Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  14  15  16  17
Autor:
Pealkiri: Ülemõistuse ropp liiklus (Vastuseid: 410 | Vaatamisi: 39898)
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 30.08.12 06:58 Tsiteeri

Tulede kasutamine, nagu liiklus üldiselt on meil jh "natuke" mööda.
Omaette teema on tegelased, kes mingeid oma "seaduseid" teevad ning siis nende alusel "peaaegu füüsilisi" noomitusi kipuvad loopima, minu arust tuleks sellised tegelased liiklusest ja ühiskonnast üleüldse isoleerida, kes oma emotsioone ei suuda taltsutada.

Tegelikkuses tuleks maanteel ju liigelda nii, et ohu korral oleks võimalik lausa peatuda, mis sest, et praktikas see nagunii ei toimi. Minu meelest on see selgeks signaaliks, et liikumiskiirust peaks vähendama, kui kehvast nähtavusest tulenevalt on oht 40 km/h samas suunas sõitvale autole tagant otsa põrutada... Mis siis kui teel on loom, või eksinud naaberküla laps kes kodu otsib...

Mitte midagi isiklikku, lihtsalt sellised on minu arusaamad.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raineys
huviline

Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5 2.3t

postitati 31.08.12 08:39 Tsiteeri

Võibolla olen loll, aga praegu küll ei saanud aru, et mis nende tuledega on siis?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 31.08.12 14:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raineys
Võibolla olen loll, aga praegu küll ei saanud aru, et mis nende tuledega on siis?

Palun loe siis Kps jutt uuesti läbi.
Märksönaks on see, et uutel autodel peale päevasöidu tulede tagatuled ei pöle, ainult pidurdamisel.
Kps jutuga olen nöus, ka minul oli hommikuses udus ükskord vöimalus uut A6 tagumikku peaaegu nuusutada :) .
Üritan küll vöimalikult harva rooli viimasel ajal sattuda, kuid ei päästa seegi mingist jamast/olukorrast.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 31.08.12 16:33 Tsiteeri

Ei ole mina ka sellest tulede teema mõttest aru saanud. Tean et paljud juubeldavad selle pärast, et esitulesid ei pea enam päevasel ajal kulutama sest neil on xenonid ja neid on päevasel ajal hea kokku hoida selliste uue seaduse järgi ette nähtud tulede kombinatsiooniga. Aga see tagatulede teema hakkab üha enam vist trendiks muutuma ja eks nüüd kui läheb pimedamaks ja ilmad hakkavad kurjemaks minema hakkab kindlasti nalja saama. Eks see ole juhtide tähelepanuvõime ja reageerimise test :D

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.12 20:24 Tsiteeri

Mina lasin ka panna tagatuled lisaks põlema, aga taastan algse olukorra, sest kui ma isegi auto taga seistes pean käega varju tekitama, et aru saada, kas tagatuled põlevad või mitte, siis järelikult pole neist suurt tolku ka teile. Ja tõesti ei näe põhjust neid niisama põletada ning vastavalt ilmastikuoludele kasutan vasakut kätt tulede lülitil õige kobinatsiooni loomiseks.
Kummaline on aga see, et vingumine käib kõigest tagatulede üle, samas kui suurem % ei kasuta üldse tulesid. :o

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.12 21:00 Tsiteeri

Kuigi mul ei ole nii uus auto, et tuled automaatselt lülituks, ees põlevad tuled ja taga mitte (mind ei ole teiste autode juures see veel seganud) aga plaanin gabariidi/piduri pirnid ledide vastu vahetada küll. Ehk on eredamad. Kuigi tänu ühele teemale jäi nüüd kõrvu, et ledidega tekib ÜV probleeme. Miks ma seda tahan sest kurdetakse, et pole valges minu pidurdamist näha/ei eralda gabariiti ja pidurit.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 31.08.12 21:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
Kuigi mul ei ole nii uus auto, et tuled automaatselt lülituks, ees põlevad tuled ja taga mitte (mind ei ole teiste autode juures see veel seganud) aga plaanin gabariidi/piduri pirnid ledide vastu vahetada küll. Ehk on eredamad. Kuigi tänu ühele teemale jäi nüüd kõrvu, et ledidega tekib ÜV probleeme. Miks ma seda tahan sest kurdetakse, et pole valges minu pidurdamist näha/ei eralda gabariiti ja pidurit.

Kas lisapidurituli ka ei aita?
Ledidega kahjuks ka veel see teema, et talvel söites keerutab sabaosa olenevalt olukorrast lume tuledele, mis sealt ei sula, höögpirn osaliselt/täielikult seda teeb.
See, et püütakse siiski auto hoopis nähtavamaks teha, kasvöi LED pirnide näol, siis mis saaks tegelikult selle vastu olla ... nojah, kui just rohelisi vöi siniseid elemente külge ei keerata.

Tösi on, et ilma tuledeta söitjaid on omajagu %, aegajalt ise kaasa arvatud, kuid mitte tahtlikult.
Jälle olukord, kus igaüks oma nägemusega jne jne, ehk et mingis möttes surnud ring.
Ausalt öeldes ei julgegi enam GMT 199-ga maanteele ukerdama minna, kuna sellel tagumik ainult punastest koosnebki.
Tuleb keegi selga, jään veel süüdi, et originaal lahendus teda eksitas vms.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.12 21:23 Tsiteeri

Lisapiduritule lisasin talvel (a6 c4 originaal) aga punaseid pirne pole kuskilt leidnud sinna sisse. Ostes olid enamus pirnid läbi ja asendasin valgetega aga need ei põle nii nagu vaja seal.

Huvitav miks Audi sellise võimaluse on üldse välja mõelnud, et kaabliga kutt saab ümber installida. Kasutan igapäevaselt Mitsubishi Grandist 2010a ja Lexsus 450h 2011a ning automaat tuledega kõik võimalikud pirnid põlevad.

Edit: mis asi on GMT 199?

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 01.09.12 04:24 Tsiteeri

Tsitaat:

Wilkipediast selle väikene vaste - The GMT 199 names are applied to GM U-based minivans, includes the Chevrolet Lumina APV, Oldsmobile Silhouette and Pontiac Trans Sport were 1st made in 1990 to 1996. North American minivans were succeeded to GM U-body/GMT200.

Ehk siis http://en.wikipedia.org/wiki/GM_U_platform

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 01.09.12 06:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tulede kasutamine, nagu liiklus üldiselt on meil jh "natuke" mööda.
Omaette teema on tegelased, kes mingeid oma "seaduseid" teevad ning siis nende alusel "peaaegu füüsilisi" noomitusi kipuvad loopima, minu arust tuleks sellised tegelased liiklusest ja ühiskonnast üleüldse isoleerida, kes oma emotsioone ei suuda taltsutada.

Tegelikkuses tuleks maanteel ju liigelda nii, et ohu korral oleks võimalik lausa peatuda, mis sest, et praktikas see nagunii ei toimi. Minu meelest on see selgeks signaaliks, et liikumiskiirust peaks vähendama, kui kehvast nähtavusest tulenevalt on oht 40 km/h samas suunas sõitvale autole tagant otsa põrutada... Mis siis kui teel on loom, või eksinud naaberküla laps kes kodu otsib...

Mitte midagi isiklikku, lihtsalt sellised on minu arusaamad.

Ma ei kirjutanud, et oleksin ise 90'ga liigelnud - sorry vähem kindlasti. Aga sellisetes tingimustes on takistust lihtsam näha kui tagarataste alt vett üles keerutavat tuledeta masinat. Ja kui eestlaslikult kõike ignoreerida, siis ei lähegi midagi paremaks. Emotsioonidega polnud algselt isegi midagi pistmist, kupli võttis tuliseks, et kodanik ei kavatsenudki aru saada mida ta tegema peab, et sõitu jätkata ja hakkas lihtsalt ülbitsema ;). Ma arvan, et just sellised tuleks liiklusest eemaldada, kel loogika totaalselt puudub ja on ise oma arvates täielikud kuningad roolis!

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.09.12 16:13 Tsiteeri

Tsitaat:

Huvitav miks Audi sellise võimaluse on üldse välja mõelnud, et kaabliga kutt saab ümber installida. Kasutan igapäevaselt Mitsubishi Grandist 2010a ja Lexsus 450h 2011a ning automaat tuledega kõik võimalikud pirnid põlevad.

Mario, sul on järelikult lihtsalt automaatselt süttivad tuled, mitte päevatuled? Need on 2 erinevat asja. Audil ongi samused ribad esituledes DRL ehk daytime running lights.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 02.09.12 06:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Vihkan uut liiklusseadust ja seda punkti, mis puudutab tagatulede põlemisega seonduvat. Eriti vihkan selle seadusemuudatuse võimalusel järgijaid igasugu auto ees põlevate originaal või aftermarket päevasõidu (vabandage väljenduse) Pedemajakatega. Mitmel korral olen ennast seaks vihastanud, kui pimedal ajal või päevasel ajal, aga vihmase ilmaga näed äkki enda ees teise masina tagaosas asetsevatest helkuritest oma auto tulesid. Viimane juhtum lõppes napilt õnnelikult, sest mingi töll arvas, et sobiv sõidukiirus maanteel ja vihmaga on 90km/h alas 40km/h. Kodanik sai oma uhiuue A6'ga tee kõrvale juhatatud ja peaaegu füüsiline noomitus tehtud, sest ülbust jäi kodanikul veel ülegi (seadus nii ja seadus naa)! Inimesed ei taju ise mingit matsu roolis olles, et nende liiga hilja nägemine kehvade teeoludega lõpeb sellega, et KA NENDE masin läheb remonti. Samuti on pimeda ajal paljude jaoks pedemajakate põlemine piisav, et mitte tähele panna põhitulede sisse lülitamise vajadust.

Kuna õhtud lähevad juba varasemalt pimedamaks ja taevast kallab suhteliselt tihti igasugu jama alla, siis soovitan kõigil kel võimalik see jaburdus oma autolt likvideerida, et ainult esituled põlevad :(. Seaduse taha peitmine päästab küll juriidiliselt, aga füüsiliselt olete ikkagi Teie kannatajad kui tagant sisse lennatakse!

Pead ei tahaks pakule panna, kuid kas uutel autodel, mil tehasest LED päevatuled ees säramas, mitte kõigil hämaraanduriga tavatuled reguleeritud pole? Ei tahaks nagu uskuda, et tehas sellise asja nagu hämaras/pimedas laseb juhtidel vabalt pimeda "p*rsega" ennast ja teisi ohtu seada?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 02.09.12 06:55 Tsiteeri

Ei oleks väga kindel selles jah. Alles reedel sai hämaras (kella 20 paiku v nõks hiljem) sõita Tartus üle Sõpruse silla, kui seljataha tuli üks Audi A5, mille LED-esituled särasid kenasti, ent kui auto möödus, siis tagatuled tal ei põlenud. Kuigi hämarust arvestades, oleks nagu võinud põleda, sest ikka päris pime oli ja peale möödumist polnud teda eriti nagu näha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.09.12 16:23 Tsiteeri

See andur on ehk lisavarustusena saadaval, sest minu omaga võib 24h pimeda tagumikuga sõita. Ideeliselt võiks olla see tahavaatepeegliga seotud, millel vihmasensor näiteks olemas.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 02.09.12 17:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
See andur on ehk lisavarustusena saadaval, sest minu omaga võib 24h pimeda tagumikuga sõita. Ideeliselt võiks olla see tahavaatepeegliga seotud, millel vihmasensor näiteks olemas.

Pigem mõtled isetumenemist, sel ju valgustundlik element?

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 02.09.12 17:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R

Pigem mõtled isetumenemist, sel ju valgustundlik element?

Harry võib ka mõelda seda vihmasensorit, mille sensor asub sisepeegli nupu kohal tuuleklaasil... muudmoodi ei kujuta hästi vihmasensori ja tahavaatepeegli seost.
EDIT: Vaat kurja- ongi koos valgussensoriga, ehk siis idee järgi peaks see siis lülitama (taga)tuled sisse, kui auto arvates liiga pime on juba...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 02.09.12 17:27 Tsiteeri

Uuemate Audide VW puhul saab päevasõidutuled kodeerida põhjamaade reziimi, kus põlevad ka tagatuled lisaks päevasõidutuledele.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.09.12 17:54 Tsiteeri

Njah, läksin väljendusega vähe rappa. :P Mõtlesin jah seda peeglit, mis jokerAudi mainis.
Ja vist ei pannudki mööda:

Link

raineys
huviline

Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5 2.3t

postitati 02.09.12 18:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Tsitaat:
Algselt postitas: raineys

Palun loe siis Kps jutt uuesti läbi.
Märksönaks on see, et uutel autodel peale päevasöidu tulede tagatuled ei pöle, ainult pidurdamisel.
Kps jutuga olen nöus, ka minul oli hommikuses udus ükskord vöimalus uut A6 tagumikku peaaegu nuusutada :) .
Üritan küll vöimalikult harva rooli viimasel ajal sattuda, kuid ei päästa seegi mingist jamast/olukorrast.

Lugesin seda teksti lausa 3 korda ja ikka jäi arusaamatuks. Mul polnud aimugi, et nende led-tuledega selline süsteem on.

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 03.09.12 16:05 Tsiteeri

Nõukogude ajal sõideti ilma tuledeta, enamikul autodel polnud tagumist udutuld ja saadi sõidud sõidetud. Tegelikult liikluskeskkond on selline keeruline koht, kus tuleb mõelda, kiirelt reageerida, olla sõbralik ja lugupidav liikleja. Stiil "füüsiline noomitus" liikluspilti ja klubisse minuarvates ei sobi. Mõelge, kui sealt A6-st oleks välja astunud üks Koolja, kelle aju kubatuur nagu varblasel ja kämbla ümbermõõt sarnaneb kangesti erimelli õlivaadile. Koolja tavaliselt ei oska inimlikku vestlusesse astuda ja vastab püstitatud küsimustikule meeleldi füüsilisel/anatoomilisel viisil. Mis sellisest veslusest kasu? Vastan ise: mitte midagi.

Ma arvan, et pikivahet tuleb hoida ja madal testosteroonitase liikluspildis on samuti kasuks. Selles osas nõustun, et äftermarketi juudijõulupuud ja muud pedelahendused autode külge ei sobi. Arusaamatuks jääb mulle, milleks peaks päise päeva ajal tervet hunnikut hõõglampe ja xenoone põletama, kui selleks on DRL. Mul on lähisugulastel päris mitu uut Audit ja automaatne lülitus DRL->põhituledele toimub suhteliselt vara. Ma küll pead ei julge anda, tõenäoliselt on võimalik seda kodeerida, millise valgustatuse korral ümberlülitus toimub. Minu masinal toimub lülitus käsitsi. Kuna see DRL erilist valgust maanteele ei anna, siis ei teki ka suuremat sorti ahvatlust sellega halva nähtavuse ajal sõita. Lisaks on tobe, kui armatuuris põleb ainult FIS, odo, kell ja osutid.

Üleeile sadas korralikult vihma ja minu ees sõitis C4 kerega audi. Noh ütleme väga suurt vahet minujaoks polnud, kas gabariidid tal taga põlevad või mitte. Tuled olid lihtsalt väga tuhmunud. Minuarust on udus selline vend sama ohlik kui DRL-ga A6.

Mina eeldan kaasliiklejalt:

Pedelahendused jätame poelettidele;
Hoiame oma auto valgusallikad terved, tehasekonditsioonis ja korras;
Lülitame mõistlikul ajal päevasõidu tuled (DRL) ümber põhitulede.
Ei ole mõtet kiimelda ja näperdada auto välisvalgususe kodeeringuid (nivood jne.).
Hoiame pikivahet.
Udu korral kasutame udutulesid.

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
Raika42
klubiliige

Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q

postitati 04.09.12 08:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Amadeus
Nõukogude ajal sõideti ilma tuledeta, enamikul autodel polnud tagumist udutuld ja saadi sõidud sõidetud.

Nõukogude ajal oli rohi ka rohelisem ja päike paistis soojemalt.
Üldiselt saadi ju siis ilma talverehvideta ka sõidetud, miks neid siis nüüd vaja on?
Pigem oli asi ikkagi selles, et liiklus oli oluliselt hõredam kui tänapäeval. Autode võimekus oli ju ka tänapäeva autodega võrreldes suhteliselt nadi, seega juht ettevaatlikum ja alalhoidlikum.....

Jürgen
klubiliige

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.12 18:36 Tsiteeri

Kuskil on demagoogia kursused avatud? Viimasel ajal hirnu herneks, millist maailmaparandust tehakse faktiliselt kontrollimatult ja naabri Volli teadmiste pealt räägitakse kõik ilusaks. See käib laiemalt foorumites nähtava kohta, mitte ainult AC või antud teema kohta...

Igaljuhul kui nüüd lahterdama hakata, siis ma kps'ga viimaste mõtetega samas paadis - liiklusseadus on järgimiseks, aga tuleb arusaada ka mõttest kirja pandu taga. Must-valgelt ja kuivalt lugedes saaks jänkide juures uue seriaali välja lasta kohtuvaidlustest samavõrd noorukese seadusloome pealt. Meil, Eestis, võiks veel natuke ikka hallollust ka liigutada.

Siit teemat edasi arendades pealkirjale vastavalt - kurat võtaks, kust kuradi kohast toodetakse liiklusesse lambaid, kes ei tea, mis on sujuv liiklusvool ja igasugune kõrvalekalle normaalrutiinist (nt. koduteel ei saa igapäevaselt harjutud sõidureas sõita) justkui lühistaks igasuguse mõtlemise... Eriti sügisega on välja ilmunud hordide viisi autojuhte, keda ma kategoriseeriks 'tuimadeks tuupuriteks' e. kes on ilmselt peale pikka agooniat suutnud endale meelde jätta mingi kindla trajektoori, kuid puudub igasugune võime kohaneda muutuvate liiklusoludega ja jälgida rohkem, kui enda ees sõitvat autot.
Kuidas see mõjutab üldisemalt liiklusvoogu, võib igaüks ise edasi mõelda...

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 04.09.12 19:22 Tsiteeri

Lahe oleks tegelikult, kui suunakas lülitataks sisse pisut varem kui juba ühtlasi pöördeks rooli keerama hakates sõrme välja sirutades. Selle mõte on tegelikult kaasliiklejatele oma tegemistest natuke ette teada anda, mitte sisekurvist reaalajas siile peletada.

Muude tulede kasutamise üle ma ei viitsigi viimasel ajal isegi mõttes enam vinguda. Küllap igasugused "erinevus rikastab" kampaaniad on tolerantsust (või siis paksu nahka) kasvatanud.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 05.09.12 05:07 Tsiteeri

Juhtusin vaatama sellist saadet nagu "Crash Course!" ja näidati sealt Austraalia liikluskorraldust ja Politsei tööd. Arutelu, sealne majandus jne ei kannata muidugi Eestiga võrdlust, ei ole kohane, aga turvavööta sõitmise eest 150 taala trahvi? Joobes peaga sõitmine=kohtukutse +ca 300 taala väljaminek. Isegi trahvitakse seda, kui sa oma sõidurajal ei püsi ja valge joone peale võidad või seda isegi ületad. Oli vist samamoodi 150 taala. Politsei eest ära sõitmine pluss veel mõned sinna juurde kuuluvad rikkumised-kuni 20 a. vangistust!

See jutt on heaks iseloomustuseks, et meil on ilmselgelt liiga väikesed trahvisummad. Eesti Politsei võiks ka olla nagu Eesti Ettevõtted, kelle soov on saada kohe homme rikkaks. Keevitagu selle suunatule mitte näitamise eest 100€ trahvi. Siis ehk viitsitaks oma näppu liigutada.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 05.09.12 07:58 Tsiteeri

Sel teemal sai kunagi siin natuke arutletud. :)

Lehekülgi:  1  ..  14  15  16  17
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.8% - SQL: 80.2%]