Lehekülgi: 1 .. 15 16 17 18 19 .. 26 |
k4lmer
huviline
Registreerunud 14.12.10
Kasutaja on eemal
Auto: RS4 B8
|
postitati 06.04.14 11:35
|
|
|
Mõnus sisu ja mõnus rool , mis auto pealt selline rool pärineb ? Varsti polegi enam midagi RS`i või S´i pealt külge pookida, siis hakkad koopaid
laiemaks keevitama ?
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 06.04.14 11:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: k4lmer
...siis hakkad koopaid laiemaks keevitama ? |
NOS-i eelmisel B5-l olid juba RS4 esimesed & tagumised koopad, karbilaiendid ning stanged (mis nüüd jõudnud selle auto külge).
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.14 11:57
|
|
|
Ei, koopad sellel ei ole laiemad.
Veel 1 pilt A6 keskkonsoolist:
|
|
|
mkangur
huviline
Registreerunud 15.07.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.14 14:06
|
|
|
Mille alt ja kuidas õhu liikumise taha võtsid? Armatuuri alt lisatoruga? Viitsid siis viska pilt c5 käetoe plasti osa liitumisest esimese b5 armatuuri
osaga, huvitab, et kuidas see jäi või kokku istus.
"At the end of the day, there are basically two types of drivers: those that want/have avants, and virgins. It's just science. Get one and
you won't regret it."
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.14 15:07
|
|
|
Uus rool ka peal.
|
|
|
ragnara
huviline
Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro
|
postitati 09.04.14 15:46
|
|
|
Mõni nupp töötab ka ja kuidas airbagiga on?
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: ‘07 BMW 335xi E91
|
postitati 09.04.14 18:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ragnara
Mõni nupp töötab ka ja kuidas airbagiga on? |
Mõtlesin sama küsida, jõudsid ette.
|
|
|
|
quattrodiisel
huviline
Registreerunud 04.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B7 TDI Quattro
|
postitati 09.04.14 18:20
|
|
|
Airbag ei tundu töötavat, vähemalt tuli põleb.
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.14 18:28
|
|
|
Vaevalt need nupudki toimivad, sest eelmise auto peal oli ka üks seda sorti nuppudega rool ja siis ta kirjutas, et ei saa nii lihtsalt toimima. Asi
pidavat selles olema, et iga nupu jaoks ei olevat mitte eraldi juhe/rada, vaid kõik need nupud toivad üle paari kaabli ja seega oleks vaja mingit
moodulit vahele sinna.
|
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.14 18:29
|
|
|
Arusaadav jah, et nad nii toimivad nagu kõigil uutel autodel. Sellepärast ma aru ei saagi, milleks seda rooli sinna külge vaja oli, kui auto nüüd
eluohtlikuks muutus tänu airbagi puudumisele?
|
|
|
|
ragnara
huviline
Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro
|
postitati 09.04.14 18:33
|
|
|
Ega jah. Rool ise näeb sigavinge seal sees välja minu arust aga katsu vähemalt bag ilusti tööle saada.
|
|
|
Mr.E
huviline
Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: B5 Avant 1.8Tq, 83a. B2 Quattro
|
postitati 09.04.14 18:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: S4BiT
Arusaadav jah, et nad nii toimivad nagu kõigil uutel autodel. Sellepärast ma aru ei saagi, milleks seda rooli sinna külge vaja oli, kui auto nüüd
eluohtlikuks muutus tänu airbagi puudumisele? |
Ilu nõuab ohvreid!
Hea ruudus = parim |
B5 Avant 1.8Tq - OMC2017 - 282km/h | 11.0@217km/h
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.14 18:37
|
|
|
Kindel eesmärk on nupud tööle saada, kuna ka makk ja USB gateway / BT. telefon seda nõuavad.
Vajalik leida õige kontroller, loodetavasti mitmepäevane eeltöö info kohta peab paika.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.14 18:44
|
|
|
Mul on kaks autot, millel ei ole airbagi, pole kunagi olnudki. Siis on mul 13a vana auto, millel turvapatju tükki 6 aga mitte keegi ei tea, kas nad
õnnetuse korral ka toimivad. B5 on veel vanem. Isegi kui seal see originaalpadi olemas on, mitte keegi ei suuda garanteerida, et see padi õnnetuse
ajal töötaks. Nüüd ta vähemalt teab kindlalt, et tal ei ole patja. Kas see on parem või halvem, eks seda teab omanik.
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.14 18:46
|
|
|
Täiesti vale sellist teguviisi õigustada. Vastupidiselt, varem ta võis vähemalt eeldada, et tal airbag toimib, kui mingit tuld ei põlenud ja veakoode
polnud. Kui ta nüüd teab, et tal seda ei ole, siis hoiab õnnetuse korral tugevamini käsi ees ve?
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.14 18:59
|
|
|
Või sõidab lihtsalt ettevaatlikumalt?
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 09.04.14 19:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Mul on kaks autot, millel ei ole airbagi, pole kunagi olnudki. Siis on mul 13a vana auto, millel turvapatju tükki 6 aga mitte keegi ei tea, kas nad
õnnetuse korral ka toimivad. B5 on veel vanem. Isegi kui seal see originaalpadi olemas on, mitte keegi ei suuda garanteerida, et see padi õnnetuse
ajal töötaks. Nüüd ta vähemalt teab kindlalt, et tal ei ole patja. Kas see on parem või halvem, eks seda teab omanik. |
Turvapadjad tuleb ikka iga mingi aja tagant uuendada, kui need aeguvad, kas sa ei olegi seda teinud?
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on foorumis
Auto: Avant Q
|
postitati 09.04.14 19:09
|
|
|
See ///Alpine jura ja "carbon" jms tilulilu teevad salongi kahjuks venelase unelmaks.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 09.04.14 20:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Turvapadjad tuleb ikka iga mingi aja tagant uuendada, kui need aeguvad, kas sa ei olegi seda teinud? |
Millal Lexusel ja TT-l parim enne on ja kas oled valmis vahetama?
Pigem puudumisel teguviis mida Tarmo ütles, söidab ise ettevaatlikumalt, sest teistele nagunii lootma jääda ei saa.
Roolikohalt, et kujustus ei sobi kahjuks vanema isendiga kokku, isiklikult endale tundub see vöörkehana seal, kui aga NOS on tulemiga rahul, siis mis
meil enam kiunuda ..., mis tehtud, see tehtud.
Kiitust vöib siiski jagada, sest viitsimist ja huvi on, et selliste asjadega tegeleda.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.04.14 06:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: R-I-X
Vaevalt need nupudki toimivad, sest eelmise auto peal oli ka üks seda sorti nuppudega rool ja siis ta kirjutas, et ei saa nii lihtsalt toimima. Asi
pidavat selles olema, et iga nupu jaoks ei olevat mitte eraldi juhe/rada, vaid kõik need nupud toivad üle paari kaabli ja seega oleks vaja mingit
moodulit vahele sinna. |
Nii see on, nuppudel oma elektroonika roolis sees juba. Välja tuleb 3 juhet: Data, +12, Gnd.
Vajalik on roolinuppude kontroller, mis teisendab data can signaaliks, ning ühendub maki, kellaploki ning OBD külge.
|
|
|
mkangur
huviline
Registreerunud 15.07.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.04.14 11:21
|
|
|
Täitsa viisakas, bagist niipalju, et isegi kui tuli ei põle, ei tähenda, et mingi neist töökorras on, minul näiteks avariikorral ei avanenud ükski
padi, ometi on "padjad" istmetes, roolis, armatuuris. Aga jah, see alpine jura korista ära Muidugi noh, maitse asi. Mulle ei maitse
"At the end of the day, there are basically two types of drivers: those that want/have avants, and virgins. It's just science. Get one and
you won't regret it."
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.04.14 11:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mkangurAga jah, see alpine jura korista ära Muidugi noh, maitse asi. Mulle ei maitse |
Ei häbene enda töökohale reklaami teha.
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.04.14 11:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: NOS
Ei häbene enda töökohale reklaami teha. |
Kellele sa seal salongis seda reklaami teed? See kui kusagil taga
klaasi/luugi peal ja vb ukse peal on kleeps on teine asi ja ok, aga seal liistu peal see croomi moodi peegeldav kleeps karjub küll silma natuke. Aga
see minu arvamus. Kui sulle meeldib, siis lase käia.
|
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo S
|
postitati 10.04.14 18:45
|
|
|
See carboni värk on natukene kehvake idee. Kuidagi läbi mängitud ja ei sobi auto hinna ja olemusega. Minule meeldiks hetkel vaadates, kui see karbon
kõik oleks läikivmust. Rool on ilus, võibolla tõesti natuke liiga uus sellesse autosse, aga ei häiri. See sisu vist on pärit kasutatudvaruosad.ee
audist. Pildidelt tundus see väga koledas seisus. Nagu elevant oleks kuivanud ja naha annetanud. 2 tsoonilise airbagi saab ühetsoonilisele ringi teha
küll. Seal vist oli rakendusastmed 70:30%. Olen osadel volkaritel need ringi aidanud teha. Ühel on õnnetul kombel see avariis ka kasutust leidnud.
Avanes ilusti koos teistega, kuigi peale ehitust jäi kahtlus, et esimene tsoon ei rakendu ja teine rakendub viivitusega...
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.04.14 19:24
|
|
|
Äkki keegi teab kohe öelda millest selline asi:
kiirendades hakkab kellaplokis vilksama ESP tuluke, kuigi pole libe. Samuti vahel kiirendades vilgutab aku tulukest. Aku on uus (kuu vana).
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 15 16 17 18 19 .. 26 |