkas juba hoogu ka ües saama. Meie rahval suuremad plaanid homseks, eks paistab mis saama hakkab, lubas öösel natukene külma ka:)

Et siis peaks tuleku homseks sättima :)
Vaatab, ehk saab mõne s-i ja subaru ka punti

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.09 11:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Aga kas pind oli väga ebatasane ja konarlik või kannatas sõita ikka? Ja nagu ma aru saan siis jää paksust Sa ei mõõtnud?
jää on seal SILE, ma olen selles veendunud :D ! aga 10cm sulalund on lihtsalt ebamugav ju, kui rada sees siis peaks hea olema.

ja paksust on seal ka jääl stks minuteada, 2ndl tagasi oli siis ei ole ta kuskile suland sealt ka, pigem paksemaks läind..

-e- aga kui miskit homme toimub siis andke aga teada, tuleks vb ka piiluma :D:D:D

bestcar
huviline

Registreerunud 16.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.09 11:40 Tsiteeri

Tsitaat:

Täna ei mõõtnud jah, aga pind on muidu sile, vb mõni väike konarlus on aga praegu tunda ei andnud, arvan et jääpaksust sinna 20cm kanti, eelmine nädal oli vist kõigerohkem 21cm, kui puuri saab siis mõõdame homme üle veel. praegu natuke jama sõita jah kuna paks paki lumi, polnud teisi autosid ka, aga kui mitu autot ikka rada sõidavad siis on se suht kähku olemas :)

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.09 11:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Täna ei mõõtnud jah, aga pind on muidu sile, vb mõni väike konarlus on aga praegu tunda ei andnud, arvan et jääpaksust sinna 20cm kanti, eelmine nädal oli vist kõigerohkem 21cm, kui puuri saab siis mõõdame homme üle veel. praegu natuke jama sõita jah kuna paks paki lumi, polnud teisi autosid ka, aga kui mitu autot ikka rada sõidavad siis on se suht kähku olemas :)
no vaata, kui omanik peale lubab ja sõidate mingit kurvidega rada mitte sirgelt ühest järve äärest teise siis võiks mõelda küll homme tuleku peale :) anna teada

bestcar
huviline

Registreerunud 16.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.09 11:59 Tsiteeri

Tsitaat:
no vaata, kui omanik peale lubab ja sõidate mingit kurvidega rada mitte sirgelt ühest järve äärest teise siis võiks mõelda küll homme tuleku peale :) anna teada

No peale võib igatahes minna, selles ei tohiks probleemi olla, kui rahvast homme on siis saab normaalse raja küll :)

Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.09 12:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

No peale võib igatahes minna, selles ei tohiks probleemi olla, kui rahvast homme on siis saab normaalse raja küll :)

Mina oleks ka igati käpp kui ma just põhja peale kinni ei jää oma madaldusega :P
Aga kui meid siit niipalju minemas on siis võibolla läheks koos?

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.09 13:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Mina oleks ka igati käpp kui ma just põhja peale kinni ei jää oma madaldusega :P
Aga kui meid siit niipalju minemas on siis võibolla läheks koos?
koos ikka mõnnam kui juba asjaks läheb...

Lehekülgi:  1  ..  16  17  18  19  20  ..  23
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.4% - SQL: 79.6%]