Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  15  16  17  18  19  ..  44
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2009 / 2010 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 1089 | Vaatamisi: 146186)
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 21.12.09 19:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pampkuri
Sa ilmselt pole sihukese pilliga sõitnud, ma imestasin ka kunagi et kuda kurat nad talvel nimodi mina annavad et mille järgi nad orjenteeruvad. Tegelikuses on seal üleval väga selge ilm vastubidiselt sellele lumetormile mis sõiduautoaknast vastu vahib. Paraku on alati veel ka meestel tuli takkus.

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Pigem mõtlesin seda, et kogu liiklus maanteel 70-80, siis mingid rekkad lajatasid ikka tunduvalt kiiremini ülejäänud massist.

Arvan, et asja juures köige hullem vöiks olla see, et kui "körgeltlendur" vajaks/peab nüüd oma haagisega "madallendurite" vahele pugeda.
Aga mis siin ikka heietada, tegu ikkagi Quattroröömu rubriigiga, niiet las lendurid lendavad, tehku seda madalalt vöi körgelt, kuid kasutagu selleks ikka möistust.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Riimak
huviline

Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Gooooooolf / Riisirakett

postitati 21.12.09 19:29 Tsiteeri

See ei anna siiski luba hoolimatuks käitumiseks kaasliiklejate vastu. Sina võid näha oma rekkast jah ilusti-kenasti ette jne, kuid kui sa oma rekkaga mingist sõiduautost lähedalt möödud siis võtab ikka ehmatama küll. + Kui rekka lappama läheb siis.. oeh...

Ja see tuli takus ei ole mingi vabandus!

(sorry fot OT)
Tsitaat:
Algselt postitas: pampkuri
Sa ilmselt pole sihukese pilliga sõitnud, ma imestasin ka kunagi et kuda kurat nad talvel nimodi mina annavad et mille järgi nad orjenteeruvad. Tegelikuses on seal üleval väga selge ilm vastubidiselt sellele lumetormile mis sõiduautoaknast vastu vahib. Paraku on alati veel ka meestel tuli takkus.

Tsitaat:
Pigem mõtlesin seda, et kogu liiklus maanteel 70-80, siis mingid rekkad lajatasid ikka tunduvalt kiiremini ülejäänud massist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 21.12.09 20:08 Tsiteeri

Alati on lumega sõiduautodel vesi ahjus, suurtel asjadel ei ole ei libe ega ka mõnulemise aega teel. Olge natuke tolerantsemad nende vastu, kes seal päevast päeva tööd teevad. Sõiduautod EI OLE iga ilmaga kõige kiiremad liikurid teel. Kui sa ikka jalgu hakkad kellegile jääma, siis anna teed, see ei ole juba sinu asi, mis maalt ta on ja kui raske või suur ta on. Sinu asi on teda mitte takistada(see on ka LE's ilusti välja toodud).

PS! Ma ise olen nii suurte kui ka väikestega sõitnud, ja on ikka eriti räigeid olusi vaja, et lubatud kiirusest aeglasemalt peaks sõitma. Eestis on nii lihtsad peamaanteed. Aga alati kui keegi on soovi avaldanud minust möödumiseks, olen sellele igakülgselt kaasa aidanud(suund-parem teeperv-aeglustus-kerge pidurdus). Pole minu asi, mis kiiruseid nad näitavad.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Mikk_M
huviline

Registreerunud 09.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 R5 2.5TDI

postitati 21.12.09 20:10 Tsiteeri

Haapsalu linnas on ka praegu hull talv. Täitsa tore oli väljas jälle. Nagu Tarmogi, tulin mööda maanteed õhtul koju ja ei ole absoluutselt lõbus. Kurvis korraliku auruga lajatav rekka tundub nagu igahetk läheb risti ära, mina seal käru all ilma peata, aga see ongi rohkem oma foobia kui tegelikkus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
juunior01
huviline

Registreerunud 17.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.09 20:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mikk_M
Haapsalu linnas on ka praegu hull talv. Täitsa tore oli väljas jälle. Nagu Tarmogi, tulin mööda maanteed õhtul koju ja ei ole absoluutselt lõbus. Kurvis korraliku auruga lajatav rekka tundub nagu igahetk läheb risti ära, mina seal käru all ilma peata, aga see ongi rohkem oma foobia kui tegelikkus.

OT: Juhtusin ka täna Pärnus koormat uusi Renault(?)sid vedava masinaga kõrvuti foori taga seisma. Niipalju kui mina oma küljeaknast nägin, polnud sellel masinal absoluutselt mustrit enam rehvidel ja seda sõna otseses mõttes. Selliste eest ei päästa ei korralikud rehvid ega nelikvedu. :mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 21.12.09 20:22 Tsiteeri

Muide, kes Tallinnas veel toas on siis KOHE ÕUE! :) Väga väga väga hea on :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 21.12.09 20:23 Tsiteeri

Noh see on juiba teine teema. Raskeveokite põhjustatud avariisid on kordades vähem kui sõiduautode põhjustatuid. Veoautoga ei tule reeglina vahele tagasi presida kui just mõni kellest möödasõidad sind kotima ei hakka. Mul veoauto ka neliveoline. ;)

Tsitaat:
Algselt postitas: juunior01
Tsitaat:
Algselt postitas: Mikk_M

OT: Juhtusin ka täna Pärnus koormat uusi Renault(?)sid vedava masinaga kõrvuti foori taga seisma. Niipalju kui mina oma küljeaknast nägin, polnud sellel masinal absoluutselt mustrit enam rehvidel ja seda sõna otseses mõttes. Selliste eest ei päästa ei korralikud rehvid ega nelikvedu. :mad:

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RD
huviline

Registreerunud 09.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.09 20:33 Tsiteeri

Tehke siis juba AC Talvepäevadeks ka trenni.. kamp kokku ja vaatame kes Vanakast üles saab ja kes kinni jääb :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kirsa
huviline

Registreerunud 20.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Q 20v

postitati 21.12.09 20:41 Tsiteeri

Kas Tartu ja Võru kandis ka kusagil sõitmist toimub?
Ma vaatan, et Tallinna rahvas paugutab juba igasuguste järvede peal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Cupra Leon Sportstourer

postitati 21.12.09 20:44 Tsiteeri

Männikul käidud,autosid olid palju sai kedagi klubilist ka kohatud ja paar sõna vahetatud kui oma numbri märki puhastas:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 21.12.09 20:49 Tsiteeri

Küsiks üle, et kui palju mingitel loikudel ka kaane paksust on, min/max.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.09 20:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Tallinna liiklus paneb ka muidugi imestama, tuleb kolm lumehelvest alla ja ongi paanika.

Pole see nii helves midagi:D aga raske/harjumatu on, kui oled 4-5 talvele quattroga vastu läinud ja nüüd enam ei lähe.;)
Unetut ööd teile quattro mehed.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 21.12.09 21:10 Tsiteeri

Üleeile sai mõõdetud tiigil
ÄÄrtes oli nii 10-14 ja keskel nii 15-19. Varsti võib peale minna, hea oleks kui kindel 15cm oleks igal pool.

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.09 21:38 Tsiteeri

Tammemäe (Männiku) oli täitsa sõidetav, mõned maasturid läksid ka peale - tagasi tulemas ei märganud :) Jää praginat ka ei kuulnud kuna liiklus oli ikka väga tihe ning paari ringi järel nägi ainult veel esiklaasist välja. Koju jõudes tuli hakata jälle lund lükkama, mida oli enne ära minekut juba tehtud. Tundub, et mitmeks päevaks seda lõbu siin Tallinna kandis antakse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.09 21:59 Tsiteeri

Päris huvitav on Õismäe vahel. :D Korra sai käidud ka Peterburi mnt. Maksimarketi parklas, aga see polnud ikka see ja saigi suund siia tagasi võetud.
Meeldivalt pehmed lumevaalud on tee keskel, mida sai "saba liputades" mööda tänavat laiali tuisata, Nurmenukus läks nähtavus vahepeal päris nulli. :D
Samuti jäi Õismäel üks quattrotav punane B3 80/90 silma, kes samamoodi meeldivat aega veetis.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 21.12.09 22:08 Tsiteeri

Raplas nüüd kah lihtsalt jumalik ilm. Kõik teed on nii libedad ja quattroga on lõbu laialt. Paksu lund tuleb alla ja sellega ka jõulumeeleolu suureneb :D. "Ridi radi ralla, kurvis gaasi talla"!!. Tänase õhtu lemmikumadeks kohtadeks kujunesid Rapla ringtee ja Valtu staadion. Lisaks veel driftid kõikide kohtade peal, kus natukene keerata oli vajalik :P.
Pool tundi Rapla vahel

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Samzik
klubiliige

Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A

postitati 21.12.09 22:51 Tsiteeri

Haakasin ennast oma passatiga 4 klubilisele sappa ja törtsutasime mustamäe vahel ringi. Lisaks oli meil sabas üks BMW 330xd (minu sõber). Väga tore oli ja lõpetasime rocas suurhalli ees jää ovaalil. Kõiges ligi 2.5h kulutasime Sõitmisele :D kokku kilometraaz ca 45 ja kuluks 12.5 :P

Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 21.12.09 23:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kirsa

Parklad on suhteliselt okeid, vähemalt need mis pole ära koristatud ja jäässe sõidetud. Minu lemmik on biomedicumi taga, ja Maaülikooli parklas oli vähemlt eile ka päris mahe pehme lumi. Eelmine aasta sai Külitse järve peal käidud, see aasta vist veel ei julge peale minna, eitea mis rada seal on kah.

A noh ma oma monomähkijaga olen ilmselgelt valesse teemasse eksinud :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 21.12.09 23:27 Tsiteeri

VÄGA VÄGA hea oli täna linnapeal. Õnneks oli Zoig-il kaameraga sõber ka kaasas, eks lähipäevil saab paar videot ka, küll rohkem showoff aga ideed küpsevad juba :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 22.12.09 00:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013
VÄGA VÄGA hea oli täna linnapeal. Õnneks oli Zoig-il kaameraga sõber ka kaasas, eks lähipäevil saab paar videot ka, küll rohkem showoff aga ideed küpsevad juba :D
Täna oli jah mõnus, õnneks olid soolatajad end eilsega vist tühjaks lasknud, ning täna oli enamus tänavad täitsa viisakad. Kaameramehe kohalolek oli ka suht hea, praeguseks juba mõned klipid vaadatud ja ehk saab midagi kena kokku panna. Esmapilgul tulid päris kenad :)

Et oleks raskem!
alexnurp
huviline

Registreerunud 05.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: 20 vt

postitati 22.12.09 06:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kirsa

Käisin Ilmatsalus, seal juba tiirutavad, ajaline piirang on ka 15 kuni 20-ni.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
bash
huviline

Registreerunud 27.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.8 quattro

postitati 22.12.09 07:43 Tsiteeri

Keegi oskab öelda mis kohta Kernus mõtlete täpsemalt ? Seal neid üleujutatud kohti või seda paisjärve või mida ? Kui viimane siis tean kus aga kui esimene variant siis kust peale sõidetakse täpsemalt ?

Liiklen sealkandis tihti aga ühelgi rajal pole kunagi käinud.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
ulmefm
huviline

Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe 2,8Q

postitati 22.12.09 08:27 Tsiteeri

Huvitav kas keegi Pääsküla raba saarekesega karjääri on kaemas käinud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro

postitati 22.12.09 08:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Samzik
Haakasin ennast oma passatiga 4 klubilisele sappa ja törtsutasime mustamäe vahel ringi. Lisaks oli meil sabas üks BMW 330xd (minu sõber). Väga tore oli ja lõpetasime rocas suurhalli ees jää ovaalil. Kõiges ligi 2.5h kulutasime Sõitmisele :D kokku kilometraaz ca 45 ja kuluks 12.5 :P

Eilne ilm oli ikka väääga super!
Mina siis üks neist kellele sappa võtsite.
Ma parem ei hakka enda kulu välja arvutama, milleks tuju rikkuda. :D
Kõige eredamalt on meeles Tondi ja Õismäe ringid.
Mul tekkiski õhtu jooksul küsimus, et kuidas see BMW meil ikka sabas jaksab püsida. Eeldasin, et enamus ajast istub telefoni otsas ja küsib, et kuhu poole te keerasite jne. :P Aga hiljem, minu pärimise peale selgus, et tegemist siiski "nelikuga". :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Samzik
klubiliige

Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A

postitati 22.12.09 09:29 Tsiteeri

Jup xd ehk 150kw diisel.

Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
 Lehekülgi:  1  ..  15  16  17  18  19  ..  44
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 17.0% - SQL: 83.0%]