Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  14  15  16  17  18  ..  29
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2011/2012 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 717 | Vaatamisi: 100543)
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 08.01.12 12:44 Tsiteeri

Täna hommikul käisin oma endise B5 quattroga funnimas...no oli lahe :D Naastudega libedal jääl...lamelliga oleks ilmselt lõbusam olnud, aga noh, uus omanik eelistab samuti naaste igapäevaliikluseks. Igatahes, suur tühi parkla, -12c külma ja kerge lumi libeda jää peal...tore oli :)
Hetkel Jõhvis siis -8 ja ilus selge taevas... lõpuks on talv saabunud ;)

rat_013: noh, kas järgmine on siis turbokas? :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 08.01.12 12:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Ei ole kunagi turbokad mind võlunud ja kui mu eelmist posti mõttega lugeda siis võib aimata pigem seda et kõvasti keerulisem on sõita, seda just kitsamates kohtades... Talveks ei taha kohe KINDLASTI turbokat.. Aga eks vist peab selle ühega natuke veel proovima, sealt PEAB välja pigistama ilusa sõidujoone kuidagimoodi :D :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 08.01.12 12:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013
Tsitaat:
Ei ole kunagi turbokad mind võlunud ja kui mu eelmist posti mõttega lugeda siis võib aimata pigem seda et kõvasti keerulisem on sõita, seda just kitsamates kohtades... Talveks ei taha kohe KINDLASTI turbokat.. Aga eks vist peab selle ühega natuke veel proovima, sealt PEAB välja pigistama ilusa sõidujoone kuidagimoodi :D :D

Nunuh.. igatahes, harjutamine tegevat meistriks :D Nii vähemalt räägitakse ;)

EDIT: Kuna quattro on täna õhtuni minu käes, siis ma kasutan seda võimalust täiega, seega kaon välja lõbutsema :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 08.01.12 12:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Nunuh.. igatahes, harjutamine tegevat meistriks :D Nii vähemalt räägitakse ;)
Tundus küll nii jah, peale paari korda harjutamist sai ikka risti ka nii nagu vaja :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 08.01.12 16:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MadisT
Kuidas quattrorahval lamellidega tundub? Või lasevad kõik naastudega ringi?
Kuna enamus sõite teen linnas, siis boonusena madalam müra ja minu poolt teedele avalduv väiksem kulumine :)
Kuni lume tulekuni oli kõrva kriipiv kuulda kõrval naaste klõbistavaid isendeid.

Lamellrehv meie kliimas = Suverehv :D. Üks selline tolgerdas Kose kandis 60 km/h ja närvihaiged üritasid kolonnidest mööda paugutada.

Mis sa arvad kumb on vastuvõetavam, kas siidise sahinaga vastu posti paugutada või krõbinal mööduda? Maitseasi ma ei vaidle vastu.

Aga teemasse tulles, Tartumeeste õrritamiseks:
Pääsküla 07.01.2012
http://aasna.planet.ee/audi/2012_01_07_p2ssa_1.jpg
http://aasna.planet.ee/audi/2012_01_07_p2ssa_2.jpg
Ma ei liialda, lume paksus ~20...30 cm :)
Tänav 08.01.2012
http://aasna.planet.ee/audi/2012_01_08_p2ssa.jpg

Kusjuures terve tänav oli eila aednikke täis, sahad möllasid, soolamasinad soolasid, monomähkurid ukerdasid aedadest välja. Vabakal ja Pirita teel suunaga Viimsi oli suht fun. Kahju oli nendest poolikutest muskelauto omanikest, kes mämmerdasid nagu kepiga pensionärid turupeal. Tartu ilmaolud on kahjuks masendavad :(

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 08.01.12 16:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Amadeus
Lamellrehv meie kliimas = Suverehv :D. Üks selline tolgerdas Kose kandis 60 km/h ja närvihaiged üritasid kolonnidest mööda paugutada.

Mis sa arvad kumb on vastuvõetavam, kas siidise sahinaga vastu posti paugutada või krõbinal mööduda? Maitseasi ma ei vaidle vastu.

Sa mees vist ei ole kunagi omanud korralike lamellrehve.
Kuid see ei ole see teema kus seda arutada

huljes
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q

postitati 08.01.12 16:53 Tsiteeri

Helsingi kesklinnas kahjuks täna öösel midagi juurde ei tulnud, ärkasin isegi selleks 05.30 ülesse, et sõitma minna kui sadanud on:D Samas eilne hommik oli varajast tõusmist väärt, lõbu oli tühjadel tänavatel kella 6-7 vahel oi kui palju kuna isegi sommid ei olnud oma tee sitturitega peale jõudnud! Ootan homset hommikut, kuigi siis kahjuks liiklejaid rohkem juba.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 08.01.12 17:07 Tsiteeri

Virumaalt Raplamaal tagasi, olulist lume tingimuse muutust pole, küll on pooletoobised autojuhid.
Kes kökerdab 60 km/h jalus oma uhke maasturiga, kes aga asudes möödasöidule ei julge enam sedavörd palju gaasipedaali mudida, et saaks tagasi öigesse söiduritta....hämmastav.
Lisaks Türi-Kehtna vahelisel löigul mötles üks pasakäru juht mind üllatada...söidab stabiilse 85-90 vahel ja järsku kukub meeleheitlikult pidurit tallama...tömbasin körvale, tuututasin...tema ainult kehitas ölgu.
Enne Hagudit aitasin ka ühe naisterahva honduuraga + 2 poisikest maanteele, naise kommentaar oli vägev..tegime ainult prnn-prnn ja teel honda oligi.
Näis millega ilmataat veel üllatab, vöiks olla nagu Ukrainas...ööga 60cm lund!

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
huljes
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.12 17:15 Tsiteeri

Varsti muutub Like nupp siin foorumis samuti hädavajalikuks, vähendaks muidugi junk postide arvu ka!
Sain ka eile ühe vanema Voyageri puu najalt ära sikutada, ülessemäge tuli kolinal järgi, veidi endagi üllatuseks, kuna naeltest ei ole rehvides 2e kuulise vihmase talve tõttu suurt midagi alles!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 08.01.12 17:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: huljes
kuna naeltest ei ole rehvides 2e kuulise vihmase talve tõttu suurt midagi alles!

Natuke paneb imestama, sest tööautol (mitte Audi) panin oktoobri lõpus naastrehvid (uued Masteri protid) alla, sõitnud u. 7000 km ja pole märganud, et ükski nael väljas oleks või liialt kulunud oleks. Kusjuures tegu on esiveolisega, millel esimestel rehvidel peaks naelad kergemini välja tulema/ära kuluma kui neljaveolisel. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 08.01.12 18:04 Tsiteeri

Tsitaat:
kuna naeltest ei ole rehvides 2e kuulise vihmase talve tõttu suurt midagi alles!

Järgmine kord peaks seda toodet vältima, sest normaalse rehvi puhul nii ei juhtu. Või hoolikamalt sissesõitu tegema.

Mõelge ka selle peale, et isegi lumise talve puhul on põhimaanteedel ja linnatänavatel enamus ajast vähemalt asfaldiribad väljas. Miks need naastud siis välja ei lenda?
Ma ütleks, et õhukese jääkihiga kaetud krobeline asfalt, kus rattad tühja löövad või pidurdusel blokeeruma kipuvad, on naastudele oluliselt kurnavam kui mõne plusskraadiga märg asfalt, kus vähemalt quattro puhul peaks rehvid üsna leebet kohtlemist saama.

huljes
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.12 18:17 Tsiteeri

Vastuseks nii palju, et need naelad olid A4jale müüja poolt alla pandud, päritolu, vanust jms hinnata võimatu, kujutan ette, et B4ja 3 talve sõitnud nokiani lamell(ostetud uuelt, sõidetud vaid oma pere keskis) omab siiani paremaid pidavus omadusi kui all olevad continentalid, naeltaga või ilma. Mustri kulumise järgi muidugi võiks hinnata, et sõitnud on need rehvid vähemalt 20tkm kui mitte kõvasti rohkem. Eks ka raske jalg on sellele oma lisa andnud!

Tsitaat:
Algselt postitas: 100
Tsitaat:

Natuke paneb imestama, sest tööautol (mitte Audi) panin oktoobri lõpus naastrehvid (uued Masteri protid) alla, sõitnud u. 7000 km ja pole märganud, et ükski nael väljas oleks või liialt kulunud oleks. Kusjuures tegu on esiveolisega, millel esimestel rehvidel peaks naelad kergemini välja tulema/ära kuluma kui neljaveolisel. :)

MadisT
huviline

Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant Q C4 2,5 TDi-1996

postitati 08.01.12 18:31 Tsiteeri

Ega rehvid süüdi pole, kui keegi puusse sõidab. Enamus juhte nii ala kui ülehindab enda ja masina võimeid. Minu masinal on all tipplamell ja vaid teatud oludes tundub pidamist väheks jäävat. Nimelt konarlik jää, millele lund peale tulnud. Täna sai Tammsaare pikenduselt üles Pärnu mnt-le sõidetud 50 km/h probleemideta. Loomulikult tuleb arvestada auto massi. Egas härra Newtoni vastu saa keegi.

huljes
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.12 18:41 Tsiteeri

Õigus sul on, lamellil tõesti tunnen puudust vaid pidamisest päris kiilakaga kui sinna veidi lund peale satub. Tolle voyageri all olid siiski naelad ning paistsid ka suht korralikud, tõenäoliselt oli viga liiga suures kiiruses!

Tsitaat:
Algselt postitas: MadisT
Ega rehvid süüdi pole, kui keegi puusse sõidab. Enamus juhte nii ala kui ülehindab enda ja masina võimeid. Minu masinal on all tipplamell ja vaid teatud oludes tundub pidamist väheks jäävat. Nimelt konarlik jää, millele lund peale tulnud. Täna sai Tammsaare pikenduselt üles Pärnu mnt-le sõidetud 50 km/h probleemideta. Loomulikult tuleb arvestada auto massi. Egas härra Newtoni vastu saa keegi.

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.12 20:15 Tsiteeri

Täna hommikul Jõelähtmes:

http://i175.photobucket.com/albums/w150/Audihoolik/08012012.jpg

http://i175.photobucket.com/albums/w150/Audihoolik/08012012_2.jpg

Mmmm :cool:

http://i175.photobucket.com/albums/w150/Audihoolik/08012012_3.jpg

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.12 20:52 Tsiteeri

Käisin ka nüüd õhtul vanu aegu meenutamas. Rahulik sõit looduses. Kiirused olid tegelikult päris suured arvestades kurve ja augulist teed aga videol tundub venimine. Libisema ka ei saa eriti ei tea kas asi minus või rehv nii hea. ;) 1m 24s ´l on näha ka vasakul poolt teed kitse.

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 08.01.12 20:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
Täna hommikul Jõelähtmes:
http://i175.photobucket.com/albums/w150/Audihoolik/08012012.jpg

Mis imeaparaat see veel on?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Martinkuke
huviline

Registreerunud 16.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: A4 3.0TDI 233kw Quattro B8

postitati 08.01.12 20:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Tra viimased kõned on tulnud Tallinnast ühe 4.2 Allroadi mehelt. Mis Te arvate, mida ta mult küsib? "Mis teed?" A ei midagi suurt siin, sitt suusailm ja. "Hahhaaaa, meil on siin mingi 10+cm lund ja nalja nabani!" Ei ole? "On-on" :D Krdi õrritajad. Kui Te Tartu ei saada lund, siis hoidke vähemalt alles, tulen ise järgi! :P

Sõida linnast veits välja, mina nt elan 25km tartust ja siin kõiksugu teed on täiesti siledad, lumi kinni tatsutud ja haigelt libe on, ainuke mis puhas on põhi maantee aga jh raadil on kuidagi imelikult vähe lund väga ei kisu momendil sinna, vähese libedusega tundub seal käimine nagu rohkem auto lõhkumine.:(

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 08.01.12 20:56 Tsiteeri

Ma pakuks, et rekka:P

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 08.01.12 20:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A4TQ

Astusin vist haige varba peale? Vabandust.
"Korralik" lamell (VikingContact 3) oli mul A6 all 2006. Aga see pole tõesti arutelu koht, mis mind selle lamelli juures häiris.

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Mis imeaparaat see veel on?

Viljandi - Mõisaküla liinibuss :D

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
Silverpm
huviline

Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: Need vanemad ikka.

postitati 08.01.12 21:01 Tsiteeri

Muidu kõik ilus tore aga jõle närvi ajab see, et vähemalt saarel ei oska ükski sahk lund lükata, mingi 1-2 centi jäetakse [roppus] teepeale alles ja lükatakse sool peale no mida ??

Linna sai ilusti sõidetud 80-90 ning ei olnud probleemi kuid tagasi tulles kus sahk oli läbi käinud, polnud väga võimalik isegi 50-ega sõita kuna no nii jubedalt otsib igatepidi suunda kuhu minna ning sain ka 1 korra auto risti:mad:

madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D4

postitati 08.01.12 21:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A4TQ

Ei saa kuidagi küsimata jätta hr. Peetri käest, et milline on korralik lamellrehv? Mõni näide... Ma ei ole eriline rehvispets ja tarbin seda mida reklaam pähe määrib. Äkki ma pean siiski oma eelistusi muutma peale kokkupuudet hea lamelliga.

PS. See ei ole tüli norimiseks vaid päris tõsine küsimus.

Madis

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.12 21:15 Tsiteeri

Madu: Nokian WRG2 on keskeuroopa lamell, sellest teadmisest peaks piisama.

MadisT
huviline

Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant Q C4 2,5 TDi-1996

postitati 08.01.12 21:23 Tsiteeri

Continental Viking Contact 5.
Minu quattroautol 195/65 R15 mõõt.
Ja pocket-rocket all olid Viking Contact 3.
Lamellipooldajate jaoks väga hea valik. Loomulikult iga aasta muutuvad uute rehvimudelite omadused paremaks, aga mina küll iga aasta uusi talverehve ei raatsi osta.

madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D4

postitati 08.01.12 21:24 Tsiteeri

;) Ma palusin näidet hea lamellist, mitte kommentaari sellele mida ma juba kasutanud olen. Aga ok, loodetavasti ma saan küsitu privasse:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  ..  14  15  16  17  18  ..  29
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.0% - SQL: 83.0%]