Lehekülgi: 1 .. 13 14 15 16 17 .. 22 |
sibidisah
huviline
Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.12 19:25
|
|
|
Mul ei ava seda linki mis sa andsid millegipärast.
Mustal pole triipu ja mul oli see valge/sinine ühendatud ka valge sinisega ehk siis kiiruse signaaliga aga võibolla oligi vale, et peaks hoopis olema
sinine/valge juhe sest kellade taga oli ka seda värvi juhe samas pistikus.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 06.08.12 19:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sibidisah
Mul ei ava seda linki mis sa andsid millegipärast.
Mustal pole triipu ja mul oli see valge/sinine ühendatud ka valge sinisega ehk siis kiiruse signaaliga aga võibolla oligi vale, et peaks hoopis olema
sinine/valge juhe sest kellade taga oli ka seda värvi juhe samas pistikus. |
Link nüüd korras! Sul muidugi pole v6, seega nagu juhendis kirjas, peaks kiiruse signaal olema valge auto poolt, aga juhtplokis ikka sama nagu
juhendis. Soovitan võtta aju ja juhtkang omale silmaalla ja peale kirjutada suurelt, mis on pinide numbrid ja siis vastavalt juhendile ühendada, siis
ei jää enam palju eksimisvõimalusi.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 07.08.12 12:32
|
|
|
No see amort peaks seda kompoti suht tublisti stabiliseerima. Eks kui ma nüüd lati endal ära vahetan peale kere teemat siis saab teada kas mul on ta
ka läbi.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.08.12 15:21
|
|
|
Seda rooliamordi asja vast tasub siis ikka vist millalgi vahetada.
Panen ka mõned pildid sellest, kuidas lahendasin vaakumelemendi kinnituse ja kuhu paigutasin vaakumpumba püsikiirusehoidjal.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 07.08.12 15:38
|
|
|
Geniaalne!
Kui amorti lähiajal tellima hakkad, anna teada, tellib koos saab ehk transast alla ning mul üks suur tellimust sealt samast veel vaja teha.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.08.12 16:11
|
|
|
Sel nädalavahetusel vahetasin ka juhipoolse esiamordi ära, seoses keerme irdumise jms jamaga vahetasin ka muidu väga heas korras oleva audi märgiga
rooliotsa uue vastu. Ka amort oli välimuselt nagu uus, ei ühtki roosteplekki ega kulumisjälge kestal, käe järgi tundus ka korras olevat, ei mingit
erinevust uuega, aga kaalule pannes oli uus 200g raskem. Ju siis ikka oli osa õli välja jooksnud vms, kui üldse nii võrrelda saab, see selleks,
igatahes on nüüd peale roolilati kõik esisillas uus: rooliotsad, stabika kondid ja puksid, arniiriid, sillatala puksid, amordid, amorditugilaagrid,
kolks ikka sees, paremal eelkõige, seega peab olema roolilati viga. Eks tegelen sellega siis millalgi
Täna õhtul oli kena pilvealune ilm ja vahatasin auto ära mingi 3M tootega. Vaatasin, et ka teised ukse keskmised liistud võiks ära vahetada, ei ole
just väga kenad enam väga lähedalt vaadates ja seda enam, et mul uued olemas. Igatahes siis selline tuli välja:
|
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad TDI manuaal
|
postitati 14.08.12 16:29
|
|
|
Väga kena! Mis värvikood on?
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.08.12 16:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiil
Väga kena! Mis värvikood on? |
Vaatan millalgi auto pealt järgi, aga kui sõbra juurde liistud värvimisse viisin, siis täpselt koodi järgi ei leidnud, võtsime siis kaardi järgi
sobiliku, natuke jäi üle ka, see mul topsis ja sain/saan tiku otsaga mõnest kohast värviparandust teha.
|
|
|
ain25
klubiliige
Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2*Audi coupe. Skoda
|
postitati 14.08.12 17:09
|
|
|
Väga kena ja sile Coupe,eriti see värv.
Edu Coupe puhul ja jõudu ja jaksu
|
|
|
ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe 2,8Q
|
postitati 14.08.12 17:29
|
|
|
Minu meelest on sul pump vales kohas. Pumba originaal asukot sellel konkreetsel autol peaks vist olema selle kõrvalistuja poolse lanseka juures, pleki
tüki all kummi luttide otsas rippumas.
http://nagi.ee/photos/ulmefm/21270619/
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.08.12 18:01
|
|
|
Värvikood on LZ5T, kirjas oli, et paint no. ehk on õige asi.
to: ulmefm
Vaakumpump võib tõesti originaalis seal olla, vaatasin ka ise paar päeva tagasi, et seal täpselt õige kujuga augud. Võibolla tõstan millalgi sinna
ümber, kuigi minu pandud asupaiga korral on summaarne voolikute pikkus lühem ja see on vist ka parem, "vacuum lag" on väiksem Igatahes tänud asjaliku pildi eest!
BTW vaatasin seda mootori pilti, kus vaakumpumba asukohta noolega näitasin ja tuli meelde, mis värvi pluusi pildistamise hetkel kandsin Kas keegi arvab ära?
|
|
|
sibidisah
huviline
Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.08.12 22:03
|
|
|
Punane.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.08.12 05:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sibidisah
Punane. |
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.08.12 17:02
|
|
|
Sain Forsist kätte tellitud püsikiirushoidja pedaalilülitite fikseerimise klambrid. Nüüd toimib ka siduripedaalivajutamine vaakumi katkestajana nagu
peab.
Vahetasin ära eesmise käetoe kaane kanga, materjali sain istme doonorilt, täpselt annab pikkuses välja ning lasin vana järgi õmblused teha.
Paigaldamine jäi aga minu teha ja lihtne see polnud, liimimist ja kannatlikkust on seal palju vaja, kuid asi sai IMO hea ja kvaliteedilt ei erine
oluliselt originaalist. Alumine osa in real ei erine oluliselt muust, seetõttu esialgu jätan selle sellise nagu on.
Viimaks sain kätte ka kõlariaukudeta aknalaua, need ei ole just väga levinud varuosad
Natuke pilte ka:
|
|
|
ain25
klubiliige
Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.08.12 19:03
|
|
|
Vedas sull,et said korraliku.
Täitsa kena.
Endal ka kõlari aukudega ja täiega häirib ja ka otsin uut,kuid seda värvust mis mu isendil sisu on,eriti ei leia
Üldilselt näeb su isend väga 5+
|
|
|
Hardix
huviline
Registreerunud 21.05.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 V6 2.8 Q
|
postitati 22.08.12 19:17
|
|
|
Väga korralik on kõik, silm puhkab kohe, edu masinaga!
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.08.12 05:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ain25
Täitsa kena.
Endal ka kõlari aukudega ja täiega häirib ja ka otsin uut,kuid seda värvust mis mu isendil sisu on,eriti ei leia
Üldilselt näeb su isend väga 5+ |
Sul on hele jah? Mingit moodi ilmselt saaks ka värvida ma usun või nahaga katta (sul vist oli nahksalong). Mul jäi nüüd üks aukudega, aga nüüdseks
remonditud aknalaud üle, see on tume, ilmselt panen ikka müüki, mingi sümboolse hinnaga, äkki kellelgi pole üldse, siis hea kasutada, sest coupel on
see oluline müra isolaator.
Tänan viisplussi eest
|
|
|
ain25
klubiliige
Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.08.12 17:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat: | Algselt postitas: ain25
Täitsa kena.
Üldilselt näeb su isend väga 5+ |
Sul on hele jah? Mingit moodi ilmselt saaks ka värvida ma usun või nahaga katta (sul vist oli nahksalong). Mul jäi nüüd üks aukudega, aga nüüdseks
remonditud aknalaud üle, see on tume, ilmselt panen ikka müüki, mingi sümboolse hinnaga, äkki kellelgi pole üldse, siis hea kasutada, sest coupel on
see oluline müra isolaator.
Tänan viisplussi eest |
Ikka hele nahk sisu jah,selline sinepi pruun.
Noo värvida ma kardan,et mitte!!!Ei ole ikka päris see
Rohkem ajan ikka originaali taga
|
|
|
Siim
huviline
Registreerunud 26.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.08.12 21:12
|
|
|
Ilus ja haruldane kupee kuna ei oma tuuningut (smoke, low jne).
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 25.08.12 09:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Peetrus
Ilus ja haruldane kupee kuna ei oma tuuningut (smoke, low jne). |
100% nõus! Väga viisakas liikur!
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.08.12 11:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
Tsitaat: | Algselt postitas: Peetrus
Ilus ja haruldane kupee kuna ei oma tuuningut (smoke, low jne). |
100% nõus! Väga viisakas liikur! |
Kiitusi on alati hea kuulda, tänud! Olen välimusega väga rahul isegi, tehnika võiks aga parem olla, aga võibolla ma ootan 300 tuh ls-ga autost liiga
vaikset salongi, liiga lõtkuvaba kasti/diffreid jne, sest otseselt praktiliselt vigu ei leidu tehnikas.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.09.12 12:43
|
|
|
Küsimus tagumiste reguleervarraste kohta, uued krõbeda hinnaga, kas taastatakse mõlemat otsa või ainult nn arniiri osa? Kel kogemusi, kas kestab
ka?
Ahjaa, profiilis ka väike muudatus, ärge siis klubilised pahandage, kunagi liigun pereautoga audi juurde tagasi (ilmselt q5), lihtsalt proovitud 2,4
ja 3,2 c6-d ei olnud piisavad vastased, diislitest rääkimata, uue auto ls on 40tuh ja igatpidi tõepoolest nagu uus
A4 rändas Pärnusse ja loodan, et uus omanik on masinaga rahul, mind teenis kenasti ja näeb siiani värske välja.
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800
|
postitati 03.09.12 07:26
|
|
|
Kunagi tartus käisin need näpus ( c4 omad) siis puksi osa ei taastatud küll. Öeldi et kui muudmoodi ei saa siis lase treialil teha polüretaanist puks
sisse sinna.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 03.09.12 16:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Küsimus tagumiste reguleervarraste kohta, uued krõbeda hinnaga, kas taastatakse mõlemat otsa või ainult nn arniiri osa? Kel kogemusi, kas kestab
ka?
|
Eparts näitab soodsamat 77 (Lemförder) - 83 (Ruville) tk hinnaga, kuid kas nt.Javest Baltic Oü kaudu soodsamalt ei saa?
Edu Lexusega.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.12 18:44
|
|
|
Kuna oli soodne pakkumine hankisin endale paari Hertz HCX 130 kõlareid, vaatasin, et uuena päris kallis kraam (100eur paar), ehk on ka head, RMS on ca
70W. Kuna ka eesmistel kõlaritel on RMS suht ok, ca 50W, siis mõtlesin, et hangiks lisa võimu, vahetasingi oma b6 subwoofri ühe RMS 4x75w võimu vastu,
panin vanade kõlaritega järgi ka, aga tundub, et see ei ole ikka päris 75w, kaal on võimul 500g ja mõõtmed ka üli väikesed, ühesõnaga pikalt ei viitsi
jahuda, aga ilmselgelt pean ostma korraliku 4-kanaliga võimu, korralikud samade numbritega on pea 10x raskemad ja 4x suuremad, Pioneer näiteks 4x75w
RMS. Pilt ka siis uutest kõlaritest:
Nokitsesin ka käetoega veel natuke. Nimelt mahtus see küll selliselt ära nagu oli, aga käis kundeistme regullnupule vastu ja hakkas kägisema. Võtsin
siis käetoe küljest ära, istme ja käetoevahelise distants plastikketta ära ning lõikasin seda käetoe kinnituse kuuskant kronsteini ca 15mm lühemaks,
nüüd jäi käetugi vastu juhiistme seljatoe külge ja ka teiselpool käetuge on ruumi lahedamalt, ei käi enam vastu. Jällegi pildike:
Paneksin siia ka pildi sellest, kuidas näeb välja c4-ja seljatoe külg, kusjuures minul oli b4-ja seljatoe külg täpselt samasugune. Pildil on c4-ja
seljatoe küljel punasega ümbritsetud koht, kuhu kinnitus käetoe kinnitus jublakas:
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 13 14 15 16 17 .. 22 |