Lehekülgi: 1 .. 14 15 16 17 18 .. 23 |
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
tom
huviline
Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw
|
|
Competition
huviline
Registreerunud 12.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6, 250KW, 2001.a.
|
|
Viis venda audi quattroga tahavad leedu piiri ületada.
Järjekord seistud, passid kontrollitud ja hakkavad edasi sõitma kui äkitselt kontrollija neid tagasi kutsub: tahab uuesti autodokumente näha.
Peale dokumentide silmitsemist vastab:"audi QUATTRO...
see tähendab ju nelja, palju teid on?-viis, ennem üle piiri ei saa kui üks maha jääb". Kutid kohe vastu et auto nimi quattro, istekohti ju märgitud
5.
Tollimees ikkagi vastu et üks peab maha jääma.
Peale pikaldast vaidlemist viskab audi juhil üle ja tahab kontrollija ülemust näha.
Kontrollija kohe vastu et ülemusel ikka nii palju tegemist ja kohe mitte ei saa ülemust kutsuda. Peale pikka vaidlust lõpuks audi vend küsib et kus
see ülemus siis on, mis on tähtsam kui klientide teenindamine, et mis saab nii oluline olla??
Kontrollija:"ah kaks venda fiat unoga midagi jauravad seal".
|
|
|
trib3
huviline
Registreerunud 20.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2009 2.8FSI
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Competition
Viis venda audi quattroga tahavad leedu piiri ületada.
Järjekord seistud, passid kontrollitud ja hakkavad edasi sõitma kui äkitselt kontrollija neid tagasi kutsub: tahab uuesti autodokumente näha.
Peale dokumentide silmitsemist vastab:"audi QUATTRO...
see tähendab ju nelja, palju teid on?-viis, ennem üle piiri ei saa kui üks maha jääb". Kutid kohe vastu et auto nimi quattro, istekohti ju märgitud
5.
Tollimees ikkagi vastu et üks peab maha jääma.
Peale pikaldast vaidlemist viskab audi juhil üle ja tahab kontrollija ülemust näha.
Kontrollija kohe vastu et ülemusel ikka nii palju tegemist ja kohe mitte ei saa ülemust kutsuda. Peale pikka vaidlust lõpuks audi vend küsib et kus
see ülemus siis on, mis on tähtsam kui klientide teenindamine, et mis saab nii oluline olla??
Kontrollija:"ah kaks venda fiat unoga midagi jauravad seal". |
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=4115&page=13
Algne versioon on ikkagi inglis keeles
|
|
|
tom
huviline
Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
Maailmas on kolm asja mida võib lõputult jälgida: tuld, merelaineid ja kuidas naine autot pargib.
|
|
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
|
Mentos + Cola = Tulemus
päris huvitav video on tehtud 
priitpoiss --> priit
|
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant
|
|
Naisterahvas tahab osta papagoid. Zoopoe müüja küll hoiatab, et see litsimajast pärit jne, aga ikka läheb kaubaks. Ostabki siis naine papagoi ära.
Papagoi sellepeale: "Oi, uus perenaine"
Jõuavad koju. Papagoi:"Oi, uus perenaine, uus litsimaja"
Tulevad kella 14 paiku koju naise kaks teismelist tütart.
Papagoi:"Oi, uus perenaine, uus litsimaja, uued tüdrukud"
Jõuab õhtul koju ka pereisa. Papagoi:"Oi, tere Margus"
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Elust enesest:
Müügikuulutus: M: audi coupe varuosasid
Saadan PS-i kas sul on olemas tagumine S-i tagatuli, mitte tavalise oma aga just punaste triipidega S-i oma.
Vastus: tuli olemas, tel: 51xxxxxx
Helistan, küsin üle kas just vasak pool, kas kindel et S-i oma punaste triipudega jne, et pole ise lakitud ega midagist, pea minut aega igatpidi
uurimist küsin lõpuks hinda...
Vastuseks kõlas: aga ma ei tahagi seda ära müüa
|
|
|
tom
huviline
Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Elust enesest:
Müügikuulutus: M: audi coupe varuosasid
Saadan PS-i kas sul on olemas tagumine S-i tagatuli...Vastuseks kõlas: aga ma ei tahagi seda ära müüa |
Tee see heategu ja avalikusta selle kodaniku kasutajanimi, ei tahaks sellistega üldse tegemistki teha, kes niimoodi äri ajavad. Endal analoogne
kogemus siitsamast foorumist, aga kahjuks olen juba PSi maha kustutanud sellest vestlusest S*ta ajas küll täiega keema |
Kasutaja S292 ja teema: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=33090&page=1#pid217720
|
|
|
Maqmaq
huviline
Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Üks teine auto
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tom
Chat with God - võibki vaidlema jääda. |
Minu nime selgitamine lõppes nii: A deeper algorithm is needed to respond to that correctly.
|
|
|
audiboy
huviline
Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III vRS '16
|
|
Vana nali videona - Miljon
How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? 
|
|
|
|
sada1000
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: priitpoiss
Mentos + Cola = Tulemus
päris huvitav video on tehtud |
Ma proovisin ka seda suvel, nägin Mythbustersist..
Lasin 4 mentost 2L coca lighti pudelisse ja päris kõrgele lendas...
tahtsin ka teada mis juhtub
|
|
|
|
sada1000
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maqmaq
Tsitaat: | Algselt postitas: tom
Chat with God - võibki vaidlema jääda. |
Minu nime selgitamine lõppes nii: A deeper algorithm is needed to respond to that correctly. |

Ma ei usu jumalat 
|
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Eksperiment Päris üks pudel dieedihullude joogikest lastakse õhku 
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
mkendra
huviline
Registreerunud 27.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: mis iganes kätte juhtub
|
|
kala
klubiliige
Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Eksperiment Päris üks pudel dieedihullude joogikest lastakse õhku
|
võiks ju mõned postitused eespoolt ka läbi lugeda... seal see sama asi olemas!!!
|
|
|
elar
klubiliige
Registreerunud 24.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2dq + 4dq
|
|
[01.11.2006][20:04:52] (R417): ARK, teooriaeksam, Eksamineerija(E), korralik kodanik, kes tahab juhilubasid(K):
[01.11.2006][20:04:52] (R417): E: Vaadake, see on ristmik, siin olete teie, see on peatee, see on veok, see on
[01.11.2006][20:04:52] (R417): tramm, kes esimesena üle ristmiku sõidab?
[01.11.2006][20:04:52] (R417): K: Mootorrattur!
[01.11.2006][20:04:53] (R417): E: Siin ei ole mootorraturit, kes esimesena läbi sõidab?
[01.11.2006][20:04:55] (R417): K: Mootorrattur!!
[01.11.2006][20:04:57] (R417): E: %>#¤%&§ !!! No kust see mootorrattur teil siia tuli???!!!
[01.11.2006][20:04:59] (R417): K: Kurat neid teab, kust nad tulevad, aga sõidavad kogu aeg esimesena
|
|
|
|
meelisl
huviline
Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6 V6
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Lihtsalt uskumatu mis möni inimene igavusest teeb ja fantaseerib
Pärleid auto24-st...
...Oli ilust päikesepaisteline aprillikuuhommik. Kell oli saamas 8, hommikune uduloor oli kastmas maapinda. Olin Jõudnud Müncenisse, ilusasse saksa
linna, mis oli just hakanud kihama elust, kuna hommikune tipptund oli kätte jõudnud. Jälgides tähelepanelikult linna kaarti ning ikka ja ikka vaadates
tänavate silte ning korduvalt netikuulutusena väljaprinditud paberitükki jõudsin lõpuks soovitud sihtpunkti. Autoaeda, milles olin interneti
vahendusel endale sobiva sõiduki välja valinud: mercedes-benz, mis muud. Aga, ega tegu olnud siiski lihtsalt mercedesega. Pagasnikuserval ilutsemas
kiri: "AMG" ning "S 55" on ikka omaette teema tegelikult. Vaatasin autot, ning päiksehelk kapotilt pimestas mind ja see lummav heli, mis kostus
neist neljast poleeritud-kroomitud sumbutitorust...Võrratu, lihtsalt oivaline. Kõik oli ideaalne, proportsioonis, harmooniline- kuidas saab üks auto
olla nii mõnus ? Tegime proovisõitu. Plats oli küll pisut väiksevõitu, kuid sellest oli piisav. Meeletu kiirendus, meeletu jõud, meeletu hääl ! Samas,
seda ma ju ka ootasingi, see oligi ju unistus ? Lühemat kasvu tõmmu saksa autokaupmees, riietatud odavamapoolsesse kaunis kortsulisse ülikonda täitis
paberid, ulatas võtme, ning sülearvutist kandsin soovitud arvele vastava summa. Peab ütlema, et see investeering on iga senti väärt. Istusin autosse,
jätsin hüvasti nende "ärikatega" ning veeresin sujuvalt minema. Kuhu mul kiiret ? Käisin veel kohalikus peenes restoranis keha kinnitamas, parkides
auto akna alla ja seda iga suutäie järel silmanurgast piiludes. Mul polnudki õiget söögi-isu. Olin autost sedavõrd vaimustuses, et pidin sellega ikku
uuesti ja uuesti sõitma, et rahuldada oma meeletut sõltuvust mida see auto oli tekitanud. Pärastlõunane aeg. Kõht oli täis, ning sõit kodumaale võis
alata. Muidugi ma teadsin, et läbi Poola on ohtlik minna, ning otsustasingi sõita läbi Taani ja Rootsi, tutvuda ka põgusalt sealsete maade kultuuride
ja vaatamisväärsustega, mitte, et ma ei oleks seal varem käinud, vaid lihtsalt ! koos oma uue neljarattalise sõbraga, pigem kaunitari või arsamaga,
olin nõus kasvõi põhjapoolussele minema. Kuid. Õhtuks olin jõudnud Taanile lähemale, veel 100 kilomeetrit oli lahutamas Taani piirist kui hakkasid
juhtuma iseäranis huvitavad juhtumised. sõidan rahulikult bahnil juba pikemat aega, tempo oli ca 160 km/h, muusika mängis ja...kõik oli nagu ilus.
Vahest piilusin ka peeglisse, kus tavaliselt valitses tühjus, kuid viimastel kordadel justkui keegi sabas sõidab. Põrnitsesin peeglit eriti hoolega ja
jõudsin järeldusele, et auto minu taga on miskit marki audi, kuid mis mark see on, ei osanud kindlaks teha. Musta värvi, ning tumedate klaasidega.
Sõitsin rahulikult edasi, ning umbes 10 km pärast möödus see audi minust. Heitsin pilgu audi sisemusse, kuid sealt ei paistnud miskit. "Noh, jah,"
mõtlesin. Ilmselt ei viitsi sabas sõita. Nüüd sain ka selgust mis margiga tegu oli, kuna pagassi serval oli kiri "s8". Aga kummalisel kombel ei
sõitnud audi eest minema, vaid jäi stabiilselt ca 100 meetrise vahega ette sõitma. Mööduseid veel mõned kilomeetrid, kui peeglisse ilmus uus auto,
samuti tumedamat värvi...Nüüd hakkas pilt kokku jooksma ! Maanteeröövlid ! Ja niipea, kui see mõte mul pähe kärgatas, oli minu kõrvale ka kolmas auto
tekkinud, mille ma ka kohe ära tundsin, kuna olin sama marki autot omanud juba aastaid, w126 kerega s-klassi mersu. Ees-sõitja oli vahet kerge
pidurdamisega vähendanud, ning leidsin ennast täielikult "kastis" olevat, Üheltpoolt, tõsi, piiras siiski teepiire. Vaatasin vasakule, ning mersu
elektriaken vajus sujuvalt alla. Aknast ilmus miskine tume kuju, musta maski kanev härra, kes mind revolvri taolise esemaga sihtis. "No see ei saa ju
ometi tõsi olla !" mõtlesin. Tegin rooliga äkilise liigutuse vasakule, millega ehmatasin mersujuhi ära, kes keeras instiktiivselt vasakule. Avanes
võimalus kastist pääseda. Käigukasti kickdown, 500 hobust tõusid tagajalgadele ning silmapilkselt olin möödunud kõigist "piirajaist" Fantastiline
tunne. Kiirusel 250 km/h toimus edasine tegevus. Sappa olid jäänud siiski 2 sõidukit, s8 ning veel mingi auto, mille marki ma ära ei suutnud
tuvastada. Sõit kestis sedasi mõnikümend kilomeetrit, siis otsustasin, et ei saa niimoodi enam kauem, bensukulu näitas samuti 30 sajale, siis:
käsipidur peale, auto esiotsast sai hetkega taguots, ning kiirusel 250 km/h tagurpidi sõites lasin alla küljeakna, võtsin kindalaekast oma vana
jahilkäigu pump-püssi, nin tulistasin sellest sabarakke. Audile tabasi otse iluvõresse, mispeale sellel kapott üles lendas ning mootor plahvatas. Audi
keeras vastu teepiiret ja süttis momentaalselt, kaks põlevat musta tömpi jooksid autost välja ning viskusid teele, kiirus rauges. olin juba seisma
jäänud, teine õnnetu tagaajaja sai haavliportsu otse rehvidesse, mille tagajärjel juhitavuse kaotas ning vastasuunavööndisse kaldus ja palgiveokaga
kohtus. Kõlas suur pauk ning tulekera pimestas minu niigi päikseprillide taha varjatud tumepruune silmi. Miski kõlksatas mu auto kapotile. Astusin
autost välja, ja nägin kapotil metallist läikivat asja. "750". "Selge" jälle üks bemar manalateele läinud. Istusin tagasi autosse, jälgisin
ümbritsevat kaost. Bemari ja veoauto kokkupõrkest oli kasvanud ahel-avarii, ning sajad autod sööstsid üha rohkem ja rohkem suitsuga kattuvasse
segadusepuntrasse. Ühtäkki jõudis silmapiirile ka see vanem mersu, kes min ennist kelmikalt oli relvaga ähvardanud. Ta lähenes. Astusin autost uuesti
välja peites pumba osavalt mantlirevääri alla. Kaabuservast nägin, mercedese madalduvat esiosa ja kõrvu kostus blokeeruvate rataste spesiiviline
kriuksuv heli. Uksed avanesid ja kaks tsurkat voolasid autost uste varju. Läbi suitsuhõngulis atmosfääri laskusin kergelt küljele ning tireli pealt
haarasin mantlivarjust pumba ja tulistasin kaks lasku mersu suunas. Jäin lamama. Vaatasin mersu poole, ning nägin asfaldijoonel kahte inimkeha pikali.
Mersu uksed meenutasid sõelapõhju. Tõusin üles, ning suundusin oma autosse. Mind valdas pahameel, sest see kuradi märk mis kapolilt kukkus, oli
tekkitanud sinna väikse täkke. "Kurat küll, kas enam kuskil ei saa rahu ?!" mõtlesin, ning suitsevate kummide saatel jätkasin oma teed...Rootsis
tuli ka üks mees tuld küsima suitsule teeäärses kohvikus, kellele ma lihtsalt korraliku keretäie andsin.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 14 15 16 17 18 .. 23 |