Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  15  16  17  18  19  ..  24
Autor:
Pealkiri: Audi S2 - 1991 - ranz (Vastuseid: 591 | Vaatamisi: 104522)
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.08 14:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: k6veric
Huvitav palju selline sadul kaalub? Äkki viitsid kaalu peale visata?

Kodu lähen siis viskan kaalule.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.08 21:03 Tsiteeri

Sai kaalutud... aga selle täpsuses ma nüüd kindel pole, üht korraga ta igatahel kaaluda ei suutnud, kaht kaalu peale pannes näitas aga 3,2kg, ehk siis 1,6kg tk. Kui saan parema kaalu, kaalun kindlasti üle.
Istme kohta veel niipalju, et sai leitud ka soendus element mida sinna sisse toppida :D

kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 11.12.08 21:07 Tsiteeri

Võta iste kätte ja mine kaalule siis saad kohe teada mis kaalub,ma kaalusin woofri kasti nii;)Tava korv istmed need millel seljatugi ei liigu kaaluvad sinna 7kg küll.
Org istmed kaaluvad vast sinna 30kg kanti.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.08 21:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kiin21
Võta iste kätte ja mine kaalule siis saad kohe teada mis kaalub,ma kaalusin woofri kasti nii;)Tava korv istmed need millel seljatugi ei liigu kaaluvad sinna 7kg küll.
Org istmed kaaluvad vast sinna 30kg kanti.

Juttu oli eespool vast wilwood piduri sadulast mitte istmest :P vähemalt ma arvan nii...

kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 11.12.08 21:12 Tsiteeri

Minu viga:D Sry

k6veric
huviline

Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe typ 85 Q ; s4 b6 4,2 ; b4 1,8tq

postitati 12.12.08 07:06 Tsiteeri

Ikka väga kerged! Minu laiatarbe Brembod kaaluvad 3,3 kg tk

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.09 23:03 Tsiteeri

Täna siis tuli vähe vihasem tööpäev... 10 tundi lausa :S ise kah ei uskudnud, et nii kaua läheb... suurimad tänud kogu teema eest Lauri_T le kes aitas välja viimasegi kui ühe pooliku ja murdunud tikkpoldi, neid oli õnneks ainult kaks :P aga väga visad, nimelt siis üks oli sees kõigest 0,5cm kuid otsustas siiski välja tulla koos plokiga:mad: õnneks siiski käivad tikud sisse vähe pikemalt, et probleemi sellest ei tulnud.
Kokkuvõttes siis... jõudis aeg kätte RS2 juppide järele :D Kuna kõik asjad klappisid, juhtus minu kätte üks RS2 kolle ms oli juba porditud ning millel oli olemas ka õiges kohas EGT anduri auk... siis loomulikult leidist too kolle kiirelt oma koha :)
Nüüd on masina spoolup oluliselt kiirem ning krdima boost... kõigest üks proovimine ja lendas turbo otsast lõdvik minema :P
Paar pilti kah juurde:

Jupid mis olid eelnevalt kokku kogutud:

http://ranz.planet.ee/S2/jupid.jpg

vana vahelt minema:

http://ranz.planet.ee/S2/kollemaas.jpg

Ja RS2 ning S2 originaali võrdlus kui keegi veel teadma ei peaks mis neil vahet on:

http://ranz.planet.ee/S2/vs.jpg

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.09 21:54 Tsiteeri

Lõpuks on kokku saanud ka siis iste, võttis aega mis ta võttis (ainult puhastamist vajab ta veel korralikult). Natuke tuleb modida tagumikualust ventikat sest poob too kinni kui istmele istuda :P ning vajab ka ümber tegemist alusraam millelega iste autosse sisse käima peaks, samuti vajavad vahetust nuppude sees olevad ledid, nood seal krdid kollast värvi hoopis, asendan punasega... selle kõigega tegelen nädala vahetusel ning uuel nädalal loodan juba liigelda uue istmega.

http://ranz.planet.ee/S2/iste1.jpg

http://ranz.planet.ee/S2/iste2.jpg

Samuti sain täna kätte ammu töösse saadetud klapikambri kaane, see kattematerjal sealt enam maha ei tule ning sellist koledat mootoripealset nagu nad tavaliselt on, enam näha ei saa :D

http://ranz.planet.ee/S2/kaan1.JPG

http://ranz.planet.ee/S2/kaan2.JPG

lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 05.03.09 08:00 Tsiteeri

Mis materjal see on?

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.09 08:02 Tsiteeri

Line-X või mingi analoog, pakuks.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.09 08:06 Tsiteeri

Just täpselt line-x too ongi.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 05.03.09 09:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
see kattematerjal sealt enam maha ei tule ning sellist koledat mootoripealset nagu nad tavaliselt on, enam näha ei saa :D

See näeb kohe juba välja, nagu oleks väga vana õli või masuudiga üle valatud. Kui kunagi autot müüma peaksid hakkama, siis uuele omanikule kargab esimese asjana ilmselt mootoripesu vajadus pähe. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.09 09:16 Tsiteeri

Sa oled juba teine kes nii ütleb :P Aga päris elus on ta ikka tiba teine, saab ikka aru, et asi ei ole mitte määrdunud vaid üle võõbatud.

EDIT: Täna hakasin siis kaant seespoolt ilusti puhtaks nühkima ja vaatan, et miskit on teisiti. Vaatan üht kaant, vaatan teist kaant... krt, tuulutuse ava uuel kaanel lihtsalt puudu :o võrdlesin siis koode kaante pealt, mõlemil täpselt sama kood kuni viimse numbri ja täheni, ei teagi millest selline vahe nüüd sees ja kas siis tõesti mõnel masinal sealt alt tuulutust polegi? Kuna tuulutus ava toru ei ole sinna õnneks mitte keevitatud vaid lihtsalt auk läbi ja teistpoolt mutter otsas ei jäänudki muud üle kui võtta 10mm puur ja õigesse kohta auk sisse puurida ja asi ümber tõsta.
Nüüd siis asi peal ning mulle igatahel selline "black top" stiil meeldib, eks püüan päeva valges ka mõne üldise pildi teha.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.09 20:57 Tsiteeri

Nädalavahetus möödus keevitustöid tehes. Kuna iste oli raamile kuidagi väga vildakalt ja tobedalt keevitatud + veel liiga kõrgele (ei ole ta ju originaalis audisse mõeldud vaid miskit sorti universaalne) sai ette võetud alusraami ümber tegemine. Istme sain ilusti madalale ja õigesse asendisse, kuid siis ei saanud liikuma ilusti ülesse alla esimest otsa sest kõige alumisse asendisse laskmiseks jäi ette tagaotsa tõstev mootor, küll ma siis temaga seal pusisin ja mässasin, aga korda ta sai. Samuti sai vahetatud nuppude sees ledid punaste vastu, kohe ilus vaadata :) (ainult üks nupp tuleb veel teha sest seal sees oli teist tüüpi led, mida mul kohe võtta ei olnud).

Teine keevitustöö mis ette sai võetud, oli taha püstakute vahele strutbari ehitamine. Alustuseks siis paksemast materjalist tükid püstakute külge ning siis toru vahele. Selle töö tegemise võtsin ette kuna 3B motoga masinal on nood püstakud seal täiesti lahtiselt ja liiguvad nad omasoodu ikka väga kergelt (ABY motoga masinal on püstakud juba tiba toestatud).

http://ranz.planet.ee/S2/strut.JPG

Et asi ilus ka välja näeks sai väheke lisatud pahtlit ning siis asi ka värviga üle võõbatud, muud pagassi ärge vaadake :P iga asi omal ajal, praegu on ta täiesti lahtine.

http://ranz.planet.ee/S2/pistik1.JPG

http://ranz.planet.ee/S2/pistik2.JPG

Vahepeal siin mõned ajad tagasi tekkis mul väike mõte VEMSi kella arvuti ühendus otsaga. Sai maha nokitud kõrvalistuja poolel olev see lai iluliist ning tehtud siia-sinna väiksed lõiked ning oma koha tema seal leidiski. Veel paistavad pildilt ka väikesed magnetid mis liistu omal kohal hoiavad, nüüd hea kohe vajaduse korral pistikule ligi pääseda :D

VEMSi kella teemal edasi rääkides sai täna lisatud temale veel üks lisa võimalus, boosti logimine. Aju MAP anduri signaali otsa pealt sai välja toodud üks juhe ning lastud see kella sisendisse. Mässamist oli omajagu numbrite paika saamisega, et näitaks asi ka mulle reaalset boosti mitte miskeid lambikaid asju, selle tarbeks sai mõõdetud 10kPa sammuga kogu 100kPa kuni 200kPa vahemik ning näidud kirja pandud, siis moditud tiba round.ini faili ning tööle tema hakkaski, kel huvi siis siin üks logi fail mis täna tehtud sai: LOG
Seoses sellega sain ka teada, et 1BAR boost on käes 2500 pöörde juures, üle selle ma kahjuks hetkel ei näe sest MAP ju originaal 200kPa-d.
Järgmine nädal läheb tellimisse suurem map, 300kPa-d, ning ka uus EGT andur, et saada tööle kõik funktsioonid, siis saab juba korralikumalt ülevaate mis toimub ja millal toimub.

janisp
klubiliige

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: S6 Avant, Coupe typ89q

postitati 12.03.09 08:49 Tsiteeri

Kas WB kell hakkas ka boosti näitama? Soovitan juba suurem map osta kui 300kpa. Näiteks vemsi enda väline map 400kpa maksab kuskil 850.- Arvutiühendus on küll hästi lahendatud:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 12.03.09 09:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: janisp
Kas WB kell hakkas ka boosti näitama? Soovitan juba suurem map osta kui 300kpa. Näiteks vemsi enda väline map 400kpa maksab kuskil 850.- Arvutiühendus on küll hästi lahendatud:)

Veel kell ise boosti ei näita sest hetkel mässan alles näidu paika saamisega megatunes (sama näit kuvatakse ka kellale), hetkel on seal teatud väärtused teatud rõhu/vaakumi pealt kuid mitte BAR-des, PSI-des ega milleski muus mõõdus, ainult logi jaoks sain genereeritud valemiga õiget asja logima panna, ehk siis tulevikus peaks ka kell boosti näitama hakkama.
Seda ma tean jah, et vemsil on ka 400ne map olemas, kuid hetkel veel sellel erilist mõtet ei näe sest boosti ma sinna 2BARI lähedale ja üle kasutama ei kavatse hakata, sellepärast ka valik 300sele langes, sellega on minu jaoks mõõdetav ala täpsem.

audihunt
huviline

Registreerunud 12.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi quattro

postitati 12.03.09 11:45 Tsiteeri

selline küsimus , et kas S2-l on originaalis samasugune Strut kapoti all kui V6 -lgi ?
Ja kas mingine firma (Sparco , Omp) toodab tagumiste lanseronide vahele ka Struti, n.ö bolt-on . Oled sa uurind ?
Muidu soovin jõudu ja kena suve sellele masinale ;)

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 12.03.09 11:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audihunt
Ja kas mingine firma (Sparco , Omp) toodab tagumiste lanseronide vahele ka Struti, n.ö bolt-on . Oled sa uurind ?

S2club foorumist kunagi paar linki olen isegi leidnud, et on ka olemas bolt on variante (hetkel ei leia ülesse õiget linki) aga kuna enda masinal ei näinud mitte miskit mõtet ärakäival asjal saigi ta sinna kinni keevitatud, lihtne ja odav :D
Tsitaat:
Muidu soovin jõudu ja kena suve sellele masinale ;)

Tänud :)

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.03.09 19:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Kas WB kell hakkas ka boosti näitama?

Veel kell ise boosti ei näita sest hetkel mässan alles näidu paika saamisega megatunes (sama näit kuvatakse ka kellale), hetkel on seal teatud väärtused teatud rõhu/vaakumi pealt kuid mitte BAR-des, PSI-des ega milleski muus mõõdus, ainult logi jaoks sain genereeritud valemiga õiget asja logima panna, ehk siis tulevikus peaks ka kell boosti näitama hakkama.

Tänase seisuga sai siis kellale õpetatud boosti näitamine selgeks. Näitab tema siis boosti kPa-des ehk siis atmosfäär on 100, üle selle rõhk, alla selle vaakum.
Mässamist oli asja tööle saamisega omajagu kuid tööle ma ta sain :D
Logifail kah, kellele huvi pakkuma peaks: http://ranz.planet.ee/S2/logi.JPG
Sellelt on ka näha, et ega originaal turboga seda rõhku pikalt ei hoita, korraks saavutab 1,6BARi (sees on originaal vedru ja WG on selkaga) ja siis hakkab asi sujuvalt kukkuma. Samuti on probleem seguga mis korraks boosti max hetkel on tibakene lahja kuid edasi kõrgemal pöördel läheb jällegi ära rikkaks... soft millega hetkel sõidan on samas on RS2 pihustite jaoks, et pistan need kah miskipäev külge ning eks siis näis mis segu teeb. Samuti on hetkel puudu EGT andur mis lähinädalatel peaks saabuma, siis saab logida juba kõike mida see kell võimaldab.

janisp
klubiliige

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.09 07:26 Tsiteeri

Tubli töö! Nüüd on selle kella võimalused maksimaalselt ära kasutatud. Sellisest datalogist on juba kasu peale mingi seade muutmist. Neid sisendeid võiks seal veel olla. Millised edasised plaanid?

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.09 07:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Tubli töö! Nüüd on selle kella võimalused maksimaalselt ära kasutatud. Sellisest datalogist on juba kasu peale mingi seade muutmist. Neid sisendeid võiks seal veel olla. Millised edasised plaanid?

Iseenesest ei oska enam mõelda küll mida ma veel sinna sisse laseks kui olekski mõni vaba sisend veel... miskeid temp andureid suht mõtetu sellele ju näitama hakata... siiski... sisselaske õhu temp võibolt oleks üks selline :D aga noh, rohkem sisendeid pole ja mina olen kasutanud ära maksimumi:D
Edasised plaanid on need, et ära oodata EGT andur, see ära installida ning dynosse.

janisp
klubiliige

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.09 07:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Iseenesest ei oska enam mõelda küll mida ma veel sinna sisse laseks kui olekski mõni vaba sisend veel... miskeid temp andureid suht mõtetu sellele ju näitama hakata... siiski... sisselaske õhu temp võibolt oleks üks selline :D aga noh, rohkem sisendeid pole ja mina olen kasutanud ära maksimumi:D
Edasised plaanid on need, et ära oodata EGT andur, see ära installida ning dynosse.

Exhaust pressure, EGT iga silindri kohta eraldi, bensiinirõhk võib-olla, jne... Tegelikult on hea tunne kui midagi tööle hakkab;)

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.09 08:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Exhaust pressure, EGT iga silindri kohta eraldi, bensiinirõhk võib-olla, jne... Tegelikult on hea tunne kui midagi tööle hakkab;)

Jah seda nüüd küll, kuid mis sa selle infoga mitte progetava ajuga peale hakkad? et eks selline info jääb juba progeaju mängumaaks.

ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 20.03.09 08:44 Tsiteeri

Rando kaugel see progeajugi enam on :P
Minuarust inimene, kes elektroonikat juba ise jagab, võiks MS või VEMS´i kiikama hakata. Ja mõtle, saad seadistamisrõõme kogeda :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.09 08:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ICE
Rando kaugel see progeajugi enam on :P
Minuarust inimene, kes elektroonikat juba ise jagab, võiks MS või VEMS´i kiikama hakata. Ja mõtle, saad seadistamisrõõme kogeda :)

Ega see progeaju kaugel ei ole tõesti jah sest väga ma ei näe mõtet raua muutmisel ilma "mõtlemist" edasi aitamast.
Aga jah, neid seadistamis"rõõme" saab sellise asjaga ikka omajagu olema :P lugenud asja kohta ikka päris palju ;)

Lehekülgi:  1  ..  15  16  17  18  19  ..  24
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.0% - SQL: 73.0%]