Lehekülgi: 1 .. 14 15 16 17 18 .. 28 |
AllanA
huviline
Registreerunud 15.09.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.17 10:49
|
|
|
Respekt tegemiste eest. Hea on lugeda teemasid, mis on ka päriselt huvitavad
Velgedest - RX-R? Oleksid haruldasemad kui need CH. Eriti 20" ja kuldsena võiks jääda suht erootika
A
|
|
|
RandoV
huviline
Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: S4 B8
|
postitati 04.02.17 18:39
|
|
|
Soovitaks HRE freeflow velge asenduseks otsida, leiab ka mõnusalt concave variandi. Värvimise teeks nii nagu soovid
www.forged.ee
|
|
|
|
audisell
huviline
Registreerunud 06.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 avant Bitdi 2013 & Tiguan 4motion
|
postitati 05.02.17 15:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: masuurik
Autoehitus on individuaalne ettevõtmine. Selles osas valib igaüks ikka ise oma tee.
Osa keresarjast jõudis ka Eestisse ja nädalavahetusel tahaks nina ja küljedetaile juba külge proovida.
Väikene plaan on ka Austriase Wörtherseele see aasta jõuda. Sammud selle nimel on ka reisiplaneerimisel tehtud.
Hetkel tundub kõige muretvalmistavam õigete velgede leidmine või tähendab isegi nende velgede hinna sobitamine eelarvesse. Kõik sobivad variandid koos
saatmisega on hetkel üle velgede algse eelarve.
Otsin 20x10,5, Et 25-30 velgi. BBS CH-R (CH103) Silver, Ferrada, ROHANA,... Otsin üldisemas pildis Deep concavi. Olen Vosseni maha tõmmanud, kuna
replicaid on nii palju tänavatel.
Rad48, Rotiform ja muud sellised AIRRIDE syle veljed ei ole minu teema kahjuks.
Kel häid pakkumisi fotode näol, võib neid siia julgelt ka LINGINA sisestada. |
Aga palun http://www.vannehaku.fi/56504/bbs-ch-r-20-alumiinivanteet/
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo S
|
postitati 05.02.17 16:30
|
|
|
Need on müüdud 2016 aasta mai kuus. Esimese tunni ajaga, mil kuulutus müügile tuli Juba küsisin, kuulutus lihtsalt on ülesse jäänud.
|
|
|
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.02.17 18:16
|
|
|
Ilusaid asju on siin. Aitäh pakkumast.
Ameerikast oleksin saanud ühe seti musti BBS CH-R ka, aga:
Velgede hind oli 2900 dollarit, mis oli juba alla tehtud 20%. Lisaks muidugi värv vale.
Mis aga kõige rohkem naela põlve lõi oli saatmine ja toll.
Saatmine oleks läinud ca 900-1000 dollarit. Lisaks 20% käibemaks velgede hinnast otsa ja 9% tollimaks.
Ilmselt oli see kõige viisakamalt ja ametlikke kanaleid pidi saatmine. Vast saab kuidagi ka soodsamalt, aga mul pole olnud aega tegeleda. Est
performance Heikki ma mäletan, et vanasti suutis aidata.
|
|
|
Ixxe
huviline
Registreerunud 23.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi R8 V10+ 449Kw
|
postitati 10.02.17 07:45
|
|
|
Velgede hind oli 2900 dollarit, mis oli juba alla tehtud 20%. Lisaks muidugi värv vale.
Saatmine oleks läinud ca 900-1000 dollarit. Lisaks 20% käibemaks velgede hinnast otsa ja 9% tollimaks.
Ilmselt oli see kõige viisakamalt ja ametlikke kanaleid pidi saatmine. Vast saab kuidagi ka soodsamalt, aga mul pole olnud aega tegeleda. Est
performance Heikki ma mäletan, et vanasti suutis aidata. |
Mõtle kui odav on ameeriklasel samaväärse sealse palgaga modifitseerimine Kunagi olin sama probleemi ees, awe track väljalase seal 1500, siin ligi 3k... FML no ty.
Ootan huviga facelifti juba. Tahaks enda masinal ka teha seda, aga mul lisaks see ACC andur ees ja no ma liiga ebapädev, et ise asjaga hakkama saada
arvan
Leidsin mingi sellise teema ka: http://www.audi4ever.com/v2/blog/details/24155/Audi-A5-8T-Faceliftumbau/index.html Tõesti on nii palju uusi juppe vaja? Mingi 30
osa...
|
|
|
mellow
klubiliige
Registreerunud 02.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes Benz C250 AMG 4matic 2015 & Audi S3 2015
|
|
mmi3plus
huviline
Registreerunud 13.09.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.02.17 19:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ixxe
performance Heikki ma mäletan, et vanasti suutis aidata. |
Mõtle kui odav on ameeriklasel samaväärse sealse palgaga modifitseerimine Kunagi olin sama probleemi ees, awe track väljalase seal 1500, siin ligi 3k... FML no ty.
Ootan huviga facelifti juba. Tahaks enda masinal ka teha seda, aga mul lisaks see ACC andur ees ja no ma liiga ebapädev, et ise asjaga hakkama saada
arvan
Leidsin mingi sellise teema ka: http://www.audi4ever.com/v2/blog/details/24155/Audi-A5-8T-Faceliftumbau/index.html Tõesti on nii palju uusi juppe vaja? Mingi 30
osa... |
Ei ole väga mõtet seda ACC andurit karta
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.02.17 20:46
|
|
|
Kahjuks või õnneks olin mingil hetkel sunnitud ehituse osas mingi piiri seadma.
Ütlen kohe ära, et facelifti nina ei tule. Komplektsed bixenon tuled, raamid, kapott, kapoti värvimine ja kõik see peenike pudi juurde oleks selle
asja hinnaks ilma stangeta teinud juurde 2300eurot.
Selle hinna juures räägime kasutatud asjadest alles.
Seega kõike kahjuks ei saa, et kõike muud ägedat saada.
Kogu rs5 bodykit kokku koos värvimisega on piisavalt kulukas, et suhteliselt lihtne oli loobuda. Esistange koos laienditega on auto külge sobitatud ja
hetkel on need pakitud kokku värvimise jaoks. Ei hakka proovipilte siia lisama, ennem kui kõik koos on. Ootan veel tagastanget ning peale selle
sobitamist läheb kogu komplekt koos värvimisse.
Lisaks on saabunud kohale vedrustus, uued laagrid, uued rummud.
Saksast on saabumas OEM Rs5 väljalase, millele tahan ise klappide vaakumjuhtimise teha. Kui viitsimist, püüan klappide juhtimise drive selecti alla
viia. Jääb eraldiseisev süsteem, kuna meeldib ise mõelda, millal müra vaja on. Põhiidee selle originaalsüsteemi kasutamises on summutiotsade oem
formaadis täitmine ja maanteel müra mahalülitamise võimalus.
Ca kuu aja pärast peaks olema selle auto küljest palju kere ja väljalaske juppe saada. Praegu on 3 erinevat stangede, võrede ja lisade paketti kodus.
S-line keresari, S5 keresari, RS keresari.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 10.02.17 22:01
|
|
|
Vabalthingava bensuka väljalaske tulemus diislil on see, et sealt ei tule mitte mingit häält.
Ehk siis see on küll nüüd väga mööda.
Saad ehk otsad ära kasutada, aga kogu ülejäänud asja oleks pidanud custom tegema, et hea jääks.
Ka on kõik harmoonika ja lainepikkuse summutuse arvutused selles väljalaskes täiesti mööda silindrite arvu erinevuse ja mootorite erinevuse tõttu.
|
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.02.17 05:31
|
|
|
Kasutusse lähevad viimased pütid, mitte kogu väljalase. Ehk kui klapp lahti on, siis peaks olema sama helipilt, mida praegune setup tekitab. Kui klapp
on kinni, siis peaks maanteel 1,5krpmi juures selle mõningase kumina/müdina läbi püti keerutades maha võtma, mis on otsade originaalse väljanägemise
kõrval target A. Seda konkreetset swapi on tehtud just sellel samal põhjusel ning samasugusele summutilahendusele lisaks nagu mul hetkel. Kui on
originaal downpipe dpf ja catiga ning sinna otsa panna bensuka vahepütt koos lõpupüttidega, siis ei tule sealt ilmselt tõesti midagi. Uurisin ühelt
varasemalt tegijalt lõpptulemuse kohta. Ok tagasiside ja teooriat kinnitades olin ka nõus ise proovima seda kombinatsiooni. Turbost otse-> RS5
lõpupütid. Hind nendel püttidel oli tavapärasega võrreldes väga madal, siis selle raha eest tasub kindlasti nendega tegeleda ja panna juba
originaalsete otsade poolest. Customi keevitamist ei pea oluliseks, sest praegune set on hääle poolest väga hea. Kui tõesti vaja, keevitan sisu
natukene ringi, see pole probleem. Otsade kasutamine teeb torustiku aukku sobitamise lihtsamaks ja näeb sobilik välja.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.02.17 06:43
|
|
|
Kasutusse lähevad viimased pütid, mitte kogu väljalase. Ehk kui klapp lahti on, siis peaks olema sama helipilt, mida praegune setup tekitab. Kui klapp
on kinni, siis peaks maanteel 1,5krpmi juures selle mõningase kumina/müdina läbi püti keerutades maha võtma, mis on otsade originaalse väljanägemise
kõrval target A. Seda konkreetset swapi on tehtud just sellel samal põhjusel ning samasugusele summutilahendusele lisaks nagu mul hetkel. Kui on
originaal downpipe dpf ja catiga ning sinna otsa panna bensuka vahepütt koos lõpupüttidega, siis ei tule sealt ilmselt tõesti midagi. Uurisin ühelt
varasemalt tegijalt lõpptulemuse kohta. Ok tagasiside ja teooriat kinnitades olin ka nõus ise proovima seda kombinatsiooni. Turbost otse-> RS5
lõpupütid. Hind nendel püttidel oli tavapärasega võrreldes väga madal, siis selle raha eest tasub kindlasti nendega tegeleda ja panna juba
originaalsete otsade poolest. Customi keevitamist ei pea oluliseks, sest praegune set on hääle poolest väga hea. Kui tõesti vaja, keevitan sisu
natukene ringi, see pole probleem. Otsade kasutamine teeb torustiku aukku sobitamise lihtsamaks ja näeb sobilik välja. | Ja mis see
väga madal hind nende RS5 püttide eest ka on?
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.02.17 07:10
|
|
|
Sada eurot pütt, kakssada siis kokku. Olen silma peal hoidnud ja ebaydes ca 500-600 eurost alates komplekt + lisaks saatmine. See on päris soodne
hind minu arust. Arvan, et tasub proovida ja vaadata, kas siis toob tulemust ja mis muutust häälde tekitab.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.02.17 07:54
|
|
|
Sada eurot pütt, kakssada siis kokku. Olen silma peal hoidnud ja ebaydes ca 500-600 eurost alates komplekt + lisaks saatmine. See on päris soodne
hind minu arust. Arvan, et tasub proovida ja vaadata, kas siis toob tulemust ja mis muutust häälde tekitab. | See pole tõesti suurem
asi hind nende eest. Samas jääb mulje sinu jutust, et need pütid on avatud klapiga n.ö otseläbi. Kas keegi väitis sulle seda või on sul vastavat
pildimaterjali?
|
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.02.17 08:13
|
|
|
Minuarust ta ei ole päris "otse" nagu otse. Minuteada on väikese vaheastme/ nihe torudel ja vahekamber, kus toimub gaaside jagunemine suletud või
avatud torusse. Kui päris otse oleks, siis ilmselt ei toimiks see gaaside jaotus nii.
Mul ei ole päris õiget läbilõiget õnnestunud leida kahjuks ja väga palju pole neid pütte ka laiali ilmselt lõigatud. Rs5 omad peaks analoogse ideega
seest olema, nagu all oleval S4 näidisel, kuju vaid võib mõneti teine olla.
Kui mingi õige läbilõike saaks oleks hea.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.02.17 08:26
|
|
|
Minuarust ta ei ole päris "otse" nagu otse. Minuteada on väikese vaheastme/ nihe torudel ja vahekamber, kus toimub gaaside jagunemine suletud või
avatud torusse. Kui päris otse oleks, siis ilmselt ei toimiks see gaaside jaotus nii.
Mul ei ole päris õiget läbilõiget õnnestunud leida kahjuks ja väga palju pole neid pütte ka laiali ilmselt lõigatud. Rs5 omad peaks analoogse ideega
seest olema, nagu all oleval S4 näidisel, kuju vaid võib mõneti teine olla.
Kui mingi õige läbilõike saaks oleks hea.
https://www.upload.ee/image/6661310/IMG_7671.JPG | Kaldun isegi arvama, et RS5 pütt ei ole avatud klapiga
otseläbi. Sellepärast jäigi arusaamatuks, miks sa kirjutasid:
Ehk kui klapp lahti on, siis peaks olema sama helipilt, mida praegune setup tekitab |
Või sul on praegu ka reflection tüüpi pütid?
|
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.02.17 08:59
|
|
|
Ei ole reflection pütte. Ma ise arvan teise katsetaja arvamusele tuginedes, et see otse tulev osa ei muutu märgatavalt, nurk on väike ka torude
vahel. Võibolla vahekoda muudab midagi, aga teise inimese jutu järgi ei olnud vahe oluliselt eristatav. Kadus ära lõpus tekkiv kohatine "ragin".
Samas loodan, et läbi püti kulgev ahel mõningase liigse müra maanteel ära võtab. See ei ole häiriv, sellepärast pole ma sellega ka tegelenud, aga
pikal sõidul võiks ta gramm vaiksem olla. Kuna stange tuleb uus, siis on see loodetavasti hea võimalus tekitada õige väljanägemine summuti otsas ja
piirata mürataset vajadusel.
See selline katse-eksitus saab olema, kuna ma ise veel proovinud ei ole ja info osaliselt kellegi teise kogemusel. Loodan, et lisaks originaalsele
välimusele soovitud helilise tulemuse saab. Ennem lõplikult teada ei saa, kui torud all on
|
|
|
mmi3plus
huviline
Registreerunud 13.09.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.02.17 15:19
|
|
|
V6 diislil bensuka taga pütidega väga erilist hääle vahet ei saavuta, nats paremaks läheb.Proovitud erinevate diisel autodega erinevaid OEM bensuka
pütte.V8 diislil tulemus veits parem.
Siiani kõige paremad tulemused ikkagi paigaldades diislile aktiivne sumps
Plussiks mis mulle meeldib,et saad ka ise valida kas tahad, et uriseb või sõidad vaikselt Sõltuvalt tujust.
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.02.17 15:58
|
|
|
Hääle vahet ei tahagi saavutada lahtise klapiga, kui kinnise klapiga veidikene vaiksemaks saab ja avatuga samaks jääb, siis on eesmärk lisaks
väljalaske otsadesse sobimisega minu jaoks saavutatud. Ma ei ole sellest setist algusest peale mingit imet oodanud. Loodan kinnise ahelaga vaiksemaks
saada.
Panen peale paigaldust ja proovimist kirja, kas tasub helilises mõttes ära või aitab see ainult oem välimuse saavutamiseks
Sul aktiivse sumpsiga tundub kogemust olevat, minul isiklikult pole rohkem, kui olen tänaval kuulnud. Kas ta mingist teatud pöördest alates oma efekti
ei kaota? Ma olen võõraste inimeste autol seda korra kuulnud kiirendades ja mu arust oli see pigem madala pöörde juures äge. Ülevalt poolt ei saanud
enam midagi aru. Samas ei tea ma ka seda, mis astmes oli see active sound parasjagu. Seal vist on Auto, Dynamic ja comfort?
|
|
|
mmi3plus
huviline
Registreerunud 13.09.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.02.17 20:06
|
|
|
Mõned olen ikka paigaldanud Töötab ta dynamic või individual asendis ja
kõrgema pöördega kärbitakse seda vähemaks, et seal olevaid kõlareid kaitsta liigse rõhu eest.Pakutakse ka OEM järel paigaldus kitti, seal tõmmatakse
üle 2000rpm juba päris korralikult hääl maha Õnneks on olemas vastavad
plokid ja proged millega saab ise sumpast väljatuleva heli, selle tugevust ja profiili muuta, et ta ka kõrgema pöörde peal uriseks
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.02.17 21:15
|
|
|
Tümm sumpsi panna on minu arust täiesti jabur.
Auto võiks ikka seda häält teha, mis ta mootorile antud on.
See on umbes sama hea nagu diislile S-i märkide külge panemine.
Oh wait...
Aga jah, ma arvan, et need RS5-e pütid võtavad tublisti häält maha ka siis, kui klapid lahti on. Sellest ajendatud minu postitus.
Oleks võinult vabalt teha ajust mapitud juhtimisega custom asja, aga hind oleks tublisti kallim olnud, kui 100 EUR püti eest.
Eks proovi ära ja anna meile ka teada.
|
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.02.17 22:45
|
|
|
MMI.. kirjutatud active exhaust sound on ju tegelikult tänapäevases innovaatilises (auto)maailmas suhteliselt asjalik lahendus ja Audi on sellega
kuidagi hakkama saanud. Minu arust jällegi on insener suutnud laiemalt mõelda tavaklientide huvides. Endale ma ka seda ei tahaks, aga jaburaks seda
nimetada on veidi lame. Sarnased lahendused pakuvad võimalust tavamudeli omanikul oma autost rohkem rõõmu tunda, omamata sealjuures kõrge
ekspluatatsioonikuluga RS/AMG/M mudelit. Kõik, mis omanikule rõõmu valmistab ja teda õnnelikuks teeb on õige. Selleks ei pea olema 500hp ja suitsevad
rehvid, kõik ei vaja seda.
Seda active sound summutilahendust vist siiski üleliia palju liikluses ei kohta meie teedel. Kas selle põhjus peitub hinnakirjas?
|
|
|
mmi3plus
huviline
Registreerunud 13.09.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.02.17 23:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Tümm sumpsi panna on minu arust täiesti jabur.
Auto võiks ikka seda häält teha, mis ta mootorile antud on.
See on umbes sama hea nagu diislile S-i märkide külge panemine.
Oh wait... |
Eks jaburusi ole igasuguseid ja eks sa oled ise ka neid kindlasti teinud
Mõned jaburused on lihtsalt vahvad eriti arvestades asjaolu, et tänapäeva diislid lajatavad juba päris hästi edasi minna, aga paraku häält sealt ei
tule.
Paljud bensukad liikluses ju ka röögivad rohkem kui edasi liiguvad ja asi väärt on
Sama hästi võiks ju öelda, et chipimine on ka jaburdus, osta endale kohe võimsam auto või nagu antud juhul, TDI A5 RS5-ks ehitamine.Igalühel oma lõbu
ja kui see kellelegi kahju ei tee, miks mitte
Nende sumpade suurim valmistaja on tegelikult üldse Eberspächer, kes on tuntud hoopis muus valdkonnas.
Järelpaigaldus kitti hinnad algavad ca 800eur. Kufatec.de Sealt leiab ka muud huvitavat. Muidu algavad audis vist oli 1150eur
A4 B8 mõeldud kitt. 230KW mootoritega A6,A7 peaks olema see juba põhivarustuses.SQ5 ka.Kuigi ükskord imestasin, et SQ5-le pole drive selecti peale
tellitud, siis aktiiv sumps on all, aga häält ei tee!!! Seda viga saab muidugi arvuti abil parandada
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.17 07:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mmi3plus
Paljud bensukad liikluses ju ka röögivad rohkem kui edasi liiguvad ja asi väärt on |
Neil tuleb see hääl mootorist, mitte ei mängi kõlar fake tümmi õue.
Täpselt samasugune jura, nagu uuemad autod, mis lasevad salongi kõlaritest fake mootori häält.
See on umbes samas stiilis tuuning, nagu moosiriiul esiveolise civicu peal. Eks mõnele kindlasti meeldib.
Mis puutub häälde, siis õige väljalaske lahendusega teevad Audi V8 ja V6 diislit väga head häält.
IMO teeb V6 3.0 TDI paremat häält kui 3.0 kompressor.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 14 15 16 17 18 .. 28 |