Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  14  15  16  17  18  ..  24
Autor:
Pealkiri: Audi S2 - 1991 - ranz (Vastuseid: 591 | Vaatamisi: 104523)
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.08 11:32 Tsiteeri

Kusjuures ei tellinud, hea et sellele viitasid sest kuskilt kunagi lugesin välja, et niplid on kaasas... kuid nüüd üle vaadates selgus, et ei ole seal midagi, ise peab kõik vajalikud juurde vaatama.
Õnneks mul tellimus alles õhus (enda jubinad on kõik juba tuttava juures kodus, aga need mis teistele tellisin, neid ootan :P) ja saan vajalikud asjad juurde tellida. Olen nüüd lapanud neid lehti risti rästi läbi ja krdi keeruline on see USA mõõtude süsteem ikka, annab ikka vajalikud asjad leida :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 28.10.08 22:22 Tsiteeri

Hetkel on nende jubinatega ikkagi miski segadus... nagu peaks ikkagi kaasas olema. Lasen selle ühe ära tulnud karbi lahti võtta ja sisse vaadata, et kas reaalselt on siis või mitte :P (EDIT: asi selge, kõik vajalikud vidinad siiski karbis kaasas :))
Kuna siin tuli mõningale üllatusena selle regulaatori tööpõhimõte siis kirjutan ka sellest siia. Nimelt siis ei ole ta tüüpiline tagasivoolu vahele käiv ning sealt vastavalt piirates rõhku tekitav regulaator. Süsteem temaga saab olema nii, et pumbast tulev ots läheb otse regulaatorisse ning samast regulaatorist tuleb ka kohe uuesti välja tagasivool. Ülejäänud kolm otsa on nüüd need milledele tekitatakse see rõhk mida iganes kasutada antud vahemikus tahad, ehk siis ühest väljundist hakkab minema rõhk ühte lati otsa, teisest väljundist teise lati otsa ning kolmanda külge tuleb rõhukell. Selline süsteem peaks viima täiesti miinimumini igasugused latis tekkida võivad rõhu erinevused erinevates otstes.
Täna sai natuke tegutsetud siis jälle nende tagumiste polstri tagustega... aga krdma kuumapuhur andis otsad ja jällegi jäi töö pooleli, õnneks on üks pool täiesti kokku pandud, juhi poolega on veel tiba tegemist.
Selline ta seal siis originaalis on:

http://ranz.planet.ee/S2/tagakylg1.jpg

Ja alla läks pigimatt ning peale vilt:

http://ranz.planet.ee/S2/tagakylg2.jpg

Ja lõpptulemus polstri alla jäi selline:

http://ranz.planet.ee/S2/tagakylg3.jpg

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.08 18:40 Tsiteeri

Väike uuendus:
Kuna naljakalt käitus temp seier (linnas tiba alla 90C, maanteel kaks kriipsu alla ning natuke üle selle, vent hakkas tööle kaks kriipsu üle 90C) sai võetud läppar kõrvalistmele ning sõitma mindud, kõrval live data ajust ees. Temp väärtus minu masinal ajust saadud numbritena peab olema vahemikus 185 - 215 ehk siis võiks ta sõidu ajal olla 200. Test aga näitas seda, et on ta pigem 193. Mis seal ikka, uus whaleri termostaat sisse ning uuesti testima... krt tulemus ikka sama :P nu näitab nüüd pigem 194 aga ega eriti muutunud küll. Ju siis nii ta olema peabki ja enam temaga jändama ei hakka.
Selle live dataga sõidu ajal avastasin ka järgmise asja. Peale vemsi kella pöördeid näitama panemist avastasin, et näitab ta sinna 50-100 pöörde kanti vähem kui tahhomeeter, arvasin et ju puitu tiba paneb. Selgus siis ajust signaale lugedes, et hoopis tahhomeeter näitab tiba rohkem :P vemsi näit on täpselt 1:1le ajust tuleva signaaliga.
Tiba häirivaks muutus ka undamine tagant vasakult ning vahetatud sai ka seal asuv rattalaager.
Nädala alguses jõudis minuni inglismaalt tellitud uuematüübiline nuppudega klappvõti mida kohe ka tuunima hakkasin, vaja oli siis olemasolev pult kuidagi selle süsteemiga ristata... mõned tunnid nikerdamist ning hakkaski mul asi nii toimima nagu minu soov oli :D Kes pointile pihta ei saa siis vasakul oleva puldi süsteem istub nüüd tolle uue võtme sees ning kõik nupud teevad seal täpselt seda mida pildid näitavad :D

http://ranz.planet.ee/S2/voti.jpg

Täna aga saabus järgmine pakk teistpoolt suurt lompi koos short shifteri ning FPR-ga. Too esimene sai kohe ka installitud (miski 10 mintsa vist läks :D) ning päris mõnus on sõita nüüd, kang ei ole käes enam lödi ning vahetus on hulka kiirem ja täpsem :D lahenes ka teise käigu raksuga sisse minek kõrgetelt pööretelt, ega ma suht seda arvasin kah, et hoovastikus see asi kinni on.

http://ranz.planet.ee/S2/short.JPG

Edasi ootab paigaldust FPR millede ühendused tahan saada võimalikult kindlad, ehk siis läheb ühendusotsikutega mässamiseks :P
Tiba regullitud sai ka tagaluuki mis vahest kergeid naginaid teeb, ehk nüüd saab neist päris lahti :) vaikselt hakkab juba tunduma nagu päris autoga sõidaks :P

janisp
klubiliige

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: S6 Avant, Coupe typ89q

postitati 02.12.08 18:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Selle live dataga sõidu ajal avastasin ka järgmise asja. Peale vemsi kella pöördeid näitama panemist avastasin, et näitab ta sinna 50-100 pöörde kanti vähem kui tahhomeeter, arvasin et ju puitu tiba paneb. Selgus siis ajust signaale lugedes, et hoopis tahhomeeter näitab tiba rohkem :P vemsi näit on täpselt 1:1le ajust tuleva signaaliga.

Sama asja tõdend, et tahhomeeter näitab pisut rohkem kui vemsi kell, seda nii S6-aan kui S2-aby mootoril.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
priidik
huviline

Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.08 15:08 Tsiteeri

Tsitaat:

Täna aga saabus järgmine pakk teistpoolt suurt lompi koos short shifteri

Jutt käib ilmselt Ühendriikidest? 034 Motorsport?

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.08 15:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: priidik
Tsitaat:

Täna aga saabus järgmine pakk teistpoolt suurt lompi koos short shifteri

Jutt käib ilmselt Ühendriikidest? 034 Motorsport?

Sama jupp jah, aga 01A kastile.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.08 09:44 Tsiteeri

Täna sai peale pandud ka bensurõhu regulaator, kõik vajalikud otsikud ja torud olid siitsamast hydroscanist võtta, et miskit kuskile otsima minema ei pidanudki :) Hetkel siis asi seadesse pandud ning päris hea on üle pika aja WOT asendit nautida :D
Seoses torude lahti lõikamisega avastasin aga ka vea miks eelmise regulaatori ja torudega rõhk kõrge oli... nimelt oli üks tehasepoolne toru lihtsalt seal sees nagu ära sulanud:o (tehasetoru siis koosneb sukk, kummi osa ning keskel plastik osa, seesama plastik käkkis koos ongi) ja oli too just tagasivoolu osa, ehk siis piiras toru ise mitte regulaator... ei saanud ma väga aru kuidas sellisest torust üldse midagi sai läbi mahtuda ning teiseks, mismoodi selline asi üldse juhtus???

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.08 09:58 Tsiteeri

Ranz, ma loodan, et sa seda autot mitte kunagi maha ei müü, sest vastasel juhul on mitmetel inimestel väga kahju, kui tema eest vääriliselt ei hoolitseta. :)

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.08 10:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Ranz, ma loodan, et sa seda autot mitte kunagi maha ei müü, sest vastasel juhul on mitmetel inimestel väga kahju, kui tema eest vääriliselt ei hoolitseta. :)

See 2,5 aastat mis ta minu käes olnud on veel sellist mõtet tekitanud ei ole, et eks ma teda enda jaoks ikka teen.
Pigem on mõtted ainult selles suunas kuidas asju paremaks teha ;)

EDIT: Helistasin just TKTK Margusele ning küsisin, et ega naastudega rullidele ei saa... ei saa tõesti, ise ka sellist vastust tegelt kartsingi. Egas midagi, lükkame pinki mineku kevade peale.

Lauri_T
huviline

Registreerunud 12.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1,8T

postitati 04.12.08 10:30 Tsiteeri

Ma olen nõus kaasa tulema rattaid vahetama :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.08 10:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Lauri_T
Ma olen nõus kaasa tulema rattaid vahetama :)

Ka see on muidugi üks mõte... eks peame plaani.

EDIT: lisan siia juurde veel pildid sellest plastikkõrist mis oleks justkui sulanud ning kapotealusest torustike süsteemist.

http://ranz.planet.ee/S2/toru.jpg

http://ranz.planet.ee/S2/regulaator.jpg

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.08 08:42 Tsiteeri

Kuna sai leitud väga soodsalt üks recaro iste mis sinna interjööri võiks täitsa vabalt teiste kõrvale sobida, sai ka too omistatud. Istmel on siis nupud parema külgpadja peal, seal on siis ülesse alla liigutamine, miskite patjade liigutamine ja el. akende nupud, soendust ja venti ei tea kas on... pean veel uurima teda tiba kui lahti võtan.
Tiba tööd ta küll vajab (külgpadi vajunud, nuppe puudu jne) aga eks vaikselt nokitsen ja vaatan mis teha annab :)
Ja muidugi mis ma täitsa ära unustasin, paar nädalat tagasi sa soetatud ka wilwoodi nelja kolviga piduri sadulad :D Hakkavad nemad koostööd tegema siis A8 ketastega.
Alla püüan saada nad kevadeks kuna talve velg on 15" ning väheke vajavad nood sadulad ümber tegemist, et minu suvevelg üldse sinna peale istuks :P
Huvitav on veel see, et need sadulad on hirmus suured, kuid... käevahel hoides tunduvad kergemad kui originaalid.

ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 07.12.08 11:12 Tsiteeri

Wilwoodi sadulad ongi ülikerged. Pane need asjad kaalule ning võrdleme Girlinguga :)
Mis mudel see Recaro iste on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.08 14:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ICE
Mis mudel see Recaro iste on?

Ergonomi või miskit sellist... aga selle nimega googlist otsing andis erinevaid istmeid... et päris kindel ma selles mudelis ei olegi :P

Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 07.12.08 15:00 Tsiteeri

Arvatavasti on tegu selle istmega
Edev :)

Samas sellised recaro istmed oleks ülikõvad.

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jürarrak
klubiliige
ac aasta auto 2008 võitja

Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Some quattro GmbH Cars

postitati 07.12.08 16:26 Tsiteeri

Kui see on see iste mis müügis foorumis mingi aeg tagasi oli, siis on selle mark Ergomed D. Sai omale samad istmed soetatud ja väga rahul nendega.

Parem must minevik kui lilla tulevik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.08 18:56 Tsiteeri

Ergomed D annab nagu igasugu erinevaid vasteid... et päris see nagu pole, aga ega ma kindel kah pole just :P Kui istet lahti võtma hakkan siis vaatan kas leian miskeid täpseid märgistusi.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.08 20:58 Tsiteeri

Otseselt ergomed D kirja ei leidnud kuid saksa keelne nimetus miski ja D lõpus on küll ühe lipiku peal.
Igatahel, on mis ta on, korda tegemine on alanud. Seljatugi ja persealune said omavahel lahutatud ning alumine osa tükkideks võetud. Nii nagu ikka tuleb taastada uksepoolne külgpadi (teen samamoodi nagu oma originaal istmegagi, tugevdus sisse ja eluaegne :P). Kuna nuppude paneelil on nuppude tarbeks vabu kohti ning seda istet on toodetud ka jahutiga kuid seda seal sellel istmel ei ole... sai too sinna pandud. Ava veidi suuremaks ning korralik suur arvuti korpuse vedelema jäänud vent sisse, nüüd hea kuumal ilmal mune jahutada :P
Homme püüan lahti kakkuda ka seljatoe ja leida põhjuse ühele mitte töötavale pumbale.

Jürarrak
klubiliige

Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.08 21:41 Tsiteeri

Kui istmel pump läbi peaks olema, siis anna teada, mul on recaro vana iste varuosadeks lammutatud koos pumpadega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.08 10:47 Tsiteeri

Sain täna ta lahti, seal sees mul ainult üks pump ongi, läbi lisaklapi lastakse vastavaid patju täis või tühjaks ning paistab, et viga on lüliti enda juures mis peaks lülitama pumba tööle ning vastavalt klappi liigutama.
Paistab, et ka seljatoes on miskid kanalid jahutuse jaoks, vendi jaoks ei leia kohta ainult :P

Jürarrak
klubiliige

Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.08 11:50 Tsiteeri

Seljatoe vent käib seljatoe tagumisele poolele vahetult seljataga olevate õhuvõtu avade juurde.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.08 12:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jürarrak
Seljatoe vent käib seljatoe tagumisele poolele vahetult seljataga olevate õhuvõtu avade juurde.

Seal ei paista niipalju ruumi olevat... tagumiku all oli seda ruumi küllalt ning ventika koht ilmselge... seljatoes kanalid ja asjad olemas aga venti nagu ei oska kuskile istutada.

Jürarrak
klubiliige

Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.08 12:14 Tsiteeri

See seljatoe vent on seal porolooni sees ja see vent ise oli üsna õhuke. Ma võin seda õhtul vaadata kuna mul see vent olemas.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.08 12:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jürarrak
See seljatoe vent on seal porolooni sees ja see vent ise oli üsna õhuke. Ma võin seda õhtul vaadata kuna mul see vent olemas.

Selge siis, see juba loogiline kui miski õhuke vent oli.

k6veric
huviline

Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe typ 85 Q ; s4 b6 4,2 ; b4 1,8tq

postitati 10.12.08 14:03 Tsiteeri

Huvitav palju selline sadul kaalub? Äkki viitsid kaalu peale visata?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  14  15  16  17  18  ..  24
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.8% - SQL: 77.2%]