Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  14  15  16  17  18  ..  26
Autor:
Pealkiri: Audi S4 "black angel" - 1999 - yanekk (Vastuseid: 627 | Vaatamisi: 114398)
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 08.03.12 18:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: yanekk

Ja täna jättis peaaegu jalameheks, kui keegi otsustas põhja all korralikult kolisema ja paukuma hakata.

Kuidas saavad mõlemad tagumised sisemised pooltelje otsad kinni jääda, igapäev sõitval autol.

Aga kuidagi see õnnestus ja hetkel viga parandatud.

Ja kuna kolina kadumise katsetuse käigus lõhkusin ühe esirehvi, siis said ka suverehvid juba varakult alla.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.12 18:55 Tsiteeri

Sul suverehvid juba all?
Kevad veel kaugel ju.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.12 19:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: NOS
Sul suverehvid juba all?
Kevad veel kaugel ju.

Ega eriti suurt vahet pole võrreldes viimase piirini kulunud MS rehviga.
Libedad on nagunii mõlemad :D

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
repsu007
huviline

Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: C7,B6q,B2q

postitati 08.03.12 20:12 Tsiteeri

Mul kah all ja pole midagi viga. :D Tuleb valida sõidukiirust vähe lihtsalt.

Raske jalaga.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.12 20:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: repsu007
Mul kah all ja pole midagi viga. :D Tuleb valida sõidukiirust vähe lihtsalt.

Kiirusega pole hullu :D pidurdamisega tuleb valida.

Kunagi üks lugupeetud moto taat rääkis.

Kõva mees pole see kes kaherattalisel 200+km/h sõidab, vaid see kes suudab sellise kiirusega äkkipidurdust teha, ilma et uusi riideid vaja oleks.

OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 08.03.12 21:02 Tsiteeri

Ma olen terve talve "suvekatega" paugutanud. Lamellid teine talv + vahepeal suvi. ABS sai kõvasti tööd teha, aga näe ... ELAN! :D
Mis teema ikkagi nende pooltelje otsadega on? Tundub kole müstiline lugu olevat.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.03.12 21:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: OttOlesk

Mis teema ikkagi nende pooltelje otsadega on? Tundub kole müstiline lugu olevat.

Ära küsi, ma ei tea ja kuna Forss-i tellimiskeskusest pole seda kunagi läbi käinud, siis esialgu ei ole ka mina see esimene, kes uued ostab 255.-€ eest üks ots.

OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 08.03.12 22:59 Tsiteeri

Üks sõber küsis, kas difris ei või asi olla?
Ma ei saanud aru, mida ta sellega mõtles.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.12 06:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: OttOlesk
Üks sõber küsis, kas difris ei või asi olla?
Ma ei saanud aru, mida ta sellega mõtles.

No see loksub nagunii natuke liiga palju, kuid kui tagasild kinni jookseb, siis oleks ka juba tükid taga.

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.12 13:10 Tsiteeri

Tsitaat:

Ja jällegi käisid Pärnu omad Haapsalut puistamas ja tegid kõigile kellel midagi teha oli.

"Hurraa" :mad::mad:, jällegi on Pärnu omad siin plaani täitmas ja sain vähemalt nende kohvipausi Statoilis ära rikkuda :D

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.12 15:43 Tsiteeri

Mille eest siis seekord?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.12 15:56 Tsiteeri

Ei tea, ei hakkanud selle teada saamiseks ka ootama neid.
Kuna nad ei saanud lihtsalt suvalt bensukas vehkides mind peatada, kuigi kehakeel oli küll selline, et siit me saame midagi kindlasti.
Ühtegi liiklusseadust ei rikkunud ja kasutasin "koduväljaku" eelist.
Aga maja ees autosi vahetades, tiirutasid kutseka juures ringi.

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.12 20:25 Tsiteeri

Sai nüüd veel õhtul ühe odavama otsa masina raha ära raisatud ja uued ketipingutid siiski mikist ära tellitud.
Haigelt palju ikkagi maksab see pisike vigur :mad:

JoonasJJ
klubiliige

Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: '08 Civic Type R / '07 GRB STI

postitati 11.03.12 00:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Sai nüüd veel õhtul ühe odavama otsa masina raha ära raisatud ja uued ketipingutid siiski mikist ära tellitud.
Haigelt palju ikkagi maksab see pisike vigur :mad:

Kas mulle on vale mulje jäänud või pead iga nädal oma auto küljes midagi välja vahetama või parandama või HOOPIS tuleb siit mingi huvitav modifikatsioon?:P (Vabandan, kui tarkade meeste jaoks rumalasti küsin).

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.12 06:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: JoonasJJ

Kas mulle on vale mulje jäänud või pead iga nädal oma auto küljes midagi välja vahetama või parandama või HOOPIS tuleb siit mingi huvitav modifikatsioon?

Mis liigub, see ka kulub ja et mitte asja hullemaks lasta, tuleb ju remontida :D.
Aga võibolla on asi ka minus, et midagi ei kesta ja laguneb ;), nagu näiteks ~30 tuhat sõitnud Lemförderi pudinatega esisild, mis ootab uute õõtsade panekut.
Ja eks remontimist võib ju ka modifitseerimiseks nimetada.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 11.03.12 09:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Ja eks remontimist võib ju ka modifitseerimiseks nimetada.

Väga asjalik sönastus!:cool:
Edu modimisel;)

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: ‘07 BMW 335xi E91

postitati 11.03.12 09:28 Tsiteeri

Teinekord küsi valjusti ennem kui midagi tellima hakkad, mul oli just eelmine nädal ketipingutite pakkumine 420EUR (sisaldab transporti Eesitsse ja kahte ketipingutit mis on sõitnud auto peal ~10 000km). Olen sama isiku käest ka varasemalt ketipingutit ostnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.12 11:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: S4BiT
Teinekord küsi valjusti ennem kui midagi tellima hakkad, mul oli just eelmine nädal ketipingutite pakkumine 420EUR (sisaldab transporti Eesitsse ja kahte ketipingutit mis on sõitnud auto peal ~10 000km). Olen sama isiku käest ka varasemalt ketipingutit ostnud.

Ma põdesin ikka pikalt, enne kui need eile ära tellisin.

Ilma tollida siia 600.-€ ja uued originaalid.
Mitte päris hiinakas oleks tulnud ~160 raha odavam aga ausõna ma ei viitsi iga natukese aja pärast neid vahetada.

Kas neile kasutatud pingutile oleks ka mingi garantii saanud, kuigi ega see mikist kauba ostmine ja garantii on ka natuke keeruline :D

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.12 17:26 Tsiteeri

Nagu ma juba mainisin, siis ma olen selle isiku käest varem ka pinguti ostnud, siis oli muidugi tegu täitsa uue osaga, mille ta oli omale varasemalt ostnud, aga pole enam vaja läinud. Ja ta on teises klubis/foorumis väga tuntud isik, seega ma ei oleks kahelnud nende varuosade seisukorras. Juhtub muidugi igasugu asju, ka uued detailid võivad kogemata tembutama hakata :D, prj saab elusa näite tuua :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.12 19:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: S4BiT
Nagu ma juba mainisin, siis ma olen selle isiku käest varem ka pinguti ostnud, siis oli muidugi tegu täitsa uue osaga, mille ta oli omale varasemalt ostnud, aga pole enam vaja läinud. Ja ta on teises klubis/foorumis väga tuntud isik, seega ma ei oleks kahelnud nende varuosade seisukorras. Juhtub muidugi igasugu asju, ka uued detailid võivad kogemata tembutama hakata :D, prj saab elusa näite tuua :P

Samas see ~25 tuhat km on näidanud, et mitte üksi osa mis pole originaal või parem, ei kesta selles masinas.
Ja kasutatud asi on siiski kasutatud.

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.03.12 14:28 Tsiteeri

Eks muidugi, sinu nimetatud hind USA-st ei ole ka üldse nii kallis uute detailide kohta, siin maksavad ikka kõvasti rohkem.

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.12 17:57 Tsiteeri

Kui enne vanasti sai kohaliku posti asutust kirutud, siis nüüd sakib ka USPS.
Kümmneks päevaks "unustati" tellitud pingutid kuhugi seisma ja need on endisel kohale jõudmata :mad: .

Täna sai siis vahetatud pagan teab mis aegne esiklaas, palju puhtam, kuivem ja muretum tunne ning ka naabri koer magab rahulikumalt :D.

Uued kommutaatorid sai ka külge keeratud, kuid ei tulnud oodatud tulemust.

Ikkagi hakkab mingil hetkel puterdama.
Kui see viga ka ketipingutite vahetusega ära ei kao, siis läheb jälle "põnevaks", kuna veakoode masin ei paku.

MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 27.03.12 18:45 Tsiteeri

Tsitaat:

Uued kommutaatorid sai ka külge keeratud, kuid ei tulnud oodatud tulemust.

Ikkagi hakkab mingil hetkel puterdama.
Kui see viga ka ketipingutite vahetusega ära ei kao, siis läheb jälle "põnevaks", kuna veakoode masin ei paku.

Kommutaatori viga on minu kogemuste järgi olnud selline, et 1 silinder kaob lambist ära ja ongi kutu. Järgmisel hetkel on tagasi. Ei sõltu see pöördest ega rõhust. Kaob ära ka tühikäigul. Pöörete ja rõhu all vaataks ma küünlad, piibud ja poolid üle. Üldiselt need annavad ka tunda rõhu all mitte niiväga pöörde juures. Edu autoga! (ma kunagi jamasin sarnase teemaga haigeks ennast)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.12 20:19 Tsiteeri

Üks päev tahtis väike Almera su auto jälle värvitöödesse saata, kui Kadaka teelt Tammsaare teele keerasid? Sa ise võibolla ei märganudki. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 27.03.12 23:21 Tsiteeri

Aga logi autot sel hetkel, kui puterdab.
Sul justkui kõik vahendid olemas selleks :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  ..  14  15  16  17  18  ..  26
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 19.2% - SQL: 80.8%]