Lehekülgi: 1 .. 14 15 16 17 18 .. 37 |
twistY
huviline
Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.10 21:32
|
|
|
Quattromeestele natuke naermist.

Pooleveoline C5 Kuusalu kandis. Sava lamellid all ja 400kg haagis taga.
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 29.11.10 05:01
|
|
|
Minu quattrotamine lõppes eile kraavis lõhkise stangega, muud asjad õnneks jäid korda.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
yksMees
huviline
Registreerunud 03.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 avant s-line 3.0TDI quattro B9 (315TLW)
|
postitati 29.11.10 05:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: OttOlesk
Minu quattrotamine lõppes eile kraavis lõhkise stangega, muud asjad õnneks jäid korda. |
Samma siin, sai põllupeal fun`itud pikalt aga siis tulin Keava kanti ja kännu otsa sõitsin nagu naksti. Natuke plasmassi läks jalutama ja pasun tuli
ära. Aga pole hullu, ega enne kevadet pole mõtet vähemalt mul seda stanget parandama hakkata, äkki läheb uuesti katki.
Erinevate põrandakatete ja -liistude paigaldus. Tel: 5230265
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 29.11.10 05:41
|
|
|
Tallinnas igatahes ilm soosib tööleminekut 
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.11.10 08:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: yksMees
Minu quattrotamine lõppes eile kraavis lõhkise stangega, muud asjad õnneks jäid korda. |
Samma siin, sai põllupeal fun`itud pikalt aga siis tulin Keava kanti ja kännu otsa sõitsin nagu naksti. Natuke plasmassi läks jalutama ja pasun tuli
ära. Aga pole hullu, ega enne kevadet pole mõtet vähemalt mul seda stanget parandama hakkata, äkki läheb uuesti katki. |
Mul ta oli juba korra täiesti tükkidest uuesti üles ehitatud. Seda vist ei ole mõtet enam lappida, arvatavasti kevade poole mingi odava RS replica
ehitab ette. Jube viga on see teeolude valesti hindamine . Kõrval teelt
lendasin külg ees suure maantee peale, aga ei arvanud, et nii hästi haakub ja viskas kohe teist pidi ja külg ees umbes 50 kraadisest kallakust alla.
Õnneks just sõitsid mingid jahimehed maasturiga mööda ja sai ta ikka välja sealt. Ohutulesid armatuuris põlema ei löönud ja koju sõit oli sujuv.
Kindluse mõttes peaks korra kanali peal ära käima, aga arvatavasti kõik OK ikka.
P.S. Vaatasin põlluralli pilte facebookist. Seal oleks isegi tahtnud müttata .
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
|
|
|
|
malone32
huviline
Registreerunud 23.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: R8 V10 Plus & Shelby GT 500
|
postitati 29.11.10 08:27
|
|
|
Tuli ka tahtmine eile öösel mõned sõõrikud parklates teha ning ka mõni ringtee jäi teepeale. Tartus Ilmatsalu ringteel hakkasid isegi rehvid vilisema
kuna pidamine oli liiga hea. Üldiselt on tore ja suu on kõrvuni.
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 29.11.10 12:01
|
|
|
Natuke teistsuguseid quattrorõõme: 
Nägin täna, kuidas üks transitimees ei saanud parklast minema. Küll võttis hooga ja nõkutas niisama - ei midagi. Kerge kallak tuli vastu ja olukord
võimatu.
Ma ei saanud siis võimalust kasutamata jätta, läksin juurde, nägu naeru täis ja pakkusin abi. Egas midagi - köis sappa, korra nuuskasin ning käes see transit oligi Võtsime köie ära, transit hakkas minema sõitma ja jäi jälle kinni. Jälle köis taha ja seekord vedasin siis pikemalt puhtamale teele. Ma ei saanud arugi, et libe on. 
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & Q7 3.0 TDI
|
postitati 29.11.10 13:02
|
|
|
Mul ka mingisugune tõmbamisköis pagasis, juhuks kui keegi vajab abi. Sai varustus jälle pagasiruumi pandud. Talv on tore
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
Evil9
huviline
Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.11.10 19:06
|
|
|
Tundub, et ma polegi ainus, kes kraave nuusutanud on. Ikka juhtub aga loodame, et kõik õnnelikult lõppeb. Endal ka köis välja koogitud. Selleks
aastaks peaks vist labida ka varuma 
Nelikvedu - must have!
|
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 29.11.10 20:35
|
|
|
Anna siis teada mis hinnaga ja kust kohast uue said.
Tarmo mainitud lumi rattakoopas: kunagi juhtus see, et paksust lumest teele lennates oli mu ehmatus suur, kui rooli enam ühele poole keerata ei saanud
(oli väga vaja libisemisele "vastu" pöörata). No grammi kaa ei liikunud, esimene mõte oli, et lõhkusin midagi kapitaalselt ära... 
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 29.11.10 20:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MartinCS
Tarmo mainitud lumi rattakoopas: kunagi juhtus see, et paksust lumest teele lennates oli mu ehmatus suur, kui rooli enam ühele poole keerata ei saanud
(oli väga vaja libisemisele "vastu" pöörata). No grammi kaa ei liikunud, esimene mõte oli, et lõhkusin midagi kapitaalselt ära... |
Ma sain umbes samasuguse "ehmatuse", kui mootor hakkas kapoti all peale ~100m täielikku sahka pannes "teist häält tegema". Peale korralikke valle
oli tänu selleks talveks pilbasteks sõidetud mootoriruumi kattele kapotialune pilgeni lund täis, nii et klapikambrikaas, kolle ja pritsepea paistsid
ikka natuke ning teiselt poolt olid paagid veel mattumata . Selle
lumekuhja kapoti alt ära saamine oli paras kadalipp, kuna asi istus kenasti mootorikäppadel ja sillatalal kinni ning oli mootori soojaga kenasti
jõudnud juba sulaks tõmmata . Oma 15min müttasin, enne kui jälle
kapotialune puhas oli ja jahutus toimis . Loomulikult polnud labidaga seal
kuhugi ruumi ronida, isegi vart polnud eriti kuhugi toppida, sai asja lammutamist siis altpoolt lumeharja jääkraabitsaga togides alustatud, kuni sai
ülevalt vaikselt allapoole lükkama hakata . Pidurivõimu juurest oleks
küll võinud kühvliga välja visata.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.11.10 20:53
|
|
|
Laupäeval oleksin 90 kraadist kurvi sirgeks sõites sellisesse kraavi lajatanud, kuskohast oleks ainult katusereelingud paistma jäänud. Kiirust väga ei
olnudki (50-60 km/h, lubatud oli 70), kuid tee oli libe ja täiesti võõras kant + märgid sellise kurvi olemasolust puudusid. Õnneks paar meetrit enne
kraaviperve sain pidama.
Ehmatus kogetud, tõmbasin 5 minutit hiljem vähe väiksemast kraavist Almera välja.
Õhtul metsa vahel aega surnuks lüües, sain veel kogeda seda, mis tunne on, kui auto hakkab tagurpidi mäest alla libisema. Paha tunne on.
Lisaks koju jõudes parkisin auto korraliku lumehunniku otsa, kus ta siis liikus veel ilusti edasi - tagasi, kuid hommikul oli juba teine lugu -
siputas esialgu rattaid. Enne magama minekut vaatasin ise ka aknast, et
kummaliselt suur vahe on tekkinud ratta ja koopa ääre vahele. Natuke jõnksutamist ja sõit võis alata.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
liito
huviline
Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: ceed xR
|
postitati 29.11.10 21:38
|
|
|
Oh teid õnnelikke lustijaid.
Arvasin,et sain eelmise aastaga isu täis, kuid nüüd kahetsen auto müümist 
|
|
|
Maiii
huviline
Registreerunud 17.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe 2.3
|
postitati 29.11.10 21:51
|
|
|
Ma suutsin ka nädalavahetusel metsas seenel käia autoga, õnneks väga suur kraav ei olnud, aga oma esiveoga sealt ise välja ei saanud 
Teist korda oleks ka peaaegu kraavi sõitnud, aga just läbitud libedakoolitusel õpitu tuli ilusti meelde Oleks ka ikka nelivedu vaja, iga talv mõtlen, aga seni vaid mõtteks jäänudki..
|
|
|
emmure
huviline
Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2.8 v6 quattro
|
|
Maff
huviline
Registreerunud 20.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8T
|
postitati 30.11.10 12:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MartinCS
Anna siis teada mis hinnaga ja kust kohast uue said.
(oli väga vaja libisemisele "vastu" pöörata). No grammi kaa ei liikunud, esimene mõte oli, et lõhkusin midagi kapitaalselt ära... |
Ja siis räägi kui puruks ta on, äkki saab veel asja, kui endale uue soetad, ostaks su vana ära teeks korda ja kruviks omale ette.  
|
|
|
lohe
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw
|
postitati 30.11.10 18:18
|
|
|
Eks peale rõngaste joonistamise ongi teiste välja sikutamine üks suuremaid "quattrorõõme" Sellega seoses tuletaks meelde ühe eelmise hooaja teema:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=59223&page=1
Mis köiega te seda Ram'i välja sikutasite? Korralik köis annab päris suure osa tulemusest...
|
|
|
Evil9
huviline
Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.11.10 19:52
|
|
|
Minu quattrotamine sai täna taas äpardunud uisutamise osaliseks. Oma vöödist laperdama, vastasuunavööndisse ja oma poolele tagasi minnes 180 peale ja
külg ees kraavi ja pisikeste leppade poole ajama. Hetkel ei jõua seda lamelli ära kiruda ikka. Nagu lehm libedal jääl. Samas nagu veidike lund alla
saab on haardumine täitsa hea. Õhtul linnavahel jälgi joonistades aga kiskus vägisi suunurgad naerule. Loodame, et kaitseingel mulle selga veel nii
pea ei pööra ja jääb kere sirgeks ning ühte tükki ka peale seda talve.
Nelikvedu - must have!
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 30.11.10 20:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Evil9
Minu quattrotamine sai täna taas äpardunud uisutamise osaliseks. Oma vöödist laperdama, vastasuunavööndisse ja oma poolele tagasi minnes 180 peale ja
külg ees kraavi ja pisikeste leppade poole ajama. Hetkel ei jõua seda lamelli ära kiruda ikka. Nagu lehm libedal jääl. Samas nagu veidike lund alla
saab on haardumine täitsa hea. Õhtul linnavahel jälgi joonistades aga kiskus vägisi suunurgad naerule. Loodame, et kaitseingel mulle selga veel nii
pea ei pööra ja jääb kere sirgeks ning ühte tükki ka peale seda talve. |
Kas sa surusid vägisi laperdama või läks ise? Kui ise läks siis oleks vast aeg jah suvekad talvekate vastu vahetada, aga vastasel juhul - ega q ple
tagavedu, seda vägisi laperdama ei aeta St aetakse kui ruumi on, ma
käisin poolteist aastat tagasi suvel viljapõllul ära sellepärast, õnneks kadudeta 
|
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
|
Evil9
huviline
Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.10 21:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rat_013
Tsitaat: | Algselt postitas: Evil9
pea ei pööra ja jääb kere sirgeks ning ühte tükki ka peale seda talve. |
Kas sa surusid vägisi laperdama või läks ise? Kui ise läks siis oleks vast aeg jah suvekad talvekate vastu vahetada, aga vastasel juhul - ega q ple
tagavedu, seda vägisi laperdama ei aeta St aetakse kui ruumi on, ma
käisin poolteist aastat tagasi suvel viljapõllul ära sellepärast, õnneks kadudeta |
Nagu öeldud siis all lamell. Kolmas talv alles ja muster väga hea. Samuti pidamine lumel täiesti olemas, isegi liialt palju vahest. Lihtsalt oli väga
kiilakas ja sai liiga palju peale surutud (tee oli ka kaldu, tegemist Vana-Võidu ringraja osaga). Kuid arvestatdes neid sündmusi kaldun arvama, et
süüdlaseks V6 mis üle aiste ripub ja väga kerge saba osa? Peab tagaosale pidamise parandamiseks raskust lisama.
Tavalsiselt siis kodutee 7 km pikk, kuid täna taas kujunes linnvahel kärutades pea 20 km pikkuseks. Samuti tavapärase 10 minuti asemel tulin taas koju
pea 45 minutit. Lõbu oli laialt ja suu nurgad taas naerul. Päev otsa esiveolises hiina lamellidega varustatud kaubikus Tallinna vahel käruga ringi
uisutamisest oli õhtuks ikka siiralt kopp ees.
Mokits, mine garaazi juba ja et oleks veel selle aasta numbri sees S käima aetud ja tööle tuldud 
Nelikvedu - must have!
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.12.10 11:17
|
|
|
Minu eelmise nädala quattrotamise tagajärjed siis.
pilt1
pilt2
pilt3
pilt4
Tõmbasin praegu kõik asjad trippidega kinni ja tundub tugev olevat. Jätan praegu nii nagu ta on.
|
|
|
|
Mrburns
huviline
Registreerunud 03.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.12.10 11:18
|
|
|
Täna siis tegin ka oma quattroga väikse rigi põlvini lumes 
|
|
|
magiorav
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: MB C220 CDI 2005 / Audi 100 C4 Q / VW Golf 2
|
postitati 04.12.10 17:17
|
|
|
Täna saab esisillaveolisega isegi kõvasti nalja
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 04.12.10 18:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: magiorav
Täna saab esisillaveolisega isegi kõvasti nalja |
Mulle tuli õhtul Tartu tänava mäe peal üks väike pooleveoline lumekuhi tagurpidi vastu, hea, et õigel ajal märkasin. Pooleveolised võiks veidi aega
nüüd kodus olla või vähe kabedamaid jõukohaseid teid valida.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM,
SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 14 15 16 17 18 .. 37 |