Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  14  15  16  17  18  ..  37
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2010 / 2011 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 902 | Vaatamisi: 133944)
twistY
huviline

Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.10 21:32 Tsiteeri

Quattromeestele natuke naermist.
http://img221.imageshack.us/img221/1447/281120103231.jpg

Pooleveoline C5 Kuusalu kandis. Sava lamellid all ja 400kg haagis taga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 29.11.10 05:01 Tsiteeri

Minu quattrotamine lõppes eile kraavis lõhkise stangega, muud asjad õnneks jäid korda.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
yksMees
huviline

Registreerunud 03.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 avant s-line 3.0TDI quattro B9 (315TLW)

postitati 29.11.10 05:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: OttOlesk
Minu quattrotamine lõppes eile kraavis lõhkise stangega, muud asjad õnneks jäid korda.

Samma siin, sai põllupeal fun`itud pikalt aga siis tulin Keava kanti ja kännu otsa sõitsin nagu naksti. Natuke plasmassi läks jalutama ja pasun tuli ära. Aga pole hullu, ega enne kevadet pole mõtet vähemalt mul seda stanget parandama hakkata, äkki läheb uuesti katki.

Erinevate põrandakatete ja -liistude paigaldus. Tel: 5230265
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 29.11.10 05:41 Tsiteeri

Tallinnas igatahes ilm soosib tööleminekut :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.10 08:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: yksMees
Tsitaat:

Samma siin, sai põllupeal fun`itud pikalt aga siis tulin Keava kanti ja kännu otsa sõitsin nagu naksti. Natuke plasmassi läks jalutama ja pasun tuli ära. Aga pole hullu, ega enne kevadet pole mõtet vähemalt mul seda stanget parandama hakkata, äkki läheb uuesti katki.

Mul ta oli juba korra täiesti tükkidest uuesti üles ehitatud. Seda vist ei ole mõtet enam lappida, arvatavasti kevade poole mingi odava RS replica ehitab ette. Jube viga on see teeolude valesti hindamine :D. Kõrval teelt lendasin külg ees suure maantee peale, aga ei arvanud, et nii hästi haakub ja viskas kohe teist pidi ja külg ees umbes 50 kraadisest kallakust alla. Õnneks just sõitsid mingid jahimehed maasturiga mööda ja sai ta ikka välja sealt. Ohutulesid armatuuris põlema ei löönud ja koju sõit oli sujuv. Kindluse mõttes peaks korra kanali peal ära käima, aga arvatavasti kõik OK ikka.
P.S. Vaatasin põlluralli pilte facebookist. Seal oleks isegi tahtnud müttata :P.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
malone32
huviline

Registreerunud 23.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: R8 V10 Plus & Shelby GT 500

postitati 29.11.10 08:27 Tsiteeri

Tuli ka tahtmine eile öösel mõned sõõrikud parklates teha ning ka mõni ringtee jäi teepeale. Tartus Ilmatsalu ringteel hakkasid isegi rehvid vilisema kuna pidamine oli liiga hea. Üldiselt on tore ja suu on kõrvuni.:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 29.11.10 12:01 Tsiteeri

Natuke teistsuguseid quattrorõõme: :D

Nägin täna, kuidas üks transitimees ei saanud parklast minema. Küll võttis hooga ja nõkutas niisama - ei midagi. Kerge kallak tuli vastu ja olukord võimatu.
Ma ei saanud siis võimalust kasutamata jätta, läksin juurde, nägu naeru täis :D ja pakkusin abi. Egas midagi - köis sappa, korra nuuskasin ning käes see transit oligi :D Võtsime köie ära, transit hakkas minema sõitma ja jäi jälle kinni. :D Jälle köis taha ja seekord vedasin siis pikemalt puhtamale teele. Ma ei saanud arugi, et libe on. :)

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & Q7 3.0 TDI

postitati 29.11.10 13:02 Tsiteeri

Mul ka mingisugune tõmbamisköis pagasis, juhuks kui keegi vajab abi. Sai varustus jälle pagasiruumi pandud. Talv on tore:)

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.10 19:06 Tsiteeri

Tundub, et ma polegi ainus, kes kraave nuusutanud on. Ikka juhtub aga loodame, et kõik õnnelikult lõppeb. Endal ka köis välja koogitud. Selleks aastaks peaks vist labida ka varuma :P

Nelikvedu - must have!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 29.11.10 20:35 Tsiteeri

Tsitaat:

Anna siis teada mis hinnaga ja kust kohast uue said.

Tarmo mainitud lumi rattakoopas: kunagi juhtus see, et paksust lumest teele lennates oli mu ehmatus suur, kui rooli enam ühele poole keerata ei saanud (oli väga vaja libisemisele "vastu" pöörata). No grammi kaa ei liikunud, esimene mõte oli, et lõhkusin midagi kapitaalselt ära... :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 29.11.10 20:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MartinCS
Tarmo mainitud lumi rattakoopas: kunagi juhtus see, et paksust lumest teele lennates oli mu ehmatus suur, kui rooli enam ühele poole keerata ei saanud (oli väga vaja libisemisele "vastu" pöörata). No grammi kaa ei liikunud, esimene mõte oli, et lõhkusin midagi kapitaalselt ära... :D

Ma sain umbes samasuguse "ehmatuse", kui mootor hakkas kapoti all peale ~100m täielikku sahka pannes "teist häält tegema". Peale korralikke valle oli tänu selleks talveks pilbasteks sõidetud mootoriruumi kattele kapotialune pilgeni lund täis, nii et klapikambrikaas, kolle ja pritsepea paistsid ikka natuke ning teiselt poolt olid paagid veel mattumata :D. Selle lumekuhja kapoti alt ära saamine oli paras kadalipp, kuna asi istus kenasti mootorikäppadel ja sillatalal kinni ning oli mootori soojaga kenasti jõudnud juba sulaks tõmmata :P. Oma 15min müttasin, enne kui jälle kapotialune puhas oli ja jahutus toimis :P. Loomulikult polnud labidaga seal kuhugi ruumi ronida, isegi vart polnud eriti kuhugi toppida, sai asja lammutamist siis altpoolt lumeharja jääkraabitsaga togides alustatud, kuni sai ülevalt vaikselt allapoole lükkama hakata :D. Pidurivõimu juurest oleks küll võinud kühvliga välja visata.

Hea auto on palju autosid...
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.10 20:53 Tsiteeri

Laupäeval oleksin 90 kraadist kurvi sirgeks sõites sellisesse kraavi lajatanud, kuskohast oleks ainult katusereelingud paistma jäänud. Kiirust väga ei olnudki (50-60 km/h, lubatud oli 70), kuid tee oli libe ja täiesti võõras kant + märgid sellise kurvi olemasolust puudusid. Õnneks paar meetrit enne kraaviperve sain pidama.
Ehmatus kogetud, tõmbasin 5 minutit hiljem vähe väiksemast kraavist Almera välja. :D
Õhtul metsa vahel aega surnuks lüües, sain veel kogeda seda, mis tunne on, kui auto hakkab tagurpidi mäest alla libisema. Paha tunne on. :P
Lisaks koju jõudes parkisin auto korraliku lumehunniku otsa, kus ta siis liikus veel ilusti edasi - tagasi, kuid hommikul oli juba teine lugu - siputas esialgu rattaid. :D Enne magama minekut vaatasin ise ka aknast, et kummaliselt suur vahe on tekkinud ratta ja koopa ääre vahele. Natuke jõnksutamist ja sõit võis alata.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
liito
huviline

Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: ceed xR

postitati 29.11.10 21:38 Tsiteeri

Oh teid õnnelikke lustijaid.
Arvasin,et sain eelmise aastaga isu täis, kuid nüüd kahetsen auto müümist :P

Maiii
huviline

Registreerunud 17.03.09
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe 2.3

postitati 29.11.10 21:51 Tsiteeri

Ma suutsin ka nädalavahetusel metsas seenel käia autoga, õnneks väga suur kraav ei olnud, aga oma esiveoga sealt ise välja ei saanud :P
Teist korda oleks ka peaaegu kraavi sõitnud, aga just läbitud libedakoolitusel õpitu tuli ilusti meelde :D Oleks ka ikka nelivedu vaja, iga talv mõtlen, aga seni vaid mõtteks jäänudki..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
emmure
huviline

Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2.8 v6 quattro

postitati 30.11.10 00:21 Tsiteeri

Minu quattro rõõmud lõppesid sellega ,et sahk kas on mu autole otsa sõitnud või tagurdanud....aga olen ilma oma tuuningstanest ja vasakust esitiivas ,nii et mul nüüd mõnda aega auto läheb remonti ja ei saagi lund nautida:( kuna süüdlast ei tea...ja arvatavasti ei saagi teada:(

Tuleb hakata jälle oma rahade eest ehitama.

Project-Massacre
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Maff
huviline

Registreerunud 20.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8T

postitati 30.11.10 12:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MartinCS
Tsitaat:

Anna siis teada mis hinnaga ja kust kohast uue said.

Ja siis räägi kui puruks ta on, äkki saab veel asja, kui endale uue soetad, ostaks su vana ära teeks korda ja kruviks omale ette. :P:D

lohe
huviline

Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw

postitati 30.11.10 18:18 Tsiteeri

Eks peale rõngaste joonistamise ongi teiste välja sikutamine üks suuremaid "quattrorõõme" ;) Sellega seoses tuletaks meelde ühe eelmise hooaja teema:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=59223&page=1
Mis köiega te seda Ram'i välja sikutasite? Korralik köis annab päris suure osa tulemusest...

Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.10 19:52 Tsiteeri

Minu quattrotamine sai täna taas äpardunud uisutamise osaliseks. Oma vöödist laperdama, vastasuunavööndisse ja oma poolele tagasi minnes 180 peale ja külg ees kraavi ja pisikeste leppade poole ajama. Hetkel ei jõua seda lamelli ära kiruda ikka. Nagu lehm libedal jääl. Samas nagu veidike lund alla saab on haardumine täitsa hea. Õhtul linnavahel jälgi joonistades aga kiskus vägisi suunurgad naerule. Loodame, et kaitseingel mulle selga veel nii pea ei pööra ja jääb kere sirgeks ning ühte tükki ka peale seda talve.

Nelikvedu - must have!
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 30.11.10 20:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Evil9
Minu quattrotamine sai täna taas äpardunud uisutamise osaliseks. Oma vöödist laperdama, vastasuunavööndisse ja oma poolele tagasi minnes 180 peale ja külg ees kraavi ja pisikeste leppade poole ajama. Hetkel ei jõua seda lamelli ära kiruda ikka. Nagu lehm libedal jääl. Samas nagu veidike lund alla saab on haardumine täitsa hea. Õhtul linnavahel jälgi joonistades aga kiskus vägisi suunurgad naerule. Loodame, et kaitseingel mulle selga veel nii pea ei pööra ja jääb kere sirgeks ning ühte tükki ka peale seda talve.

Kas sa surusid vägisi laperdama või läks ise? Kui ise läks siis oleks vast aeg jah suvekad talvekate vastu vahetada, aga vastasel juhul - ega q ple tagavedu, seda vägisi laperdama ei aeta :D St aetakse kui ruumi on, ma käisin poolteist aastat tagasi suvel viljapõllul ära sellepärast, õnneks kadudeta :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 01.12.10 20:03 Tsiteeri

Võrus oli täna äge vaatepilt kui ühe kaubakeskuse taga parklas üks quattro r5 coupe tsõõre tegi...Kuna endal hetkele liikur laiali, siis oli sedagi tore vaadata, kuidas teised saavad oma quattroga lumest rõõmu tunda, ilus oli kohe vaadata, kuidas nelja ratta alt lumi tuiskas ja saba liputati ka kenasti ;) Edu lumes, ja vaadake siis et oma liikureid maha ei kanna ;)

Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.12.10 21:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013
Tsitaat:
Algselt postitas: Evil9

Kas sa surusid vägisi laperdama või läks ise? Kui ise läks siis oleks vast aeg jah suvekad talvekate vastu vahetada, aga vastasel juhul - ega q ple tagavedu, seda vägisi laperdama ei aeta :D St aetakse kui ruumi on, ma käisin poolteist aastat tagasi suvel viljapõllul ära sellepärast, õnneks kadudeta :cool:

Nagu öeldud siis all lamell. Kolmas talv alles ja muster väga hea. Samuti pidamine lumel täiesti olemas, isegi liialt palju vahest. Lihtsalt oli väga kiilakas ja sai liiga palju peale surutud (tee oli ka kaldu, tegemist Vana-Võidu ringraja osaga). Kuid arvestatdes neid sündmusi kaldun arvama, et süüdlaseks V6 mis üle aiste ripub ja väga kerge saba osa? Peab tagaosale pidamise parandamiseks raskust lisama.

Tavalsiselt siis kodutee 7 km pikk, kuid täna taas kujunes linnvahel kärutades pea 20 km pikkuseks. Samuti tavapärase 10 minuti asemel tulin taas koju pea 45 minutit. Lõbu oli laialt ja suu nurgad taas naerul. Päev otsa esiveolises hiina lamellidega varustatud kaubikus Tallinna vahel käruga ringi uisutamisest oli õhtuks ikka siiralt kopp ees.

Mokits, mine garaazi juba ja et oleks veel selle aasta numbri sees S käima aetud ja tööle tuldud :)

Nelikvedu - must have!
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.10 11:17 Tsiteeri

Minu eelmise nädala quattrotamise tagajärjed siis.
pilt1
pilt2
pilt3
pilt4
Tõmbasin praegu kõik asjad trippidega kinni ja tundub tugev olevat. Jätan praegu nii nagu ta on.

Mrburns
huviline

Registreerunud 03.12.10
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.10 11:18 Tsiteeri

Täna siis tegin ka oma quattroga väikse rigi põlvini lumes :D

magiorav
huviline

Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: MB C220 CDI 2005 / Audi 100 C4 Q / VW Golf 2

postitati 04.12.10 17:17 Tsiteeri

Täna saab esisillaveolisega isegi kõvasti nalja:P

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 04.12.10 18:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: magiorav
Täna saab esisillaveolisega isegi kõvasti nalja:P

Mulle tuli õhtul Tartu tänava mäe peal üks väike pooleveoline lumekuhi tagurpidi vastu, hea, et õigel ajal märkasin. Pooleveolised võiks veidi aega nüüd kodus olla või vähe kabedamaid jõukohaseid teid valida.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
 Lehekülgi:  1  ..  14  15  16  17  18  ..  37
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 9.4% - SQL: 90.6%]