Lehekülgi: 1 .. 15 16 17 18 19 .. 24 |
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.12.08 14:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: k6veric
Huvitav palju selline sadul kaalub? Äkki viitsid kaalu peale visata? |
Kodu lähen siis viskan kaalule.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.08 21:03
|
|
|
Sai kaalutud... aga selle täpsuses ma nüüd kindel pole, üht korraga ta igatahel kaaluda ei suutnud, kaht kaalu peale pannes näitas aga 3,2kg, ehk siis
1,6kg tk. Kui saan parema kaalu, kaalun kindlasti üle.
Istme kohta veel niipalju, et sai leitud ka soendus element mida sinna sisse toppida
|
|
|
|
kiin21
huviline
Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 11.12.08 21:07
|
|
|
Võta iste kätte ja mine kaalule siis saad kohe teada mis kaalub,ma kaalusin woofri kasti niiTava korv istmed need millel seljatugi ei liigu kaaluvad sinna 7kg küll.
Org istmed kaaluvad vast sinna 30kg kanti.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
kiin21
huviline
Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 11.12.08 21:12
|
|
|
Minu viga Sry
|
|
|
k6veric
huviline
Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe typ 85 Q ; s4 b6 4,2 ; b4 1,8tq
|
postitati 12.12.08 07:06
|
|
|
Ikka väga kerged! Minu laiatarbe Brembod kaaluvad 3,3 kg tk
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
postitati 05.03.09 08:00
|
|
|
Mis materjal see on?
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.03.09 08:02
|
|
|
Line-X või mingi analoog, pakuks.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.03.09 08:06
|
|
|
Just täpselt line-x too ongi.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.09 20:57
|
|
|
Nädalavahetus möödus keevitustöid tehes. Kuna iste oli raamile kuidagi väga vildakalt ja tobedalt keevitatud + veel liiga kõrgele (ei ole ta ju
originaalis audisse mõeldud vaid miskit sorti universaalne) sai ette võetud alusraami ümber tegemine. Istme sain ilusti madalale ja õigesse asendisse,
kuid siis ei saanud liikuma ilusti ülesse alla esimest otsa sest kõige alumisse asendisse laskmiseks jäi ette tagaotsa tõstev mootor, küll ma siis
temaga seal pusisin ja mässasin, aga korda ta sai. Samuti sai vahetatud nuppude sees ledid punaste vastu, kohe ilus vaadata (ainult üks nupp tuleb veel teha sest seal sees oli teist tüüpi led, mida mul
kohe võtta ei olnud).
Teine keevitustöö mis ette sai võetud, oli taha püstakute vahele strutbari ehitamine. Alustuseks siis paksemast materjalist tükid püstakute külge ning
siis toru vahele. Selle töö tegemise võtsin ette kuna 3B motoga masinal on nood püstakud seal täiesti lahtiselt ja liiguvad nad omasoodu ikka väga
kergelt (ABY motoga masinal on püstakud juba tiba toestatud).
Et asi ilus ka välja näeks sai väheke lisatud pahtlit ning siis asi ka värviga üle võõbatud, muud pagassi ärge vaadake iga asi omal ajal, praegu on ta täiesti lahtine.
Vahepeal siin mõned ajad tagasi tekkis mul väike mõte VEMSi kella arvuti ühendus otsaga. Sai maha nokitud kõrvalistuja poolel olev see lai iluliist
ning tehtud siia-sinna väiksed lõiked ning oma koha tema seal leidiski. Veel paistavad pildilt ka väikesed magnetid mis liistu omal kohal hoiavad,
nüüd hea kohe vajaduse korral pistikule ligi pääseda
VEMSi kella teemal edasi rääkides sai täna lisatud temale veel üks lisa võimalus, boosti logimine. Aju MAP anduri signaali otsa pealt sai välja toodud
üks juhe ning lastud see kella sisendisse. Mässamist oli omajagu numbrite paika saamisega, et näitaks asi ka mulle reaalset boosti mitte miskeid
lambikaid asju, selle tarbeks sai mõõdetud 10kPa sammuga kogu 100kPa kuni 200kPa vahemik ning näidud kirja pandud, siis moditud tiba round.ini faili
ning tööle tema hakkaski, kel huvi siis siin üks logi fail mis täna tehtud sai: LOG
Seoses sellega sain ka teada, et 1BAR boost on käes 2500 pöörde juures, üle selle ma kahjuks hetkel ei näe sest MAP ju originaal 200kPa-d.
Järgmine nädal läheb tellimisse suurem map, 300kPa-d, ning ka uus EGT andur, et saada tööle kõik funktsioonid, siis saab juba korralikumalt ülevaate
mis toimub ja millal toimub.
|
|
|
|
janisp
klubiliige
Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: S6 Avant, Coupe typ89q
|
postitati 12.03.09 08:49
|
|
|
Kas WB kell hakkas ka boosti näitama? Soovitan juba suurem map osta kui 300kpa. Näiteks vemsi enda väline map 400kpa maksab kuskil 850.- Arvutiühendus
on küll hästi lahendatud
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.09 09:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: janisp
Kas WB kell hakkas ka boosti näitama? Soovitan juba suurem map osta kui 300kpa. Näiteks vemsi enda väline map 400kpa maksab kuskil 850.- Arvutiühendus
on küll hästi lahendatud |
Veel kell ise boosti ei näita sest hetkel mässan alles näidu paika saamisega megatunes (sama näit kuvatakse ka kellale), hetkel on seal teatud
väärtused teatud rõhu/vaakumi pealt kuid mitte BAR-des, PSI-des ega milleski muus mõõdus, ainult logi jaoks sain genereeritud valemiga õiget asja
logima panna, ehk siis tulevikus peaks ka kell boosti näitama hakkama.
Seda ma tean jah, et vemsil on ka 400ne map olemas, kuid hetkel veel sellel erilist mõtet ei näe sest boosti ma sinna 2BARI lähedale ja üle kasutama
ei kavatse hakata, sellepärast ka valik 300sele langes, sellega on minu jaoks mõõdetav ala täpsem.
|
|
|
|
audihunt
huviline
Registreerunud 12.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi quattro
|
postitati 12.03.09 11:45
|
|
|
selline küsimus , et kas S2-l on originaalis samasugune Strut kapoti all kui V6 -lgi ?
Ja kas mingine firma (Sparco , Omp) toodab tagumiste lanseronide vahele ka Struti, n.ö bolt-on . Oled sa uurind ?
Muidu soovin jõudu ja kena suve sellele masinale
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.09 19:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Kas WB kell hakkas ka boosti näitama? |
Veel kell ise boosti ei näita sest hetkel mässan alles näidu paika saamisega megatunes (sama näit kuvatakse ka kellale), hetkel on seal teatud
väärtused teatud rõhu/vaakumi pealt kuid mitte BAR-des, PSI-des ega milleski muus mõõdus, ainult logi jaoks sain genereeritud valemiga õiget asja
logima panna, ehk siis tulevikus peaks ka kell boosti näitama hakkama. |
Tänase seisuga sai siis kellale õpetatud boosti näitamine selgeks. Näitab tema siis boosti kPa-des ehk siis atmosfäär on 100, üle selle rõhk, alla
selle vaakum.
Mässamist oli asja tööle saamisega omajagu kuid tööle ma ta sain
Logifail kah, kellele huvi pakkuma peaks: http://ranz.planet.ee/S2/logi.JPG
Sellelt on ka näha, et ega originaal turboga seda rõhku pikalt ei hoita, korraks saavutab 1,6BARi (sees on originaal vedru ja WG on selkaga) ja siis
hakkab asi sujuvalt kukkuma. Samuti on probleem seguga mis korraks boosti max hetkel on tibakene lahja kuid edasi kõrgemal pöördel läheb jällegi ära
rikkaks... soft millega hetkel sõidan on samas on RS2 pihustite jaoks, et pistan need kah miskipäev külge ning eks siis näis mis segu teeb. Samuti on
hetkel puudu EGT andur mis lähinädalatel peaks saabuma, siis saab logida juba kõike mida see kell võimaldab.
|
|
|
|
janisp
klubiliige
Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.09 07:26
|
|
|
Tubli töö! Nüüd on selle kella võimalused maksimaalselt ära kasutatud. Sellisest datalogist on juba kasu peale mingi seade muutmist. Neid sisendeid
võiks seal veel olla. Millised edasised plaanid?
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
janisp
klubiliige
Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.09 07:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Tubli töö! Nüüd on selle kella võimalused maksimaalselt ära kasutatud. Sellisest datalogist on juba kasu peale mingi seade muutmist. Neid sisendeid
võiks seal veel olla. Millised edasised plaanid? |
Iseenesest ei oska enam mõelda küll mida ma veel sinna sisse laseks kui olekski mõni vaba sisend veel... miskeid temp andureid suht mõtetu sellele ju
näitama hakata... siiski... sisselaske õhu temp võibolt oleks üks selline aga noh, rohkem sisendeid pole ja mina olen kasutanud ära maksimumi
Edasised plaanid on need, et ära oodata EGT andur, see ära installida ning dynosse. |
Exhaust pressure, EGT iga silindri kohta eraldi, bensiinirõhk võib-olla, jne... Tegelikult on hea tunne kui midagi tööle hakkab
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.09 08:24
|
|
|
Exhaust pressure, EGT iga silindri kohta eraldi, bensiinirõhk võib-olla, jne... Tegelikult on hea tunne kui midagi tööle hakkab |
Jah seda nüüd küll, kuid mis sa selle infoga mitte progetava ajuga peale hakkad? et eks selline info jääb juba progeaju mängumaaks.
|
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 20.03.09 08:44
|
|
|
Rando kaugel see progeajugi enam on
Minuarust inimene, kes elektroonikat juba ise jagab, võiks MS või VEMS´i kiikama hakata. Ja mõtle, saad seadistamisrõõme kogeda
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Lehekülgi: 1 .. 15 16 17 18 19 .. 24 |